Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Жените започват да правят истински секс след 40
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Fifa
Добрият секс за жените започва след 40-годишна възраст, според анкета на "Индипендънт" сред британските жени.
Анкетираните твърдят, че се радват на секса повече, отколкото като са били млади, че се чувстват много по-уверени в своите тела и че имат значително по-голяма смелост и въображение да експериментират в леглото, отколкото когато са били на 20. Интересното е, че повечето от анкетираните дами признават, че най-хубавият секс, който са правили, е с техните съпрузи.

Източник: dir.bg ph34r.gif
ani_2
Е завиждайте ми сега! Още малко ми остава до 40 /в сравнение с повечето от Вас/,и ще разбера какво е истински секс. Абе не че сега не знам, ама щом са рекли британките....В интерес на истината и сексът след 30-та година е много по-добър от този, който сме правили през ранната си младост. Има нещо вярно в това, че с течение на годините добиваш повече увереност в себе си, в своето тяло и във възможностите си. А и си наясно с потребностите си, знаеш какво ти харесва, а и как да го получиш. Но лично аз смятам, че това се дължи повече на опита, отколкото на възрастта. А след 45 години - на критическата и повечето хормони. Та както са рекли руснаците : "Ще поживеем, ще видим" /понеже разбрах, че повечето не разбират руски го преведох на български./
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
SheLly
Ако наистина идва с опита това не пречи на някоя 20 и няколко годишна да има опита на 30-40 годишните....според мен наистина е свързано с хормоните и с етапа от живота, в който са повечето 40-годишни. Обикновено децата им са пораснали и те от много време са сами с мъжете си и могат да се насладят на нещо, което не са имали отдавна- спокойствие.
Isi-Pisi
ЦИТАТ(ani_2 @ 7.09.2005г. в 20:45)
Е завиждайте ми сега! Още малко ми остава до 40 /в сравнение с повечето от Вас/,и ще разбера какво е истински секс. Абе не че сега не знам, ама щом са рекли британките....В интерес на истината и сексът след 30-та година е много по-добър от този, който сме правили през ранната си младост. Има нещо вярно в това, че с течение на годините добиваш повече увереност в себе си, в своето тяло и във възможностите си. А и си наясно с потребностите си, знаеш  какво ти харесва, а и как да го получиш. Но лично аз смятам, че това се дължи повече на опита, отколкото на възрастта. А след 45 години - на критическата и повечето хормони. Та както са рекли руснаците : "Ще поживеем, ще видим" /понеже разбрах, че повечето не разбират руски го преведох на български./
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Еми Ани ще даваш съвети,няма как. wink.gif
arti
Ей, аз си мислех, че правя истински секс, а той бил фалшив ohmy.gif biggrin.gif
ani_2
Не бързайте да се отчайвате де! Може пък това да важи само за британките. Нали по начало са си студенокръвна нация. Явно им трябва повече време да се осъзнаят. Сигурно е заради прословутата лондонска мъгла. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
А колкото до съветите Isi-Pisi, нямаш никакви проблеми. Само свирни, ако имаш нужда. А ти arti си продължавай с "фалшивия" секс, щом ти доставя удоволствие. Може да се окаже, че проучването е грешно. Няма да чакаш докато станеш на 40 години, я.
wink.gif wink.gif wink.gif
Fifa
ЦИТАТ(arti @ 9.09.2005г. в 13:49)
Ей, аз си мислех, че правя истински секс, а той бил фалшив  ohmy.gif biggrin.gif
*

Фалшив не фалшив ама и той е приятен wink.gif
Isi-Pisi
Важното е да се прави секс,нали? smile.gif
Brat
ЦИТАТ(Isi-Pisi @ 10.09.2005г. в 15:29)
Важното е да се прави секс,нали? smile.gif
*

Не е важно според мен колко са годишни а и секс. (фалшив) virtual , real всякакъвwink.gif :kiss2:
haidukpikaso
eek.gif
Че аз досега какво съм правила тогаваsad.gif
Ама това не се отнася за българките wink.gif
thumbsupsmileyanim.gif
DeadSmurf
ЦИТАТ(fifa @ 10.09.2005г. в 02:13)
ЦИТАТ(arti @ 9.09.2005г. в 13:49)
Ей, аз си мислех, че правя истински секс, а той бил фалшив  ohmy.gif
*

Фалшив не фалшив ама и той е приятен wink.gif
*

Дори повече от приятен. wink.gif
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 19.09.2005г. в 22:49)
eek.gif
Че аз досега какво съм правила тогаваsad.gif
Ама това не се отнася за българките wink.gif
thumbsupsmileyanim.gif
*

Ние сме друга порода! smile.gif Ние сме жени, онея са змий и гущери-се студенокръвни! smile.gif cool.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.