Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: За свободата на словото 2
kaldata.com - Форуми > Други > Всичко останало

Страници: 1, 2
Volvo_S40
Да помислим над следните въпроси:

Възможно ли е да бъде спрян някой, който иска да каже нещо на друг някой в ... Интернет? С каквито и да е средства. Лицето А иска да каже на лицата Б и В няколко неща. Г, Д, Е, Ж и З не искат. Е как става тоя номер? Колко глупав трябва да е човек за да мисли, че може да попречи на информацията да се разпространява когато става дума за Интернет? Естествено, може. Със средствата, които програмистите са изобретили. Може, но за малко.

Ако аз искам да ви кажа нещо с тази тема, аз ЩЕ ВИ ГО КАЖА, ако ще целият мод. екип да ме дебне да не ви го казвам. Всеки знае как се ползват и за какво служат прокси сървърите. Интернет пощите са безплатни и регистрацията отнема минути.

Пример: форумът на лекс.бг си има един палячо. Банват го всеки ден. Пловдиски адвокат е. Първият му ник беше Liutiat. Вижда ни се слаб в момента. Тоя не е лют. Той е бесно лют. Специално заради него удвоиха модераторския състав. Той е сам. Вярно, там са юристи, а не програмисти. Но не могат да се спрявят. Банват го по всички възможни начини и той всеки ден е там. Постовете му никнат като гъби. Навсякъде са. Вече не му помним никовете. Та какво може да се направи срещу един такъв магарешки инат. Хайде, тук сте програмисти – дайте идеи.

Та...ако аз искам да ви кажа нещо с тази тема и искам тя да се дискутира, може ли местният модератор Хикс, да ме спре. Мен може – защото нямам време. Но ако имах? Ако имах десет верни приятели, безработни? Мога ли с пари да наема палячото от лекс.бг да каже тук това, което аз искам? Адвокатски хонорар за един ден и хоп – настоящият пост отива във всяка една тема, след всяко едно мнение, с ЛС до десетки и стотици потребители. За минимум време.

Та вкратце: защо модераторът Хикс тук не ме остави да си кажа каквото имам и след това да си вървя по живо по здраво? Защото, вервайте ми, някой ден така както обичате да триете мислите и писанията на хората...ще попаднете на някое магаре, което няма какво да прави и малко разбира от компютри и форумът на калдата ще стане цирк. Не се иска много ум, за да осъзнаете, че съм прав. Та...преди да триете и затваряте неща със съдържание, мислете. Струва ли си и има ли смисъл?

С най-добри чувства: Тrapped, през прокси.
backata
Нормален ли си...?

dragozow
Жежко е нещо навън...
maxim4o
ЦИТАТ(Volvo_S40 @ 13.08.2008г. в 18:23ч.) *
Да помислим над следните въпроси:

Възможно ли е да бъде спрян някой, който иска да каже нещо на друг някой в ... Интернет? С каквито и да е средства. Лицето А иска да каже на лицата Б и В няколко неща. Г, Д, Е, Ж и З не искат. Е как става тоя номер? Колко глупав трябва да е човек за да мисли, че може да попречи на информацията да се разпространява когато става дума за Интернет? Естествено, може. Със средствата, които програмистите са изобретили. Може, но за малко.

Ако аз искам да ви кажа нещо с тази тема, аз ЩЕ ВИ ГО КАЖА, ако ще целият мод. екип да ме дебне да не ви го казвам. Всеки знае как се ползват и за какво служат прокси сървърите. Интернет пощите са безплатни и регистрацията отнема минути.

Пример: форумът на лекс.бг си има един палячо. Банват го всеки ден. Пловдиски адвокат е. Първият му ник беше Liutiat. Вижда ни се слаб в момента. Тоя не е лют. Той е бесно лют. Специално заради него удвоиха модераторския състав. Той е сам. Вярно, там са юристи, а не програмисти. Но не могат да се спрявят. Банват го по всички възможни начини и той всеки ден е там. Постовете му никнат като гъби. Навсякъде са. Вече не му помним никовете. Та какво може да се направи срещу един такъв магарешки инат. Хайде, тук сте програмисти – дайте идеи.

