Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Би ли правил/а секс с най-добрия си приятел/ка
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2
AciDBurn
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 26.06.2008г. в 18:56ч.) *
Забряваш някого..... ph34r.gif

Не разбирам за кого говориш.... ph34r.gif
mimi_81
Аре почнахте се и тука по приятелски,а?После да няма на ти си гащите,дай ми си вибратора smile.gif
scurvy
Да , бих , щом ще донесе й донесе удоволствие ;>
potrebitel
ЦИТАТ(AciDBurn @ 26.06.2008г. в 18:30ч.) *
О, Гале, в такъв случай давай двете с тебе да се почваме ph34r.gif

Душицо, при нас с тебе има любов, значи трябва да се получи нещо.... baby.gif

А ти нали не си ми приятел, аз поне не те смятам за такъв ph34r.gif
shefkata

Да, много си прав.....МЕНЕ grimace.gif
mimi_81
Мен пък съвсем ме забравихте sad.gif
Lady_Death
оле ужас винаги са ми били толкова далечни такива теми! ама ето - и на мен ми се случи, ужас! speak.gif най-добрия ми приятел ми предложи! а ужас, той си има приятелка! и бил на сухо човека от нз си колко си време и ми издивява на мене. и преди 2 дни ми изръси че от известно време се чудил дали да ме попита и ей на - попита си ме! ужас! така, нека поясня че м/у нас няма нищо и със сигурност няма да има понеже си се знаем, така станахме приятели, преди 3 години бяхме гаджета. 1 месец заедно, разделихме се и оттогава някакво много здраво приятелство. винаги съм си знаела че е готин, секси и т.н., аз винаги си му гледам с други очи. обаче просто като ми предложи и аз си изперках щото и аз бях от ужасно мн време насухо. говорихме много с него и ми целуваше подметките после че съм го разубедила! пък и аз бях ядосана, как ше ме моли за такова нещо, аз коя съм, някаква резерва или приятелка, ха! оле хора наистина си изкарах акъла, на ръба бях и нз как устоях! сега не спира да ми се извинява ама аз имам чувството че искам обезщетение! тоест, ще си призная че ми писна да съм на сухо и вече ме е страх че ако ми предложи още веднъж ще се потдам! аз съм сигурна че хич няма да ни развали отношенията обаче НЕ Е РЕДНО! знам, няма да има кофти ситуации, различно държане, сигурна съм! и все пак като си помисля и лошо ми става. можеби защото си го възприемам прекалено приятелски, нз...ох, някой да ме успокои уааааа sobbing.gif
Candy69
ЦИТАТ(potrebitel @ 26.06.2008г. в 16:58ч.) *
Правила си секс с жена, така ли? Не е ли по-интересно с някого от другия пол?
И я разкажи как става по-виско ниво приятелство. Щото аз не мога да преспя с приятелите си...

Малее какви съм ги оплескала. shy11.gif Съжалявам. Това беше към scorceni. Получило се е грешка в използването на цитата. wink.gif
С жена да случи ми се. Но с приятелка - НЕ. За мен приятелството е по-ценно от задоволяване на някакъв си там сърбеж.
Candy69
Незнам за вас, но в приятелките си намирам понякога толкова секси неща - във фигурата, в поведението, че въобще не се чудя как /не/устояват мъжете.Обикновенно в такива моменти в желанието да повдигна самочувствието им им го казвам. Случвало се е да ме гледат и странно. angry.gif nono.gif tongue.gif
Но най-добрата ми приятелка за мен е като сестра. Говорим за съвсм различни чувства.
potrebitel
Ок, ама аз в прифа ти виждам отбелязан пол жена, аз ли нещо не съм в ред...затова ми стана странно, като каза, че си го правил с жена. Помислих, че ти си жена, даже още го мисля.. laugh.gif абе, обърка ме тотално, за коетто се извинявам, ама....
Aко си мъж, просто доказваш, че не се намира приятелство между мъже и жени без секс. Хайде, най-добрата ти приятелка е изключението biggrin.gif
Candy69
ЦИТАТ(potrebitel @ 30.06.2008г. в 13:50ч.) *
Ок, ама аз в прифа ти виждам отбелязан пол жена, аз ли нещо не съм в ред...затова ми стана странно, като каза, че си го правил с жена. Помислих, че ти си жена, даже още го мисля.. laugh.gif абе, обърка ме тотално, за коетто се извинявам, ама....
Aко си мъж, просто доказваш, че не се намира приятелство между мъже и жени без секс. Хайде, най-добрата ти приятелка е изключението biggrin.gif

Погледнах се в огледалото и преди и сега все още съм си жена . Всичко си ми е на мястото. rolleyes.gif
potrebitel
Извинявам се за объркването. Значи, да разбирам, че си бисексуална tongue.gif То няма лошо, предполагам, че взимаш най-доброто и от двата пола, а? biggrin.gif Но все пак аз приятелите си не ги закачам tongue.gif
Aragorn(Elesar)
Офтопик:

ЦИТАТ(potrebitel @ 26.06.2008г. в 16:58ч.) *
Правила си секс с жена, така ли? Не е ли по-интересно с някого от другия пол?
И я разкажи как става по-виско ниво приятелство. Щото аз не мога да преспя с приятелите си...

