Малкоз сериозно...аз принципно съм малка и мноо опит с мъжете нямам
Но скромният ми опит волно или неволно разделя мойте сексуални партньори на 3 разновидности...а са жмете и четете:
1.
Шта плющя, ама ти няма да разбереш!Тези сладури правят секс кажи речи по неволя. Тъй де Господ ги дарил с пи*ка и като тя покаже известни признаци на живот те решават да отбият номера. Тез хора мога за 2 минути да те опънат, да се измият и да легнат обратно в кревата и да те гушнат. Всъщност като че ли частта с гушкането им е доста по-приятна от секса. Що се отнася до това дали женската е получила оргазъм или не? Това си е неин проблем...
Тези мъже са препоръчителни за жени, които отдавна са били на сухо и позагорели са готови на всичко само и само нещо да поразкара паяжинките. Разбира се, той върши работа и за такива, които вярват, че жената е създадена само да мъти и миенето на чинии доставя по-голямо удволствие от секса.
2.
Немаш проблеми ма, штъ почешам! Хмммммм 85% от тези с които съм била са били точно такива. Сексът е разнообразен в рамките на допустимуто. Готови са да опитват различни неща, но в рамките на допустимуто. Те са от тези, които по-време на секс ще бъдат достатъчно възпитани да те попитат "Така харесва ли ти?", а след секса "Това добре ли го правя?" Мъжете "Немаш проблеми ма, штъ почешам" са достатъчно отворени да говорят за секса и сексуалните си фантазии, но никога достатъчно смели, за да ги изпълнят. Понякога говоренето им доставя по-голямо удоволсвие от правенето. Общо взето това е стандартен тип поведение и разликата между подобни партньори откривам само в размера на шкембетата им. Не ме разбирайте погрешно...лявим ги.
Препоръчвам ги за подобен тип жени- секса е удоволствие дай да се накефиме в рамките на допустимото.
3.
Всички дупки пълни, скъпа!О, да бейби! На него му се прави секс по всяко време на всяко място. А ти дори да си супер непластична личност каквато съм аз разбираш, че краката ти могат да чупят в невероятни стойки. Те са любопитни и не питат, когато решат нещо го правят, ако възразиш за нещо рано или късно те навиват да го направиш. Разкрепостени и определено обичащи секса в някои отношение дори е над всичко. По мой критерии умерно извратени.(На някой шантаво извратен не съм попадала).
Ммммм тези мъже са страхотни в леглото, но никога незнаеш до къде могат да стигна препоръчителни са за жени, които са на същите вълни.
Накратко пичове няма значение дали си мъж или жена, всеки носи в себе си различна сексуалност въпросът е да се допълваш и пасваш с партньора си. Туй генерален извод, а персонален...
Все още някои от нас си мислят, че да си спала с повече от двама е лошо нещо, секс с непознат, първа среща и прочие са табута. Ей такива мацки са си вечно незадоволени. В този смисъл ако приемем, че повечето жени когато става въпрос за секс се опират на морала, а мъжете на нагона, то това означава, че мъжете правят много по-често секс от жените. Естествено, ако има с кого. Но тва подробности. Та ако изхождаме от факта, че те по-често се почешват от нас, това означава, че трябва да са по сити от нас. Шото го има и момента на преяждането нали? И ако продължаваме с тази изкилифинчена логика, където жените предпочитат да им искат вместо да си искат това означава, че ние сме по ненаситни. Не за друго просто сме незадоволени и все са ни е в главата разни глупости.
Лично аз вярвам теорията, че принципно жените мислят повече за секс от мъжете, ама тва междудругото.
Имам и още един аргумент...
Всеизвестен факт е че по-трудно стигаме до оргазъм следователно трябва да правим повече опити нали?
С други думи апелирам мъжете да ни опъват по-често и вместо да артисват сутрешното надървяне да го оползотворят подобаващо с жената до себе си...
Ай сполй ви, и ако някой е познал себе си, да не ми се сърди това са просто мисли на един сбъркан човек...