Та...ако аз искам да ви кажа нещо с тази тема и искам тя да се дискутира, може ли местният модератор Хикс, да ме спре. Мен може – защото нямам време. Но ако имах? Ако имах десет верни приятели, безработни? Мога ли с пари да наема палячото от лекс.бг да каже тук това, което аз искам? Адвокатски хонорар за един ден и хоп – настоящият пост отива във всяка една тема, след всяко едно мнение, с ЛС до десетки и стотици потребители. За минимум време.

Та вкратце: защо модераторът Хикс тук не ме остави да си кажа каквото имам и след това да си вървя по живо по здраво? Защото, вервайте ми, някой ден така както обичате да триете мислите и писанията на хората...ще попаднете на някое магаре, което няма какво да прави и малко разбира от компютри и форумът на калдата ще стане цирк. Не се иска много ум, за да осъзнаете, че съм прав. Та...преди да триете и затваряте неща със съдържание, мислете. Струва ли си и има ли смисъл?

С най-добри чувства: Тrapped, през прокси.

Някой много рано е почнал с пиенето май smile.gif
ALEXONE™
Всеки има право на писане в даден форум стига да спазва правилата и добрия тон.
Форума не е "кръчма" в която се лее чалга и псувни.
Модераторите са за това,да следят за правилата,а като такива не бива да репресират потребителите и да се държат (началнически) с тях.Да си модератор не е никак лесно и се изизскват качества,като спокойствие и умение за работа с хора.Вярно е,че има и доста палячовци по форумите с много свободно време,и това само вреди на общуването.А потребителите (юзери) са длъжни да прочетат правилата и да ги спазват.
Ken
Добре де, какво те бъркаше да го кажеш, каквото има да казваш - сигурен съм, че ще е интересно, а вместо това изписа една страница с вече известни неща.
Прилича на изнудване.
Volvo_S40
aз ще кажа какво искам да казвам като ми се даде право да пиша от моя си акаунт - това ще е през август 2009 година.
Дотогава - ето какво казват други "затворени усти":

ЦИТАТ
Добър ден!
Не знам дали е уместно точно аз да се обаждам в тази нема, но явно има неща, за които е добре да бъде поговорено.
Яворе, аз се опитах още преди около два месеца да кажа пет приказки. Тогава бях набеден за Шаро и за това, че организирам революции, преврати и прочие глупости. Бил съм повел една форумна група (незнайно накъде) и съм ги бил използвал за собствени цели (какви са тези цели никой не казва, а и надали знаят разбира се). Опитах со кротце и со благо да изясня всъщност къде е проблема (това на ЛС разбира се), но единственото нещо, което ми стана ясно е, че са му наговорени на Кал такива неща за мен, че ми се изправи косата баси. Едва ли не съм терорист и най-големия световен престъпник според 2-3 от модераторите тук.
Всичко е ясно за мен, само изумях за пореден път защо аджеба всички обясняват колко много са ми размахвали пръста и са ме предупреждавали (за всякакви измислени нарушения разбира се), а аз предупреждения не съм получавал от никой. Ще го повторя кратко и точно - от НИКОЙ! Защо никой не се изправи и да каже : а бе ти си идиот, аз ти казах да спреш с едикоеси и ти посочих в кой пост си сбъркал, ама ти не го направи и затова получаваш бан за Н-брой дни. Примерно де. Няма такова нещо. Даже стигнах до там да се моля на оставиме да ми обозначи наказанието в онази тема, но пък така излезе, че той ме е наказал. Също така ми обясни, че в профила си в скалата съм бил имал 40 % наказание, ама маа му стара аз тая скала не я виждам и откъде мога да знам, че съм бил наказан до стената?!?! Това го виждат само те. Минава някой през профила ти, вдига ти процентната скала на наказанието и отминава. След това минава другия и вика А бе тоя щом е наказан, значи има за какво и сигурно я псува, я обижда, а прави некви системни магарии. И прас - продължава да увеличава скалата на наказанието, следвайки ръководната роля и повеля на партията.
Иначе другото е ясно - влизаш си един ден в профила и виждаш, че са ти отнети правата за писане. Тва е. Нито пише за какво, нито пише до кога, нито нищо.
След проведеното разследване се оказва, че съм търсел конфронтация и с личните нападки целя да бла бла бла.
Става дума за тази тема и в частност за този пост.
Няма да се обяснявам дали целта ми е била да се пребиваме с детето GiGabҐTe ( който изобщо не познавам и за сефте виждам тук) или целта ми е била по малко по-различен начин да изкажа гледната си точка за темата. Но хайде, приемам, че съм престъпил правилата и продължавам с въпросите: къде след изтърпяване на наказанието ми видяхте системното заяждане и търсене на конфронтация уважаеми дами и господа?!?! За този си пост заслужих лишаване от право да пиша за неопределено време?!?! Какъв е аршина за мен и за останалите потребители? Защо предния бан беше за месец, за това, че изобщо не съм казал нищо обидно за оставиме или беше най-лесно да се прасне бана и да се затрие темата, за да не можем сега да си поразсъждаваме върху нея?!?! Защо аз получих тогава бан за 30 дена, а онзи (не му помня ника ше ме прощавате) "рязаната карабина" ни псуваше българите като хамалин и обясняваше, че малко са ни тъпкяли 500 години турските му деди (два дни по-рано в спортния раздел беше това и повечето хора го знаят)...та защо той получи три дни!!! бан а аз 30?!?!
Опа ето за този говоря.

