Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Важна ли е възрастта?
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

kitty
Всеки от нас е чувал коментари от сорта "Та той/тя може да ти е баща/майка" при връзки или сексуални отношения, в които единия партньор е доста по възрастен от другия.
А вие какво мислите? От значение ли са годините в една връзка или е достатъчно единствено чуството? Трябва ли да си търсим партньор на нашата възраст или просто да следваме сърцето си? Кажете мнението си тук! wink.gif
dragozow
Разликата трябва да е в рамките на разумното,виждал съм много хубави момичета на по 20-ина години със мъже на по повече от 50.Отстрани е смешно.Смятам че до 10 години разлика е допустимо.
Diezel
При мен с приятелката ми разликата не е голяма, но не е и малка - 5 години,но според мен това не се усеща. Все пак е добре да съществува някаква разумна разлика (ако въобще има такава).
Fifa
Зависи за какво си говорим - ако е просто за единия секс - няма значение. Разбира се участниците да са над 16 поне, че другото си е педофилия wink.gif

А за да има нещо повече от секс - любов, връзка и т.н. според мен тук вече възрастта има значение. Просто защото хората трябва да имат горе-долу еднакви интересеи, желания... възможности smile.gif

Но все пак - няма нищо невъзможно за любовта love.gif
backata
Аз винаги ме влечат гимназистките,а разликата ни е не по малко от 10 години.Незнам но там ми е по интересно sad.gif
vikinik
ЦИТАТ(fifa @ 16.08.2005г. в 00:21)
Зависи за какво си говорим - ако е просто за единия секс - няма значение. Разбира се участниците да са над 16 поне, че другото си е педофилия wink.gif

А за да има нещо повече от секс - любов, връзка и т.н. според мен тук вече възрастта има значение. Просто защото хората трябва да имат горе-долу еднакви интересеи, желания... възможности smile.gif

Но все пак - няма нищо невъзможно за любовта  love.gif
*

Напълно съм съгласна. Но бих добавила, че трябва да се гледа и в перспектива. При голяма разлика, след определена възраст, някои остаряват по-бързичко sad.gif и допирните точки между двамата, на които в ранен етап се гради любовта, намаляват значително.
Но все пак, говориме за любов, а тя е толкова непредсказуема ...
duvi
Много е просто когато
Момчетата са малки винаги си харесват каки то си ни е вродено инстинкт харесваш каката за да се нучиш от нея в природата е така после с израстването става обратното започваме да тарсим младото и плодовитото за да са здрави и силни децата ни това си е природна даденост това е за мажката част а за жените ..... не бих правил коментар
dimd
Трябва да се съобразява човек с възрастта !
Много красиви момичета има/грозни жени няма/,но само при мисълта,че на повечето,татковците са ми набори,и.......! hush.gif
kitty
ЦИТАТ(fifa @ 16.08.2005г. в 00:21)
*

еми за тебе може и да е педофилия ама от мойта гледна точка не е така.. познавам много по-големи от тебе да имат такива отношения с по-малки от мене (давам такива примери, заради отношението във възрастта 20 - 16) тъй че всеки си преценява сам! тоо по принцип би трябвало и под 18 да е педофилия ама никой не се съобразява нали wink.gif

пък аз забравих да си кажа и мойто мнение tongue.gif аз съм твърдо, че не годините са важни, а чувството ако обаче наистина го има, защото в повечето такива връзки играят парите! Не съм съгласна, че "зависи за какво говорим"! И в двата случая трябва да има НЕЩО.. при връзката това са чувствата, а за да легнеш с някой трябва поне малко да те привлича. А тези двете "неща" много се влияят от възрастта на партньора. Но все пак има случаи, в които любов и желание съществува, въпреки че човека до теб вече не е в разцвета си (говоря за големи разлики в годините) Дори и да не можем да разберем как става не трябва да ги отричаме! Според мен това е един модел на мислене, който обществото ни е натрапвало доста дълго и е време да минем на друга вълна wink.gif
Trichocephalus
Разбира се,че е важно възрастта да не е много голяма-нали все пак трябва и да си приказвате за нещо.Иначе всеки ще си приказва за неговите работи,които са прекалено далеч от другия и много бързо ще им доскучае един от друг... sad.gif
natikot
ЦИТАТ
еми за тебе може и да е педофилия ама от мойта гледна точка не е така.. познавам много по-големи от тебе да имат такива отношения с по-малки от мене (давам такива примери, заради отношението във възрастта 20 - 16) тъй че всеки си преценява сам! тоо по принцип би трябвало и под 18 да е педофилия ама никой не се съобразява нали  wink.gif

