Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Техники как да ни "спадне"?
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

vivisection
Чудех се има ли техника(не медикамент), чрез прилагането на която ерекцията да спада. Оставете по някоя и друга реплика да видим biggrin.gif
scorceni
Бой по главата biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ....а сериозно ,намери книгите на Мантак Чиа"Овладяване на мъжката сексуална енергия" и другите от тази поредица.Там има ефективни упражнения за това което търсиш.....макар аз съм леко озадачен защо ти е biggrin.gif ohmy.gif rolleyes.gif
GiGab¥Te
Мислиш си за някоя дърта бабка и ерекцията спира! laughing5.gif lol6.gif
vermax
ЦИТАТ(vivisection @ 31.07.2008г. в 10:33ч.) *
Чудех се има ли техника(не медикамент), чрез прилагането на която ерекцията да спада. Оставете по някоя и друга реплика да видим biggrin.gif

Съд с ледени кубчета върши работа wink.gif
Yang
ЦИТАТ(vivisection @ 31.07.2008г. в 09:33ч.) *

невежа съм по зададения въпрос, но защо по дяволите трябва да ти пада??? doh.gif
uzun0v
ЦИТАТ(Yang @ 31.07.2008г. в 14:45ч.) *
невежа съм по зададения въпрос, но защо по дяволите трябва да ти пада??? doh.gif

за да не сме зависими ....не знам де
proletsearch
ЦИТАТ(vermax @ 31.07.2008г. в 13:17ч.) *
Съд с ледени кубчета върши работа wink.gif

Което ме подсети за една филмова класика на Мартин Скорсезе...
Ето и нагледно - показно от Робърт Дениро: http://www.youtube.com/watch?v=AgBJWqlzhtw

wink.gif
Допълнителни съвети: Не прекалявай с кокаина, виаграта, червеното вино и шоколадовите изделия! Преди лягане гледай ужаси от типа на "Хостел" wink.gif
haidukpikaso
А това как ти действа?

tigertron

Ако е в неподходящо време и на неподходящо място ... Трябва да го накараш да спадне или ще се изложиш... wink.gif
vivisection
Мерси много на всички за коментарите! Относно Мантак Чиа нищо не мога да намеря sad.gif А номера с леда не ми върши работа, защото ми трябва експресно действие smile.gif

П.П. Ако някой знае нещо за гореспоменатия писател, моля да напише. Благодаря предварително
Profruit
vivisection, за магията на онанизма не си ли чувал? Особено на един крак.
Дето е казал мъдреца - пусни го на въздух и той душа носи.
vivisection
Сигурен съм че трябва да има някакъв друг начин, примерно дълбоко дишане или де да знам. Пробвах гугъл, но уви smile.gif Ако отговора беше толкова лесен нямаше въобще да задавам този въпрос smile.gif
tigertron
ЦИТАТ(vivisection @ 1.08.2008г. в 21:11ч.) *
Сигурен съм че трябва да има някакъв друг начин, примерно дълбоко дишане или де да знам. Пробвах гугъл, но уви smile.gif Ако отговора беше толкова лесен нямаше въобще да задавам този въпрос smile.gif

Хах, ами най-лесно е като си представиш приятелките на баба ти и ... няма начин да не спадне biggrin.gif lol6.gif
Andrian Ivanov
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 31.07.2008г. в 17:35ч.) *
А това как ти действа?

Ха-ха много операции
saentist
ЦИТАТ(tigertron @ 1.08.2008г. в 22:10ч.) *
Хах, ами най-лесно е като си представиш приятелките на баба ти и ... няма начин да не спадне biggrin.gif lol6.gif

недеи че и громофил накрая може да се окаже

носи широки панталони wink.gif
Sturm!
Мисли си за война :Д
fireson
или пък повтаряй си черно-бяло , черно-бяло ....
schneemann
ЦИТАТ(Sturm! @ 5.08.2008г. в 16:09ч.) *
Мисли си за война :Д

хахахах това беше добро smile.gif (има хора , които и от това се възбуждат )
nasty_x
Натапяш го в чаша със топла вода и готово !
Geronimo
Не знам, ако е на обществено място, сред хора и т.н., как ще използва лед или ще го потопи в чаша вода biggrin.gif

Единствения начин, според мен, е да мислиш за нещо друго smile.gif
M1st3r_X
Четох някъде, че силен натиск между "орехчетата" и "отворът" помагал. При усъвършенстване на техниката спада за около 5 секунди.
Tramway
Господи, ако имаш интернет, влез и прочети какви глупости сипят творенията ти! Орехи, отвори, чаши с топла и студена вода.....

За какво ви трябва да го спадате, бе момченца? Да не би да ви е срам? Майка ми като малък ми казваше в такъв случай гордо да си ходя с издути гащи и хич да не са притеснявам. И досега никой копче не ми е казал!
haidukpikaso

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...=92226&st=0

Сега как е ерекцията ви
tongue.gif
WhiteHart
Ша та съдя за нанасяне на непоправими психически увреждания!!! Сега 1 месец няма да мога да го вдигна,баси... speak.gif biggrin.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(WhiteHart @ 24.08.2008г. в 18:35ч.) *
Ша та съдя за нанасяне на непоправими психически увреждания!!! Сега 1 месец няма да мога да го вдигна,баси... speak.gif biggrin.gif

Ауу-ми ти не отваряй такива теми бре
Трябва да им нарисувате кръст с череп
biggrin.gif
И да им сложите надпис:
Забранено за истински мъже
izabel1
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 24.08.2008г. в 12:02ч.) *

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...=92226&st=0

Сега как е ерекцията ви
tongue.gif

Тая сладурана от кой крематориум я изкараха
angelovarna
ЦИТАТ(nasty_x @ 24.08.2008г. в 01:09ч.) *
Натапяш го в чаша със топла вода и ...

...се разтваря smile.gif
Jorro70vd
Защо не пробваш с чука бе човек ! Рязък и отмерен удар.......... shock11.gif shock11.gif
productxaxa
хах..баси въпроса...режи с ножицата..така ще се застраховаш от "ставане" вовеки... biggrin.gif
Maximilian
Чай с бром и си с един ход пред твоя "малък приятел". Просто няма да ти стане. wink.gif
ramonitka
Баси темата сте хванали! Хората се чудят как да го вдигат пък тук обратното! Недей бе като одъртееш и да искаш няма! sad.gif
Andrian Ivanov
Албена Вулева много се развихрила в темата...

П.П. Снимката, ако не беше монтаж!
Jorro70vd
Темата ми се струва че започва да клони към Садо-Мазо!!!!! scared.gif
Club Plazma
Вие предлагате приятелките на баба му,но да не забравяме,че при някои може да се получи обратен ефект от това angry.gif
Иначе аз бих "услужила" на някой с подобен проблем с един по-силен kick и предполагам няма да се сети даже скоро за секс laugh.gif
Wrigley's

Например аз също искам да ми падне като ми се допикае щото иначе става кофти.Хаххаах.....
Jorro70vd
ЦИТАТ(Wrigley's @ 5.09.2008г. в 00:50ч.) *
Например аз също искам да ми падне като ми се допикае щото иначе става кофти.Хаххаах.....

Пробвай да целиш казанчето!!! cool.gif cool.gif cool.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.