ЦИТАТ(maik999 @ 21.06.2008г. в 11:37ч.)

има любов,но понякога се объркваме какво точно изкаме от една връзка и това ни кара да се чувстваме несигурни и от там да си мислим че "любов"такова явление няма.А всъщност химия е в първия момент по късно когато заживеят заедно химията остава само в интимните отношения.А любовта ако я има и в двамата и те са готови да я понесат(което е никак не е лсно в повечето случаи) остава за цял живот.
Склонна съм да се съглася с теб!
ЦИТАТ(FIGI_78 @ 20.06.2008г. в 00:45ч.)

Аз лично вече се съмнявам, че ще ме хареса човек,когото и аз да харесвам поне наполовина.Как срещате истинската половинка?
Няма истински и неистински половинки, въпроса е друг- ако човека е искрен тогава нещото ивзаимоотношенията са истински иначе няма смисъл от взаимоотношения или нещо друго. А, за да се разбере това се иска повече време- за да опознаеш отсрещния.
Може би е простичко, а може би аз пак го направи слоожно, гледайки нещата през собствената си призма!
Ако си мъж, то ти ще трябва да намериш жената, която да харесаш и тя теб естествено...там процеса е по-продължителен.
Ако си жена, мъжете сами ще ти покажат дали те харесват или не, само че понякога можеш да се объркаш от поведението им и на си помислиш, че не те харесват.
Най-важното е не се отчайвай и бъди истински-а...другото просто ще се случи рано или късно.
ЦИТАТ
Има ли взаимна любов?Или хората лъжат,че са я срещнали?
Има взаимна любов, друг е въпроса кой как разбира любовта?! А понякога е просто илюзия, поради прекаленото желание-
и на хормоните...