Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Глобяват нудистите във Варна
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Kia
От 5 до 50 лева глоба отнасят летовниците, които се припичат на плажа без бански. Полицаи обикалят пясъчните ивици и раздават наказателни фишове на всеки, който има неприличен вид, съобщиха от ОДП-Варна. От началото на сезона досега са глобени над 30 нашенци и чужденци за непристойно поведение. Повече от 15 пъти полицейски екипи са били викани да въвеждат ред на брега. Почти всеки ден получаваме жалби от родители, които роптаят, че около децата им се излежават туристи по адамово и евино облекло. Голотата не е престъпление, но явната й демонстрация на публично място е нарушение на реда и това трябва да се санкционира, обясниха от полицията. Според проверяващите служители много често нарушителите са едни и същи. Някои от тях вече са натрупали по няколко фиша с глоби. Често на плажа се разигравали комични ситуации като тези от филма "Полицаят от Сен Тропе". Нудистите бързали да се облекат веднага щом надушат, че наблизо дебнат полицаи.
Бармани и сервитьори на централния плаж във Варна също са пропищели от разюздани летовници. Някои клиенти настояват да ги обслужваме голи, оплака се собственик на крайбрежна кръчма.
Хората с такива склонности могат да ходят на евин плаж, както и на необитаемите и диви места на юг от Варна. Раят за нудистите е край Галата, местността Фичоза, хижа "Черноморец" и Паша дере, твърдят варненци.
haidukpikaso
ЦИТАТ(Kia @ 25.06.2008г. в 15:11ч.) *
От 5 до 50 лева глоба отнасят летовниците, които се припичат на плажа без бански. Полицаи обикалят пясъчните ивици и раздават наказателни фишове на всеки, който има неприличен вид, съобщиха от ОДП-Варна. От началото на сезона досега са глобени над 30 нашенци и чужденци за непристойно поведение. Повече от 15 пъти полицейски екипи са били викани да въвеждат ред на брега. Почти всеки ден получаваме жалби от родители, които роптаят, че около децата им се излежават туристи по адамово и евино облекло. Голотата не е престъпление, но явната й демонстрация на публично място е нарушение на реда и това трябва да се санкционира, обясниха от полицията. Според проверяващите служители много често нарушителите са едни и същи. Някои от тях вече са натрупали по няколко фиша с глоби. Често на плажа се разигравали комични ситуации като тези от филма "Полицаят от Сен Тропе". Нудистите бързали да се облекат веднага щом надушат, че наблизо дебнат полицаи.
Бармани и сервитьори на централния плаж във Варна също са пропищели от разюздани летовници. Някои клиенти настояват да ги обслужваме голи, оплака се собственик на крайбрежна кръчма.
Хората с такива склонности могат да ходят на евин плаж, както и на необитаемите и диви места на юг от Варна. Раят за нудистите е край Галата, местността Фичоза, хижа "Черноморец" и Паша дере, твърдят варненци.

Правилно - там,у кошарите заградени да си ходят,там да къркочкат и ядат
Как ли не - ще седна да си пия биричката с картофките и някви тлъстини голи или разкрачени чешки шутки да ми седнат и те на бара или пейката - ужЪсия
sad.gif
Ми то ще ми се отпие и отяде
Филипов
Що изкопа тема на ТРИ години?
И то баш у Варна, където и плаж няма, защото целия пясък е зает от шумни кръчми, а и морето е място за отпадните води и фекалии на същите кръчми.
haidukpikaso
ЦИТАТ(Филипов @ 25.06.2008г. в 18:32ч.) *
Що изкопа тема на ТРИ години?
И то баш у Варна, където и плаж няма, защото целия пясък е зает от шумни кръчми, а и морето е място за отпадните води и фекалии на същите кръчми.

Ами сигурно много го нервят - та решил да съчетае площада с плажа
И аз съм ЗА глобяването
Неприятно е,наистина
Да не говорим за децата,които виждат такива гледки
За Бургас не знам как е,той е любимия ми град,но не съм ходила отдавна
Във Варна е мръсотия,кръчмите чак у морето-че няма място на плажа
sad.gif
hlevoust
Освен това в темата се говори за секс на площада, а не за нудистите по плажа. Разликата е огромна - нудистите могат да си се пекат, но ония мераклии едва ли ще успеят със секса, то на площада всеки минувач ще почна да дава акъл и ... нищо накрая.
Филипов
Че то от секс в морето по-хубаво няма. Почти никой нищо не вижда. А и вместо 50 - 60 кг. човекът до теб тежи само няколко - надводната му част. Все едно че съм на Луната. Или да си правя фитнеса с гиричка. Не е като да вдигаш (и да крепиш) колкото 2 торби цимент.
elizabet
ЦИТАТ
Някои клиенти настояват да ги обслужваме голи, оплака се собственик на крайбрежна кръчма.

