Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Колко време е необходимо, за да задоволим половинката си?
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

ZXZ
въпрос номер 1:
Средно колко време трябва да продължи половият акт, така че половинката (при мен се пада Тя) да остане доволна?
въпрос номер 2:
Какво бихте направили вие, колеги, ако свършите преди нея, а тя все още е разгорещена като наденичка в тиган на котлона?
Fifa
ЦИТАТ(ZXZ @ 12.07.2008г. в 15:58ч.) *
въпрос номер 1:
Средно колко време трябва да продължи половият акт, така че половинката (при мен се пада Тя) да остане доволна?
въпрос номер 2:
Какво бихте направили вие, колеги, ако свършите преди нея, а тя все още е разгорещена като наденичка в тиган на котлона?

14 минути и 26 секунди - ако е повече става досадно, а ако е по-малко - значи си ебаси некадърника! smile.gif
Няма определено време. Важното е да е приятно. Понякога е приятно без предварителна подготовка и игра, просто ей така - набързо да се разхвърляте, а друг път пък може да си играете и да се дразнете цял час. Всичко зависи от настроението, желанието и не на последно място - времето, което имате. smile.gif

А за 2-рия въпрос - продължи да наливаш масло в огъня, докато тя тотално не 'изгори'. После ще видиш ефекта...
fireson
ЦИТАТ(Fifa @ 12.07.2008г. в 16:02ч.) *
14 минути и 26 секунди - ако е повече става досадно, а ако е по-малко - значи си ебаси некадърника! smile.gif
Няма определено време. Важното е да е приятно. Понякога е приятно без предварителна подготовка и игра, просто ей така - набързо да се разхвърляте, а друг път пък може да си играете и да се дразнете цял час. Всичко зависи от настроението, желанието и не на последно място - времето, което имате. smile.gif

А за 2-рия въпрос - продължи да наливаш масло в огъня, докато тя тотално не 'изгори'. После ще видиш ефекта...

точно така колега smile.gif

Човек , когато си в леглото с мадама трябва да я усещаш . Аз бих го нарекъл игра на невербални знаци . Разбери какво иска , как се чувства , кога да спреш и тнт . Въобще телата трябва да си говорят на еднакъв език . Аз лично гледам свършам най-рано след поне един получен оргазъм от другата страна . А и за да не повтарям колегата - Секс-а според обстоятелствата !!! speak.gif
Дори и да свършиш преди нея , после си свърши работата , за да може и двете страни да са доволни tongue.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.