Ето какво получавам на ЛС...
Искам да поясня, че не знам за какво става въпрос тука, но мисля че авторът иска да каже нещо, текстът не нарушава правилата. А тях добре ги познавам.

ЦИТАТ(ALEXONE™ @ 13.08.2008г. в 19:39ч.) *
Всеки има право на писане в даден форум стига да спазва правилата и добрия тон.
Форума не е "кръчма" в която се лее чалга и псувни.

Причтелче, ако ти покажа какви работи получавам тия дни и то от модератор - нема да поверваш. Ский ми само подписа. Имам цяла колекция от такива.smile.gif Как мислите вие, това нормално поведение на модератор ли е? И той за какво се бори, за авторитета на тоя форум и вярата, че отгоре има мозък?
backata
Те хората си те знаят що за стока си!

Не ме карай да ровя в моите архиви да те видят какъв смешник си. Това, че си изгонен, като куче от тоя форум не е за нищо.

Няма смисъл да ти обръщам внимание, може да си пишете във форума на arena.bg поне ви видяха и там що за невинни душици сте.

Volvo_S40
На форуми ли ще се обиждаме? Не е това целта на темата, а и нали вече изреди половината ми фамилия? Съветвам те да стоиш настрана. От словесната война с мен, която си тръгнал да захващаш - само ще загубиш.

Edit:
ЦИТАТ(backata @ 13.08.2008г. в 20:01ч.) *
Няма смисъл да ти обръщам внимание, може да си пишете във форума на arena.bg поне ви видяха и там що за невинни душици сте.

А тук може ли? Наистина няма смисъл да ни обръщаш внимание. Имам един въпрос. Защо още не си затворил тая тема? Да не би да си "установил", че действително няма нужда да пикаеш срещу вятъра?
backata
ЦИТАТ(Volvo_S40 @ 13.08.2008г. в 20:07ч.) *
Съветвам те да стоиш настрана. От словестната война с мен, която си тръгнал да захващаш - само ще загубиш.

Няма да споря вече с теб, че ме досрамява от потребителите да ти обръщам внимание.

Няма го доктора да ти препоръча нещо за пиене, че отиваш на зле... temperature.gif ill.gif

Не товари хората с излишни глупости. Бъди умно момче.
Volvo_S40
Ти разрешаваш ли да си пусна текста, който изтри вчера сутринта?
ЦИТАТ(Ivo23)
Колкото и да си ги говорим тези неща,няма да се промени нищо.
Ще има тема след тема,всяка от която ще бъде затваряна от съответното "интелегентно" същество и само ще си мечтаем за свобода на словото.
На собственика на сайта едва ли му дреме за хората които управляват форума му.
По-лесно му е други да се оправят,а не да вземе и да почисти "къщата си" от ненужни екземпляри сеещи вражда между потребителите,правейки се на велики,но в чий очи?!
В моите не,защото аз вече видях и разбрах...отдавна съм видял и разбрал...

Сега и аз ще отнеса бан за неопределн период от време,защото мижитурките никога няма да се покажат и да кажат - Там грешиш,в това не си прав!
Не могат да излязат в директен словесен спор,защото нямат толкова интелект да го направят.
Но пък имат правата да ми затворят устата...временно...само временно...

