Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Секс или отношения-кое да е първото?
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2
скитник
Дали първо трябва да има някакви отношения преди секса, или първо трябва да е секса и след това отношенията?
Ако първо имаме отношения, дали ще има гаранция след това за секс?
А ако имаме секс, дали след това ще имаме отношения?
Секса или отношенията са по-важни?
Или ако имате единствен избор без право на поправка кое ще предпочетете:
1. Секс-отношения.
2. Отношения-секс.
От мъжка гледна точка ако първо са отношенията, то има опасност да си останеме "приятели". А ако първо е секса, то това може да ни задоволи напълно и за отношения може и да си помислиме.
А според някой хора истинските отношения започват едва след секса.
Мъжкото мнение си е мнение.
Интересно е какво мислят жените по въпроса wink.gif
Фантастичен
Ами бъдещата ми жена явно няма да е по следния начин:
1 Секс
2 Запознаване
3 Отношения
Между другото търся по запазени по девствени ако че се намират трудно красиви и девстени по скоро се намират курви и тнт ...
скитник
Успех в търсенето!
haidukpikaso
Че то ако не мога да говоря и да се смея с някой що да си лягам с него
speak.gif
То ще ми е тъжно и у леглото значи
скитник
Да не вземе от приказки и смях да изпуснете леглото. ohmy.gif
izabel1
ЦИТАТ(Magical_WaRFIedal @ 26.04.2008г. в 13:40ч.) *
Ами бъдещата ми жена явно няма да е по следния начин:
1 Секс
2 Запознаване
3 Отношения
Между другото търся по запазени по девствени ако че се намират трудно красиви и девстени по скоро се намират курви и тнт ...

По девствени , това какво ще рече , до 100 до 200 или под 1000
Фантастичен
ЦИТАТ(izabel1 @ 26.04.2008г. в 18:53ч.) *
По девствени , това какво ще рече , до 100 до 200 или под 1000

Ще рече ... еми да не е к***а wink.gif
А може да е по малка но не и по голяма biggrin.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(скитник @ 26.04.2008г. в 19:49ч.) *

lol6.gif
Няма,споко,ама не ни е това най-важната цел-как да си го турим
tongue.gif
скитник
Мдаааа... Тук разума е пред страстите. cool.gif. Докато акъла на някъде не отлети и... mark.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(скитник @ 26.04.2008г. в 19:29ч.) *
Мдаааа... Тук разума е пред страстите. cool.gif. Докато акъла на някъде не отлети и... mark.gif

Е той скоро ще отлети де-то трябва и да помълчим малко мда tongue.gif
И двамата го искаме-ама не си признава никой wub.gif
Знаем само че ще бъде много нежно,невероятно хубаво,вълшебно
Защото ще се любим и с Душите си

Я кажи как е мелнишкото вино-че натам сме се запътили
cool.gif
capnemo
ЦИТАТ(скитник @ 26.04.2008г. в 19:29ч.) *
Мдаааа... Тук разума е пред страстите. cool.gif . Докато акъла на някъде не отлети и... mark.gif

Не, двете неща са паралелни и неразделни. Между другото секса за теб не е ли отношение. То това е официалната формулировка сексуални отношения. А както каза Хайдучката и да искаш не можеш да правиш само секс. Трябва в един момент да си говорите за нещо. И често ви се говори, а не ви се прави секс.
скитник
Мелнишкото вино е добро. Гърците много го хвалят. Всеки ден минавам близо от там. Значи ако ви избива много на приказки пиете по една кана вино и каквото сабя покаже. inlove1.gif

ЦИТАТ(capnemo @ 26.04.2008г. в 20:05ч.) *
Не, двете неща са паралелни и неразделни. Между другото секса за теб не е ли отношение. То това е официалната формулировка сексуални отношения. А както каза Хайдучката и да искаш не можеш да правиш само секс. Трябва в един момент да си говорите за нещо. И често ви се говори, а не ви се прави секс.

Защо? Може и просто на повикване.. То не, че и там няма друг тип отношения, но все пак зависи от ситуацията.
haidukpikaso
Ще си вземем и една стомничка винце за у хотелчето тогаз
Че ако млъкнем ще се чудим кво следваше
wub.gif
capnemo
ЦИТАТ(скитник @ 26.04.2008г. в 20:22ч.) *
Защо? Може и просто на повикване.. То не, че и там няма друг тип отношения, но все пак зависи от ситуацията.

