Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Как наричате любимия/любимата си, на галено?
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

^^ANGELSING^^
Как наричате любимия/любимата си, на галено?

Много би ми било интересно да разбера как наричате любимия човек!?
Ще се радвам, ако споделите.
smile.gif

ПП. Ако има такава тема- се извинявам предварително!
FEarBG
Ето така. lol6.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(FEarBG @ 5.08.2008г. в 23:21ч.) *
Ето така. lol6.gif

А твоите любими думи? Как обичаш да те наричат!? tongue.gif
FEarBG
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 6.08.2008г. в 02:01ч.) *
А твоите любими думи? Как обичаш да те наричат!? tongue.gif

TehPWNerer или просто "FEarBG", върши работа ... laughing5.gif

П.П. Може и Master of Disaster, както и 1337 King. Не съм придирчив ... wink.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(FEarBG @ 6.08.2008г. в 02:19ч.) *
TehPWNerer или просто "FEarBG", върши работа ... laughing5.gif

П.П. Може и Master of Disaster, както и 1337 King. Не съм придирчив ... wink.gif

Става дума за мили думи, а не прякори .... tongue.gif
Ще дам пример, защото ясно че не е много ясно: думи като- Мили, скъпи, слънце...ето такива мили думи, които не казваш на всеки човек, а само на човека който обичаш-на който държиш! wink.gif

Думи които провокират, някакви чувства в теб! А не просто думички... tongue.gif
FEarBG
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 6.08.2008г. в 02:28ч.) *
Става дума за мили думи, а не прякори .... tongue.gif
Ще дам пример, защото ясно че не е много ясно: думи като- Мили, скъпи, слънце...ето такива мили думи, които не казваш на всеки човек, а само на човека който обичаш-на който държиш! wink.gif

Думи които провокират, някакви чувства в теб! А не просто думички... tongue.gif

То е ясно за какво говориш, аз само се е*авам laughing5.gif

Инъче, аз вече казах "bea*ch" ...
ЦИТАТ(FEarBG @ 5.08.2008г. в 23:21ч.) *
Ето така. lol6.gif

Зачита ли се ? tongue.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(FEarBG @ 6.08.2008г. в 02:41ч.) *
То е ясно за какво говориш, аз само се е*авам laughing5.gif

Инъче, аз вече казах "bea*ch" ...
Зачита ли се ? tongue.gif

Абе, не се зачита много, ама нищо! Все пак само ти отговори, а темичката все пак имаше сериозна насоченост!
Ken
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 6.08.2008г. в 09:46ч.) *
Абе, не се зачита много, ама нищо! Все пак само ти отговори, а темичката все пак имаше сериозна насоченост!

Как може да е сериозен човек, когато се обръща галено към любимите си ?
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Ken @ 6.08.2008г. в 09:50ч.) *
Как може да е сериозен човек, когато се обръща галено към любимите си ?

И добре де, тогава по име ли се обръщаш всеки път? Интересно ми е!
Възможно е да се съглася с теб до известна степен! Поради простата причина, че на мен само веднъж са ми казвали разни умалителни думички! И това, че майка ми примерно не е използвала такива за мен.
Но от друга страна може би това го възприемам като мило отношение-използването на такива мили думи!
На човек му става топло на душата като му кажат нещо мило! wink.gif tongue.gif
RefreshMe
Аз й викам Галенче (всякакви прилики с фолк певици са случайни ) Тя разбира се, много се кефи. biggrin.gif
Akasha
Аз казвам на приятеля си мишо, мишонко, мишонче всякакви мишешки производниsmile.gif
Gioradi
Baby! cool.gif
DeadSmurf
Шуша, Шушо. Шушумиго, Шушоне, Шушимир smile.gif Или рядко - Щиглец smile.gif
AciDBurn
То така или иначе името му е много трудно за произнасяне, така, че сме минали на "darling", понеже той много се дразни на "baby".
ostavime
Буби, от Бубу
krali
Колкото и банално да е
"скъпа"
ace7811
Аз пък казвам на приятела ми бебе, бебчо, беби tongue.gif
izabel1
като бях по Русия и Украина на времето го карах на "дарагая" доката една не ме поправи на "очен дарагая" и от тогава рускиня ли е само на очен... , жени какво да ги правиш понякога се взимат много на сериозно. По Доминиканска република го карам на баналното за тука "миа мор" ама понеже те тука го използват като добър ден и когато някоя к*рва се обърне така към мене винаги я контрирам с "от кога пък ти станах твоя любоФ"
KoKKinoU_FaN
По много начини. В момента най-използваните от мен са
"пеперудке", "агапи му", "моро му" и т.н.
Не ме бива в тези неща.
За мен не е важно какво точно се казва,
а как се казва.

