Fifa
17.06.2008г. в 22:24ч.

Снимките на третото българско издание на Survivor, което ще носи името „Островите на перлите", започнаха в Панама. След продължителни огледи на различни локации bTV и „Дрийм тийм" избраха панамски архипелаг от няколко необитаеми острова. Това е и едно от най-популярните места за снимки на Survivor в света. Растителността в местността е обилна, пълно е и с отровни растения. Местните жители предупреждават за отровни змии и насекоми, а за бързата медицинска реакция при критична моменти отново ще се грижат натрупалите вече сериозен опит в екстремни условия д-р Ангелов и д-р Нейков. Температурите в този край на света в дъждовния период почти не падат под 35 градуса.
В битката за оцеляване спорят 22-ма участници (11 мъже и 11 жени) от 8 града в страната. Най-младият участник е на 19 години, а най-възрастният - на 52. Сървайвърите са с разнообразни професии, сред които готвач, артист, културист, модел, режисьор, спортист, кадрови войник, програмист и др. Сценаристите на „Survivor: Островите на перлите" са предвидили много нови елементи и сюжетни линии, свързани с новата локация и името на третия сезон.
Източник: news.bg
saber123
18.06.2008г. в 09:37ч.
Малко почнаха да се изтъркват с тези островни обстановки. Аз например съм гледал чуждестранен "Сървайвър", където събитията се развиваха в австралийската пустош. Да видим кога и продуцентите на нашия ще се пренесат там...
trosho
18.06.2008г. в 10:53ч.
Няма как да се изтъркат само за 2 сезона. Щом се снимат в тропиците, дори и на различни места, "декорите" няма как да не си приличат.
Може би говориш са Съравайвър 2 -
Survivor: The Australian Outback. Наистина беше различно спрямо Сървайвър 1 - доста измръзнаха, един дори стана жертва на инцидент, но същността винаги е една.
Или може би говориш за австалийския -
Australian Survivor, който си е нещо като "домашен" Сървайвър. Не ми се видя особено интересен, пък и си "изкълчих" ушите с техния диалект.
Нашенският Сървайвър 2 си беше интересен - доста над Сървайвър 1 (BG) и най-малко на нивото на останалите.
saber123
18.06.2008г. в 11:21ч.
ЦИТАТ(trosho @ 18.06.2008г. в 11:53ч.)

Няма как да се изтъркат само за 2 сезона. Щом се снимат в тропиците, дори и на различни места, "декорите" няма как да не си приличат.
Може бо говориш са Съравайвър 2 -
Survivor: The Australian Outback. Наистина беше различно спрямо Сървайвър 1 - доста измръзнаха, един дори стана жертва на инцидент, но същността винаги е една.
Или може би говориш за австалийския -
Australian Survivor, който си е нещо като "домашен" Сървайвър. Не ми се видя особено интересен, пък и си "изкълчих" ушите с техния диалект.
Нашенският Сървайвър 2 си беше интересен - доста над Сървайвър 1 и най-малко на нивото на останалите.
За Survivor: Australian Outback става въпрос. Австралийската пустош представяше изцяло нови изпитания спрямо "добрата стара джунгла". Предполагам всички сме на едно мнение, че малко промяна няма да навреди...
MasterI
18.06.2008г. в 14:29ч.
Да вкарат нови формати какво ги придъвкват тия глупости.
haidukpikaso
20.06.2008г. в 12:28ч.
ЦИТАТ(saber123 @ 18.06.2008г. в 10:37ч.)

