Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: През 2050 вашият секс партньор може да е... робот
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

yvsot
През 2050 вашият секс партньор може да е... робот

Романтичните отношения човек-робот вече няма да са елемент само на научната фантастика. Учени очакват те да станат реалност в рамките на четири десетилетия, предаде Франс прес. И те нямат предвид само прост механичен секс. „Говоря за любовни отношения в рамките на 40 години“, заяви Давид Леви, автор на книгата „Любов + Секс с роботи“, на международна конференция, проведена миналата седмица в университета в Маастрихт. „... когато ще има роботи, които разполагат с емоции, индивидуалност, съзнание. Те могат да ви говорят, те могат да ви разсмеят. Те могат.. да ви кажат, че ви обичат точно както хората казват „Обичам те“, казвайки го със съзнанието, че го мислят... “, каза той.

Роботи като секс играчки ще бъдат на пазара в рамките на 5 години, предрича Леви, „нещо като ъпргрейд на секс куклите, които се продават сега“. Те ще имат електронен глас и сензори, които издават нежни звуци, когато човек гали „ерогенните им зони“. Но да се създаде робот като реален партньор, ще отнеме доста повече време. Уменията за разговор ще бъдат главните предизвикателства за разработчиците. /БГНЕС
shefkata
Браво бе, Юле ! Полезна информация.
Значи ще можем да си програмираме всичко biggrin.gif
Така ние жените, няма да мрънкаме вечно, а мъжете, ще са винаги задоволени tongue.gif
Да живее технологичният напредък smile.gif
algor
аз пък се зачудих как би изглеждала патката на тоя робот...
и как точно ще се възбужда или ще си е перманентно нароботена (това ли ше е новия термин за възбуда баси)...
и ще има ли роботи-гейове и лесбийки...
и ще искат ли да се женят помежду си...

представям си кво дрънчене ще настане кат се заплющят два робота - тенекиена патка в тенекиено дупе или уста...
potrebitel
Да бе, не лли то жива плът да те докосва. Мани ги тия тенекии. Аз искам първо да е мекичко, пък после да си го обработвам baby.gif
Даже самата снимка хич не ми допада. Как ще се гушне така в това чудо, та то няма да е топло като човешкото тяло. Тц, аз ще си остана старомодна и ще си се гушкам до истинско човешко същество wink.gif
momolord
Аз пък си мислех, че ще се съешаваме с марсианци, не ми се чука желязо.
haidukpikaso
Е да му мислят младите кво ще правят с тенекето
biggrin.gif
Аз тогаз ще съм на 81 години-ако съм жива де
Ще си гушкам дядото
tongue.gif
dindi
След 40 години ще ми трябват протези, не тенекета. Пак закъсняха тези с откритията си...
След 40 тва, след 100 онова, мен ме интересува кво ще стане утре, да му се невиди.
WhiteHart
Не моа разбера кво се възмущавате...Аз съм във възторг - земам си една роботка и си свиркам... whistling.gif
Нема да ми мрънка,нема да я боли главата,винаги ще си ме обича(като я програмират така),нема да ми харчи паричките...Баси якото! biggrin.gif
shefkata
ЦИТАТ(WhiteHart @ 18.06.2008г. в 11:29ч.) *
Не моа разбера кво се възмущавате...Аз съм във възторг - земам си една роботка и си свиркам... whistling.gif
Нема да ми мрънка,нема да я боли главата,винаги ще си ме обича(като я програмират така),нема да ми харчи паричките...Баси якото! biggrin.gif

Дойде на мойто, аааа grimace.gif
А ти след 52 г., на колко ще си, ако не е неудобно, бре пИтле ? lol6.gif
Ти тогава и виагра ще искаш whistling.gif
scorceni
ЦИТАТ(shefkata @ 18.06.2008г. в 11:46ч.) *

Аз след 52 години ще съм запазен 100 годишен резак laugh.gif tongue.gif biggrin.gif Във възторг съм от идеята за роботка ,мълчалива,готова за секс (по време на мача biggrin.gif biggrin.gif .А дотогава се надявам да измислят и съвършеното хапче за продължаване на сексуалния живот на мъжете (и жените)А ако измислят и гейове роботи може би няма да има нужда от паради по улиците laugh.gif speak.gif
WhiteHart
ЦИТАТ(shefkata @ 18.06.2008г. в 11:46ч.) *

Ми през 2050-та ще съм на 72 - таман в разцвета на силите си blink.gif
И една секси роботка ще ми мърка на ушенце...Баси кефо... whistling.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(scorceni @ 18.06.2008г. в 12:18ч.) *
А ако измислят и гейове роботи може би няма да има нужда от паради по улиците laugh.gif speak.gif

Не мисля че ще се промени нещо-при гейовете и лесбийките
Може би трябва да открият лекарство-за хормоните им
Това е генетично
Иначе и след 200 години ще си правят паради-ако пак са си такива
biggrin.gif
sosorry
Айде стига де, какви са тези елементи от "Аз, роботът" на живо. А и като започнат да се взимат роботи и роботки ще вземат да се харесат на потребителите и тогава... кой ще прави деца бре speak.gif
algor
ЦИТАТ(sosorry @ 18.06.2008г. в 22:08ч.) *
Айде стига де, какви са тези елементи от "Аз, роботът" на живо. А и като започнат да се взимат роботи и роботки ще вземат да се харесат на потребителите и тогава... кой ще прави деца бре speak.gif

как кой...
шефката...и още двама-трима...
shefkata
ЦИТАТ(algor @ 18.06.2008г. в 22:13ч.) *
как кой...