пък аз забравих да си кажа и мойто мнение  tongue.gif  аз съм твърдо, че не годините са важни, а чувството ако обаче наистина го има, защото в повечето такива връзки играят парите! Не съм съгласна, че "зависи за какво говорим"! И в двата случая трябва да има НЕЩО.. при връзката това са чувствата, а за да легнеш с някой трябва поне малко да те привлича. А тези двете "неща" много се влияят от възрастта на партньора. Но все пак има случаи, в които любов и желание съществува, въпреки че човека до теб вече не е в разцвета си (говоря за големи разлики в годините) Дори и да не можем да разберем как става не трябва да ги отричаме! Според мен това е един модел на мислене, който обществото ни е натрапвало доста дълго и е време да минем на друга вълна  wink.gif
*

Модел на мислене...ами за да го ома този модел,най-вероятно има и причина.Съгласна съм,че разликата във възрастта, не пречи що се отнася за секса(освен ако не попаднеш на някой дядо,дето не може да го.... ohmy.gif ),но що се отнася за сериозна връзка,възрастта може да окаже голямо влияние,все пак двама души прекарват много време заедно и би трябвало да имат сходни интереси и забавления.Нищо лично,но не мисля че връзка м/у едно 16 год. момиче и да речем един 25 годишен мъж,може да се получи,най-малкото защото ги вълнуват различни неща
kitty
ЦИТАТ(natikot @ 16.08.2005г. в 13:40)
Модел на мислене...ами за да го ома този модел,най-вероятно има и причина.Съгласна съм,че разликата във възрастта, не пречи що се отнася за секса(освен ако не попаднеш на някой дядо,дето не може да го.... ohmy.gif ),но що се отнася за сериозна връзка,възрастта може да окаже голямо влияние,все пак двама души прекарват много време заедно и би трябвало да имат сходни интереси и забавления.Нищо лично,но не мисля че връзка м/у едно 16 год. момиче и да речем един 25 годишен мъж,може да се получи,най-малкото защото ги вълнуват различни неща
*

аха ами същото това общество например носи негативно отношение към хомосексуалните и наркозависимите, пак това общество преди време е налагало мнението, че ако не се омъжиш на около 20 вече си стара мома и са те гледали на криво.. най-вероятно си има причина нали? thumbsdownsmileyanim.gif
Не става въпрос да "попаднеш" на някой дядо.. още малко го изкара, че ще ти падне от небето докато си вървиш! Става въпрос ТИ кого ИЗБИРАШ!
Не можеш с лека ръка да казваш "те имат 10 години разлика и нямат общи интереси"! Аз по скоро бих си намерила общи теми с някой 20 годишен отколкото с мой връстник! Сигурна съм, че знаеш за съзряването при момичето и момчето пък има и още нещо -- всеки човек си се развива различно.. аз имам съученичка, която ходи от бая време с 26 май беше годишен мъж, ама тя в повечето отношения е на неговия акъл! Някои мои приятели пък (с 5 6 год по-големи) са на моя! Тъй че това е много индивидуално и не можеш просто да кажеш "тях ги вълнуват различни неща"!.. nono.gif
natikot
Много се вживяваш Kitty,все пак всеки си има право на мнение,нали rolleyes.gif .Моето е такова и ако казвам нещо го правя,защото имам основания за това.Аз също имам познати,които са заедно въпреки разликата в годините,не споря че не е възможно,а че няма бъдеще.
cymen
аз съм женомразец и педофил. а любовта са я измислили комунистити, за да не си плащат. ама ми е писнало от курBалък ей! повече от 10 години разлика е мнооожко. ма то на женските ко им дремуца, важното е да чувстват сигурност (не само финансова) и ще легнат и с хипопотам. ама ако си е само за кекс няма значение каква разлика има във възрастта.
kitty
ЦИТАТ(natikot @ 16.08.2005г. в 15:40)
Много се вживяваш Kitty,все пак всеки си има право на мнение,нали rolleyes.gif .Моето е такова и ако казвам нещо го правя,защото имам основания за това.Аз също имам познати,които са заедно въпреки разликата в годините,не споря че не е възможно,а че няма бъдеще.
*

