Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Търся бяла или сива боя за коса
kaldata.com - Форуми > Други > Всичко останало

zlod
Аз съм от шумен и ме интересува коя марка или от каде мога да си купя бяла или сива боя за коса. Попринцип аз съм с черна коса и искам да стане максимално сива за това си мисиля че ми трябва бяла боя помагайте !!!!
Madonna
Отиди и потърси услугите на фризьор,не си прави експерименти с косата си.В никакъв случай няма да стане така,както ти си мислиш.Първо трябва да ти се обезцвети косата,а след това да се боядисва в желания от теб цвят.Не става за половин час.Аз съм си правила червени кичури върху черна коса и доста време прекарах във фризьорския салон докато получа желания от мен резултат.И в Шумен има добри специалисти wink.gif
m_rr
ЦИТАТ(zlod @ 15.07.2008г. в 23:20ч.) *
Аз съм от шумен и ме интересува коя марка или от каде мога да си купя бяла или сива боя за коса. Попринцип аз съм с черна коса и искам да стане максимално сива за това си мисиля че ми трябва бяла боя помагайте !!!!

Шефката ми си бе правила косата на кичури със сива супра, която не само обезцветява, но и дава желания от теб цвят.. Можеш да потърсиш такава и да пробваш - дори за няколко кичура, най-малкото, за да видиш, дали ще се харесаш...Лично за мен това е малко странен избор за цвят, но щом ти харесва... ph34r.gif tongue.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.