А случайно не искат ли и масите да са в морето и голи водолази да им носят напитките.. biggrin.gif
mitaka33
От 10-11 години съм нудист и за съжаление край Варна почти не остана местенце за нас. И дори и там, където от години се знае че е нудистки плаж, настъплението на "текстилците" е все по-голямо. При това положение няма как да не се стигне до конфликти с някои пуритански настроени плажуващи. Макар че може да се поспори кое е по-нормално и естетично - с бански или без. Аз лично съм направил избора си - близо до природата и без грозните разлики в тена от банския. А за глобяването: чакам с интерес да видя как някой ще дойде да ме глоби че се пека по гол задник на неохраняем плаж. По тази логика трябва да се глобят всички жени по монокини заради неприличен вид. В интерес на истината много по-неприлична е гледката от чоплене на семки или хвърляне огризки и опаковки по пясъка и във водата. А на възмутените родители ще кажа само, че колкото по-рано обяснят на децата си кое какво е, толкова по-малко комплекси ще им спестят като пораснат.
desert_rose
От 5 до 50 лева глоба отнасят летовниците, които се припичат на плажа без бански. Полицаи обикалят пясъчните ивици и раздават наказателни фишове на всеки, който има неприличен вид, съобщиха от ОДП-Варна.

А липсата на горнище докарва ли ни неприличен вид?
Свършиха се другите проблеми в България, полицаите нямат друга работа, та подгониха и нудистите... Хубаво, че няма да ги арестуват, че в ареста ще трябва да ги редят: нудист, престъпник, нудист, престъпник...
haidukpikaso
ЦИТАТ(desert_rose @ 29.06.2008г. в 18:02ч.) *
А липсата на горнище докарва ли ни неприличен вид?

Ако са хубави-може
Ама ако са увиснали и до пъпа-що изобщо си махат горнището такива ауууу
ohmy.gif
За плажа говоря
Но си има етикет на поведение в обществото,който те задължава да си пиеш биричката и да влезеш в заведение в приличен вид-не по цици
Все пак не си си у вас
tongue.gif
ostavime
Утре съм във Варна. Надявам се да не ме глобяват. wink.gif
hlevoust
От 5 до 50 лева глоба ...

Любопитно ми е как се определя индивидуалната глоба, след като има такъв голям марж.
WhiteHart
ЦИТАТ(hlevoust @ 2.07.2008г. в 07:56ч.) *
Любопитно ми е как се определя индивидуалната глоба, след като има такъв голям марж.

Според размера на...прелестите biggrin.gif
pepsi_girl_sf
Значи спокойно мога да си се разхождам по прелести smile.gif
Памела ще отнесе голямата глоба, а аз малката biggrin.gif cool.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(pepsi_girl_sf @ 2.07.2008г. в 11:47ч.) *
Значи спокойно мога да си се разхождам по прелести smile.gif
Памела ще отнесе голямата глоба, а аз малката biggrin.gif cool.gif

Ми като ти са малки прелестите не ги показвай тогаз
Пък и ша спестиш за една бира
cool.gif
galia_baby
няма ли с какво друго да се занимава полицията вместо да гледа кои бил гол и кои облечен ? ебаси тъпотията huh.gif stop.gif
Candy69
Не се ли налага за това обществения ред, за да се нямалят уж глупостите.
А и на тях трябва да им се случва нещо забавно през лятото - жътва е. biggrin.gif
desert_rose
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 1.07.2008г. в 22:14ч.) *
Ако са хубави-може
Ама ако са увиснали и до пъпа-що изобщо си махат горнището такива ауууу
ohmy.gif
За плажа говоря
Но си има етикет на поведение в обществото,който те задължава да си пиеш биричката и да влезеш в заведение в приличен вид-не по цици
Все пак не си си у вас
tongue.gif

Трябва и Комисия по одобряването на формата на гърдите smile.gif
За заведенията съм съгласна да има някакви норми, но на плажа не ми допада идеята някой да следи виждат ли ми се гърдите или не и колко точно голям е банския ми. Абе все ми е тая, и без това скоро няма да стигна до морето.
shefkata
Предлагам на летовниците във Варна, тоз час да се вдигат към Бургас, доката и там не им е дошла същата идея biggrin.gif
angelovarna
За кръчмите по морето (тези върху пясъка) - разчистват ги! Това лято махнаха само няколко. Тъй като почнаха късно, остана обещанието преди следващия сезон да ги изчистят всичките. Кампанията, която започна бе с надслов (цитирам по памет) "Варненци обратно на варненския плаж". Ще възстановят Евиния плаж, както е бил още от самото му установяване. За този сезон успяха да преасфалтират алеите в Морската градина и крайбрежната алея. Направиха места за паркиране, сложиха бариери. Не може да се отрече полагат някакви усилия хората. Междудругото, относно мръсотиите от заведенията - преди няколко дни излезе новина, че най-после се е получило разрешение за строеж на помпена/пречиствателна станция (която бе бавена няколко години), която да поема мръсните води от заведенията.
Малко по малко и може да ме върнат на варненските плажове.
Иначе ще си продължа да ходя до Камчия на плаж. След два дни смятам на Камчия да си направя нощен плаж, но ме притеснява една работа - дали няма да ме налазят комари тип "африканска кръвожадна пеперуда". Някой от Вас ходил ли е през ноща на плаж там? И ако да, какви са му впечатленията?

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.