Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Кой е по-ненаситен в леглото
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

ostavime
Мъжете или жените са по-ненаситни? Кой иска още и още, и още... сех?
Аз примерно съм на моменти. Понякога дори когато не ми се иска, но се започнем с жената ми става супер кеф и няма спирка. Ако пийна, но с мярка също съм по-издръжлив. Понякога ми се приисква ей така, от нищото и по никое време. И все пак ми се струва, че мъжете искат повече или поне го показват, докато жените в повечето случаи го искат, но се правят на по-недостъпни и често пропускат възможността.
momolord
Който е по - загорял. wow.gif
ivo23
Жените се срамуват да кажат,че им се прави секс.И после що не им обръщаме внимание.
potrebitel
ЦИТАТ(ivo23 @ 9.05.2008г. в 01:20ч.) *
Жените се срамуват да кажат,че им се прави секс.И после що не им обръщаме внимание.

Не всички tongue.gif Ако искам да получа секс, хич не се срамувам да си поискам, щото иначе ще си остана само с искането biggrin.gif
shefkata
Аз смятам, че ненаситата е присъща в малко по-голяма степен на мъжете rolleyes.gif
Колкото до това, че жените са срамежливи по-отношение на желанието си за секс...то всяко правило си има своите изключения !
Profruit
Бай Деан - лирическият герой бил ненаситен коцкар. Спастрил малко "сухо" и решил да си спретне, като на младини, оргийка. Речено - сторено право в аптеката на кака Тинка. Тя била цицеста, руса като Ева и с ружо червило. Всъщност тя винаги била в този наряд, класическа нимфа. Бай Деян застанал пред гишето и протегнал ръка. Започнал да присвива пръсти с замислен вид. Кака Тинка предположила, че дедито дошъл за крем за ръце, а той вдигнал очи и казал:
-Не, поканил съм тази вечер пет балерини и броя на пръсти. Я ми дай пет таблетки виагра.
На другия ден бай Деян пак цъфнал в аптеката, но целия се тресял. Едвам се довлякъл до гишето. Кака Тинка изпреварила с въпрос:
-Пак доза от пет виагри?
-Не, палавниците ми вързаха тенекия. Дай ми крем за ръце!

Mного ясно, че като цъкнеш аперативче кръвоносните съдове ти се разширяват и целия ставаш на кръв, от там и ефекта клатят ме мамо на Подуенската гара.
Обаче, ако включиш в менюто си червени чушки, грейпфрути, праз, магданоз, бяла риба/октоподчета, гръцки орехи (въобще ядки), мед от шишарки/трендафил, тогава въпроса ще бъде един - кой е най-великата секс - машина? Отговорът ще бъде еднозначен - аз.
Slyncheva
Аз пък си мисля, че жените са по-ненаситните. Като че ли, с такова впечатление съм останала ph34r.gif
dindi
За останалите не знам, ама аз все недоклецана си ходя...

П.П Айде отиде ми постта в искрено и лично, или по-скоро в изповедалнята cool.gif
AciDBurn
ЦИТАТ(dindi @ 9.05.2008г. в 10:48ч.) *

lol6.gif

Иначе по темата - според зависи, но аз все си мисля, че именно мъжете са по-ненаситни tongue.gif

ЦИТАТ(ostavime)
...докато жените в повечето случаи го искат, но се правят на по-недостъпни и често пропускат възможността.

Факта, че се правят на "недостъпни" говори, че нещо ги спира, ако питаш мен wink.gif.
Fifa
П.П Айде отиде ми постта в искрено и лично, или по-скоро в изповедалнята cool.gif

Трябва да пробваш с един футболен отбор как ще се чувстваш
dindi
ЦИТАТ(Fifa @ 9.05.2008г. в 12:16ч.) *
Трябва да пробваш с един футболен отбор как ще се чувстваш

Спортистите за нищо не стават да ти кажа...направят 5 обиколки и после вземи ги моли да го вдигнат.. cool.gif speak.gif
Fifa
ЦИТАТ(dindi @ 9.05.2008г. в 12:49ч.) *
Спортистите за нищо не стават да ти кажа...направят 5 обиколки и после вземи ги моли да го вдигнат.. cool.gif speak.gif