А аз и на едно "мило" се радвам.
bouzinka
дуду скубиду лулу
Nestle_chokolate
Карате ме да се замисля с тази тема, че много рядко се обръщам към моя приятел с нещо друго освен с името му. Рядко му казвам писе и то защото той така ми казва. Просто не се сещам и когато се обърна към него с името му чак тогава се сещам,че е можело и с нещо галено. Просто не ми идва на ум, но май трябва да се старая повече, за да му е приятно... Само исках да споделя....
Denis-G
Аз викам на гаджето си , Секси , скъпа , Мила , бебо
тва е
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Nestle_chokolate @ 18.08.2008г. в 15:34ч.) *
Карате ме да се замисля с тази тема, че много рядко се обръщам към моя приятел с нещо друго освен с името му. Рядко му казвам писе и то защото той така ми казва. Просто не се сещам и когато се обърна към него с името му чак тогава се сещам,че е можело и с нещо галено. Просто не ми идва на ум, но май трябва да се старая повече, за да му е приятно... Само исках да споделя....

:-) Добре дошла, добре е понякога да се използват мили думи- те предразполагат и отпускат! Поне на мен ми действат по този начин! Иначе може би си мисля, че съм възприемана както всяка друга жена, ако този на който държа ме нарича само по име - не зная всичко е въпрос на възприятия- усещания и лично отношение! smile.gif
MusicAngel
Ами как..."Мило, кенеф, леш..."
DeadSmurf
Би, а той как всъщност се казва?
Maat
Той ме нарича "звездичке". Аз него по име. Но името му само по себе си е красиво.

Стоби
cool.gif След като минах с лоши последици за мен през: слънчице,злато мое,любов ненагледна,съкровищи и се от тоя род, излизаики на разходка по стъргалото като се провикна барим половината от дамите се обръщат и ако не изям някои бой от възмутен спортис то вкъщи със сигурност ще играе точилката. вече се обръщам с дзвер или животно и никои не се сърди вече cool.gif
vivilon
ние сме на мило и маце smile.gif
nadin_bambyn
писи и зайчо
Amnesia359
Като се замисля аз си му казвам по име Дани, по скоро при нас "милите" думи са от сорта на "говедо" "нещастник" ахаха е разбира се ние си знаем, защо си казваме така и не се обиждаме, но прави странно впечатление когато сме пред хора и започнем да си говорим на "мило", но пък ние така сме си свикнали. Иначе той ми казва грахче tongue.gif даже и в телефона си така ме е писал biggrin.gif
jeiny
Мише , Бебчо , Коте ... както дойде smile.gif
nirvana_
Хах ами как
Мила , любима и то на момента си идват други подобни
AciDBurn
ЦИТАТ(DeadSmurf @ 19.08.2008г. в 15:04ч.) *
Би, а той как всъщност се казва?

Thøegher - убии ме, но не мога да го произнеса. biggrin.gif

Поне не съм единствения човек, който има трудности с произнасянето на името.
potrebitel
Аз пък наричам любимата си Би "муцунка" rolleyes.gif
Lady_Death
аз съм от по-задръстените тука, аз го давам по име wink.gif само някой път като се разлигавя слагам едно "-мире" или "-славе" накрая по възможно най-неподходящия начин (като Жужомире или Тишославе), някви такива тъпотии. а иначе като се бъзикам почвам с"бейби", "слънце", "муци" и най-бруталното - "пухче"! lol6.gif
hlevoust
Различно - Кроки, Хипчо или пък Типи, съкратено съответно от крокодил, хипопотам или тапир, кога както дойде rolleyes.gif .

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.