Абе, Галче.. biggrin.gif Това долу трябва да е цитат..писал го е scorceni (дано не правя грешки при изписването на ника)

ЦИТАТ(Candy69 @ 26.06.2008г. в 14:17ч.) *
мам предвид ,че бих(съм) правил секс с най-добрия си приятел (жена е) и че това е добра идея защото се получава страхотно.Секса (според мен,разбира се)просто беше по-високо ниво на приятелството.

Те т'ва го казва той. А Candy69 си е жена (и, като гледам ника-явно любимата й поза е 69 laugh.gif ) и първият й пост в темата е

ЦИТАТ
С приятелката си НЕ. С притяля си - и без това е трудно да създадеш дълбоко и истинско приятелство с мъж - така, че пак отговорът ми е НЕ. Предпочитам да запазя приятелството без излишно сексуално напрежение.

Т.е. нормална си е и не би правила секс с приятелката си.. biggrin.gif
Trichocephalus
Aragorn(Elesar), ти приятел ли си ми, бе синко ? baby.gif
potrebitel
ЦИТАТ(Aragorn(Elesar) @ 30.06.2008г. в 14:47ч.) *
Офтопик:

Абе, Галче.. biggrin.gif Това долу трябва да е цитат..писал го е scorceni (дано не правя грешки при изписването на ника)

offtopic2.gif Абе, ошашках се "правил" с "жена", с "прятелката не" и се омотах като пиле в калчище. Хайде сега разнищихме я, че мацката е като мене
Candy69
ЦИТАТ(potrebitel @ 30.06.2008г. в 14:16ч.) *
Извинявам се за объркването. Значи, да разбирам, че си бисексуална tongue.gif То няма лошо, предполагам, че взимаш най-доброто и от двата пола, а? biggrin.gif Но все пак аз приятелите си не ги закачам tongue.gif

wink.gif Може да го разбереш, както искаш. Засега си предпочитам мъжете. Секс с приятел/ка не съм правила. Почувствам ли го като приятел, колкото и да съм била на сухо или пък под влияние на алкохола, са се задействали много силни спирачки.
Aragorn(Elesar)
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 30.06.2008г. в 14:52ч.) *
Aragorn(Elesar), ти приятел ли си ми, бе синко ? baby.gif

Ае, ся..ти видя, че потребителката не ти се върза и започна на хора от твоя пол да налиташ speak.gif
Lady_Death
тва "синко" си беше малко педофилско ph34r.gif "come to the dark side with me, my son..."
Candy69
ЦИТАТ(Lady_Death @ 1.07.2008г. в 13:19ч.) *
тва "синко" си беше малко педофилско ph34r.gif "come to the dark side with me, my son..."

Може би трябва да се отвори тема - би ли правил секс с роднина ? tongue.gif
Някой братовчед или братовчедка или доведен брат/сестра .....
shefkata
Последните няколко поста тук са адски смислени и точно по-темата lol6.gif Посмях се де...
Та по-темата : Знам ли, колко и какво съм изпила...Може би бих, може би не бих...Както дойде whistling.gif
galia_baby
приятелството иска душата ти а секса -тялото след секс с приятел нещата вече никога няма да бъдат както преди nono.gif
potrebitel
ЦИТАТ(galia_baby @ 4.07.2008г. в 10:10ч.) *
приятелството иска душата ти а секса -тялото след секс с приятел нещата вече никога няма да бъдат както преди nono.gif

Ти от опит ли го казваш? tongue.gif
galia_baby
ами... просто се е случвало на моя приятелка и бях свитеделка на отношенията им преди това и след секса wink.gif
Candy69
Имам едни приятели на които им се случи да пробват как би бил секса между тях. Нямаше развитие повече от това. И сега това което ми прави впечатление е, че се държат прекалено добре едни към друг почти извинително, сякаш изкупуват чувство на вина.
Продължават да твърдят, че това не е променило отношенията им. cool.gif
tancheto_ss
Аз лично не бих правила секс с най-дорият ми приятел, тъй като това ще е краят на отношенията ни. Не че няма да ми е приятно примерно, или че не съм имала желание да правя секс с него.. но съм почти на 100% сигорна че ако беше станало приятелството ни щеше да достигне своят край. 2-ва пъти ми се е случвало да бъркам приятелството с любовта и повярвай ми няма да повторя тази грешка. Това са 2-ве коренно различни понятия, и трябва да поставяме ясна граница между тях. В противен случай разочарованието е неизбежно nono.gif
˙·٠•●IN4ETO•٠·˙
Бих правила секс и с приятел и с приятелка ph34r.gif
potrebitel
offtopic2.gif Брей, явно някои хора хич не си губят времето
Аз май не съм за този век...
Stambini
Определено не бих правил секс с най-добрата си приятелка ... това е като да го правиш с някой от семейството ти , но малко по ралично. Категорично НЕ
galia81
ЦИТАТ
ЦИТАТ
Аз май не съм за този век...