извинявай sad.gif нищо лично! права си и уважавам мнението ти!

cymen ква е тая злоба бе човек?! ohmy.gif
airfen
Любовта няма граници напълно възможно е да се влюбиш в някой с който имате голяма разлика в годините,но такава връзка няма бъдеще защото тук идва разликата в поколенията (когато говорим за разлика над 10 год.)може да имате доста общи теми за разговор,но просто имате различен светоглед!Лично аз не робувам на стереотипи за мен най-вече има жени които ми харесват и такива които не ми харесват smile.gif
rainov
Съгласен съм че по-важни са чувствата, само че в последно време стана "модерно" 14-15 годишни момичета да излизат с 24-25 годишни момчета(аз лично познавам 2, 3 такива).Нека се замислим защо няма момчета (набор 89) които да ходят с момичета на по 25.Ами защото моичетата и момчетата на тази възраст(24-25) мислят различно (какво иска един младеж на 24 от една девойка на 15( да и купи бонбони). А имено тези момичета на по 15 като направят сефтето и стават много сериозни и изискани "жени" по този начин не си изживяват детството(което не случайно е най-дълго при хората).Ако съм засегнал някой се извинявам. Поздрави!
Isi-Pisi
airfen,
напълно съм съгласна с теб.Граници за любовта няма,ние ги поставяме.Всеки може да обича всеки или парите му.Какво ми говорите за връзки "в които той може да ми бъде баща".Няма такова нещо като връзка,там има интереси и играят пари.Истинска любов пожелавам на всеки,но в днешно време ми прави впечатление,че все по-рядко се среща такава.(любов)Но по добре да не започвам тема любов-пари-равносилно,че ще стане дълга и широка.
cymen
ни си права, има си любов.
kitty
то любов си има, вярно е! и аз вярвам че ще продължава да има, но жалкото е наистина, че както казва Isi-Pisi, в последно време много се разиграха парите като определящи за една връзка, а не чувствата, както би трябвало да бъде! аз например не бих се омъжила за пари, колкото и да ми трябват.. просто не съм такъв човек да мога да живея с някой и разни там други работи да прайм hush.gif ако не го обичам. Всеки избира сам как да си подреди живота и какво е най-важно за него, тъй че не можем никого да съдим за това, че го вълнуват парите и разкоша! tongue.gif

ПП> rainov, те може да се правят на "много сериозни и изискани жени", ама все още са си на акъла на 15-годишно лапе, тъй че техен си е проблема на какво се опитват да се правят wink.gif достатъчно е да проговори някоя такава госпожица и истината веднага ще лъсне.. да не те лъже външния вид! tongue.gif
cymen
въпросът е, че по принцип жената търси сигурност и сила в един мъж. не мога да не призная, че парите дават сигурност. един мъж ако не може себе си да нахрани и облече как ще се грижи за една жена? та, мило коте, не става въпрос "някой да дава пари на някого" (това си е проституция), просто за съжаление парите са фактор и в "западния" свят острата им липса може да съсипе дори искрена любофф. друг е въпросът, че лично аз пикая на "западните ценности", които издигат парата в бог и господар. и все пак, любов си има и ще има.
Daemon
ЦИТАТ(kitty @ 19.08.2005г. в 02:03)
жалкото е наистина, че както казва Isi-Pisi, в последно време много се разиграха парите като определящи за една връзка, а не чувствата, както би трябвало да бъде!
*

Струва ми се, че парите (в най-общия смисъл на думата) са "играли" винаги, това не е патент на последните 10-15 години. Просто напоследък, границите между имотни и неимотни, които до един момент се изразяваха по-скоро в нюанси на общото "благосъстояние", се очертаха в такива чудовищни контрасти, че вече бият на очи и дразнят.

аз например не бих се омъжила за пари, колкото и да ми трябват.. просто не съм такъв човек да мога да живея с някой и разни там други работи да прайм  hush.gif  ако не го обичам.
*

Мда, начин на мислене, който е достоен за уважение. За съжаление, човекът е така устроен, че търсенето на "сигурност" доста често се провежда на подсъзнателно ниво, елиминирайки автоматично неподходящите (разбирай "несигурните") партии. После този човек живее с мисълта, че се обвързал "по любов". Някои пък съзнателно търсят сигурността, надявайки се, на един по-късен етап от връзката да обикнат нейния "доставчик". Е, някои сигурно успяват. А има и такава категория хора (и тук вече съм напълно съгласен, че тя е продукт на последните години), които по най-безпардонния начин търсят единствено човекът-донор и публично отричат всякакви благовидни предлози за една подобна връзка. Жал ми е за тях.