Малко почнаха да се изтъркват с тези островни обстановки. Аз например съм гледал чуждестранен "Сървайвър", където събитията се развиваха в австралийската пустош. Да видим кога и продуцентите на нашия ще се пренесат там...
Ще се пренесат друг път-да не са луди да ходят в пустинята
Нали Бай Ганьо трябва да си направи безплатния курорт
d0m1nAt3
25.06.2008г. в 19:41ч.
Надявам се този сезон да е по-интересен от другите два.Главно заради мястото където се снима чувъл сам,че и другите страни кадето се е провеждал Сървайвър в Панама е било много интересно.Тази година се надявам племената да се разделени по равни сили за да е по-интересно.На 1и 2 сезон не бяха много много разделени на физически сили племената
All_Eyes_On_Me
25.06.2008г. в 22:01ч.
Участниците в Сървайвър хапнаха скат с размер 1 кв. м
Само десетина дни след старта на снимките на третия сезон на Survivor в Панама участниците вече се опитват да нарушат правилата.
Няколко жени проникнаха в лагера на екипа, за да се добрят да някаква храна, но след миналогодишната случка операторите бяха нащрек и предотвратиха набега. Участнци се опитаха да вербуват и местните парамедици, които дават денонощни дежурства близо до лагерите на оцеляващите, но и тази атака беше овладяна от екипа. Единствената прилична храна, която са яли сървайвърите до момента, включва кокошка, прасе и скат с размери от близо един квадратен метър. Оромното морско чудвище беше заловено от участниците, но как точно, ще стане ясно от епизодите през септември. Здравословното състояние на оцеляващите също е сравнително добро, като до момента пораженията включват паднали нокти, множество охлузвания и няколко порезни рани. В не по-малко изпитание се превърна Survivor: Островите на перлите и за водещия Владимир Карамазов. От една седмица той е на снимачната площадка с ужасен зъбобол. Поради твърде наситения снимачен график засега той се лекува с наличните средства в базовия лагер на екипа.
Източник: dir.bg
haidukpikaso
25.06.2008г. в 22:15ч.
Ненаяли се ейй
А в пустинята ако бяхте какво ли щяхте да ядете
Sessily
26.06.2008г. в 11:12ч.
Аз пък се надявам някой от следващите сървайвъри да бъде в Гренландия
Да поизмръзнат малко. Стига са се пекли само на слънце!
All_Eyes_On_Me
30.06.2008г. в 20:53ч.
Участник се отказа от ”Survivor”, друг изгуби два зъба
Първият прецедент в българските издания на Survivor е факт. Един от участниците се отказа доброволно от надпреварата, като действията и поведението му създадоха много интересни сюжети в играта.
Играчът обмисляше решението си в продължение на няколко дни. Психолозите на третия сезон на Survivor – Д-р Борислава Костова и д-р Тодор Стефанов - дадоха следния професионален коментар по случая с напускането на участника: „Участието в състезание като Survivor подлага на изпитание както физическите, така и психическите и моралните ресурси на всеки участник. Времето за адаптация към трудните условия е строго индивидуално и при някои може да отнеме седмици. При тези, които се адаптират по-бавно, се получава дисбаланс между количеството стресогенни фактори и техния интензитет от една страна, и личностовите ресурси за справяне от друга. Това е предпоставка за акумулиране на огромно вътрешно напрежение. При тези условия човек може да избере или да подобри начините си за справяне (т.нар. психологическо израстване), или да избяга от ситуацията, за да съхрани себе си. При конкретния участник ситуацията се усложнява от липсата на гъвкавост в разбирането на случващото се в играта”. Въпреки тежките условия в Панама обаче, в Survivor: Островите на перлите има участник, който продължава оцеляването си дори след загубата на два зъба в рамките само на две седмици.
Източник:dir.bg
haidukpikaso
2.07.2008г. в 18:49ч.
А какъв ли е вкусът на мед от тропически мухи
baby_muse
2.07.2008г. в 19:30ч.
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 2.07.2008г. в 19:49ч.)

А какъв ли е вкусът на мед от тропически мухи

Трябваше да отидеш, за да споделиш
haidukpikaso
2.07.2008г. в 20:20ч.
ЦИТАТ(baby_muse @ 2.07.2008г. в 20:30ч.)