Ще ги хванеш на къс пас преди тренировка в съблекалнята.
Баш на теб ли трябва да ти ги обяснявам тия неща? smile.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(Profruit @ 9.05.2008г. в 10:19ч.) *
Обаче, ако включиш в менюто си червени чушки, грейпфрути, праз, магданоз, бяла риба/октоподчета, гръцки орехи (въобще ядки), мед от шишарки/трендафил, тогава въпроса ще бъде един - кой е най-великата секс - машина? Отговорът ще бъде еднозначен - аз.[/font]

ohmy.gif
Бялата риба така ли действа rolleyes.gif
Понеже съм поканена на обяд с бяла риба - та после ще ви разкажа какъв ефект има
tongue.gif
Фантастичен
Категорично мъжете !
ivo23

Като ти е вечно студено е така.
ostavime
Реотаните са слаби.
Но както вече казах и други потвърдиха, жените никога или поне аз не съм чувал за такъв случай да ти драсне да речем и да те попита съвсем откровено: Искаш ли да се видим?
haidukpikaso
ЦИТАТ(ostavime @ 9.05.2008г. в 15:20ч.) *
Но както вече казах и други потвърдиха, жените никога или поне аз не съм чувал за такъв случай да ти драсне да речем и да те попита съвсем откровено: Искаш ли да се видим?

Не и аз nono.gif
Когато желая много силно някого,си го казвам
Искам те,искам те до болка
Вземи ме
cool.gif
proletsearch
ЦИТАТ(ostavime @ 9.05.2008г. в 14:20ч.) *
Реотаните са слаби.

Да, те обичат да заобикалят директния въпрос най-често с молба-покана: "Каня те на гости на бутилка вино!" wink.gif ...е смее ли да откаже човек подобна покана laugh.gif

А иначе по темата: Нямам представа и аз laugh.gif
dindi
Малкоз сериозно...аз принципно съм малка и мноо опит с мъжете нямам shy11.gif
Но скромният ми опит волно или неволно разделя мойте сексуални партньори на 3 разновидности...а са жмете и четете:
1. Шта плющя, ама ти няма да разбереш!
Тези сладури правят секс кажи речи по неволя. Тъй де Господ ги дарил с пи*ка и като тя покаже известни признаци на живот те решават да отбият номера. Тез хора мога за 2 минути да те опънат, да се измият и да легнат обратно в кревата и да те гушнат. Всъщност като че ли частта с гушкането им е доста по-приятна от секса. Що се отнася до това дали женската е получила оргазъм или не? Това си е неин проблем...
Тези мъже са препоръчителни за жени, които отдавна са били на сухо и позагорели са готови на всичко само и само нещо да поразкара паяжинките. Разбира се, той върши работа и за такива, които вярват, че жената е създадена само да мъти и миенето на чинии доставя по-голямо удволствие от секса.
2. Немаш проблеми ма, штъ почешам!
Хмммммм 85% от тези с които съм била са били точно такива. Сексът е разнообразен в рамките на допустимуто. Готови са да опитват различни неща, но в рамките на допустимуто. Те са от тези, които по-време на секс ще бъдат достатъчно възпитани да те попитат "Така харесва ли ти?", а след секса "Това добре ли го правя?" Мъжете "Немаш проблеми ма, штъ почешам" са достатъчно отворени да говорят за секса и сексуалните си фантазии, но никога достатъчно смели, за да ги изпълнят. Понякога говоренето им доставя по-голямо удоволсвие от правенето. Общо взето това е стандартен тип поведение и разликата между подобни партньори откривам само в размера на шкембетата им. Не ме разбирайте погрешно...лявим ги.
Препоръчвам ги за подобен тип жени- секса е удоволствие дай да се накефиме в рамките на допустимото.
3. Всички дупки пълни, скъпа!
О, да бейби! На него му се прави секс по всяко време на всяко място. А ти дори да си супер непластична личност каквато съм аз разбираш, че краката ти могат да чупят в невероятни стойки. Те са любопитни и не питат, когато решат нещо го правят, ако възразиш за нещо рано или късно те навиват да го направиш. Разкрепостени и определено обичащи секса в някои отношение дори е над всичко. По мой критерии умерно извратени.(На някой шантаво извратен не съм попадала).
Ммммм тези мъже са страхотни в леглото, но никога незнаеш до къде могат да стигна препоръчителни са за жени, които са на същите вълни.

