Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Всичко за спиралата
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

monika
Моля ви обяснете ми всичко за спиралата ползвала сам хапчета но ги спрях незнам защо. Мисля да си сложа спирала но каточе ли ме е страх. Просто не сам запозната с това четох тук и там но искам вашето мнение. Благодаря
Fifa
Виж какво каза Google по въпроса:
~ http://www.semeinabiblioteka.hit.bg/Mama/Spirala.htm
~ http://www.biberonbg.com/info/antibebe.htm

Все пак най-добре е някоя жена да си каже мнението wink.gif
kitty
ами то какво да се изказва жена.. на двата сайта, които е дал fifa си е обяснено, пък за съвет - отиди при гинеколог да ти направи тестовете и се консултирай с него кое ще е по добре за теб. Предполага се че след като ти направи изследвания ще може да ти даде компетентен съвет!
Аз лично съм чела и съм чувала, че спиралата е много по-удачно от хапчета, но все пак всеки организъм понася различно! wink.gif
dragozow
Имаше във форума един генеколог(или се правеше на такъв)ама не помня кой беше.Имаше тема "Ползвате ли презервативи" или нещо такова.Успех!
tao
ЦИТАТ(monika @ 20.08.2005г. в 11:53)
Моля ви обяснете ми всичко за спиралата ползвала сам хапчета но ги спрях незнам защо. Мисля да си сложа спирала но каточе ли ме е страх. Просто не сам запозната с това четох тук и там но искам вашето мнение. Благодаря
*

Най-добре разпитай приятелки cool.gif
kitty
ето прочети тук.. тя не е точно гинеколог ама можеш да се посъветваш и с нея, няма да навреди tongue.gif

ЦИТАТ(tao @ 20.08.2005г. в 13:05)
ЦИТАТ(monika @ 20.08.2005г. в 11:53)
*

Най-добре разпитай приятелки cool.gif
*

да да.. сигурно! всеки организъм е различен и ако на някоя нейна приятелка и понася спиралата това не означава, че и при нея ще е така! най-добре е да се посъветва с гинеколога си, а ако няма тогава вече да се посъветва с приятелки за специалист, щото в последно време куцо и сакато ги има в тая професия и да не стане по-голям проблем!
aaliyah_st
За спиралите fifa е дал достатъчно информация,но ако това не ти стига,най-добре отиди при твоя генеколог и той ще ти обясни по-подробно за рисковете и положителните страни(които определено са повече). wink.gif
tao
Това спиралата значи сериозна работа била ohmy.gif
Fifa
ЦИТАТ(tao @ 20.08.2005г. в 19:55)
*

да бе... не става за мъже biggrin.gif
ani_2
Да, този път всички сме единодушни. Този въпрос е само и единствено за гинеколог. Но само да отбележа, че нераждали жени не трябва да ползват спирала. По този въпрос специалистите са единодушни. Така че, ако не си раждала по-добре забрави за спиралата. И Kitty е права. Вече се навъдиха много "специалисти", така че потърси повече от едно мнение. Или просто се върни на хапчетата. Няма да изброявам предимствата им, че тук има и от противоположния пол, та е малко неудобно.
:bye: :bye: :bye:
aaliyah_st
ЦИТАТ(fifa @ 20.08.2005г. в 21:57)
ЦИТАТ(tao @ 20.08.2005г. в 19:55)
*

да бе... не става за мъже biggrin.gif
*

Зависи за каква спирала говорите,защото ако е тази за гримиране-имам амбиции да сложа на някой мъж,ама да видим кой ще се навие wink.gif
Иначе другата е против забременяване! Май и двете не стават за мъже tongue.gif
Fifa
ЦИТАТ(aaliyah_st @ 20.08.2005г. в 23:40)
Зависи за каква спирала говорите,защото ако е тази за гримиране-имам амбиции да сложа на някой мъж,ама да видим кой ще се навие wink.gif
Иначе другата е против забременяване! Май и двете не стават за мъже  tongue.gif
*

Не успя да разбереш хумора, който вложих в тези думи
Знам за какво се използват спиралите и в 2-та варианта, а и знам за кой от двата говорим.
Просто се пошегувах за сметка на нас мъжете
monika
благодаря ви все пак мен ми е пределни ясно че е за гинеколог но ако някой иска да сподели мнение ако не здраве

Пиши на кирилица! by aaliyah_st
aaliyah_st
ЦИТАТ(fifa @ 21.08.2005г. в 00:43)
Не успя разбереш хумора, който вложих в тези думи
Знам за какво се използват спиралите и в 2-та варианта, а и знам за кой от двата говорим.
Просто се пошегувах за сметка на нас мъжете
*

Разбрах аз,ама...все пак да уточня. tongue.gif
DeadSmurf
Освен това за гинеколога:
Най-важното, което се съмнявам за теб, че е така-
Задължително в България за да ти сложат спирала
е ДА СИ РАЖДАЛА!!!
защото така случаите на срастване с маточните тъкани
се редуцират значително. мога и по научно: при
поставяне на спирала на нераждала жена въжможността
за срастване е голяма,защото мускулатурата на матката все
още не е подлагана на разтягане и тъканта подготвена да
увие зиготата(оплодената яйцеклетка) не е подготвена да
разпознае истински от фиктивния зародиш.
и т.н. и т.н. clap.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.