Трябваше да отидеш, за да споделиш

Мне,мерси-аз не ставам изобщо за такива мероприятия
Тежа 44 килограма и плюс това мразя всякакви такивинка спортни дисциплини
Макар че съм израснала на село и съм работила земеделска работа
Ама не се научих да се катеря по дървета,нито мога да плувам
Тоя мед не го знам какъв е,ама аз и морски деликатеси не ям-та там ще съм първата пукнала от глад
marihuanitka
13.07.2008г. в 15:47ч.
някой може ли да ми каже дали кристина димитрова,която спечели титлата наи-секси дупе на "Слоги" у4аства във Сървайвър?защото така ми казаха и съм любопитна да разбера
yvsot
2.09.2008г. в 18:44ч.
Маймуни и пауни нахлуха в базовия лагер на третия сезон на реалити шоуто "Survivor: Островите на перлите". Дивите обитатели на панамската джунгла усилено крадат от храната и напитките на екипа на предаването.
Според съобщение от екипа на "Survivor: Островите на перлите", маймуните са били пуснати от колумбийски тийнейджъри, празнували в местността края на учебната година.
В продължение на десет дни човекоподобните същества атакуват терасите и ресторанта на хотела, в който е отседнал екипът на реалитито.
Междувременно, в снимките на "Survivor: Островите на перлите" се включи и индианското племе "Ембера". Селището на етноса е обитавано от три рода, като жените и мъжете нямат право да сключват брак, поради кръвното си родство. / avtora.com
Участник в Survivor прекарал десет дни на легло в панамска болница
Един от участниците в третото българско издание на Survivor е бил хоспитализиран по време на снимките, разкриха лекарите от екипа на шоуто д-р Ангелов и д-р Нейков. Оцеляващият е прекарал няколко дни в болница в Панама сити до пълното си възстановяване. Лекарите са предпочели болничното заведение заради екстремните условия и липсата на медицинска апаратура в полевите условия на снимачните площадки. Първоначалните предположения за двустранна пневмония на участника се потвърдили само няколко часа след като е бил настанен в болницата. Транспортирането му до панамската столица е било организирано буквално за минути, като за случая е бил нает специален чартърен полет. Сървайвърът е прекарал близо десет дни на легло, като за него се е грижил и екип от панамски специалисти. Всички събития около пострадалия участник ще бъдат разкрити в епизодите на шоуто, които тръгват в ефира на bTV през септември.
Това не е бил единственият случай на разболяване или физическо отпадане в Survivor: Островите на перлите, признаха още лекарите. Друг от участниците е пренасян на ръце от съплеменниците си заради тотална загуба на физически сили, вследствие на загуба на килограми и ежедневните изпитания. В тези ситуации работата на двамата доктори по време на снимачния период е била затруднена и от липсата на апаратура, с която лесно да откриват симптоми при евентуално разболяване на екипа или участниците. Въпреки всичко докторите са били полезни не само за членовете на българския екип, но и за колегите си от Аржентина, като са лекували и местното население.
И това издание на шоуто не се размина с хирургически интервенции на терен. Операторът Николай Чомаков е срязал крака си при пристигането си на една от снимачните локации, разкри д-р Нейков. Перките на мотора на лодката причинили жестока прорезна рана, която била зашита при полеви условия с общо пет шева.
