Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Секс или отношения-кое да е първото?
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2
haidukpikaso
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 29.04.2008г. в 23:26ч.) *
Не, го знам ама не искам такъв дето ще е любовник на още не знам колко на брой жени, не мерси! wink.gif

Май не разбра нищо-любовник в случая означава че е невероятен в леглото
Това исках да кажа
Понеже аз не се чукам и шибам-аз правя любов
ivo23
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 29.04.2008г. в 23:02ч.) *
Това исках да кажа

Абе както и да го кажеш няма да сбъркаш.Това са синоними на едно и също нещо.
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 30.04.2008г. в 00:02ч.) *
Това исках да кажа

Разбрах всичко мила!Правилно те разбирам...не се тревожи.
Но аз за себе си такъв тип мъж не искам! wink.gif
potrebitel
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 29.04.2008г. в 22:45ч.) *
Що, а рицар не си ли искал да ставаш!? tongue.gif

Девойче, мисля, че ти трябва да живееш именно в рицарските векове tongue.gif
fireson
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 29.04.2008г. в 21:04ч.) *
ШЪфе, от къде за 30 мин. ще разбереш каква е жената?!Или по-точно как може да познаваш някого за толкова кратко време?!

30мин са достатъчни да имаш отношение към един човек , за да престъпят нещата към секс , стига да успееш да чуеш това което искаш . Както е при вас жените например .
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(fireson @ 30.04.2008г. в 10:04ч.) *
30мин са достатъчни да имаш отношение към един човек , за да престъпят нещата към секс , стига да успееш да чуеш това което искаш . Както е при вас жените например .

Брей то било много лесно бре!? rolleyes.gif
Не знаех! tongue.gif

ЦИТАТ(potrebitel @ 30.04.2008г. в 10:02ч.) *
Девойче, мисля, че ти трябва да живееш именно в рицарските векове tongue.gif

Не точно! wink.gif това беше шега
RA4NA
След секса е невъзможно да няма отношения, които може и да са различни от него.
След отношенията може и да няма секс.
Секса е също вид отношение. Май сексуално отношение му се викаше. wink.gif Сношението е вече друга работа.

Разни хора, разни идиотизми ...
fireson
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 3.05.2008г. в 14:52ч.) *
Брей то било много лесно бре!? rolleyes.gif
Не знаех! tongue.gif

Кой както си го направи smile.gif
Що не пробваш ? Или може би не си такава личност !!! За лесното , това си е относително лесно smile.gif
Jefferson
Въпрос, на който не може да се даде еднозначен отговор. А и как би могло? Какво ще рече първо едното, после другото. Нима винаги нещата трябва да вървят в някакъв предварително начертан ред? Защо винаги трябва да мислим и да се питаме такива въпроси? И в края на краищата има ли значение кое ще бъде първо и кое ще е второ, кое след кое следва. Не сме ли на този свят, за да се забавляваме? Е в това забавление аз включвам както секса, така и отношенията, а това в каква последователност ще се случат е най-малкия проблем стига да можем да поставяме ясни граници за себе си. Искаме ли само секса или искаме и отношенията.
Другото, което е важно е, че в тази насока мъжете и жените са доста различни. През очите на едните секса е някак си по достъпен, по неангажиращ, докато другите винаги или поне в повечето случаи влагат чувства, което е производна на отношения и от там доста често нещата се объркват. Сещате се кои са първите и кои вторите? ;-)
Както си пролича от изказванията на дамите в темата, повече, както обикновено правят любов. Че къде е любовта без отношенията? Това май дава отговор на въпроса за женската част. Е, при мъжете е малко по различно. Няма да влизам в никаква полемика, защото ще бъда упрекнат. Все пак и аз правя любов. Може и да съм от последните добри рицари на бял кон.
ivo23
Изперкали сте тотално.
ozzman
Сексът е общуване, така, че не виждам, кое трябва да е първо biggrin.gif
shefkata
Защото все едно от тях е било първо, ама дали кокошката или яйцето ?! wink.gif
Май тая тема иде да попита по-скоро, дали първо би правил секс с някого / ей тъй, на първа или втора среща / и после да създадеш евентуално трайна връзка с него. Или първо ще го развеждаш като кученце насам натам и ще питаш "Обичаш ли ме и колко ?" и после ще си легнеш с него. Или поне, аз така си я тълкувам... biggrin.gif
shefkata
Само дето това си е твоето мнение biggrin.gif
Аз още незнам кое е първото, но добре че има учени хора, като теб, да ни просвещават - нас невежите wink.gif
Тааа, кое е първото - кокошката или яйцето ? rolleyes.gif
Stoni
Секс и снушение...пък което ще да е cool.gif

ЦИТАТ(shefkata @ 8.05.2008г. в 21:38ч.) *
Само дето това си е твоето мнение biggrin.gif
Аз още незнам кое е първото, но добре че има учени хора, като теб, да ни просвещават - нас невежите wink.gif
Тааа, кое е първото - кокошката или яйцето ? rolleyes.gif

Петела, петела ще да е инак няма ни еце ни кокошка biggrin.gif
desert_rose
Абе няма правила в тая работа, както дойде, важното е да не насладим на момента smile.gif
potrebitel
ЦИТАТ(desert_rose @ 8.05.2008г. в 23:22ч.) *
Абе няма правила в тая работа, както дойде, важното е да не насладим на момента smile.gif

А така. И аз се чудя какво толкова ги нищят тия въпроси tongue.gif
Tramway
Да направим връзка между кокошката, яйцето и секса и "обичам" - след един обилен и изтощителен секс много обичам да хапна една хубава супа от кокошка и пържени яйца с бекон.
haidukpikaso
ЦИТАТ(Tramway @ 14.05.2008г. в 18:49ч.) *
Да направим връзка между кокошката, яйцето и секса и "обичам" - след един обилен и изтощителен секс много обичам да хапна една хубава супа от кокошка и пържени яйца с бекон.

