ЦИТАТ(Ken @ 23.07.2008г. в 12:54ч.)

Абе за какъв ме вземате

Ами, ако поясниш ...ти за какъв си мислиш, че ние те вземаме
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 23.07.2008г. в 13:17ч.)

Тук ще се съглася с теб!Само, че малка подробност, за да си купиш парфюм ти трябва поне една педесетачка за такъв, защото и тоалетните води не траят дълго, нищо че са на цена- около двайсет лева!
Това са сметки на дребно. Съгласи се, че като си купиш дори и една тоалетна вода за около 20лв, като ти се налага да изхабяваш кажи-речи по 10-15мл всеки път, когато решиш да си сложиш, за да има наистина траен аромат (а дори и тогава не е гарантирано..) ...много по-бързо ще свърши! А тогава трябва да си купиш ново шишенце, така че петдесетачката пак ще я направиш!
ЦИТАТ(potrebitel @ 23.07.2008г. в 13:59ч.)

Аз също тях ползвам и ми харесват, особено синичкия

А комбинацията, която ти описа, също ми е позната за съжаление

Аз пък съм най-доволна от лилавият, от серията Action 3 или нещо подобно, ...ама и този синият съм го пробвала, и той е доста свеж.

На Нивеа всички продукти също са много добри.
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 23.07.2008г. в 14:54ч.)

Ми толкова - петдесетачка че и отгоре,аз не говоря за тоалетни води-те имат същата трайност като дезодорантите-2 минути и стига толкоз
Та малко ме заболява сърцето като плащам,ама карай
Свиква се,то да не го купувам всеки ден я
Именно! Когато си купиш един наистина качествен и траен парфюм, поне можеш да си сигурна, че освен ще е продължителен аромата, ами и шишенцето няма да свърши за 1 месец.

Мен, да не мислите, че не ме боли сърцето, ама какво да се прави...

ЦИТАТ(sed_ally @ 23.07.2008г. в 15:59ч.)

1-во, естествено, че душа е най-важното в случая... То има ли смисъл да се слага дезодорант, ако вониш?! Все едно да ти направят превръзка на някаква рана, без преди това да са я дезинфектирали /какъв ще е ефекта - никакъв, даже може да е и по-лош!/
2-ро, само душа не е дълготрайно решение на проблема през лятото, особено, като се има предвид, че само като стоиш се потиш, да не говорим, ако ти се наложи да повървиш или да извършиш някоя физическа дейност, да се натовариш ш т.н. Душа си е душ, ама не гарантира целодневна свежест. Следователно това трябва да се постигне чрез допълнително средство - било то део* или рол-он, гел и т.н.
3-то, Ролята на парфюма и део*то не са еквивалентни - изобщо даже! Самото им предназначение е различно поначало.
4-то, нормално е човек да се поти, това е физиологично явление и по този начин организма се освобождава от излишни и вредни вещества, както и се балансира телесната температура /иначе, меко казано, ще пукнем/. Но това не означава, че трябва да се оставим и да не ни дреме как "ухаем"! В никакъв случай! И жените, и мъжете следва да решат проблема по удобен за тях начин, важното е да се чувстват свежи и чисти /и да са такива реално, а не само да се чувстват!/.
Аз, лично, бих дала и последните си пари за дезодорант - не мога да си представя да изляза без да се напръскам!
Напълно съм съгласна с теб. При комбинирана употреба на нещото наречено ДУШ, рол-он (стик, дезодорант и т.н.) и примерно един добър парфюм ...резултатът ще е перфектен, абсолютно винаги!
Дано онези, които не са съгласни с мен, поне запомнят, че ...дезодорантът НЕ е заместител на душа!