Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: polaroid от глобул?
kaldata.com - Форуми > Други > Всичко останало

fcw73
върви поредната промоция на оператора.някой знае ли с какво качество са въпросните очила.заслужават ли си ниската цена?или са просто 2 парчета бирено стъкло?нека който знае да каже.
girl_next_do0r
ЦИТАТ(fcw73 @ 11.07.2008г. в 11:25ч.) *
върви поредната промоция на оператора.някой знае ли с какво качество са въпросните очила.заслужават ли си ниската цена?или са просто 2 парчета бирено стъкло?нека който знае да каже.

Аз имам очилата от миналата промоция и мога да кажа, че съм страшно доволна. Имат много добра защита- с какво ли не ги тествах smile.gif
girl_next_do0r
ЦИТАТ(thepowerofone @ 11.07.2008г. в 20:05ч.) *
Купил съм си пакета с очила и от предишната и от сегашната промоция. Много съм доволен, за парите си са уникално добри. Притежават поляризация на стъклата и определено си струват парите. И ми стоят добре cool.gif

Съжалявам за флууда ама "на хубав човек всичко му отива" biggrin.gif
fortuna987
Очилата в новата промоция са страхотни и истински Polaroid, както между впрочем и всички останали до сега в промоциите на Глобул. cool.gif wink.gif
hattricksoft
Здравейте,

Очилата на Глобул са БОКЛУК !!!

Не изкараха лятната отпуска.. тъкмо ги свалям на третия ден от главата си и се отчупи дясната рамка. Очилата са ми като по мярка, съвсем внимателно ги ползвах, но уви - за кратко mad.gif Като ги погледнах отблизо се оказа, че и другата рамка е на път да се отчупи: видима пукнатина на границата между болтчето и пластмасата. Явно са хибрид - бг сглобка м/у стъкла Полароид и пластмаса от Китай ohmy.gif

И не на последно място - току що се върнах от магазина на Глобул... Забравете за рекламация (вътрешни правила не знам какво си) :mad:

Taka, че имайте едно наум cool.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.