И конкретно по темата ... И аз, подобно на някои вече писали преди мен, ще се съглася, че въпросът е поставен малко некоректно, противопоставяйки любов и секс от една страна, с възрастовата разлика от друга. И моето мнение е, че за една трайна връзка не е добре да има огромни разлики във възрастта на партньорите, по причини които макар и считани за стереотип, все още са и ще продължат да бъдат в сила. Що се отнася за чисто сексуалната връзка, то тя едва ли би пострадала от по-големите разлики в годинките.
flychech
Гласувам за съображението с жъзрастта.
Макар че когато говорим за sex and love дума за възраст не може да става.щ
И все пак честно - не ми е приятно да видия ниякое красиво момиче с диядо който може да и е баща примрно а такива има много,наистина.Дали за пари дали по любов тяхна работа.Дето му се вика ревизия нияма да им правия но все пак ако става въпрос за спонтанен флирт и още нещо смиятам че границата е излишна,но за нещо повече като че ли тиябва да обърнем внимание на годинките нали??? smile.gif
rainov
ПП> rainov, те може да се правят на "много сериозни и изискани жени", ама все още са си на акъла на 15-годишно лапе, тъй че техен си е проблема на какво се опитват да се правят  wink.gif  достатъчно е да проговори някоя такава госпожица и истината веднага ще лъсне.. да не те лъже външния вид!  tongue.gif
*

kitty ако не си видяла съм сложил "жени" в кавички(предполагам знаеш какъв им е смисъла-на едно мнение сме)
Isi-Pisi
ЦИТАТ(cymen @ 19.08.2005г. в 09:37)
въпросът е, че по принцип жената търси сигурност и сила в един мъж. не мога да не призная, че парите дават сигурност. един мъж ако не може себе си да нахрани и облече как ще се грижи за една жена? та, мило коте, не става въпрос "някой да дава пари на някого" (това си е проституция), просто за съжаление парите са фактор и в "западния" свят острата им липса може да съсипе дори искрена любофф. друг е въпросът, че лично аз пикая на "западните ценности", които издигат парата в бог и господар. и все пак, любов си има и ще има.
*

Абсолютно си прав,любов има и ще има и дано винаги да я има,но kitty е права,че парите взеха да стават основен фактор.Това е проблема.От друга страна и без пари не може,така,че е много объркано всичко.В крайна сметка всеки си избира как да изживее живота си и с кого. :bye:
Isi-Pisi
ЦИТАТ(Daemon @ 19.08.2005г. в 10:26)
жалкото е наистина, че както казва Isi-Pisi, в последно време много се разиграха парите като определящи за една връзка, а не чувствата, както би трябвало да бъде!
*

Струва ми се, че парите (в най-общия смисъл на думата) са "играли" винаги, това не е патент на последните 10-15 години. Просто напоследък, границите между имотни и неимотни, които до един момент се изразяваха по-скоро в нюанси на общото "благосъстояние", се очертаха в такива чудовищни контрасти, че вече бият на очи и дразнят.

аз например не бих се омъжила за пари, колкото и да ми трябват.. просто не съм такъв човек да мога да живея с някой и разни там други работи да прайм  hush.gif  ако не го обичам.
*

Мда, начин на мислене, който е достоен за уважение. За съжаление, човекът е така устроен, че търсенето на "сигурност" доста често се провежда на подсъзнателно ниво, елиминирайки автоматично неподходящите (разбирай "несигурните") партии. После този човек живее с мисълта, че се обвързал "по любов". Някои пък съзнателно търсят сигурността, надявайки се, на един по-късен етап от връзката да обикнат нейния "доставчик". Е, някои сигурно успяват. А има и такава категория хора (и тук вече съм напълно съгласен, че тя е продукт на последните години), които по най-безпардонния начин търсят единствено човекът-донор и публично отричат всякакви благовидни предлози за една подобна връзка. Жал ми е за тях.

