Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Венчавка в Космоса за 1.5 милиона евро
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Fifa

Японската агенция "Първа авантюра" и американската компания "Ракет плейн" започнаха да приемат резервации за бъдещи съпружески двойки, които искат да се венчаят в Космоса.
Удоволствието струва 240 милиона йени, или 1 милион и 450 хиляди евро. Сватбената церемония ще се провежда в малка космическа ракета, която ще бъде изстрелвана от частно летище в Оклахома на височина от близо 100 километра. По време на едночасовия полет бъдещата съпружеска двойка ще си размени брачните обещания в няколкото минути, прекарани в безтегловност.
Освен младоженците и длъжностното лице в ракетата ще може да пътуват още трима души. За всички обаче е нужно да са преминали четиридневно обучение. Роднините и приятелите ще следят церемонията на Земята чрез видеовръзка. След завръщането от Космоса на младоженците им предстои традиционното тържество, което е включено в цената. Първата двойка, записала се за нестандартната венчавка, са Синди Кимен и Мич Уалинг от САЩ. Те ще станат съпрузи през 2011 г., когато ще започнат и космическите сватби.

Източник: Дума
izabel1
аз за такива пари ще се женя и развеждам през ден на земята , ама който има излишни нека се жени в безтегловност
potrebitel
Какво ли не измислят вече. В космоса бих искала само да си се нося в безтегловност, не ща да ме занимават с венчавки biggrin.gif
Trichocephalus
Интересно smile.gif

А жена ти в космоса ли остава? biggrin.gif
най-добре заедно с тъщата и цялата рода-направление - Плутон laugh.gif
d0m1nAt3
Интересна идея но и тя след няколко години няма вече да е лукс!!!Горчиво на младоженците clap.gif
Aragorn(Elesar)
Аа, това определено ми се хареса..бих го пробвал, ако бях маалко по-богат blink.gif biggrin.gif
shefkata
Аз на земята не ща да правя сватба, та камоли в космоса laugh.gif
galia_baby
аз пък мечтая за сватба на плажа , не ми допада идеята да се омъжа в космоса и извънземните да са свидели laugh.gif biggrin.gif
potrebitel
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 3.07.2008г. в 14:22ч.) *
най-добре заедно с тъщата и цялата рода-направление - Плутон laugh.gif

Добре, че не съм ти жена, гледай къде щеше да ме запратиш speak.gif

Иначе бих се радвала младоженците да ме поканят и аз да си се рея ли, рея из космоса biggrin.gif
Trichocephalus
ЦИТАТ(potrebitel @ 4.07.2008г. в 10:41ч.) *
....

Иначе бих се радвала младоженците да ме поканят и аз да си се рея ли, рея из космоса biggrin.gif

и там да си останеш biggrin.gif
младоженецът пък се връща на Земята и си жевее щастливо до края на дните си tongue.gif
potrebitel
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 4.07.2008г. в 10:42ч.) *
и там да си останеш biggrin.gif
младоженецът пък се връща на Земята и си жевее щастливо до края на дните си tongue.gif

Аз не искам да ходя като булка, бре, защо ме оставяш мене да вися там mad.gif

Младоженците да му мислят и да се оправят, аз искам смао да се пошляя докато траe венчавката, а после back to the Earth tongue.gif
go6o_kara
А някой замисля ли се как ще е сексът в безтегловност? Аз съм навит да пробвам, дори си имам другарче за целта, но естествено приемам предложения... biggrin.gif
desert_rose
Дам, ако ми дадат 1,5 млн евро може да склоня да се омъжа, па макар и в Космоса.

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.