Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Как да се отърва?
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

FIGI_78
Един мой приятел все казва,че ще ми се обади,а се оажда чак след два месеца.
Предлагам му да спрем по принцип да се виждаме,а той се инати и не приема.Не искам да му бъда резерва за черни дни.Как да постъпя.Играе си с мен и с още няколко жени.Всяка от тях си въобразява, че има връзка с него.
haidukpikaso
Я зарежи тая тъкачка
Не се унижавай-да събираш трохи от чуждите трапези!
И приятел можеш да наречеш единствено верен и искрен към теб човек
MistressLinda
ЦИТАТ(FIGI_78 @ 24.06.2008г. в 21:34ч.) *
Предлагам му да спрем по принцип да се виждаме,а той се инати и не приема.Не искам да му бъда резерва за черни дни.Как да постъпя.Играе си с мен и с още няколко жени.Всяка от тях си въобразява, че има връзка с него.

разкарай го .......forever
LIS
Ореди си среща с него но преди да оредиш срещатата си намери и друг приятел , та целта е да те види че си с някой друг и го изневеряваш biggrin.gif
FIGI_78
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 24.06.2008г. в 21:37ч.) *
Я зарежи тая тъкачка
Не се унижавай-да събираш трохи от чуждите трапези!
И приятел можеш да наречеш единствено верен и искрен към теб човек

така е,и аз мисля да го разкарам
kakarot
ЦИТАТ(FIGI_78 @ 25.06.2008г. в 00:59ч.) *

А аз може ли да попитам, сигурна ли си. че така не ти е по-добре и сама да го искаш да е по този начин?
От време на време удоволствие, а иначе си свободна и си излизаш с приятелки, и си флиртуваш по клубовете.
Ако ти пречеше за нова връзка, все ми се струва, че отдавна да си го ритнала. smile.gif
scorceni
Намери си истинско гадже...а ако този толкова те кефи ,че толкова време си го изтрайвала....какво ти пречи да продължиш да се виждаш с него?smile.gif
shefkata

Ама не само да мислиш, ами вземи го направи...Колкото повече време минава, толкоз по зле ще става.
Ще вземат да се появят чувства / ако вече не са се появили / и с всеки изминал ден, положението ще става все по-лошо.
Тъй че, действай ! wink.gif
foty

Не бе, дръж си го като резерва за тебе. Ако ти се обади и няма какво да правиш вижте се , ако не искаш да го видиш
просто му кажи, че си заета и нямаш време .
fireson
ЦИТАТ(kakarot @ 25.06.2008г. в 07:21ч.) *
А аз може ли да попитам, сигурна ли си. че така не ти е по-добре и сама да го искаш да е по този начин?
От време на време удоволствие, а иначе си свободна и си излизаш с приятелки, и си флиртуваш по клубовете.
Ако ти пречеше за нова връзка, все ми се струва, че отдавна да си го ритнала. smile.gif

ЦИТАТ(scorceni @ 25.06.2008г. в 08:30ч.) *
Намери си истинско гадже...а ако този толкова те кефи ,че толкова време си го изтрайвала....какво ти пречи да продължиш да се виждаш с него?smile.gif

Според мен това отговаря на твоя въпрос !!! Недей си мисли , че като му вратнеш номер , ще спечелиш . Просто има и такива хора както жени така и мъже . Ако не си тези личности не говори ами действай .
Ела на среща с друго момче пред него , направи му номер - глупости . Тва са сапунени сериали
скитник
Щом питаш, май на една част дълбоко в теб и харесва това което се случва.
Всъщност има един тип жени (нямам в предвид теб, защото не те познавам), които си умират някой да издевателства над тях, само и само за да могат след това да се жалват как някой ги тероризира и с това да привличат вниманието към себе си.Като наркотик е. Харесва им. А най им харесва когато някой започне да им влиза в положението и да ги "разбира" как са го закъсали. Какво ли ще правят те без "трориста"в себе си или извън себе си? Евентуално никой няма да им обърне внимание.
hlevoust
ЦИТАТ(скитник @ 25.06.2008г. в 23:41ч.) *
Щом питаш, май на една част дълбоко в теб и харесва това което се случва...