А така - ние пък си поръчваме пици с биричка
beer.gif
potrebitel
ЦИТАТ(Tramway @ 14.05.2008г. в 18:49ч.) *

Трамвайчо, изкефи ме отговора ти smile.gif и има голяма доза истина в него
ostavime
Тука има 2-3 жени, които се чудят с кой да си го сложат, ама все не ги огрява, защото само си плямпат.
Сега ще ме оборят и ще ми кажат, че всъщност се скъсват от ебане. Е, много ясно. Ние това си го знаем. Или ще направят обичайното, ще се изпокрият като мишки. хихихи
shefkata
Ама нали затуй сме интересни, защото сме първо - хора и второ - различни...Та всеки с мнението си по-въпроса, кое е да е първо biggrin.gif Всеки сам решава за себе си tongue.gif А пък, не ми е ясно що си обръщаме темите на лична вендета, ама айде....от мен да мине. И без това съм в добро настроение ass.gif
От мен - правете секс, а след това градете отношения, защото...Добрете отношения, се запазват чрез добрият секс ph34r.gif
flychech
Шевчето си е право!!!
Да се включа и аз...
Мое мнение е че ако първо има отношение момчето го е страх да настъпва към леглото,страхувайки се след секса да не ги загуби!А ако първо е секса,момичето трудно се преориентира към отношенията-предполагам от гледна точка на това че - "Я,тоя спа с мен,без да се поопознаем!какво да очаквам по нататък?"
На практика всички сме си различни и за кой отношения,за кой секс-каквото има да става ще става!Има ли уважение,има и секс и отношение...Има ли значение с кое ще започнем? cool.gif
genatraikova
ЦИТАТ(shefkata @ 29.04.2008г. в 22:43ч.) *
Ееее, добре де, аз започнах със секс, пък после преминах на отношения...ама - ей на, и съм здрава и съм цяла и щастлив даже biggrin.gif
Принципно и двата варианта са възможни, но...кога, както дойде - казвам аз wink.gif

Разбира се,че е точно тъй.Ако сте семейни,каква връзка може да имате с друг мъж или съответно жена,освен само и единствено сексуална,а?Не казвам ,че всички семейни имат,но по принцип е точно тъй,нали?Тогава вървете ми приказвайте за чувства,любови и тем подобни-всичко се свежда само и единствено до самия секс-нищо повече.Ако в тази ситуация пък някой си позволи чувства...не знам,може да е пагубно за семейния му живот.Затова не бива да се допускат подобни фантазии,освен ако не сте решили да се развеждате.

ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 29.04.2008г. в 23:26ч.) *
Не, го знам ама не искам такъв дето ще е любовник на още не знам колко на брой жени, не мерси! wink.gif

Мила,всички са такива.Всеки е ходил по любовници,веднъж или два,а някои с години си ги имат,но какво да се прави,такъв е живота.Сега да няма да ги ореваваме,че ходели по любовници,ами да си ходят,стига да си те уважава тебе,да си те глези,да ти помага,к"во ти пука.Няма да живеем 100 години,така си е преценил човека.Поне аз не се впрягам много. wink.gif

ЦИТАТ(potrebitel @ 9.05.2008г. в 10:06ч.) *
А така. И аз се чудя какво толкова ги нищят тия въпроси tongue.gif

Да,секса си е секс,а отношенията са си съвсем друго нещо.В различните ситуации,и едното е първо и другото. wink.gif
Candy69
Това ми звучи като "Извинете секс с чувства ли искате или без."
Може ли пък да имаш отношения с някой с който не си подхождаш в секса. И колко ще са трайни. Разчитаме да направим компромис ли - да секса не е кой знае какво, но пък е такъв човек. Кой има полза от това и трябва ли да се мъчим? И защо да губим време / седмица, месец, два/ ако целта е да се стигне до секса?
mimi_81
Първо отношенията ,а после секса...Ако ми е скучно с него и в кревата ще е скучен...
scorceni
Първо секса ,за опознаване и после отношенията.
mimi_81
Да бе,голямо опознаване е секса...ама на ерогенните зони...smile.gif
scorceni
ЦИТАТ(mimi_81 @ 24.06.2008г. в 14:04ч.) *
Да бе,голямо опознаване е секса...ама на ерогенните зони...smile.gif

хахаха ,не бе,просто дава добра основа за по-нататъшно проучване biggrin.gif
mimi_81
проучване с език ....smile.gif То така и аз обичам...
scorceni
ЦИТАТ(mimi_81 @ 24.06.2008г. в 14:08ч.) *
проучване с език ....smile.gif То така и аз обичам...

Всички ,всички сме за "езика" cool.gif tongue.gif .За (може би)съжаление при мен ,винаги е било първо секса след това опознаването.
mimi_81
еее,при всеки е имало такива случаи...
Candy69
ЦИТАТ(mimi_81 @ 24.06.2008г. в 14:13ч.) *
еее,при всеки е имало такива случаи...

и как завърши?
mimi_81
с приятни спомени и готин секс
fireson
ЦИТАТ(mimi_81 @ 24.06.2008г. в 13:34ч.) *
Първо отношенията ,а после секса...Ако ми е скучно с него и в кревата ще е скучен...

Много си права , но обратното е вярно а и не е лоп вариант както са написали хората smile.gif
Candy69
И все пак като се замисля предпочитам все пак първо да пофлиртуваме преди да скочим в "леглото".
А то изграждане на отношения са един дълъг процес, поне според мен.
pepsi_girl_sf
трябва да има и двете!!!
секс без отношения, си е секс....
отношения без секс е приятелство.....

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.