ЦИТАТ(Fixt00l @ 9.07.2008г. в 12:57ч.)

Това го опровергаха с военни тестове, и го даваха по "Mythbusters".
Ще съм много благодарен, ако ми кажете коя серия е тази или поне от кой сезон, или година?

ЦИТАТ(nightcrolwer @ 9.07.2008г. в 16:18ч.)

има нещо вярно в цялата работа защото, ако някой от вас са чували за паметта на водата (мисля 60-70% сме направени от вода..)
http://www.watermessage.hit.bg/ - който го интересува да погледне тука

звуковите вълни имат влияние върху човека начина на мислене и действие. така че термини като "звуково замърсяване" и т.н съвсем не са научнофантастични, недейте да гледате толкова скептично не всичко е само до психическа нагласа. някой хора казват че с помощта на звук са построени пирамидите

е аз не стигам толкова далече

но знае ли човек.. има доста неща които незнаем за себе си все още

мисля че е е напълно възможно това за звуковия наркотик
Признавам си още не съм прочел дадената статия, но ще я прочета, но тъй като веднъж бях гледал предаване по повот "паметта на водата" ще направя един малък коментар. Стори ми се малко не сериозно, когато един както се самоопределяше
специалист по водата, изложи теорийте си, че например когато жабата е зад камък в реката, тя няма как да види , че от другата страна има насекомо и да скочи да го улови, но водата с нейното свойство на пренос на информация подсказва на жабата и тя успява да улови, на пръв поглед неуловим обект.

А сега сериозно, всъщност това ще бъдат бъдещите WDD (water disk drive).