”Голямо изпитание за лекарите, екип и участниците беше забавянето на лекарствата, пътуващи от България”, сподели д-р Нейков. Заради проверки на панамската митница цялата пратка била забавена с повече от две седмици. Това наложило повторното набавяне на най-нужните медикаменти от панамските аптеки. / От официалната страница на survivor.btv.bg
haidukpikaso
2.09.2008г. в 18:56ч.
Маймуните са много добри същества
Мен ме е дърпала маймуна за косата та знам-бях на 5 години
Аз й подавам бонбони-тя ме хвана за панделката
Не се разбрахме нещо хич-щото и двете пищяхме
Такъв сървайвър пък вие не сте преживявали
iveta7
10.09.2008г. в 16:16ч.
Нелегален емигрант в Испания, ловец на вълци в Монголия, мис “Волейбол” и филмов режисьор са част от участниците в Survivor: Островите на прелитеЗа наградата от 250 хиляди лева в Survivor: Островите перлите ще се борят охранител, културист, шампионка по плуване, волейболистка, бивш шампион по бокс, шампион по самбо и джудо, жена, чиято професия е кадрови войник, психолог, инструктор по екстремни спортове, месар, актриса и др. Битката за оцеляване стартира на 24 септември от 20.00 часа по bTV. Сред оцеляващите има и професионален войник, който е прекарал известно време във Френския легион, а няколко години преди това е бил ловец на вълци в Монголия. Най-възрастният сървайвър е на 52 години, а най-младият - на 18. Тази година близо 70% от участниците в шоуто тази година са на възраст над 25 години. Победителят във второто българско издание на Survivor Георги Костадинов също взе участие в кастинга, като кандидатите трябваше да се опитат да го респектират, за да разкрият поведенческия си потенциал.
Един от оцеляващите прекара по-голямата част от времето си на острова абсолютно гол, въпреки забележките на съплеменниците си. Нито коментарите на останалите, нито непрестанните дъждове и силни ветрове не успяха да уплашат оцеляващия и той продължи да се разхожда както майка го е родила до края на престоя си в Survivor: Островите на перлите.
Друг сървайвър е прекарал доста време в изучаване на начина на живот в Южна Америка, след което приложи всичко научено в истинското си оцеляване на острова. Преди това да се случи обаче той е живял в Испания с фалшива самоличност.
След като в две поредния издания на шоуто пламваше любов между оцеляващите, дойде ред и на поредната Сървайвър връзка. Зрителите на bТV ще видят истински романс, който предизвика дори писането на любовни стихове. Непредсказуемостта на част от сървайвърите продължи да изненадва екипа дори и след приключването на участието им в играта. След като отпадна от битката, един от участниците предпочете да остане в Холандия на работа за известно време вместо да се завърне в България, за да си почине след глада и тежките изпитания.
Профилите на 22-та оцеляващи на Островите на перлите
Източник: survivor.btv.bg
potrebitel
10.09.2008г. в 17:09ч.
Чакам и този сезон да започне. Предните ми харесаха, надявам се и с този да е така, дано да има нови и още по-интересни игри

