Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: За новият анимационен филм Igor и още нещо...
kaldata.com - Форуми > Други > Всичко останало

steji
Здравейте wink.gif Преди малко, случайно попаднах на новият постер на филма Игор. Не знам дали отдавна го рекламират в интернет, но не съм го срещал преди, а като се позаинтересувах - намерих доста информация. Трейлъра на филма може да го гледате в youtube - пуснали са го. Но като цяло, предполагам че ще е готино филмче. Е, не знам, може да се окаже същата бозичка като Шрек 3, например, а и вече компютърните анимации започнаха да се повтарят малко, но се надявам да е нещо различно и интересно. Ето постера на филма, който веднага открих като написах в гуугъл Игор smile.gif С добро качество е:

Кликнете, за да видите прикачения файл

И понеже ми се стори готин, седнах и за около час работа с фотошопче го направих и на български. computer2.gif Пък и отдавна исках като излезе някой филм да бъда първи, който е направил постера на български. shy11.gif Кой знае - може да пуснат постера ми на ДВД-то в България laughing5.gif Шегувам се! Кажете честно, добре ли се е получило. Коментирайте и филма, ще ви хареса ли според вас? smile.gif

Кликнете, за да видите прикачения файл
Stambini
Много добро можеше и по добре но това не е ЗЛЕ wink.gif
steji
Е, все пак не съм професионалист, Denis-G, а и съм се учил сам досега, но мисля че има доста още да уча wink.gif А ако имаш предвид превода - не бях много сигурен как ще се преведе това "all men are not created evil" ако беше "not all men are created evil" щях да съм сигурен че ще се преведе "не всички хора / мъже са създадени зли". Пък и може да зависи от самият филм, не съм го гледал и не мога да кажа. Може би след като го видя ще се промени целият смисъл smile.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.