Ааа, моля, моля - аз мога да ги раждам и отглеждам smile.gif ама за правенето speak.gif
А между другото, тия роботи, ще могат ли да правят деца ?
scorceni
ЦИТАТ(shefkata @ 19.06.2008г. в 09:32ч.) *
Ааа, моля, моля - аз мога да ги раждам и отглеждам smile.gif ама за правенето speak.gif
А между другото, тия роботи, ще могат ли да правят деца ?

Колко му е?Ще им сложат фризерче пълно с проби семенна течност в "орехчетата" ще минава през нагревателче в корема и voila забременявате biggrin.gif biggrin.gif
potrebitel
ЦИТАТ(algor @ 18.06.2008г. в 22:13ч.) *
как кой...

мда, само ентусиастите, които не се кефят на тия роботски истории и държим още на човешката плът, явно ще продължим с "мъките" върху плътта. Който иска, нека си се блъска с тенекетата biggrin.gif
hlevoust
ЦИТАТ(potrebitel @ 19.06.2008г. в 10:15ч.) *
...явно ще продължим с "мъките" върху лътта...

... ако не се е преориентирала изцяло върху тенекетата - никакво главоболие, цикли, критическа възраст... Само с позите вероятно ще трябва да се внимава, че роботката едва ли ще е лекичка и вероятно ще има риск да повреди инструмента... ако все още работи, хм.
П.П. Нещо не се ли чува за бета версии, та да се пишем тестери?
baby_muse
Абе след 50 години....... тогава едва ли ще мислим за секс толкова много (говоря за поколението от мен надолу) biggrin.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(baby_muse @ 21.06.2008г. в 03:36ч.) *
Абе след 50 години....... тогава едва ли ще мислим за секс толкова много (говоря за поколението от мен надолу) biggrin.gif

Така е след 50г. ще сте на почти 70г. tongue.gif
Но си права ще ви омръзне, то всичко писва като се започва от рано.
ЦИТАТ
През 2050 вашият секс партньор може да е... робот

Карай -сега сме на виртуални неща, после ще сме на метални, какво толкова?
neredoven
ЦИТАТ(hlevoust @ 19.06.2008г. в 12:23ч.) *
...
П.П. Нещо не се ли чува за бета версии, та да се пишем тестери?

lol6.gif
Още малко и ще поискаш да ти плащат вредни (:
А иначе не виждам смисълът да се прави машина която да стимулира производството на хормони в мозъкът, когато може да се внесе химия външно. Може налагането на секс роботи (всъщност какво е вибраторът speak.gif ) да изглежда екзотично, но прогресът със своят геометрично прогресивен темп прескача стъпала. Vanila Sky, The matrix - къде е границата с фантастиката? Остава малкият проблем с пристрастеността и вредата, но с откриването (според някои налагането) на евтин алтернативен източник на енергия (геотермална или получена от атомен синтез на водата примерно eek.gif ) това няма да е непреодолимо. Това беше и причината да не защитя запиляването на ценната ми тема за правопис. Прогнозирам, че писането (поне с ръка) ще се преустанови завинаги до 10 години!
Забавляваме се идеята за секс робот така както в миналото със селектирането на домат по-голям от орех.
KiriL Cox
Хехе,ситуацията на снимката не ми харесва.Тубата с машинно масло неотлъчно до леглото,освен това се надявам се да сложат малко каучук да обира вибрациите,иначе мойта роботка ще ръждяса докато чака тенекеджията да и изправи ламарините (за пореден път).

Въпрос: К'во прави мъж след бурен секс ? - Събира болтчета и гайки по пода от разглобената "партньорка"

ЦИТАТ(sosorry @ 18.06.2008г. в 22:08ч.) *
А и като започнат да се взимат роботи и роботки...

Тогава ние хората ще им станеме излишни,след което ще се развие сценария на "Терминаторът" -незнам си коя серия... ,в която ще участваме и ние tongue.gif
Затова сега гледайте образователният сериал "Хрониките на Сара Конър",че после ...
desert_rose
А след още 50 години роботите няма и да искат да се принизяват до толкова, че да правят секс с някакви си там хора без никакви екстри smile.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.