Аз съм благороден човек,умен и възпитан...радвам се,че точно тук срещнах още няколко такива.
Само дето ние сме неудобните...ние умните...и будните...

Поздрави...от algor също

ЦИТАТ(elizabet)
Аз мисля,че модератора или който и да е,не иска да му се нарушава съня и се мисли за нещо много специално,защото има нещо написано пред името му/ника или там както на всеки му е кеф да го нарича.И най-лошото е когато този някой или тези някои си мислят,че ТЕ са винаги прави и не им е много приятно като чуят истината(която спред тях не е истина а плод на нашето въображение).Та когато ти някой си безимен(като мен например)поиска да каже нещо той бива наказан,санкциониран,баннат за неопределен период от време за назидание на всички,които не се подчиняват безусловно на Великия Господар..или господари..той(те)винаги са прави...та всички си мълчат и се правят на велики пред огледалото,но както винаги се получава ги е страх..да кажат или направят нещо за да променят ситуацията..
backata
ЦИТАТ(Volvo_S40 @ 13.08.2008г. в 20:13ч.) *
Ти разрешаваш ли да си пусна текста, който изтри вчера сутринта?

Абе пускай бе, нали ти казах на ЛС да пускаш каквото си искаш.

И мирни, че екипа си има и други задължения.
Volvo_S40
Ще излезнеш по-умно момче, отколкото си мислех. Благодаря за разрешението. Иначе ако ми извадиш лееекичо сексуално насочените стихотворения, които ми затри миналия път - направо заравяме томахавката. Пък ако възстановиш и стиховете на Инфинити_ква_беше - черпя бира. laugh.gif
backata
Какви стихове съм ти трил бе овен.
Приказвай като хората и си кажи мъката, какво си ми се разсополивил като вдовица за х.й.

Ако ще казваш нещо казвай, ако ли не върви там където те пратих на ЛС.

Volvo_S40
Пост #7, спираме диалога засега. Остави темата отворена, ясно?!
momolord
ЦИТАТ(backata @ 13.08.2008г. в 20:10ч.) *
Няма да споря вече с теб, че ме досрамява от потребителите да ти обръщам внимание.

Няма го доктора да ти препоръча нещо за пиене, че отиваш на зле... temperature.gif ill.gif

Не товари хората с излишни глупости. Бъди умно момче.

По-добре се засрами от себе си, че носиш титла, която не заслужаваш. Добре, че във форума на arenabg няма такива модове, като теб. И никога няма да има.
backata
ЦИТАТ(momolord @ 13.08.2008г. в 20:38ч.) *
По-добре се засрами от себе си, че носиш титла, която не заслужаваш. Добре, че във форума на arenabg няма такива модове, като теб. И никога няма да има.

Нямам от какво да се срамувам!

Няма проблем за табелата ще говоря с Калин за нея. Аз не съм се венчал за нея я, а и това никога ми не е било фикс идея. Който иска да му я връчно лично. За три години и полвина съм се намодерувал така, че ако има желаещи....
И без това нямам достатъчно време да ви обръщам внимание.

Аз съм мъжкар и никога няма да рева и да пиша глупости по форуми и блогове. cool.gif

Имам работа ще ме извините.
Volvo_S40
ЦИТАТ(momolord @ 13.08.2008г. в 20:38ч.) *
И никога няма да има.

Помня време когато имаше. hush.gif
Но бяха напъдени и всички заживяхме и замодерирахме кротко и щастливо. Спамът малко се увеличи, но пък дразгите напълно изчезнаха.
momolord
ЦИТАТ(Volvo_S40 @ 13.08.2008г. в 20:42ч.) *
Помня време когато имаше. hush.gif
Но бяха напъдени и всички заживяхме и замодерирахме кротко и щастливо. Спамът малко се увеличи, но пък дразгите напълно изчезнаха.

Мда, но едва ли има база за сравнение с този случай.

ЦИТАТ(backata @ 13.08.2008г. в 20:42ч.) *
Нямам от какво да се срамувам!

Няма проблем за табелата ще говоря с Калин за нея. Аз не съм се венчал за нея я, а и това никога ми не е било фикс идея. Който иска да му я връчно лично. За три години и полвина съм се намодерувал така, че ако има желаещи....
И без това нямам достатъчно време да ви обръщам внимание.

