FIGI_78
17.07.2008г. в 00:02ч.
Все следя някакви модни тенденции.Има ли смисъл?
hlevoust
17.07.2008г. в 06:33ч.
А има ли смисъл да пускаш всяка тема по два пъти?
DeadSmurf
19.07.2008г. в 22:08ч.
И на двата въпроса - НЕ
emmi
19.07.2008г. в 22:42ч.
що се занимаваш с глупости? важно е как е съблечена
Andrian Ivanov
19.07.2008г. в 23:21ч.
Да, ако желаеш погледи
Fifa
19.07.2008г. в 23:26ч.
ЦИТАТ(andrian.ivanov @ 20.07.2008г. в 00:21ч.)

Да, ако желаеш погледи
Аз си мисля, че погледите не се привличат с модно облекло, а със стил, сексапил, елегантност и т.н.
galia_baby
20.07.2008г. в 17:27ч.
разбира се че е важно , въпреки че на хубав човек всичко му стой хубаво
dareto
20.07.2008г. в 17:31ч.
Модерно!!?!?!... Да може би, но още по важно е да е стилно и да не е кичозно!
Има хора които робувайки на модата, така се увличат, че изглеждат по -скоро смешни...и ако някой ги гледа, то е заради това!
Много е важно да обличаш дрехи които да прикриват дефектите ти.
Fifa
20.07.2008г. в 17:43ч.
ЦИТАТ(dareto @ 20.07.2008г. в 18:31ч.)

Модерно!!?!?!... Да може би, но още по важно е да е стилно и да не е кичозно!
Има хора които робувайки на модата, така се увличат, че изглеждат по -скоро смешни...и ако някой ги гледа, то е заради това!
Много е важно да обличаш дрехи които да прикриват дефектите ти.
... и да подчертават хубавите ти черти
haidukpikaso
20.07.2008г. в 17:45ч.
Важно е какво имаш у главата си
Всичко останало е кич и помпозност
Не робувам на никакви моди
Моят стил на обличане е спортен-дай ми дънки и дънкови поли
Ама сега като излязла една мода с паднали талии-ужас
И мразя всякакви мачкаеми материи-ако ще и от Версаче да са-не ги ща
dindi
20.07.2008г. в 17:52ч.
Важно е да се чувства добре в това, което е облечена...
BoByS
20.07.2008г. в 18:51ч.
Според това, което казва приятелката ми, само модата в цветовете е важна... Останалото е пренебрежимо.

Това, което не одобрявам в модата сред момичетата сега - т.нар. "Водолазен синдром", т.е. очила тип (с големина, тип) "Закриваме очите - добре, ама най-добре ще е да закрием направо цялата глава..."

Най-малкото нелепо е.
Поздрави!
sed_ally
20.07.2008г. в 22:09ч.
Важно е всеки да има собствен стил и вкус да комбинира било то цветове, било отделни дрехи, аксесоари и т.н. А това не се постига просто с пари, а е нещо, което или го имаш, или не!
MistressLinda
20.07.2008г. в 22:27ч.
ЦИТАТ(sed_ally @ 20.07.2008г. в 23:09ч.)

Важно е всеки да има собствен стил и вкус да комбинира било то цветове, било отделни дрехи, аксесоари и т.н. А това не се постига просто с пари, а е нещо, което или го имаш, или не!
Andrian Ivanov
22.07.2008г. в 13:33ч.
ЦИТАТ(Fifa @ 20.07.2008г. в 00:26ч.)

Аз си мисля, че погледите не се привличат с модно облекло, а със стил, сексапил, елегантност и т.н.

Голата е муза, а облеклото е изкуството с, което мечтаеш!
- "Versace е начин на живот."
П.П. Последното го пишеше в списание
fireson
23.07.2008г. в 18:39ч.
ЦИТАТ(sed_ally @ 20.07.2008г. в 23:09ч.)

Ти си го казала най-добре според мен - Евала
Аз съм на мнение , че всеки трябва да се облича така както му харесва и най-вече да се чувства удобно . Никога не сам следял модите , защото за мен мода , и то по-точно мода в БГ е да видиш по главната улица още 5-10 човека с дрехи като твоите .
п.п За това и страдам като тръгна на шопинг , много рядко си харесвам нещо

!!!
sosorry
23.07.2008г. в 18:48ч.
Не е важно. Много следене на най - новите модни тенденции често води до кич. Аз лично се вълнувам слабо от тях. Мисля, че е по - важно да е добре и стилно облечена, като съчетава добре модели и цветове, които и отиват. Май и с това се справям.
desert_rose
23.07.2008г. в 19:51ч.
Важно е, до колкото влияе на собственото и самочувствие. Лично аз нося това, в което се чувствам добре и това, което отива на фигурата ми.
vivilon
21.08.2008г. в 20:46ч.
Гледам да ми стои добре и успявам
potrebitel
22.08.2008г. в 08:24ч.
ЦИТАТ(Fifa @ 20.07.2008г. в 00:26ч.)