Може, но това е само еб*не, и е само заради физическото удоволствие
П.П. Ти подай насам виното, че нещо ми е пресъхнала устата и не ми върви речта

ЦИТАТ(haidukpikaso @ 26.04.2008г. в 20:30ч.) *
Ще си вземем и една стомничка винце за у хотелчето тогаз
Че ако млъкнем ще се чудим кво следваше
wub.gif

Ами за теб не знам, но аз още си спомням кое как след кое и по какъв начин tongue.gif
скитник
Ама си се наточила яко май. Само няма да се плашиш еииии tongue.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(скитник @ 26.04.2008г. в 21:44ч.) *
Ама си се наточила яко май. Само няма да се плашиш еииии tongue.gif

Не се плашим бре-аз си го искам откакто съм го видяла
Толкоз много го искам че ходя кат ударена патка вече-се той ми у акъла
То и на челото ми го пише ама няма кой да го прочете wub.gif
Та си говорим-кво друго

Пък вий ша ми стискате палци-за късмет
tongue.gif
bildera_
Определено, варианта секс - отношения, не е за предпочитане. При обратното пък, може никога да не се стигне до секс. И двата варианта съм изпитвал, но определено първият е по-болезнен wink.gif

Цялата работа се корени в психологията и хормоните при мъжа и жената. А като добавим и днешното изродено поколениe, така и ще продължаваме да си прелитаме от цвят на цвят tongue.gif
ickoL
отношенията разбира се :>
djulss
Е отношението е първо то няма начин без отношение!! Апатията е отношение след сношение! Ама пак си е някакво отношение tongue.gif
desert_rose
Ами че то сексът не е ли отношение wink.gif
elman
ЦИТАТ
От мъжка гледна точка ако първо са отношенията, то има опасност да си останеме "приятели". А ако първо е секса, то това може да ни задоволи напълно и за отношения може и да си помислиме.

Все още се имам за нормален мъж и да ти кажа не съм съгласен с теб. За мен отношенията са абсолютно винаги преди секса, защото може и да не си останем само приятели wink.gif
azmanov`
Зависи много от ситуацията, но по принцип е добре да има някакви отношения. Да си останете приятели има опасност, ако само има разговори и т.н. без никви действия. Тогава наистина ставате приятели, доколкото тва е възможно между момче и момиче. За мене правилното е да тръгнете като за начало и след това секса, когато и двамата сте готови за него. Е то мъжете по принцип почти винаги сме готови де, но жените, въпреки че повече от нас мислят за секс много често се правят на интересни.
bildera_
ЦИТАТ(azmanov` @ 27.04.2008г. в 17:26ч.) *
Зависи много от ситуацията, но по принцип е добре да има някакви отношения. Да си останете приятели има опасност, ако само има разговори и т.н. без никви действия. Тогава наистина ставате приятели, доколкото тва е възможно между момче и момиче. За мене правилното е да тръгнете като за начало и след това секса, когато и двамата сте готови за него. Е то мъжете по принцип почти винаги сме готови де, но жените, въпреки че повече от нас мислят за секс много често се правят на интересни.

Повярвай ми, по-добре е да се правят на интересни, отколкото да се хвърлят на врата ти още първия път ;) Това може да ти говори само едно - използват те и се махат с друг!
haidukpikaso
Е то мъжете по принцип почти винаги сме готови де, но жените, въпреки че повече от нас мислят за секс много често се правят на интересни.
[/quote]
Почти
А ако сте преживяли някакво разочарование и хич не ви е до секс
sad.gif
bildera_
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 27.04.2008г. в 18:04ч.) *
Е то мъжете по принцип почти винаги сме готови де, но жените, въпреки че повече от нас мислят за секс много често се правят на интересни.

Почти
А ако сте преживяли някакво разочарование и хич не ви е до секс
sad.gif

А защо си мислиш така? Според мен, това е оправдание за мъжа, когато не иска да бъде с дадена жена tongue.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(bildera_ @ 27.04.2008г. в 18:09ч.) *
А защо си мислиш така? Според мен, това е оправдание за мъжа, когато не иска да бъде с дадена жена tongue.gif

Не е така nono.gif
Защото е същият като мене-в момента
И аз съм се разочаровала от мъжете и не търся секс
А ако не иска да бъде с мен и да ме вижда-просто няма да ме търси-елементарно tongue.gif
А и знам кога един мъж иска
Когато се държим за ръце,когато се целуваме-та той е готов отвсякъде
Но не го насилвам-колкото и да го искам и колкото и да се въртя будна после цяла нощ