Обаче не им завиждам с температура не по-малко от 35 градуса, а и щом се е стигало до болница, явно никак не им е лесно...
shefkata
16.09.2008г. в 14:36ч.
Аз пък предния го гледах заради Светла Димитрова. Първия съм му гледала една серия, този...Ще видим !
Nikieva
17.09.2008г. в 02:20ч.
Абе значи все пак се гледат такива измислени и режисирани предавания.Щом излиза 3-ти сезаон.
shefkata
17.09.2008г. в 09:18ч.
ЦИТАТ(Nikieva @ 17.09.2008г. в 03:20ч.)

Абе значи все пак се гледат такива измислени и режисирани предавания.Щом излиза 3-ти сезаон.

Аз им викам български сапунени сериали и се забавлявам с тях
Те по телевизията комедиите ги повтарят и потретват по сто пъти
Fifa
24.09.2008г. в 07:25ч.
Жени срещу мъже в новия Survivor
Двете племена с "оцеляващи" в третия сезон на приключенското реалити "Survivor" ще бъдат разделени на мъже и жени, стана ясно по време на официална пресконференция по повод старта на шоуто. Предаването ще бъде бъде излъчено в 52 епизода, като пилотният брой ще се появи в ефир на 24 септември.
За първи път в българската история на "Survivor", двете племена ще бъдат разделени на мъже и жени - 11 мъже срещу 11 жени. "Ще наблюдавате една истинска битка в джунглата - мъжката сила срещу женската хитрост, мъжките стратегии срещу женската интуиция", коментира Иван Спасов - главен редактор на шоуто.
"Въпреки половото разделение в "Survivor" има една любовна история, която започна в самото начало и се превърна впоследствие в драматична", каза Иван Спасов. "Участниците много се харесваха, виждаха се само по игри и постоянно си правеха подаръци, кореспондираха си с писма и може би това беше най-истинската, романтична и драматична любов от всички досега в "Survivor", допълни Спасов.
Снимките на "Survivor" са реализирани на "Островите на перлите" - архипелаг, намиращ се в Тихия океан, югозападно от Панама. По време на снимките "оцеляващите" са преодолявали редица трудности, сред които ухапвания от гигантски комари, появата на отровни змии и насекоми, акули, скатове и други.
Сред акцентите в третия сезон на шоуто са яхтата на Ал Капоне, ритуално жертвоприношение на местни индианци, среща с "Мис Панама", редица неочаквани обрати и сюжетни линии. "'Survivor: Островите на перлите' ще бъде най-интересният 'Survivor', излъчван до момента", каза продуцентът на шоуто Любомир Нейков. "Случиха се невероятни неща, които успяхме да заснемем - не само в племенатата, но и като обстановка, защото Панама е едно изключително място", коментира още Нейков.
отото на третия сезон на "Survivor" е "Не забравяй да дишаш". В шоуто са включени близо 70 игри, сред които интелектуални и логически, както и такива, които изискват големи конструкции. "Част от тези конструкции бяха строени в Панама и бяха наистина грандиозни", сподели Иван Спасов.
"Survivor: Островите на перлите" стартира на 24 септември, с извънредно едночасово издание на живо. Първите гости на "Survivor Live" с водещ Евтим Милошев, ще бъдат Росен Петров, Любен Дилов-син и Кристина Димитрова – "Мис Дупе 2007", а след коментарното шоу ще бъде излъчен и пилотният епизод от приключенското реалити.
Третият сезон на "Survivor: Островите на перлите" ще се излъчва всяка вечер от вторник до петък в 20.00 часа, а коментарното студио на "Survivor Live!" се очаква в ефир всяка събота от 22.30 часа.
Източник: avtora.com
iveta7
24.09.2008г. в 09:29ч.
Не знам какви ще са им изпитанията,но щом ще се състезават жени срещу мъже,ще е нещо лесно,логично или пък състезание за издръжливост.
По мои наблюдения жените по-лесно печелят такъв тип състезания.
hlevoust
25.09.2008г. в 06:51ч.
Започна доста интересно снощи - избрани са доста разнообразни типажи. Има си хора и за лидери, и за пълнеж, и за първи гонения. Условията на острова изглеждат нечовешки, особено що се отнася до фауната - пълно с всякакви гадости, при това и отровни.
Вече има и пострадал, макар и без намесата на животинските видове - яката културистка остана без преден зъб, не че след броени дни ще има за какво да го използва.
Още е рано да се запомнят имената им, но пък повечето дами, макар и очевидно неискрено заявиха, че правят секс поне по веднъж дневно, та не знам какво ще стане в следващите 52 дни поне в тази насока. А един от мъжете явно си е решил проблема още от дома си.
Trichocephalus
25.09.2008г. в 08:00ч.
Най-ми хареса снощи, че за няма и половин следобед си направиха къща и то с дъсчен под (!) и си запалиха огън с подръчни материали !

Мисля, че от всичките риалита този сезон-това ще е "моето" вечерно шоу
shefkata
25.09.2008г. в 12:45ч.
Не съм особено впечатлена този сезон...
Но пък, като и предния, ако го гледам, ще е заради Здравко Здравков.
Съжалявам, ама друг фаворит - не можах да си избера
potrebitel
26.09.2008г. в 08:51ч.
Имаме си двама плевенчани там. Ей ние сме навсякъде
И аз им се изкефих, че доста бързо съумяха да си запалят огън. А мотоциклетистката ми е много симпатична

От мъжете има един-двама, дето се мислят за голямата работа, ама май са само въздух под налягане. Ще ги видим по-нататък
iveta7
29.09.2008г. в 22:30ч.
ЦИТАТ(hlevoust @ 25.09.2008г. в 06:51ч.)

Още е рано да се запомнят имената им, но пък повечето дами, макар и очевидно неискрено заявиха, че правят секс поне по веднъж дневно, та не знам какво ще стане в следващите 52 дни поне в тази насока.
Чудя се на тези жени,как може да се представят по такъв начин "Аз правя секс всеки ден"...че кой го интересува?

