Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Заможните мъже-подиграват ли се на бедните жени
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

FIGI_78
Как мислите?
sosorry
Че защо да се подиграват. Много често става обратното - бедните жени се "подиграват" с богатите мъже. А и беден не значи глупав нали? Всяка жена си има трикчета за съблазняване, но един път влезе ли му под кожата после започва голямо дърпане на пари. Е ако това е целта де. Иначе за любовта парите нямали значение казват wink.gif
potrebitel
А по тая логика заможните жени подиграват ли се с не толкова заможните мъже?...
pisana
Ми те за това са мъже да изкарват пари, жените са жени от тях не се изисква да изкарват милиони.
hlevoust
ЦИТАТ(pisana @ 6.07.2008г. в 18:19ч.) *
Ми те за това са мъже да изкарват пари, жените са жени от тях не се изисква да изкарват милиони.

Странна логика, все пак живеем в 21 век, при това не в латиносериал.
А богатите жени подиграват ли се с бедните мъже?
pisana
ЦИТАТ(hlevoust @ 6.07.2008г. в 18:41ч.) *
Странна логика, все пак живеем в 21 век, при това не в латиносериал .

В смисъл, че ако е много богат не му дреме, че жената е бедна.Според мен има нещо сладко в "латиносериалите".Тя бедна скромна и добра, той богат, мъжествен, добър и заживели дълго и щастливо...А и в 21 век всеки си избира модел на живот, което може би е единственото хубаво в нашето време. beer11.gif
WhiteHart
Взехте вече да се чудите какви безсмислени теми да пускате...
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(FIGI_78 @ 25.06.2008г. в 01:02ч.) *
Как мислите?Заможните мъже-подиграват ли се на бедните жени

Не, не им се подиграват. Може би в известен смисъл, ги употребяват...но не им се подиграват, може би присмех е по-точната дума. Но, ако говорим за присмех върху социалното положение на мъжете и жените, то темата може би не е за тук. tongue.gif wink.gif

П.п. Нищо лично.
Mladenec
В България да. ...мога да кажа и, че са груби!
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Mladenec @ 7.07.2008г. в 04:31ч.) *
В България да. ...мога да кажа и, че са груби!

Може би, арогантни?! speak.gif
ЦИТАТ

Синоними

* нахален, надменен, предизвикателен, обиден, оскърбителен, груб, горделив, високомерен, безочлив, безсрамен, циничен, дързък, свадлив, нагъл, презрителен, подигравателен, рязък
* пренебрежителен, нехаен, безцеремонен
* самомнителен, надут, снобски
* самонадеян

Грубостта е по-типична за мъжете като поведение. Като цяло арогантността е по-актуална за днешното съвремие-да го наречем, просто начин на живот-който произтича от начина на мислене! wink.gif
Нещата важат и за мъжете, и за жените. Всеки може да се подиграе на другия... tongue.gif
izabel1
че за какво да им се подиграват !!! едва ли. е ама някой наистина заслужават подигравки , такива дето са мислят за недостъпни или много ценни .
KiriL Cox
ЦИТАТ
Заможните мъже-подиграват ли се на бедните жени

В днешно време всички жени искат да си "хванат" някой "богат" ,макар и някой дребен бандит,който с всичките си парички си е купил една кола,и демострира заможност...
Такива жени обикновено им се налага да търпят какво ли не,защото въпросният човек е някой комплексиран идиот,който има нужда ежедневно да доказва колко е властен,и редовно гримира жената си с онези гръцките сенки "Тупарлакис"
Естествено има изключения,но разбира се по-голям е шансът да спечелиш от ТОТО,от колкото да попаднеш на жена,която първо гледа човека и после парите.Иначе почти всички жени казват че търсят голямата любов,и една малка част си признават че искат само спонсори.
От своя страна пък заможните мъже знаят че бедните жени им искат само паричките,и съответно се държат с тези жени като заслужават.

ЦИТАТ

В България по-голямата част от богатите жени са тези за които пиша малко по-нагоре,или другият вариант тати комуниста крал по тошово време и сега щерката получила всичко наготово,това са другия вариант богати жени.
Жените които са постигнали всичко сами най-вероятно се броят на пръстите на едната ръка,и си мисля че те не са от тези,които се подиграват.

Това си е моето мнение по въпроса,базирано на лични наблюдения и житейски опит.
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(izabel1 @ 7.07.2008г. в 05:06ч.) *
че за какво да им се подиграват !!! едва ли. е ама някой наистина заслужават подигравки , такива дето са мислят за недостъпни или много ценни .

Те обикновенно мъжете се мислят за велики и неустоими! tongue.gif А другото повече важи за жените! wink.gif

ЦИТАТ(KiriL Cox @ 7.07.2008г. в 06:43ч.) *

В днешно време всички жени искат да си "хванат" някой "богат" ,макар и някой дребен бандит,който с всичките си парички си е купил една кола,и демострира заможност...
Такива жени обикновено им се налага да търпят какво ли не,защото въпросният човек е някой комплексиран идиот,който има нужда ежедневно да доказва колко е властен,и редовно гримира жената си с онези гръцките сенки "Тупарлакис"
Естествено има изключения,но разбира се по-голям е шансът да спечелиш от ТОТО,от колкото да попаднеш на жена,която първо гледа човека и после парите.Иначе почти всички жени казват че търсят голямата любов,и една малка част си признават че искат само спонсори.
От своя страна пък заможните мъже знаят че бедните жени им искат само паричките,и съответно се държат с тези жени като заслужават.