Сега ще му превържа и излекувам раните
Ще му покажа че съм човек,на когото може да се довери
Вече сме приятели-спечелих много
А и цялото време е пред нас-не бързаме за никъде
Важното е че сме заедно,важното е че се намерихме
wink.gif
скитник
Да! Вашия подход определено е първо отношение и доверие. Успех! cool.gif
bildera_
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 27.04.2008г. в 20:00ч.) *
Не е така nono.gif
Защото е същият като мене-в момента
И аз съм се разочаровала от мъжете и не търся секс
А ако не иска да бъде с мен и да ме вижда-просто няма да ме търси-елементарно tongue.gif
А и знам кога един мъж иска
Когато се държим за ръце,когато се целуваме-та той е готов отвсякъде
Но не го насилвам-колкото и да го искам и колкото и да се въртя будна после цяла нощ

Сега ще му превържа и излекувам раните
Ще му покажа че съм човек,на когото може да се довери
Вече сме приятели-спечелих много
А и цялото време е пред нас-не бързаме за никъде
Важното е че сме заедно,важното е че се намерихме
wink.gif

Скъпа, имаш много по-голям опит от мен, но се изненадвам от заключенията ти smile.gif На милия или не му става, или не иска да бъде с теб. И в двата случая ще ти се обажда. В първия, ще се надява, че все пак ще му стане, а във втория, не иска да повярва, че няма да си намери друга.

haidukpikaso
ЦИТАТ(bildera_ @ 27.04.2008г. в 20:44ч.) *
Скъпа, имаш много по-голям опит от мен, но се изненадвам от заключенията ти smile.gif На милия или не му става, или не иска да бъде с теб. И в двата случая ще ти се обажда. В първия, ще се надява, че все пак ще му стане, а във втория, не иска да повярва, че няма да си намери друга.

На него му става-не се притеснявай
Ама ти май не можеш да разбереш че имаме по-важни задачи да вършим преди това
biggrin.gif

Да си кърпим дупките от корабите и да си зашием отново крилете
bildera_
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 27.04.2008г. в 20:58ч.) *
На него му става-не се притеснявай
Ама ти май не можеш да разбереш че имаме по-важни задачи да вършим преди това
biggrin.gif

Да си кърпим дупките от корабите и да си зашием отново крилете

Отлично разбрах, каква е ситуацията smile.gif
elizabet
В този смисъл може бе се има в предвит,че примерно масата мъже предпочитат първо секса,аз лично предпочитам да си пообщуваме малко и тогава да правим секс
offtopic2.gif някой почнаха много да ме нервират с тая работа за девствениците искам само да кажа,че братовчедка ми до 36 беше девствена и ко?Нито е грозна нито тъпа у т.н..яко се побърка една друга страхота мацка на 24!Кво аз нямам право да си поживея ли?Ей тъй цял живот аз с един ей тъй в къщи да сготвя да преспя децата да изчистя бе аре бе писна ми от такива като вас Е***а съм се колкото ми харесва и не се смятам за к***а
ivo23
ЦИТАТ(elizabet @ 28.04.2008г. в 20:46ч.) *
В този смисъл може бе се има в предвит,че примерно масата мъже предпочитат първо секса,аз лично предпочитам да си пообщуваме малко и тогава да правим секс
offtopic2.gif някой почнаха много да ме нервират с тая работа за девствениците искам само да кажа,че братовчедка ми до 36 беше девствена и ко?Нито е грозна нито тъпа у т.н..яко се побърка една друга страхота мацка на 24!Кво аз нямам право да си поживея ли?Ей тъй цял живот аз с един ей тъй в къщи да сготвя да преспя децата да изчистя бе аре бе писна ми от такива като вас Е***а съм се колкото ми харесва и не се смятам за к***а

Остави ги.Те само така си говорят smile.gif
fireson
Предпочитам дори и 30мин. разговор с една жена и след това да имаме секс. контакт отколкото да го направим веднага . Не ми харесва да правя секс с човек , който не познавам . Най-малкото искам да знам що за стока е . Отношенията с резултат от много неща и едни от тях са разговора между двама души и физическата близост между тях ! wink.gif
DeadSmurf
Все едно, ако е писано да стане нещо, то ще стане.
скитник
Май ще трябва да определя ясно понятията.

Секс-отношения (секс, максимум на третата среща).
Отношения-секс (дълго ухажване във времето, дълги телефонни разговори, цветя, подаръци, заведения, общи интереси и т.н.). Времето се проточва в случая доста.
fireson
ЦИТАТ(скитник @ 29.04.2008г. в 18:22ч.) *
Май ще трябва да определя ясно понятията.

Секс-отношения (секс, максимум на третата среща).
Отношения-секс (дълго ухажване във времето, дълги телефонни разговори, цветя, подаръци, заведения, общи интереси и т.н.). Времето се проточва в случая доста.