Май и аз не съм.....
WhiteHart
Бих го правил дори и с някоя неприятелка,а какво остава пък за приятелка... biggrin.gif Твърдо да! laugh.gif
Geronimo
ЦИТАТ(WhiteHart @ 22.07.2008г. в 13:33ч.) *
Бих го правил дори и с някоя неприятелка,а какво остава пък за приятелка... biggrin.gif Твърдо да! laugh.gif

Много добре казано biggrin.gif Няма какво да добавя laugh.gif
shefkata
Демек....иде реч, че бихте го правили с всяка biggrin.gif
tigertron
ЦИТАТ(shefkata @ 22.07.2008г. в 14:26ч.) *
Демек....иде реч, че бихте го правили с всяка biggrin.gif

Общо взето ДА. Бих казал с почти всяка. А за най-добрата приятелка - Да, разбира се. Правил съм секс с нея и пак бих го направил!
shefkata
Аз пък нямам представа, дали бих или не бих го направила. Може би, моментът е важен и бих решила този въпрос на място. laugh.gif
fireson

Точно така , както казват и хората - Това , че мразя една жена не означава , че не мога да правя секс с нея
WhiteHart
ЦИТАТ(fireson @ 23.07.2008г. в 19:24ч.) *
Точно така , както казват и хората - Това , че мразя една жена не означава , че не мога да правя секс с нея

То даже е и малко перверзно... biggrin.gif ph34r.gif
potrebitel

ЦИТАТ(Geronimo @ 22.07.2008г. в 14:23ч.) *
Много добре казано biggrin.gif Няма какво да добавя laugh.gif

Значи трябва да се пазим от вас, прятели biggrin.gif
Аз иначе съм се изказала по въпроса tongue.gif
fireson
ЦИТАТ(WhiteHart @ 23.07.2008г. в 19:50ч.) *
То даже е и малко перверзно... biggrin.gif ph34r.gif

Е , да е перверзно перверзно , колко да е перверзно tongue.gif
п.п. Перверзно според мен за някои , за други не
ivo23
Оха майка...сега си търся най-добра приятелка
elizabet
Приятел в нужда се познава..
fedora
Не бих.
Club Plazma
С най-добрия си приятел-не бих!Не си струва да си разваляме приятелството заради еднократно удоволствие.
Lady_Death
да бееееееееееееее! вие говорие така защото не ви се е случвало! вие изключвате варианта да ви се иска да го направите, задавате си въпроса само от едната страна. един ден и двамата като сте загорели ще се гледате като куче и коте blink.gif ама аз вече си доказах че не - имам много силна воля явно smile.gif със сигурност не бих направила такава глупост... колкото и да ми се иска
Club Plazma
ЦИТАТ(Lady_Death @ 11.09.2008г. в 09:04ч.) *
да бееееееееееееее! вие говорие така защото не ви се е случвало! вие изключвате варианта да ви се иска да го направите, задавате си въпроса само от едната страна. един ден и двамата като сте загорели ще се гледате като куче и коте blink.gif ама аз вече си доказах че не - имам много силна воля явно smile.gif със сигурност не бих направила такава глупост... колкото и да ми се иска

ха-ха Какво значи "загорели"?И мъжете не са се свършили,за да опреме до най-добрия си приятел.Има с лопата да ги ринеш,както се казва....Пък и аз не гледам на приятел като на сексуален обект,някакси все едно на брат,ако имах такъв,да погледна по този начин.Не се връзва.
KOBRETI
на "страх ме е сексът да не развали приятелството ни" винаги отговарям с "защо - толкова ли си зле в леглото? :-)"

и не е необходимо приятелството да прераства в нещо повече - може да си е приятелство със секс...
Vladek
Бе точно с най-добрият си приятел.....не ми е минавало през главата такава мисъл
Виж приятелка, ако е - друг въпрос
Та нали е приятелка все пак
..... приятел в нужда се познава.....
Как да откажеш на измъченият зов за .......приятелска помощ
Откажеш ли - грозно
Егати приятелството тогава
Значи тя - приятел - моли за ...помощ в нужда
Той пък не ...помага
Не мога да разбера това приятелство

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.