И конкретно по темата ... И аз, подобно на някои вече писали преди мен, ще се съглася, че въпросът е поставен малко некоректно, противопоставяйки любов и секс от една страна, с възрастовата разлика от друга. И моето мнение е, че за една трайна връзка не е добре да има огромни разлики във възрастта на партньорите, по причини които макар и считани за стереотип, все още са и ще продължат да бъдат в сила. Що се отнася за чисто сексуалната връзка, то тя едва ли би пострадала от по-големите разлики в годинките.
*

Изключително точен отговор.
ani_2
ЦИТАТ(cymen @ 16.08.2005г. в 15:49)
аз съм женомразец и педофил. а любовта са я измислили комунистити, за да не си плащат. ама ми е писнало от курBалък ей! повече от 10 години разлика е мнооожко. ма то на женските ко им дремуца, важното е да чувстват сигурност (не само финансова) и ще легнат и с хипопотам. ама ако си е само за кекс няма значение каква разлика има във възрастта.
*

Душко, като се замисля, ако трябва да избера между теб и хипопотама, то със сигурност бих избрала хипопотама. Защо така бе човек? Ако някоя те е засегнала, то това не значи, че всички жени са еднакви. То и аз съм срещала гадини от вашия пол, ама не съм седнала заради двама или трима подлеци да мразя всички мъже. Все обвинявате жените, че търсят финансова сигурност. Ами вие? Ако може да е по-младо, по възможност с мерки 90-60-90 и куп други изисквания. Защо и ние да не бъдем придрчиви, а?
cymen
то и мъжете не са стока, ама поне са от мойта страна ;) а иначе си е ясно, че 90% от хората са плява, тъй че... бе нещо напоследък ни мъжете са мъже, ни жените са жени. бе то и не всички рускини са курви, ама на други почти не съм попадал, а съм срещал дооооста. и приятно ми е да се запознаем, аз съм любезния хипопотам.
ani_2
ЦИТАТ(cymen @ 21.08.2005г. в 00:15)
то и мъжете не са стока, ама поне са от мойта страна wink.gif а иначе си е ясно, че 90% от хората са плява, тъй че... бе нещо напоследък ни мъжете са мъже, ни жените са жени. бе то и не всички рускини са курви, ама на други почти не съм попадал, а съм срещал дооооста. и приятно ми е да се запознаем, аз съм любезния хипопотам.
*

Видя ли, че не всичко е толкова черно, колкото изглежда? Щом ти е останало чувството за хумор, значи нещата са поправими. Е, приятно ми е да се запознаем. И зарежи рускините. wink.gif wink.gif biggrin.gif
arti
За еднократно сексуално изживяване смятам, че няма никакво значение възрастта. За връзка е малко по-сложно, но ако любовта свързва двама души ще преодолеят трудностите. Ако има истинска страст или любов и в двата случая не е важно на колко си, а на колко се чувстваш! Негативното отношение към такива връзки идва от бума на чичковци, купуващи си момиченца за любовници и съпруги, които в 99% от случаите са възпитани да си го търсят - е това вече е противно! Но, идеали разни, хора всякакви - важното е да не са ми пред очите tongue.gif
kitty
ЦИТАТ(cymen @ 21.08.2005г. в 00:15)
.. а иначе си е ясно, че 90% от хората са плява, тъй че... бе нещо напоследък ни мъжете са мъже, ни жените са жени. бе то и не всички рускини са курви, ама на други почти не съм попадал, а съм срещал дооооста.
*

