Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Голичка чистачка вкъщи- само за 25 лева
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Hanibal_Lektar
Голичка чистачка вкъщи- само за 25 лева

Британска агенция за наемане на работа в Саутхемптън е получила поръчка от компанията „Knobs ‘n’ Knockers“, която търси мъже и жени за домашни помощници.
Едно от условията към кандидатите за домашни помощници е те да са готови да работят само по престилка, съобщава Зигонет.
Друго условие на работодателя е кандидатите да имат „приятна физика“.
За това, че ще работят почти голи, домашните помощници ще получават 10 паунда (около 25 лева) на час и ще им бъдат осигурявани престилки.
Агенцията е поела ангажимент да се убеди, че кандидатите са съвсем наясно с предлаганите им условия, за да няма след това трудово-правни конфликти.
Dnes.bg припомня, че през май тази година в американския град Лутц (Флорида) възникна подобен „трудово-правен“ конфликт.
50-годишен мераклия беше поканил в къщата си, докато жена му била в отпуска, домашна помощничка, която чисто гола да почисти къщата му.
Девойката се появила на работа в лежерна цветна рокличка, която съблякла веднага и чисто гола започнала да чисти.
За работата собственикът на къщата с площ от 230 квадратни метра (с четири спални и три бани) й платил по 100 долара на час. После девойката се облякла и си тръгнала.
След като се прибрала след няколкодневната си отпуска, жената открила, че от спалнята им са изчезнали скъпоценности за 40 хиляди долара.

Източник:dnes.bg

Devians
laugh.gif Е това се казва трудово-правен конфликт ... а аз помислих че ще възникнат други проблеми biggrin.gif
shefkata
уауууу, на това му се вика почистване... laugh.gif
Hanibal_Lektar
ohmy.gif Уж гола чистела а каде ги е навряла тези скъпоценности за 40 хиляди долара ... карат ме да си фантазирам wink.gif !
shefkata
ЦИТАТ(Hanibal_Lektar @ 8.07.2008г. в 15:49ч.) *
ohmy.gif Уж гола чистела а каде ги е навряла тези скъпоценности за 40 хиляди долара ... карат ме да си фантазирам wink.gif !

Да си призная...И аз първо това си помислих rolleyes.gif
Trichocephalus
Абе мисля, че една прахосмукачка няма да се отрази зле на къщата ми.... ph34r.gif
haidukpikaso
Аз пък искам гол алпинист да ми измие прозорците на 15-тия етаж
Ама де да го намеря
rolleyes.gif
Hanibal_Lektar
Бени по скъпичко от 25 лв. ще е wink.gif !
Aragorn(Elesar)
Жини...вадете по 25лв. за час и идвам да почистя навсякъде blink.gif
Hanibal_Lektar
Аааа ... бате то за мъжете ще е друга тарифата wink.gif !
haidukpikaso
ЦИТАТ(Hanibal_Lektar @ 8.07.2008г. в 16:31ч.) *
Аааа ... бате то за мъжете ще е друга тарифата wink.gif !

Е на тва му се вика дискриминация
tongue.gif
Пък алпиниста сам ще се съблече-у тая жега горе на покрива нема начин просто,поне по боксерки де
biggrin.gif
Аз ще търкам отвътре-той отвънка-па дано ги измием прозорците
Devians
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 8.07.2008г. в 17:51ч.) *
Е на тва му се вика дискриминация
tongue.gif
Пък алпиниста сам ще се съблече-у тая жега горе на покрива нема начин просто,поне по боксерки де
biggrin.gif
Аз ще търкам отвътре-той отвънка-па дано ги измием прозорците

Ти недей стряска човечеца дето ще ти чисти, че току виж паднал от прозорците ти laugh.gif laugh.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(Devians @ 8.07.2008г. в 19:33ч.) *
Ти недей стряска човечеца дето ще ти чисти, че току виж паднал от прозорците ти laugh.gif laugh.gif

Ни бой съ-шъ го вържа здраву
lidera
ЦИТАТ
Абе мисля, че една прахосмукачка няма да се отрази зле на къщата ми.... ph34r.gif

Нещо телефон няма ли да споделите, че нещо мръсничко ми се струва тука.....

ЦИТАТ
Жини...вадете по 25лв. за час и идвам да почистя навсякъде blink.gif

Как по 25 на час само а? и да чистя.... че аз съм мъж бе незнам от къде се пуска прохосмукачката (какво бе това бе...) по 50 на час и минимум 4 часа работа и без никви намеци и тормози...
Aragorn(Elesar)
Абе, на мен ми стигат 25лв., бе..не пуша, не пия, по жени не ходя. Само един хляб, малко сол и съм готов biggrin.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(Aragorn(Elesar) @ 8.07.2008г. в 21:19ч.) *
Абе, на мен ми стигат 25лв., бе..не пуша, не пия, по жени не ходя. Само един хляб, малко сол и съм готов biggrin.gif

Палачинки ще ти направя,сандвичи,фрешчета-ама не си алпинист
tongue.gif
hlevoust
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 8.07.2008г. в 17:51ч.) *
...Аз ще търкам отвътре-той отвънка-па дано ги измием прозорците

Внимавайте само в залисията и устрема си да не протриете прозореца, че сега софийските стъклари имат други ангажименти.
RefreshMe
Отговарям на условията, чакам оферти wink.gif, при мъже не работя. thumbsdownsmileyanim.gif
potrebitel
И моята къща има нужда от почистване. Особено сега, като се има предвид, че до преди малко вилнях в кухнята. Така че един такъв чистач ще ми се отрази добре biggrin.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.