И как може да казва такова нещо,като знае че я гледа почти цяла България?
Колкото до къщата и паленето на огън - доста бързо се справиха,поне така изглеждаше
FIGI_78
29.09.2008г. в 22:47ч.
ЦИТАТ(iveta7 @ 29.09.2008г. в 23:30ч.)

Чудя се на тези жени,как може да се представят по такъв начин "Аз правя секс всеки ден"...че кой го интересува?

И как може да казва такова нещо,като знае че я гледа почти цяла България?
Колкото до къщата и паленето на огън - доста бързо се справиха,поне така изглеждаше

Тоя пък Живко ми беше много симпатичен преди да си покаже малкото органче.
potrebitel
30.09.2008г. в 21:08ч.
Ей, много се смях на мъжете от
Мого мого как падаха във водата
P.S.Тая година ме утрепаха с имената на племената
iveta7
30.09.2008г. в 21:12ч.
ЦИТАТ(potrebitel @ 30.09.2008г. в 21:08ч.)

P.S.Тая година ме утрепаха с имената на племената
"Мого Мого: и "Пачека"...като ги чух направо не можех да повярвам.От къде ги измислят такива имена?
potrebitel
30.09.2008г. в 21:27ч.
ЦИТАТ(iveta7 @ 30.09.2008г. в 22:12ч.)

"Мого Мого: и "Пачека"...като ги чух направо не можех да повярвам.От къде ги измислят такива имена?

Всеки път, акто ги чуя, ме напушва на смях. Преди бяха по-благозвучни- Toртуга и Барбадос, както и Дуло и Вокил от първия сезон
hlevoust
1.10.2008г. в 06:52ч.
Владо Карамазов обясни какво означават имената на местния език, ама кой да ги помни.
А новият сезон започна интригуващо, може би защото за пръв път разделиха отборите по този начин. Снощи ми направи впечатление, че жените поне привидно изглеждат по-задружни в битието си, или поне до момента на избора коя от двете да участва във ваденето на боядисаните рапани, там културистката директно се дръпна и предполагам, че вече си написа сама името в урната.
Противно на очакванията ми мъжете лежат и не правят нищо, за да си намерят храна, та чакат Николай да им поднесе нещо на тепсия. Всъщност, и той се пише на голям стратег, а и май е единственият, който е в час и знае какво да прави, но няма шанс да го оставят да ги води, предполагам, че ще го изхвърлят при първа издънка.
potrebitel
1.10.2008г. в 09:01ч.
ЦИТАТ(hlevoust @ 1.10.2008г. в 07:52ч.)

Владо Карамазов обясни какво означават имената на местния език, ама кой да ги помни.
А новият сезон започна интригуващо, може би защото за пръв път разделиха отборите по този начин. Снощи ми направи впечатление, че жените поне привидно изглеждат по-задружни в битието си, или поне до момента на избора коя от двете да участва във ваденето на боядисаните рапани, там културистката директно се дръпна и предполагам, че вече си написа сама името в урната.
Противно на очакванията ми мъжете лежат и не правят нищо, за да си намерят храна, та чакат Николай да им поднесе нещо на тепсия. Всъщност, и той се пише на голям стратег, а и май е единственият, който е в час и знае какво да прави, но няма шанс да го оставят да ги води, предполагам, че ще го изхвърлят при първа издънка.
Този момент с обяснението на имената съм го пропуснала

На мен ми беше много странно, че разделят отботите на мъже и жени. Но мъжете се оказаха доста по-големи мрънкала.

Вчера само се оплакваха колко били гладни. добре, че беше Георги да им поднесе малко сиренце поне
hlevoust
1.10.2008г. в 11:14ч.
ЦИТАТ(potrebitel @ 1.10.2008г. в 10:01ч.)