този пост направо ме шашна eek.gif 90% сме плява тъй ли? ами съжалявам.. ще кажеш, че го приемам много лично и ще си прав. Като част от тези "хора" нормално е да ми е неприятно. mad.gif Аз с моя късмет едва ли съм от 10-те% нали! А ти от коя страна точно стоиш, а? Много би ми било любопитно да чуя отговора.. как можеш да направиш толкова крайно изказване и да разхвърлиш толкова много и различни характери и личности в два лагера -- плява и стойностно? angry.gif
От край време мъжете и жените са имали са си имали кирливи ризи, проблемът изобщо не е от "напоследък"! Каквито глупости се правят сега, такива са се правили и преди доста години. И преди са се женили заради парите (дори повече отколкото сега и това не е било срамно, а предимство и късмет).. не си мисли, че дойде 21 век и изведнъж почти всички се превърнаха в "плява" (ама наистина ми е чудно кои са личностите, имащи невероятната чест да са в тея 10%)! Пък и би било хубаво ако разясниш какво имаш предвид под "мъж" и какви са задълженията на въпросния индивид за да бъде "мъж". Не отричам, че си имате кусури ама се пак идеален човек няма! Всеки си има недостатъци и при всеки те са различни.. тъй че каквото и да имаш предвид под "мъж" не мисля, че може да се постигне на 100%.
За рускините няма да коментирам, а само ще задам въпроса Къде точно ги срещаш тея доооста рускини?.. защото е от голямо значение къде ще го търсиш, за да си направиш горе долу някакъв извод какъв е човека! пък и не мисля, че е уместно да намекваш за рускините, защото всички знаем, че по-голямата част от сегашната младеж (става въпрос от мъжки пол) са спали с рускиня. И не защото тя е дошла и ги е накарала, а защото те са отишли в някой курорт на почивка с мисълта да си намерят да изчу*** някоя рускиня! Това се превърна в мания, детската мечта на всяко порастващо момченце, чуло бате му да се хвали пред приятели за новото му постижение с чужденка. Вярно че руснаците са доста нахакани (повечето), но пък това не означава, че трябва да отбелязвате точка с всяка рускиня, която срещнете.. Познавам и имам доста приятели от Русия, най-добрата ми приятелка също е от там, но не е к***а.
offtopic2.gif няма смисъл да продължаваме с тоя въпрос, защото не е по темата! Аз казах, каквото имах да ти кажа, а ако ти имаш нещо против напиши ми го на ЛС.
DeadSmurf
За мен принципно няма значение, но когато нещата
опират до 20те години разлика, вече и аз съм против.
Но иначе сичко е въпрос на напасване. Е примерно
имам бивш приятел с 13 години по възрастен, ами с него
се разделихме защото стигнахме до извода, че както за-
почват да се задълбочават нещата, няма да стане. Та на
него му е време да създаде семейство!
Там е единствения и основен пролем, а всичко друго се постига
или е даденост като физическото и интелектуално привличане... rolleyes.gif
aaliyah_st
Хората казват,че за любовта няма граници,но всъщост с всеки изминал ден се убеждавам все повече,че не е така.Най-лошото е,че същите тези хора,които го казват това ги създават.Проблема е там,че обществото не е свикнало с много неща и това е едно от тях. wink.gif
gospodinov_mladshi
АЗ мисля чувстава
МОНИ
ето какво мисля и аз по този въпрос: каквото и да било чувство, още повече пък любов, не може да бъде поставяно в някакви граници, било то възрастови или някакви други. Но въпреки това смятам, че разликата във възрастта трябва да е разумна. А каква е разумната разлика ли? Ами тя зависи от разбиранията на партньорите. Така че всичко по този въпрос е много относително и спорно.
ВАЖНОТО Е ДА СЕ ОБИЧАТЕ :bye:
Радо
То е ясно, който има голяма разлика с гаджето си е за голямата разлика във възраста, който обаче е кух пубер и си сваля съученичката или състудентката е против защо - защото батковците и чичковците им отнемат гаджетата защото пуберите не могат да им се противопоставят финансово-материално а много често (чудно нали?) и сексуално. Така че тази тема е безсмислена.
Isi-Pisi
Еми Радо,
говорим за едно и също нещо почти. cool.gif
kitty
ЦИТАТ(Радо @ 5.09.2005г. в 23:06)
То е ясно, който има голяма разлика с гаджето си е за голямата разлика във възраста, който обаче е кух пубер и си сваля съученичката или състудентката е против защо - защото батковците и чичковците им отнемат  гаджетата защото пуберите не могат да им се противопоставят финансово-материално а много често (чудно нали?) и сексуално. Така че тази тема е безсмислена.
*

ако темата е безсмислена защо тогава си направи труда да пишеш в нея? wink.gif Не очаквам да решим нещо тук, но нали за това е форума -- всеки да изказва мнение.

ПП> иначе съм съгласна с това, което каза
SheLly
Принципно има разлики в мисленето, когато има и във възрастта. Дори понякога някой да мисли по-зряло или обратно, все пак не може да застане изцяло на нивото на партньора/ката. Дори 4 години понякога са от значение. Не че хората нямат общи теми за разговор дори с 50-годишна разлика, но са преживели различни неща, в повечето случаи единият е преживял по-малко от другия от житейска гледна точка. Колкото и да се опитвам да помогна на човека до мен когато има проблем в работата например, не мога...какво пък знам аз, никога досега не съм работила...не че това е пречка...просто не могат да се отрекат множеството различия, които се появяват.

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.