ЦИТАТ(cymen @ 21.08.2005г. в 00:15)
.. а иначе си е ясно, че 90% от хората са плява, тъй че... бе нещо напоследък ни мъжете са мъже, ни жените са жени. бе то и не всички рускини са курви, ама на други почти не съм попадал, а съм срещал дооооста.
този пост направо ме шашна

90% сме плява тъй ли? ами съжалявам.. ще кажеш, че го приемам много лично и ще си прав. Като част от тези "хора" нормално е да ми е неприятно.

Аз с моя късмет едва ли съм от 10-те% нали! А ти от коя страна точно стоиш, а? Много би ми било любопитно да чуя отговора.. как можеш да направиш толкова крайно изказване и да разхвърлиш толкова много и различни характери и личности в два лагера -- плява и стойностно?
От край време мъжете и жените са имали са си имали кирливи ризи, проблемът изобщо не е от "напоследък"! Каквито глупости се правят сега, такива са се правили и преди доста години. И преди са се женили заради парите (дори повече отколкото сега и това не е било срамно, а предимство и късмет).. не си мисли, че дойде 21 век и изведнъж почти всички се превърнаха в "плява" (ама наистина ми е чудно кои са личностите, имащи невероятната чест да са в тея 10%)! Пък и би било хубаво ако разясниш какво имаш предвид под "мъж" и какви са задълженията на въпросния индивид за да бъде "мъж". Не отричам, че си имате кусури ама се пак идеален човек няма! Всеки си има недостатъци и при всеки те са различни.. тъй че каквото и да имаш предвид под "мъж" не мисля, че може да се постигне на 100%.
За рускините няма да коментирам, а само ще задам въпроса Къде точно ги срещаш тея доооста рускини?.. защото е от голямо значение къде ще го търсиш, за да си направиш горе долу някакъв извод какъв е човека! пък и не мисля, че е уместно да намекваш за рускините, защото всички знаем, че по-голямата част от сегашната младеж (става въпрос от мъжки пол) са спали с рускиня. И не защото тя е дошла и ги е накарала, а защото те са отишли в някой курорт на почивка с мисълта да си намерят да изчу*** някоя рускиня! Това се превърна в мания, детската мечта на всяко порастващо момченце, чуло бате му да се хвали пред приятели за новото му постижение с чужденка. Вярно че руснаците са доста нахакани (повечето), но пък това не означава, че трябва да отбелязвате точка с всяка рускиня, която срещнете.. Познавам и имам доста приятели от Русия, най-добрата ми приятелка също е от там, но не е к***а.

няма смисъл да продължаваме с тоя въпрос, защото не е по темата! Аз казах, каквото имах да ти кажа, а ако ти имаш нещо против напиши ми го на ЛС.