Този момент с обяснението на имената съм го пропуснала

...
Е, не е толкова важно, аз ги чух, но пък не ги запомних, бе нещо свързано с местните племена...
А за другото си права, и аз не мога да си обясня бездушието на мъжете. Та те не правят усилия да намерят храна, при положение, че морето е пълно с риба. Лежат, псуват и се вайкат колко са гладни, но до там. Ей това не го разбирам, та те ще изпосталеят за 10-тина дни.
А мадамите действат много по-разумно, особено пък при снощната игра с подреждането по онази дъска. Жените веднага схванаха най-верния ход и го изиграха безпроблемно. А мъжете сякаш не искаха да решат задачата, не погледнаха и "да препишат" от жените, ако че и миналата година имаше същата игра.
potrebitel
1.10.2008г. в 20:40ч.
Тази вечер ме оставиха без думи. уж жените били интригантки. Да, бе, да!!! Мъжете направо избиха рибата, не стига, че си плетат сами интрижки помежду си, ами и тоя Живко какви ги върши. Бойкот обявявал, моля ти се. Хайде, бегай да се скриеш някъде. Като не му се ограе за тотема, защо, по дяволите, изобщо е отишъл да играе там...Абе, шматки...
iveta7
1.10.2008г. в 21:49ч.
И мен много ме издразни Живко или както се казва.Защо изобщо го прави това...и знае ли че с инат нищо не се постига?
Такива като него излизат от предаването първи.Той не служи с нищо на "Мого мого"
Все още ми е смешно името на племето.
Жената,която я изгониха - не и беше там мястото.Защо изобщо избират такива хора да участват и им дават някакви надежди?
hlevoust
2.10.2008г. в 06:49ч.
ЦИТАТ(iveta7 @ 1.10.2008г. в 22:49ч.)

...Жената,която я изгониха - не и беше там мястото.Защо изобщо избират такива хора да участват и им дават някакви надежди?
За да могат да участват и по-улегнали, а не само млади хора, при това предимно спортни натури. Тази Иванка с нищо не бе по-лоша от повечето от останалите мрънкала в женския отбор (и в мъжкия, разбира се, то май там са повече), в голямата си част по-безполезни от вече изгонената домакиня. И нещо не им се ловя на твърденията, че Иванка сама се е отдръпнала, защото разбрала, че не й е там мястото и че не са се наговаряли за изгонването й. Все са разменили по някоя дума или поглед по въпроса.
При Живко ситуацията е по-сложна, той си е опак по принцип. Снощната му глупост бе капката, която ще прелее чашата и ще го изхвърли при удобен случай, но с оглед анонса към днешното издание на шоуто може и да не стане точно така - звучаха закани за нокаути от боксьора към Николай, та да видим.
potrebitel
2.10.2008г. в 07:44ч.
Meждудругото аз, ако бях на мястото на мъжете, щях да искам да загубят нарочно, само за да идат на племенен съвет и да изгонят тоя Живко.
А не знам защо, но от жените ми се струва, че следващата изгонена ще е култористката...
hlevoust
2.10.2008г. в 18:07ч.
ЦИТАТ(potrebitel @ 2.10.2008г. в 08:44ч.)

