Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Нигериец се оплаква от харем с 89 жени
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Fifa
Нигериец се оплака от живота с 89-те си жени и посъветва другите мъже да не правят като него, предаде БГНЕС. Само силата, дадена му от Аллах, помагала на бившия учител и настоящ мюсюлмански проповедник Мохамед Бело да се справя с живота с 89 жени и 170 деца.
Според неговите разбирания Коранът не поставя граници в броя на жените, а всичко зависи от силите и способностите на съпруга. Сдобиването с такъв харем се дължи на репутацията на Мохамед Бело като лечител, която той имал в родното си село и околностите му.
„Не съм ги търсил специално, те сами идваха при мен. Аз го приемах като знак, че трябва да се оженя за тях", разказва 84-годишният нигериец. Всяка от жените му, някои от които са по-млади от децата му, е встъпила в брак с него по Божия повеля, след като е била излекувана от него. Най-интересното е, че те не се оплакват от съдбата си и смятат, че имат идеалния съпруг. На него обаче явно му идва в повече да обслужва толкова огромно домочадие и да се справя със съпружеските си задължения.

Източник: Монитор
PavKaa7aa
Ех да му имам проблемите на тоа нигериец 89 жени колко голям проблем biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
fedora
ЦИТАТ(PavKaa7aa @ 12.08.2008г. в 11:22ч.) *
Ех да му имам проблемите на тоа нигериец 89 жени колко голям проблем biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ами да ти ги подари тогава, да видиш колко е голям? Хъхъхъ
PavKaa7aa
ЦИТАТ(fedora @ 12.08.2008г. в 11:43ч.) *
Ами да ти ги подари тогава, да видиш колко е голям? Хъхъхъ

Да ги дава мене ма не бърка се пак не сам на 84 като него ама да даде само младите щот не ми треа неко бабка biggrin.gif rolleyes.gif
productxaxa
ЦИТАТ(Fifa @ 12.08.2008г. в 09:33ч.) *
Само силата, дадена му от Аллах, помагала на бившия учител и настоящ мюсюлмански проповедник Мохамед Бело да се справя с живота с 89 жени и 170 деца.

ohmy.gif Леле мале...Аллах трябва да дава доста сила на този човечец biggrin.gif
krali
Тоя господинчо... "да не ГО е, сякъл от гората".
hlevoust
Питам се дали им знае имената на всичките си жени, за децата - да не говорим.
haidukpikaso
ЦИТАТ(hlevoust @ 13.08.2008г. в 16:00ч.) *
Питам се дали им знае имената на всичките си жени, за децата - да не говорим.

Едва ли
А може и да си е направил списък-за по-лесно
И да знае коя е наред
tongue.gif
PavKaa7aa
Maлиииии що немах такав харем и аз ей ще ставам нигериец biggrin.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.