Накратко пичове няма значение дали си мъж или жена, всеки носи в себе си различна сексуалност въпросът е да се допълваш и пасваш с партньора си. Туй генерален извод, а персонален...
Все още някои от нас си мислят, че да си спала с повече от двама е лошо нещо, секс с непознат, първа среща и прочие са табута. Ей такива мацки са си вечно незадоволени. В този смисъл ако приемем, че повечето жени когато става въпрос за секс се опират на морала, а мъжете на нагона, то това означава, че мъжете правят много по-често секс от жените. Естествено, ако има с кого. Но тва подробности. Та ако изхождаме от факта, че те по-често се почешват от нас, това означава, че трябва да са по сити от нас. Шото го има и момента на преяждането нали? И ако продължаваме с тази изкилифинчена логика, където жените предпочитат да им искат вместо да си искат това означава, че ние сме по ненаситни. Не за друго просто сме незадоволени и все са ни е в главата разни глупости.
Лично аз вярвам теорията, че принципно жените мислят повече за секс от мъжете, ама тва междудругото.
Имам и още един аргумент...
Всеизвестен факт е че по-трудно стигаме до оргазъм следователно трябва да правим повече опити нали?
С други думи апелирам мъжете да ни опъват по-често и вместо да артисват сутрешното надървяне да го оползотворят подобаващо с жената до себе си...
Ай сполй ви, и ако някой е познал себе си, да не ми се сърди това са просто мисли на един сбъркан човек... biggrin.gif
fireson
ЦИТАТ(shefkata @ 9.05.2008г. в 10:14ч.) *
Аз смятам, че ненаситата е присъща в малко по-голяма степен на мъжете rolleyes.gif
Колкото до това, че жените са срамежливи по-отношение на желанието си за секс...то всяко правило си има своите изключения !

Аз не смятам , че са хич срамежливи даже ни най-малко . Според мен разликата е там , че ние мъжете сме по-първични , ние бихме го казали направо - Хайде да споделим чаршафите заедно (примерно) ; също и в повечето случай по-често трябва да се задоволява мъжкия нагон . Разбира се , както казваш ти , всяко правило си има изключения !!! smile.gif
Като цяло и аз съм за мъжете , досега винаги съм бил в тази роля честно казано blink.gif
Trichocephalus
Хубава класификация, dindi cool.gif
RA4NA
Не знам кой е по ненаситен. Според зависи от партньора, може би и от разни други неща. Тези работи не ги разбирам.

ЦИТАТ(ostavime @ 9.05.2008г. в 15:20ч.) *

Ти пък намери какво да напишеш. Ми че аз само такива смс-и пращам. И по кратки от този, който ти си написал. wink.gif

п.п. Снощи пратих един такъв смс и не се прибрах у дома. Тази вечер искам пак... Може пък и да съм ненаситна, като се замисля ...
desert_rose
Сигурно съм грешница, но и аз неведнъж съм отправяла подобна кратка и директна покана. Скромният ми опит (както щете го тълкувайте) показва, че това е най-краткия път за постигане на крайната цел, а именно въпросния мъж, обект на мераците.
По темата - хора всякакви: наситни, ненаситни, моралисти - извисени и обречени на сексуална диета, въобще - шарен свят.
ostavime
Ето виждаш ли? Жената веднага се смята за грешница, след като веднъж го е направила по този "примитивен" за жените начин. wink.gif Да си поиска директно. А какво срамно има? Май нищо.
elizabet
Аз мисля по абсолютно същия начин като Динди...просто повече от това немога да кажа.... clap.gif thumbsupsmileyanim.gif worshippy.gif
desert_rose
ЦИТАТ(ostavime @ 12.05.2008г. в 16:02ч.) *
Ето виждаш ли? Жената веднага се смята за грешница, след като веднъж го е направила по този "примитивен" за жените начин. wink.gif Да си поиска директно. А какво срамно има? Май нищо.

Аз не се смятам за грешница, беше ирония, отправена към "моралистите" и най-вече "псевдо-моралистите". Както вече казах, това е моя начин да си спестя излишните увъртания, сцени и време (малко ми куца романтиката, уви, далеч съм от идеала за жена biggrin.gif ). И не става дума за единичен случай, ако ще се гоним и преследваме и търсим подходящия момент до безкрайност, просто губя интерес.

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.