Мисля, че Оценката на скитник е много точна - ти харесваш този човек и стоически чакаш все пак да ти се обади, пък макар и след 2 месеца, но ти се иска да е час по-скоро. Затова може би е най-добре да вземеш крайно решение - или му кажи, че ти е нужен или го разкарай отведнъж.

baby_muse
Зарязвай го, и то с усмивка.. и не се занимавай повече wink.gif
desert_rose
ЦИТАТ(baby_muse @ 28.06.2008г. в 02:45ч.) *
Зарязвай го, и то с усмивка.. и не се занимавай повече wink.gif

Че да му стане и гадно, нали tongue.gif

FIGI_78, тази връзка си е един вид мазохизъм. Ако не ти пукаше за него - хубаво! Но в твоя случай, с времето само се задълбочават нещата и колкото повече отлагаш, толкова по-трудно ще ти е да го разкараш.
dareto
По-важното е какво правиш през останалото време! Ако го чакаш кофти..., ако не обаче от друга страна лошо няма! Когато срещнеш по-подходящ човек този ще го разкараш!
За това съм на едно мнение със scorceni! Ако ти харесва бъди с него от време на време, ако не ...не!
Просто не мога да намеря къде е проблема! Когато не харесваш някой дори и всеки ден да се виждате пак може да се разделите, а ако връзката ви съществува, значи просто и двамата ви устройва!
Candy69

Смени си телефона. А ако започне да ти досажда у дома извикай полиция. Ако си в кафе/на улицата също се развикай "ПОМОШ!ПОЖАР". Изтичай зад някой здравеняк и му кажи да ти помогне, че тоя те преследва. Или просто кажи на здравеняка, че досадника е казал по негов адрес, че е гей или че смърди - каквото ти хрумне.
Заобиколи се само хора, с които се чувстваш добре. Това поне може да избираш.
"Истински приятел е не този, който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш."
Lady_Death
оооо такива лепки АУТ ОФ ДА ГЕЙМ!!! не знам защо още се занимаваш, даже да е толкова хубав този, най-важно е как се държи с теб! повярвай, около теб има съкровища които само чакат да бъдат открити wink.gif и са съвсем способни на уважение! не си жена отчайващо навлизаща в менопаузата, сега ти е момента да гледаш себе си и да искаш само най-доброто. няма хън мън! апък ако наистина си загоряла и не ти се намират кандидати - направи с него както той с теб, използвай го biggrin.gif за такива инати, както вече ти казваха, сменяш номера или непрекъснато затваряш, покажи че си инат! видиш ли го подминаваш, абе все едно не съществува! и ако вече и тва не подейства - БОЙ БОЙ beat.gif
vikesko
Направи това,което сърцето ти подскаже ,но лично аз мисля,че не си заслужава,едва ли е единствения мъж на земята,така че вземи се в ръце и си живеи живота да не ти пука.
zorito
Каквото повикало, такова се обадило... Той се държи с теб така, за почни и ти. Имай го като резерва, ти го харесваш, задръж си отворена вратичката към него, но недей да му се връзваш на лъжите! wink.gif

ПП: Ако пък не - шут в дупето и продължаваш напред!
galia_baby
няма смисъл да се заниваш с него , по добре спри да отгоеваряш на обажданията му и ако случайно се засечете прави се че не го виждаш , безразличието дразни най-много wink.gif
fireson
ЦИТАТ(galia_baby @ 4.07.2008г. в 13:28ч.) *
няма смисъл да се заниваш с него , по добре спри да отгоеваряш на обажданията му и ако случайно се засечете прави се че не го виждаш , безразличието дразни най-много wink.gif

А бе то е така , ама вие не го умеете това . При вас емоциите заемат главна роля и затова не си изигравате хубаво картите
galia_baby
не слагай всички жени под 1 знаменател ... nono.gif
fireson
ЦИТАТ(galia_baby @ 5.07.2008г. в 16:10ч.) *
не слагай всички жени под 1 знаменател ... nono.gif

