Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Колко опасни са мишките?
kaldata.com - Форуми > Други > Всичко останало

Anne
Знам, че темата ще ви се стори смешна, но съм сериозна. sad.gif
Докато седях на стол на терасата и чаках да видя метеор, по едно време видях нещо с крайчеца на окото си и се обърнах да видя какво става. И какво да видя, нещо четирикрако и с опашка се разхождаше по пердето на вратата, а като се вгледах по ясно, видях че е мишка. Изплаших се и отскочих надалеч. Мишката изчезна, когато мама отвори вратата и влезе.
Та въпроса ми е-колко опасни са мишките, какви болести пренасят? Пипах пердето, но поле си измих хубаво ръцете, но не знам достатъчно ли е............ Направо съм умряла от страх, моля ви, дайте някакво инфо!
V 12
Не е достатъчно. Със сигурност вече си болна от холера, коремен тиф и токсоплазмоза. Остават ти броени дни живот, така че използвай времето си, за да си напишеш завещанието и да се сбогуваш с най-близките си biggrin.gif
go6o_kara
Като за начало мишката вероятно е по-уплашена от теб, така че няма вероятност да те изяде. Добре е да провериш от къде е влязла, дупка примерно. И определено имаш причини да й сложиш отрова.
d1dcho
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lol6.gif lol6.gif lol6.gif lol6.gif lol6.gif Остават й проени дни ... стига си плашел момичето да не да земе да се стресира , че да му стане нещо wink.gif
ivo23
ЦИТАТ(Anne @ 13.08.2008г. в 00:57ч.) *
Докато седях на стол на терасата и чаках да видя метеор, по едно време видях нещо с крайчеца на окото си и се обърнах да видя какво става. И какво да видя, нещо четирикрако и с опашка се разхождаше по пердето на вратата, а като се вгледах по ясно, видях че е мишка. Изплаших се и отскочих надалеч. Мишката изчезна, когато мама отвори вратата и влезе.
Та въпроса ми е-колко опасни са мишките, какви болести пренасят? Пипах пердето, но поле си измих хубаво ръцете, но не знам достатъчно ли е............ Направо съм умряла от страх, моля ви, дайте някакво инфо!

И аз си имах такъв съквартирант преди 2 месеца.Схемата е проста.Така и така нямаше кво да яде,постоя няколко дни и сама изчезна,за да не умре от глад.Явно при съседите ми й е по-добре whistling.gif
haidukpikaso
Да пращам ли писанката?
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Anne @ 13.08.2008г. в 00:57ч.) *

Взимаш отрова за мишки или си купуваш капан за мишки!
Всякакви болести пренасят, просто защото ходят навсякъде!!!
Изпери пердето! И купи капан! Хайде и не е толкова страшно колкото изглежда!
Аз съм виждала мишка голяма колкото голяма котка и ме беше страх да не ме убие вечерта! Жива съм и ти ще си, но вземи мерки! Хайде успех! wink.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.