Защо ги определяш така понятията
Всичко това може да става много по-барзо . Много често може да си състави отношение към един човек за 1 час примерно и то да остане такова , а също и секс може да е плод на 1часов раговор smile.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(скитник @ 26.04.2008г. в 19:39ч.) *
Дали първо трябва да има някакви отношения преди секса, или първо трябва да е секса и след това отношенията?
Ако първо имаме отношения, дали ще има гаранция след това за секс?
А ако имаме секс, дали след това ще имаме отношения?
Секса или отношенията са по-важни?
Или ако имате единствен избор без право на поправка кое ще предпочетете:
1. Секс-отношения.
2. Отношения-секс.

По-добре приятел, от колкото нищо tongue.gif

ЦИТАТ(скитник @ 26.04.2008г. в 19:49ч.) *

Не, не може от много приказки нищо да не свърши или от липсата на приказки да остане сам wink.gif

ЦИТАТ(Magical_WaRFIedal @ 26.04.2008г. в 19:55ч.) *
Ще рече ... еми да не е к***а wink.gif
А може да е по малка но не и по голяма biggrin.gif

Ти по годините ли ги избираш?! ohmy.gif

ЦИТАТ(capnemo @ 26.04.2008г. в 21:05ч.) *

Зависи кой какво иска!

ЦИТАТ(bildera_ @ 26.04.2008г. в 22:14ч.) *
Цялата работа се корени в психологията и хормоните при мъжа и жената. А като добавим и днешното изродено поколениe, така и ще продължаваме да си прелитаме от цвят на цвят tongue.gif

Докато не обърнем всички резбите или си останем тотално сами!

ЦИТАТ(bildera_ @ 27.04.2008г. в 18:00ч.) *
Повярвай ми, по-добре е да се правят на интересни, отколкото да се хвърлят на врата ти още първия път wink.gif Това може да ти говори само едно - използват те и се махат с друг!

Абсолютно точно сър!

ЦИТАТ(fireson @ 29.04.2008г. в 14:13ч.) *
Предпочитам дори и 30мин. разговор с една жена и след това да имаме секс. контакт отколкото да го направим веднага . Не ми харесва да правя секс с човек , който не познавам . Най-малкото искам да знам що за стока е . Отношенията с резултат от много неща и едни от тях са разговора между двама души и физическата близост между тях ! wink.gif

ШЪфе, от къде за 30 мин. ще разбереш каква е жената?!Или по-точно как може да познаваш някого за толкова кратко време?!
shefkata
Ееее, добре де, аз започнах със секс, пък после преминах на отношения...ама - ей на, и съм здрава и съм цяла и щастлив даже biggrin.gif
Принципно и двата варианта са възможни, но...кога, както дойде - казвам аз wink.gif
yvsot
Я някой от знаещите алИнгле да преведе думичката INTERCOURSE
Madonna
ЦИТАТ(yvsot @ 29.04.2008г. в 22:47ч.) *

общуване,отношения...също и полови такива biggrin.gif
ivo23
ЦИТАТ(yvsot @ 29.04.2008г. в 22:47ч.) *

За какво ти е?Означава взаимоотношения
shefkata
Щото е в контекста на темата biggrin.gif

Малко между редовете whistling.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 29.04.2008г. в 21:04ч.) *
Не, не може от много приказки нищо да не свърши или от липсата на приказки да остане сам wink.gif

Грешка!
Не позна
nono.gif
Страхотен любовник е и изобщо няма да остане сам-вече
tongue.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 29.04.2008г. в 23:06ч.) *
Грешка!
Не позна
nono.gif
Страхотен любовник е и изобщо няма да остане сам-вече
tongue.gif

Не, го знам ама не искам такъв дето ще е любовник на още не знам колко на брой жени, не мерси! wink.gif
ivo23
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 29.04.2008г. в 23:26ч.) *
Не, го знам ама не искам такъв дето ще е любовник на още не знам колко на брой жени, не мерси! wink.gif

Никога не можеш да си сигурна!!!Back to the real world!
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(ivo23 @ 29.04.2008г. в 23:27ч.) *
Никога не можеш да си сигурна!!!Back to the real world!

Да, в нищо и никой! wink.gif
ivo23
Това означава ли,че ще ставаш монахиня?
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(ivo23 @ 29.04.2008г. в 23:29ч.) *
Това означава ли,че ще ставаш монахиня?

Аз мислех, че ти си монаха!? shy11.gif tongue.gif
Щом не си отказвам се ! biggrin.gif
ivo23
Зарежи ме мене,аз не съм цвете за мирисане и никога не съм искал да ставам монах whistling.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(ivo23 @ 29.04.2008г. в 23:41ч.) *
Зарежи ме мене,аз не съм цвете за мирисане и никога не съм искал да ставам монах whistling.gif

Що, а рицар не си ли искал да ставаш!? tongue.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.