Жените които са постигнали всичко сами най-вероятно се броят на пръстите на едната ръка,и си мисля че те не са от тези,които се подиграват.

Това си е моето мнение по въпроса,базирано на лични наблюдения и житейски опит.

Склонна съм да се съглася с написано, защото това реално е истината, е да може и да има някой неща които не са точно така, но в общи линии, това е днешния живот!
Някой търсят голямата си любов, други големия си спонсор, трети нещо друго. А четвърти, търсят нещо с което да се праскат!

И в крайна сметка всеки търси нещо и намира каквото търси, или не го намира!?
Leslie_
ЦИТАТ(WhiteHart @ 6.07.2008г. в 19:49ч.) *
Взехте вече да се чудите какви безсмислени теми да пускате...

Оф, да бе. Или авторът на темата е прогресивно оплешивяващ пич на средна възраст и някоя му се е подигравала заради нещо си, та се чуди какви теми да пуска, или здраво го е пернало слънцето...

И в двата случая - темата е леко безсмислена.... лично мнение

П.П. "подиграват" в заглавието звучи изключително детински... според мен не това е подходящият глагол...
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Leslie_ @ 8.07.2008г. в 01:14ч.) *
Оф, да бе. Или авторът на темата е прогресивно оплешивяващ пич на средна възраст и някоя му се е подигравала заради нещо си, та се чуди какви теми да пуска, или здраво го е пернало слънцето...

И в двата случая - темата е леко безсмислена.... лично мнение

П.П. "подиграват" в заглавието звучи изключително детински... според мен не това е подходящият глагол...

Той и живота може да е безмислен, но го живеем, нали така?! wink.gif
Leslie_
Да, а някои го пропиляват, висейки по форумите, обсъждайки/пускайки глупави теми...
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Leslie_ @ 8.07.2008г. в 01:18ч.) *
Да, а някои го пропиляват, висейки по форумите, обсъждайки/пускайки глупави теми...

offtopic2.gif
Споко то и това до време wink.gif , а някой само критикуват и пишат безмислени постове, ама какво да се прави, живота тече...
В случая от обсъждането имат полза тези на които им се драска по форумите, нищо лошо не виждам в това! Все някой трябва да има, които да измисля теми и все някой, който да пише в тях. smile.gif
Leslie_
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 8.07.2008г. в 01:23ч.) *
offtopic2.gif
Споко то и това до време wink.gif , а някой само критикуват и пишат безмислени постове, ама какво да се прави, живота тече...
В случая от обсъждането имат полза тези на които им се драска по форумите, нищо лошо не виждам в това! Все някой трябва да има, които да измисля теми и все някой, който да пише в тях. smile.gif

О, напълно съм съгласна! В противен случай ..форумът щеше да е празен! wink.gif

Лека нощ от мен! Приятна вечер, ^^ANGELSING^^.
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Leslie_ @ 8.07.2008г. в 01:27ч.) *
О, напълно съм съгласна! В противен случай ..форумът щеше да е празен! wink.gif

Лека нощ от мен! Приятна вечер, ^^ANGELSING^^.

Лека и на теб!По-добре някой да пише...
haidukpikaso
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 8.07.2008г. в 01:16ч.) *
Той и живота може да е безмислен, но го живеем, нали така?! wink.gif

За теб ако е безсмислен-за мен не е
Предполагам и за други
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 8.07.2008г. в 02:36ч.) *
За теб ако е безсмислен-за мен не е
Предполагам и за други

Ах, какъв е смисъла да си сам?! tongue.gif
Trichocephalus
Хайде без заяждания, че не само темата ще изхвърчи в коша ! mad.gif
dindi
Жена, която се продава си заслужава подобно отношение.

От друга страна има богати сериозни мъже, които обикновено си хващат жена на подобно финансово равнище.
Devians
Вие май бъркате нещо понятията... не само заможни мъже се подиграват с жените, както и не само заможни жени с мъже ...
Този въпрос е леко безсмислен.. по добре питайте защо мъже се подиграват с жени, и обратното cool.gif
И Динди е права, когато някой гледа само парите, понякога сам си заслужава подигравката ... а че някои търсят партньори гледайки и социалното им положение и материални възможности, това също е факт.. макар че тогава не е сигурно изобщо има ли любов ...и дали са щастливи...
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Devians @ 8.07.2008г. в 15:25ч.) *
Вие май бъркате нещо понятията... не само заможни мъже се подиграват с жените, както и не само заможни жени с мъже ...
Този въпрос е леко безсмислен.. по добре питайте защо мъже се подиграват с жени, и обратното cool.gif
И Динди е права, когато някой гледа само парите, понякога сам си заслужава подигравката ... а че някои търсят партньори гледайки и социалното им положение и материални възможности, това също е факт.. макар че тогава не е сигурно изобщо има ли любов ...и дали са щастливи...

Щастието е относително понятие, за едни да имаш пари и то много е удовлетворение, за други друго, а за трети целта оправдава средствата!

А подиграването с мже или жени, го има и явно винаги е съществувало! Не знам само, защо във всяка връзка единия винаги обича повече?! Или поне така изглежда, че единия винаги ие по-сериозния!

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.