stefkoto
1.08.2008г. в 18:41ч.
Какво мислите, според вас може ли да им се има доверие ии до колко може да съм сигурен, че праткта ще пристигне невревдима до мен ?
pit
1.08.2008г. в 20:59ч.
Аз лично пазарувам от там от 2006г. До момента имам над 10 поръчки, като за нито една от тях не е имало някакъв проблем при доставката или случай на повредена стока!
Процедурата е максимално опростена, като за по-голяма сигурност от магазина се обаждат по телефона за потвърждение!
Определено не виждам причина за притеснение при пазаруване от този онлайн магазин!
Andrian Ivanov
1.08.2008г. в 21:09ч.
От там нямам поръчки, но имам познати, които са имали проблеми. Правил съм запитвания при тях доста стоки им липсват!
beli99
2.08.2008г. в 07:21ч.
Двата парфюма които поръчах преди 5-6 месеца още не са пристигнали.Верно ,че жевея далече от голям град,ама те да не идват от Марс.Поръчвала съм и от онлайн книжарници-пак не е пристигало нищо.Даже последния път една госпожа ми се обади за да попита по кое време да пристигне куриера-пак нищо.Абе,нъмам им доверие.
Но пък брат ми е във Варна и редовно пазари от тях.Твърди че заявките пристигат бързо и са по ефнити.
Не знам какво да те посъветвам.Сам си направи изводите.
krassy_11
2.08.2008г. в 07:37ч.
Пазарувал съм от тях. Много бързо пристигна доставката, нямаха точно, което исках, но наистина всичко стана от днес за утре
Andrian Ivanov
2.08.2008г. в 08:16ч.
ЦИТАТ(beli99 @ 2.08.2008г. в 08:21ч.)

Двата парфюма които поръчах преди 5-6 месеца още не са пристигнали.Верно ,че жевея далече от голям град,ама те да не идват от Марс.Поръчвала съм и от онлайн книжарници-пак не е пристигало нищо.Даже последния път една госпожа ми се обади за да попита по кое време да пристигне куриера-пак нищо.Абе,нъмам им доверие.
Но пък брат ми е във Варна и редовно пазари от тях.Твърди че заявките пристигат бързо и са по ефнити.
Не знам какво да те посъветвам.Сам си направи изводите.
Остави на братовчет ми му бяха збъркали кашона с Домашното кино и се извиняваха, че го връщали от куриерската фирма. 1 седмица го мотаха
potrebitel999
9.10.2008г. в 19:58ч.
ЦИТАТ(stefkoto @ 1.08.2008г. в 19:41ч.)

Какво мислите, според вас може ли да им се има доверие ии до колко може да съм сигурен, че праткта ще пристигне невревдима до мен ?
Купих си от GET.bg нов GSM и ми го доставиха повреден. Отказаха да ми възстановят сумата или да го сменят с друг, въпреки, че им го
занесох в тридневен срок и в оригиналната опаковка.Поискаха до го оставя новият GSM на ремонт. Обслужването е на ниско ниво и за
GET.BG права на потребителите не съществуват. Аз не бих направил втори път грешка да пазарувам от GET.BG.
prwvu
9.10.2008г. в 20:01ч.
Аз съм поръчвал 2 телефона, слушалки, всичко е точно
electric
12.10.2008г. в 13:37ч.
И аз като prwvu, съм поръчвал 2 телефона от там, абсолютно никакви проблеми.
Stambini
12.10.2008г. в 13:56ч.
аз телефони купувам от expresslink.bg- поне не са ментета !
suzi_him
29.10.2008г. в 21:30ч.
Ами хора и аз съм поръчвала два телефона от get.bg и чесно да ви кажа с първия нямах никакви проблеми, телефончето си работи отлично. Колкото до втория бях изключително разочарована, защото ми изпратиха използван телефон, в него имаше чужди снимки и телефонни номера, в крайна сметка ми го смениха с нов, но това ми коства доста нерви и разкарване.
iveta7
29.10.2008г. в 21:50ч.
Имам само една поръчка от GET.BG и съм доволна.Всичко пристигна точно както казаха,нямаше проблеми
celux
29.10.2008г. в 21:58ч.
Аз никога не съм имал проблеми с get.bg.
Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения
кликнете тук.