Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Какво мислите за get.bg ?
kaldata.com - Форуми > Други > Всичко останало

stefkoto
Какво мислите, според вас може ли да им се има доверие ии до колко може да съм сигурен, че праткта ще пристигне невревдима до мен ?
pit
Аз лично пазарувам от там от 2006г. До момента имам над 10 поръчки, като за нито една от тях не е имало някакъв проблем при доставката или случай на повредена стока!
Процедурата е максимално опростена, като за по-голяма сигурност от магазина се обаждат по телефона за потвърждение!
Определено не виждам причина за притеснение при пазаруване от този онлайн магазин!
Andrian Ivanov
От там нямам поръчки, но имам познати, които са имали проблеми. Правил съм запитвания при тях доста стоки им липсват!
beli99
Двата парфюма които поръчах преди 5-6 месеца още не са пристигнали.Верно ,че жевея далече от голям град,ама те да не идват от Марс.Поръчвала съм и от онлайн книжарници-пак не е пристигало нищо.Даже последния път една госпожа ми се обади за да попита по кое време да пристигне куриера-пак нищо.Абе,нъмам им доверие.

Но пък брат ми е във Варна и редовно пазари от тях.Твърди че заявките пристигат бързо и са по ефнити.

Не знам какво да те посъветвам.Сам си направи изводите.
krassy_11
Пазарувал съм от тях. Много бързо пристигна доставката, нямаха точно, което исках, но наистина всичко стана от днес за утре smile.gif
Andrian Ivanov
ЦИТАТ(beli99 @ 2.08.2008г. в 08:21ч.) *
Двата парфюма които поръчах преди 5-6 месеца още не са пристигнали.Верно ,че жевея далече от голям град,ама те да не идват от Марс.Поръчвала съм и от онлайн книжарници-пак не е пристигало нищо.Даже последния път една госпожа ми се обади за да попита по кое време да пристигне куриера-пак нищо.Абе,нъмам им доверие.

Но пък брат ми е във Варна и редовно пазари от тях.Твърди че заявките пристигат бързо и са по ефнити.

Не знам какво да те посъветвам.Сам си направи изводите.

Остави на братовчет ми му бяха збъркали кашона с Домашното кино и се извиняваха, че го връщали от куриерската фирма. 1 седмица го мотаха
potrebitel999
ЦИТАТ(stefkoto @ 1.08.2008г. в 19:41ч.) *
Какво мислите, според вас може ли да им се има доверие ии до колко може да съм сигурен, че праткта ще пристигне невревдима до мен ?

Купих си от GET.bg нов GSM и ми го доставиха повреден. Отказаха да ми възстановят сумата или да го сменят с друг, въпреки, че им го
занесох в тридневен срок и в оригиналната опаковка.Поискаха до го оставя новият GSM на ремонт. Обслужването е на ниско ниво и за
GET.BG права на потребителите не съществуват. Аз не бих направил втори път грешка да пазарувам от GET.BG.
prwvu
Аз съм поръчвал 2 телефона, слушалки, всичко е точно
electric
И аз като prwvu, съм поръчвал 2 телефона от там, абсолютно никакви проблеми. thumbsupsmileyanim.gif
Stambini
аз телефони купувам от expresslink.bg- поне не са ментета !
suzi_him
Ами хора и аз съм поръчвала два телефона от get.bg и чесно да ви кажа с първия нямах никакви проблеми, телефончето си работи отлично. Колкото до втория бях изключително разочарована, защото ми изпратиха използван телефон, в него имаше чужди снимки и телефонни номера, в крайна сметка ми го смениха с нов, но това ми коства доста нерви и разкарване.
iveta7
Имам само една поръчка от GET.BG и съм доволна.Всичко пристигна точно както казаха,нямаше проблеми smile.gif
celux
Аз никога не съм имал проблеми с get.bg.

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.