Meждудругото аз, ако бях на мястото на мъжете, щях да искам да загубят нарочно, само за да идат на племенен съвет и да изгонят тоя Живко...
Ха, та те точно това се канеха да направят, но заради Николай.
П.П. А за културистката съм съгласен, вероятно тя ще е следващата.
potrebitel
3.10.2008г. в 07:52ч.
Да, ама не познахме. Изгонената е Марина. Не слушах много внимателно, но предполгам, че стана така заради състезанието с мидите, където тя не можа да извади нито една.
А мъжете и вчера се показаха какви са. То не бяха закани, че ще се бият навън, не бяха спорове от етнечиско естество, не бе чудо...
hlevoust
3.10.2008г. в 11:33ч.
Е, не познахме... този път.
Действително се спомена и загубата в дуела с мидите като мотив, но обвиненията срещу Марина бяха предимно поради заповедническия й тон и липсата в речта й на ония "вълшебни" думички - моля, благодаря и т.н.
Съветът бе доста любопитен, защото Владо Карамазов открито ги провокира за липсата на изявен лидер, защото явно се работи подмолно по въпроса от по-опитните. Дожаля ми за наивния поглед върху ситуацията от страна на Евгения - в любовната омаяност, в която е, тя видно не си дава сметка, че тази игра е предимно на нерви, а после на физическа издържливост. Това е изгодно за останалите, защото те не гледат на нея като на сериозен конкурент, но ще я кътат колкото е възможно по-дълго време, за да ги развлича.
Мъжете също не си губят времето, яко работят по въпроса за определяне на следващия изгонен. Проблемът е, че имат цели двама фаворити - Николай и Живко, като май първият е по-големият трън в очите на пълнежа. Този боксьор снощи съвсем затвърди впечатлението ми за вродения му примитивизъм, той едва ли съзнава, че без юмруците си би могъл да постигне много повече, но това е непосилно за възприемане от негова страна.
potrebitel
3.10.2008г. в 12:31ч.
Мда, на Евгения й личи, че й е замаяна доста главата. И е прекалено чувствителна, вчера дори се разплака. Според мен това също би накарало другите да не гледат на нея като на сериозна конкурентка. Иначе ми е много симпатична

И Николай, и Живко за мен са смешници. Търсят си внимание просто. Сигурно един от двамата ще е следващият изгонен
hlevoust
8.10.2008г. в 20:34ч.
Сринаха ме тази вечер мъжете на съвета - такова шоу не съм гледал досега в 3-те сезона на предаването. А дамите направо ме сразиха с крайно недалновидния си погрешен избор за даване имунитет, толкова ли не разбраха, че Николай предложи на останалите да избират между Филип и Здравко, след като самият той бе с имунитет?
Филип е вече вън от играта, какво да очакваме сега от дълбоко хлътналата Женя?
potrebitel
9.10.2008г. в 09:08ч.
Аз вчера не можах да го гледам

Ама Филип ли са изгонили?

А ония двамата продължават да са вътре и ще си правят каквото си искат...т.е. да правят другите на маймини...
FIGI_78
11.10.2008г. в 22:24ч.
ЦИТАТ(potrebitel @ 9.10.2008г. в 10:08ч.)

Аз вчера не можах да го гледам

Ама Филип ли са изгонили?

А ония двамата продължават да са вътре и ще си правят каквото си искат...т.е. да правят другите на маймини...
Филип е умен и интересен,в момента го гледам.Не трябваше да го гонят.Мъжага.
hlevoust
11.10.2008г. в 22:36ч.
ЦИТАТ(FIGI_78 @ 11.10.2008г. в 23:24ч.)

Филип е умен и интересен,в момента го гледам.Не трябваше да го гонят.Мъжага.
Филип падна като изкупителна жертва на заговора срещу Николай, той сам посочи кой да го замести "на дръвника".
potrebitel
12.10.2008г. в 11:24ч.
Радвам се, че разделиха отборите и вече не са само мъже, и само жени. Обаче мъжете пак си плетат интрижките, направо ме изумиха. Този Николай е направо ненадминат. Как пък се изкарва, че все едно всичко той прави, само той може, само той е номер 1...
hlevoust
12.10.2008г. в 15:52ч.
ЦИТАТ(potrebitel @ 12.10.2008г. в 12:24ч.)

...Този Николай е направо ненадминат. Как пък се изкарва, че все едно всичко той прави, само той може, само той е номер 1...
Ами той си е прав, тъй или иначе - още в първите часове на острова той построи "къщата", направи "леглата" и всичко останало. Другите мъже участваха активно в процеса... с гледане, никой не си помести и пръста дори. Но той си знае, че с тези си действия "в полза роду" предварително загуби играта, та сега не му остава нищо друго, освен да се наслади на простотията на повечето от останалите, ако и да е за кратко - съотборниците му ще обърнат света, но ще го изгонят в първата възможна минута.
Ще си призная, че и мен ме дразни, но пък и ми доставя удоволствие да "дъфче" някои от останалите, които съвсем не знаят къде и защо се намират.
Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения
кликнете тук.