ЦИТАТ(shefkata @ 29.04.2008г. в 22:43ч.)

Ееее, добре де, аз започнах със секс, пък после преминах на отношения...ама - ей на, и съм здрава и съм цяла и щастлив даже
Принципно и двата варианта са възможни, но...кога, както дойде - казвам аз

Разбира се,че е точно тъй.Ако сте семейни,каква връзка може да имате с друг мъж или съответно жена,освен само и единствено сексуална,а?Не казвам ,че всички семейни имат,но по принцип е точно тъй,нали?Тогава вървете ми приказвайте за чувства,любови и тем подобни-всичко се свежда само и единствено до самия секс-нищо повече.Ако в тази ситуация пък някой си позволи чувства...не знам,може да е пагубно за семейния му живот.Затова не бива да се допускат подобни фантазии,освен ако не сте решили да се развеждате.
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 29.04.2008г. в 23:26ч.)

Не, го знам ама не искам такъв дето ще е любовник на още не знам колко на брой жени, не мерси!

Мила,всички са такива.Всеки е ходил по любовници,веднъж или два,а някои с години си ги имат,но какво да се прави,такъв е живота.Сега да няма да ги ореваваме,че ходели по любовници,ами да си ходят,стига да си те уважава тебе,да си те глези,да ти помага,к"во ти пука.Няма да живеем 100 години,така си е преценил човека.Поне аз не се впрягам много.
ЦИТАТ(potrebitel @ 9.05.2008г. в 10:06ч.)

А така. И аз се чудя какво толкова ги нищят тия въпроси

Да,секса си е секс,а отношенията са си съвсем друго нещо.В различните ситуации,и едното е първо и другото.