ЦИТАТ(Fifa @ 20.07.2008г. в 18:43ч.)

... и да подчертават хубавите ти черти

Фифчо, абсолютно съм съгласна с теб. Дрехите трябва да подчертават красотите на тялото и да прикриват малките дефектчета, ако има такива

Стилът е най-важен
Galin
23.08.2008г. в 01:32ч.
Според мен зависи от жената... Има момичета, които както и да са облечени, изглеждат чудесно. Има и такива, които само ако се облекат добре могат да ми привлекат вниманието (под това нямам впредвид разголени).
izabel1
23.08.2008г. в 02:32ч.
Ами зависи , дали си излязъл да се надуваш с нея или ще я караш към вас . Защото ако е второто дрехите са без значение. Само да не е прикрила някой сериозен дефек че ти се отщява от всичко.
G-Fl0w
27.08.2008г. в 18:56ч.
Не,но е препоръчително да държи на външния си вид!
genatraikova
27.08.2008г. в 19:07ч.
Ще се повторя,но,не чак модерно/защото ако е модерно супер къси поли или панталони,а си доста пълен,представете си колко модерни ще сте.../а съчетано с вкус облекло,подхождащо на фигурата.Това лято като се каза карирани панталонки...направо ми се привижда всичко карирано

,не обичам да си купувам нещо с което ще се слея в тълпата.

Затова:
Не е важно жената да се облича модерно,а по-скоро красиво с чувство за съчетаване на цветовете и облекло подходящо за фигурата.
fireson
27.08.2008г. в 20:05ч.
ЦИТАТ(genatraikova @ 27.08.2008г. в 20:07ч.)

Ще се повторя,но,не чак модерно/защото ако е модерно супер къси поли или панталони,а си доста пълен,представете си колко модерни ще сте.../а съчетано с вкус облекло,подхождащо на фигурата.Това лято като се каза карирани панталонки...направо ми се привижда всичко карирано

,не обичам да си купувам нещо с което ще се слея в тълпата.

Затова:
Не е важно жената да се облича модерно,а по-скоро красиво с чувство за съчетаване на цветовете и облекло подходящо за фигурата.
Да точно така , и казано с две думи - да се облича стилно !!!
еmilia_n
27.08.2008г. в 21:40ч.
Хубавата и стилна дреха винаги вдига самочуствието на една жена. Аз лично не се влия от модата, защото не всичко модерно ми харесват. Освен това не всичко модерно ми отива.
Това лято бяха актуални жълтия, лилавия и зелен цветове.Въпреки, че жълтото ми отива не бих облякла дреха в наситено жълто.
Лилавото харесвам, но трудно се съчетава. Зеленото също харесвам, но на мен ми отива светло зеленото. А моята слабост е тъмния нюанс на тъмно зеленото.
Madonna
27.08.2008г. в 22:09ч.
ЦИТАТ(еmilia_n @ 27.08.2008г. в 22:40ч.)

Хубавата и стилна дреха винаги вдига самочуствието на една жена. Аз лично не се влия от модата, защото не всичко модерно ми харесват. Освен това не всичко модерно ми отива.
Това лято бяха актуални жълтия, лилавия и зелен цветове.Въпреки, че жълтото ми отива не бих облякла дреха в наситено жълто.
Лилавото харесвам, но трудно се съчетава. Зеленото също харесвам, но на мен ми отива светло зеленото. А моята слабост е тъмния нюанс на тъмно зеленото.
Аз пък обожавам да се обличам в жълто и зелено,но пък лилавото го избягвам.За мен отговорът на въпроса е -Не,не е важно.Модата те прави роб,въвлича те в някакви рамки,граници,стериотипи,от които аз бягам като попарена.Както и другите момичета преди мен казаха,важно е дрехата да ти стои добре и да се чувстваш комфортно в нея,също да изразява по някакъв начин индивидуалността и темперамента ти.И ако може да е лесна за поддържане,ако пък не се мачка е ПЕРФЕКТНА
Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения
кликнете тук.