знам , че прозвуча така , но в повечето случай и повече жени реагират така
hekata
ЦИТАТ(fireson @ 5.07.2008г. в 14:11ч.) *
А бе то е така , ама вие не го умеете това . При вас емоциите заемат главна роля и затова не си изигравате хубаво картите

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Само ако знаеш колко си прав!!!
Това момиче много добре осъзнава, че този човек не е за нея, но явно няма силата и желанието да спре. Има очаквания, които се надява да се сбъднат.... вярва, че любовта й , може да го промени....

Трябва да направи своя избор,, защото ако продължи по начина до сега, нещата наистина няма да се променят, а само ще се задълбочат.
m_rr
ЦИТАТ(hekata @ 17.07.2008г. в 09:38ч.) *
Това момиче много добре осъзнава, че този човек не е за нея, но явно няма силата и желанието да спре. Има очаквания, които се надява да се сбъднат.... вярва, че любовта й , може да го промени....

Трябва да направи своя избор,, защото ако продължи по начина до сега, нещата наистина няма да се променят, а само ще се задълбочат.

Точно така, hekata! wink.gif

FIGI_78, според мен, няма смисъл да продължваш да се заблуждаваш! На такъв тип мъже едва ли им пука за някой, влюбен в тях, просто се забавляват, така че, ако очакваш нещо от него, или се надяваш любовта ти да го промени, сбъркала си! Изтрезней! И, колкого по-рано, толкова по-добре, ще си спестиш още куп разочарования...
Относно това, как да се отървеш - човек винаги може да зареже някого, колкото и другият да е напорист! Просто бъди по-твърда, защото явно наистина досега не си имала сили, или желание да теглиш чертата! tongue.gif
FIGI_78
ЦИТАТ(m_rr @ 19.07.2008г. в 02:35ч.) *

FIGI_78, според мен, няма смисъл да продължваш да се заблуждаваш! На такъв тип мъже едва ли им пука за някой, влюбен в тях, просто се забавляват, така че, ако очакваш нещо от него, или се надяваш любовта ти да го промени, сбъркала си! Изтрезней! И, колкого по-рано, толкова по-добре, ще си спестиш още куп разочарования...
Относно това, как да се отървеш - човек винаги може да зареже някого, колкото и другият да е напорист! Просто бъди по-твърда, защото явно наистина досега не си имала сили, или желание да теглиш чертата! tongue.gif

Благодаря ти, m_rr ,наистина ти благодаря за съвета, и за съчуствието. Ще те послушам.
FIGI_78

Драга m_rr, не се заблуждавам относно този боклук,само че е толкова сладък,че е като наркотик за мен.
Тези дни започвам да се влюбвам в съвсем друго момче, и се влюбвам наистина. Така че за този селски тарикат не остава много място в сърцето ми и ежедневието ми.След твоя пост и другите приятелски мнения се окуражих да го поставя на мястото му. И ще успея.Благодаря!
FIGI_78

Драга m_rr, не се заблуждавам относно този боклук,само че е толкова сладък,че е като наркотик за мен.
Тези дни започвам да се влюбвам в съвсем друго момче, и се влюбвам наистина. Така че за този селски тарикат не остава много място в сърцето ми и ежедневието ми.След твоя пост и другите приятелски мнения се окуражих да го поставя на мястото му. И ще успея.Благодаря!
zorito
ЦИТАТ(FIGI_78 @ 19.07.2008г. в 22:39ч.) *

Go on, sister! thumbsupsmileyanim.gif
^^ANGELSING^^

Да, не ти трябва- намери си някой който да иска да е с теб! Успех, ако все още не си намерила човека! wink.gif

ЦИТАТ(FIGI_78 @ 19.07.2008г. в 22:39ч.) *

Супер, но наркотика може да създава големи проблеми, особенно ако го харесваш прекалено biggrin.gif wink.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.