Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Как се целуват хората по света?
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Fifa
Целувката с език се е практикувала още по времето на Платон. Едно от първите писмени сведения за такава целувка е именно в негово произведение.

Ако обаче индианец види двама белокожи да се целуват с език в сцена от филм, той избухва в смях! За него този смешен начин да се „ядем“ един друг е изключително забавен, но и в същото време непонятен като средство за израз на любов.

Оказва се, че целувката по „нашия“ начин се практикува само от половината човечество.

Останалите хора изразяват любовта си по различен начин и френската целувка им е странен жест. Някои африканци, например, се страхуват от допрените устни, защото според техните вярвания така ще изгубят душата си. За любовна прелюдия те използват танца.

Пигмеите и племената в Мозамбик смятат целувката за изключително нехигиенична. В екваториална Африка такава целувка застрашава живота, по простата причина, че тамошните жени носят на горната си устна дървен диск, украсен с шипове. За да изразят любовта си, мъжете стискат в дланта си палеца на възлюбената си.

Китайците възприемат целувката като много интимен жест, чието място е само в спалнята и е недопустимо хората по улиците да се целуват свободно. Коренните жители на Нова Гвинея пък изразяват привързаност като се пощят един друг.

На о-в Бали хората не се целуват, а допират лице в лицето на любимия, за да усетят топлината и аромата му. Жителите на Таити танцуват и търкат носовете си, също както ескимосите, за които се знае също, че си дърпат езиците и се „подушват“ нежно.

Източник: днес.бг
Isi-Pisi
Пробвала съм почти всичко,но това с шиповете на устната ми звучи брутално. speak.gif
Kalanag
Isi-Pisi имаш страхотен аватар. Като гледам и снимката ти няма причина да не поискам да те целувам по всички гореописани от Fifa начини. Ако искаш прати ми едно лично съобщение да си разменим телефоните smile.gif

П.п. И аз съм хубав няма да съжаляваш tongue.gif
Arcopix
Наречете ме старомоден или пък невъзприемчив на нови идеи, но старомодната френска целувка си ми най харесва smile.gif Не виждам по какъв начин може да изразя това което изразявам, когато се целувам, да речем докато душя някого или му стискам палеца...
ЦИТАТ(Kalanag @ 7.09.2005г. в 22:37)
Isi-Pisi имаш страхотен аватар. Като гледам и снимката ти няма причина да не поискам да те целувам по всички гореописани от Fifa начини. Ако искаш прати ми едно лично съобщение да си разменим телефоните smile.gif

*
Пък си и скромен... smile.gif cool.gif
Isi-Pisi
ЦИТАТ(Kalanag @ 7.09.2005г. в 21:37)

*

Еми то аз съм отзивчива девойка,така,че нямаш проблеми.Пък и ти си ми слабост. :kiss2: love.gif laugh.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.