Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Мъжете реално не са врагът, а също жертви...
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

скитник
Поне според мой наблюдения, доста жени търсят своя "принц", но нещо никакъв го няма, както и са загубили някой "принц" и вече трудно някой отговаря на условията.
Мъжете пък вечно търсят "подходящата", като пробват тук или там, както и никоя не отговаря на загубената "подходяща".
Може би общият език между половете малко се е позагубил.

Попаднах на интересна мисъл:
"Мъжете реално не са врагът, а също жертви, робуващи на остарялата мъжка мистика, която ги прави нелепо непълноценни за живот без лов на мечки."

Бети Фридън
"Мистичната женственост"

Какво е мнението ви относно тази мисъл? ohmy.gif
скитник
Ами ако проблема е точно в "липсата" на мечки и от там работата се обърква.
скитник
Под мечки се има в предвид, че мъжете до голяма степен са загубили присъщата им агресия и нейната проява в ежедневието със всичко произтичащо от това.
Най вече проявата на агресията в ежедневието.
скитник
Агресия от рода на това да строшиш челюста на шефа си с 2/3 от зъбите + някое друго ребро. Всичко това се подтиска разбира се. А това което твърдиш ти, е вярно разбира се. Агресията се подтиска от там като, че ли и чувството за непълноценност в изразената мисъл.
скитник
Еми много просто. След като шефа не може да се яви отдушник се търси друг и коклкото по-слаб, толкова по малко хамалогия. Зависи и кой е отдушника де-като пол.
Може би в мисълта прозира въпроса за "загубената" самоличност.
haidukpikaso
При мен летвата е вдигната много високо-или до нея,или над нея
cool.gif
скитник
Самоличноста на мъжа. Женската самоличност е постоянна.
haidukpikaso
ЦИТАТ(скитник @ 9.06.2008г. в 18:50ч.) *
Самоличноста на мъжа. Женската самоличност е постоянна.

Става ни постоянна личността-ама след време
wink.gif
Зависи от мъжа-който може да ни направи такива
скитник
Правилно се изрзяваш. С други думи който може да ви подчини или не съм разбрал правилно.
haidukpikaso
ЦИТАТ(скитник @ 9.06.2008г. в 18:59ч.) *
Правилно се изразяваш. С други думи който може да ви подчини или не съм разбрал правилно.

Нее,не говорим за подчинение изобщо-някого на някого
nono.gif
Аз не съм робиня и никой не ми е роб
Говоря за този човек,който те променя в положителна посока
Аз съм щастлива,че Бог ме срещна с такъв мъж
Научи ме - отново да се смея
Повярвах отново в себе си
Все едно се бях изгубила - а той ме намери и ми отвори Душата
Душата ми - затворена като мида - от болка и тъга
Благодаря ти !!!

И за това по-горе написах-че съм вдигнала летвата
Не искам по-малко от това
Защото съм го имала и съм била истински щастлива
wink.gif
dareto
Мъжът !!!?!??? ЖЕРТВА ....??!?!? biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif Божеееееееееееее, объркала съм темата.... Това да не е най - новият и къс виц???? biggrin.gif
скитник
Женската самоличност винаги си е била постоянна в своето непостоянство-ако мога така да се изразя. Като чели понякога мъжете губят самоличност с цел да се харесат на жените, а това според мен е погрешно.
скитник
Под женската самоличност имам в предвид женската сексуалност, стремеж към сигурност с човека до нея и пдобни-все дълбоки и вродени неща, които не се променят. Точно "прекъснатият лов на мечки" при мъжете, променя голяма част от самоличноста им. Въпроса е как това се компенсира.
Напълно подкрепям, че човек трябва да е такъв какъвто е. Друг изход няма.
скитник
Мдааааа. Нещо задълбахме много философски. Ще го мисля нататък, че и аз нещо се оплетох. wink.gif
скитник
Защо? Може темата да си е на място. Зависи как ще протече разговора. Ако искат да я преместят. Нямам нищо против.
Нямам в предвид свободата на мъжете. nono.gif
Ken
ЦИТАТ(скитник @ 9.06.2008г. в 21:30ч.) *
Нямам в предвид свободата на мъжете. nono.gif

Жалко ! Това наистина щеше да бъде интересна тема.
скитник
Темата си е ясна. Как ще се разтълкуват думите на гореспоменатата авторка. Ама май само ние си тълкуваме.
genatraikova
Не са враг,но трябва да си мислят,че са.
Жертви са,но трябва да не знаят че са.
скитник
Получаваш златен медал по женска конспирация laugh.gif Не трябваше да го казваш. Обезоръжени сте.
genatraikova
До болка съм искрена.Жалко ,че за мъжете май искреността не струва.Ако бяха поне малко- ню-ню поне,сигурно щеше да се живее много по-забавно.
скитник
Е защо мъжете не са ли искренни?
shefkata
Ще кажа само няколко думички : " Жената, привлича мъжа със своя чар, но го задържа до себи си, със собствените му недостатъци ! "
Жертва ? Къде я видяхте, в мъжки род и то ?! rolleyes.gif Това е риторичен въпрос, еййй...Да не хукнете сега, да ми отговаряте biggrin.gif
скитник
Как къде? От един час се каня да ходя на бира ама ей ме на. Пиша ли пиша. Ако и това не е жертва. laugh.gif Ама ставам-демонстрирам и характер и то. cool.gif
shefkata
ЦИТАТ(скитник @ 9.06.2008г. в 22:35ч.) *
Как къде? От един час се каня да ходя на бира ама ей ме на. Пиша ли пиша. Ако и това не е жертва. laugh.gif

Агнец, такъв жертвен, иди си изпий спокойно бирата...Жертвите - остави ги за утре, че то и " Утрото е по-мъдро то вечерта !" wink.gif
haidukpikaso
Много спам настана - нищо съществено няма
potrebitel
ЦИТАТ(genatraikova @ 9.06.2008г. в 22:18ч.) *
Не са враг,но трябва да си мислят,че са.
Жертви са,но трябва да не знаят че са.

С второто мога да се съглася, но с първото твърдение не мога да се съглася. Защо пък да си мислят, че са врагове? Аз не искам човекът до мен да си мисли, че ми е враг wink.gif
скитник
"Мъжете реално не са врагът, а също жертви, робуващи на остарялата мъжка мистика, която ги прави нелепо непълноценни за живот без лов на мечки."

Да! Като направя анализ на по-горното и наи-вече на: "...а също жертви, робуващи на остарялата мъжка мистика..." Стигам до извода, че авторката определено е искала да каже, че според нея мъжете почиват на отминали лаври или се стремят към тях, не отговарящи на съвременните изисквания ( под "изисквания" се има в предвид и женския пол ). Вероятно са нужни нови модели?
След като авторката говори за остаряла мъжка мистика и въпросната авторка е жена, то дамите във Форума как виждат "новата" мъжка мистика, която би трябвало да замени старата и да отговори на изискванията им.
kaldata.com
ЦИТАТ(_ДИВА_ @ 9.06.2008г. в 17:00ч.) *
Мен, ако питаш никой никога не е доволен, от нищо!

говори само за себе си wink.gif

pisana
1.Отностно агресията - да мъжете имат нужда да проявават такава, но ае да не е към жената, дъщерята и въобще към момичета , защото става смешно и отвратително непоносимо с това да млатиш нещо, което не може да се защитава.
2.Мъжът трябва да е силен и непоклатим, а не да се вайка дали е жертва.Дори да има своя лична драма трябва да бъде мъж и никога да не сечувства слаб и безпомощен.
3.За това, че няма принцове: щом има принцеси ще се намерят и пирнцове!

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.