Да бе нямаш... Много време ли ти отнема да напсуваш някого?
backata
ЦИТАТ(momolord @ 13.08.2008г. в 20:53ч.) *
Мда, но едва ли има база за сравнение с този случай.

Да бе нямаш... Много време ли ти отнема да напсуваш някого?

Аз това не го отричам. Такъв съм си по природа и немога да се променя.

Праскам си му псувнята директно в очите и не ми дреме. Аз си имам жена, работа, семейство и много приятели, но не съм длъжен да си хабя нервите с идиоти. Затова си го казвам директно за да ми олеква. cool.gif
WhiteHart
Всичко идва от липсата на диалог.Поне аз така ги виждам нещата...Потребителите по никакъв начин не могат да комуникират с модераторите,да ги питат за определени техни решения и т.н. Веднага се цитира прословутото правило 2.19 и се трие и затваря. Би трябвало да има двупосочен диалог и нещата да се изясняват разумно и спокойно,а не да има обидени и неразбрали...Също така,ми се струва логично всеки да може да вижда уорн левъла си. Не е кой знае какво чудо,та само модовете да го гледат...По този начин всичко ще е много по-прозрачно,както вече отбелязах веднъж в една друга тема. Знам,че няма да стане това,което предлагам,ама аз да си кажа... Айде,че почна второто полувреме!
Volvo_S40
ЦИТАТ(algor @ който в момента се чуди защо чисто новият му акаунт е със забрана за постване, е - то това е ясно защо)
той псува някой и тва е...а някой аок иска да му тегли една на него за да му олекне-не може
backata
Може бе до сега си писахме с него.

Момчето нищо лошо ми не написа. cool.gif Ако ти имаш да връщаш, заповядай!

Volvo_S40
ЦИТАТ(algor @ който в момента вижда светлина в дъното на тунела)
...да ми отключи акаунта за да се изкажа тогава. Не се ли сеща, че така не мога?...ще го поканя на танц ако ми отвори акаунта да попиша на воля....и че ще пием водка Смирноф щот съм пич
[9:11:51 PM] Alex-algor каза: ма той го знае де
momolord
ЦИТАТ(backata @ 13.08.2008г. в 20:59ч.) *
Аз това не го отричам. Такъв съм си по природа и немога да се променя.

Праскам си му псувнята директно в очите и не ми дреме. Аз си имам жена, работа, семейство и много приятели, но не съм длъжен да си хабя нервите с идиоти. Затова си го казвам директно за да ми олеква. cool.gif

Чакай сега малко, ти да не мислиш че си единствен, който има жена, работа и семейство?

Повечето сме така. След като не искаш да си хабиш нервите с някого, защо аджеба си се хванал на хорото да бъдеш модератор? Извинявай бацка, ама да псуваш, като хамалин и след това да казваш, че така ти олеква... Това е несериозно твърдение, и най-малкото е извинение.

Освен това, човека когото псуваш, го познавам лично и бъди сигурен, че не е идиот. Много интелигентен и забавен човек е. Имали сме спречквания преди, но това не ми е променило мнението за него, защото знам, че всички си имаме трески за дялане.

Преди да нагрубиш някого, защото това е най-лесно, защо не се опиташ да го опознаеш? Можеш да останеш приятно изненадан. smile.gif

За algor мога да кажа същото.
backata
ЦИТАТ(momolord @ 13.08.2008г. в 21:15ч.) *
Чакай сега малко, ти да не мислиш че си единствен, който има жена, работа и семейство?

Повечето сме така. След като не искаш да си хабиш нервите с някого, защо аджеба си се хванал на хорото да бъдеш модератор? Извинявай бацка, ама да псуваш, като хамалин и след това да казваш, че така ти олеква... Това е несериозно твърдение, и най-малкото е извинение.

Освен това, човека когото псуваш, го познавам лично и бъди сигурен, че не е идиот. Много интелигентен и забавен човек е. Имали сме спречквания преди, но това не ми е променило мнението за него, защото знам, че всички си имаме трески за дялане.

Преди да нагрубиш някого, защото това е най-лесно, защо не се опиташ да го опознаеш? Можеш да останеш приятно изненадан. smile.gif

За algor мога да кажа същото.

Като не ви харесва как псувам отивайте в арената за да не ви псуват!
Защо не съм псувал другите, а приятеля ти точно?
Задаваш ли си въпроса?
momolord
Има една приказка: Ти му говориш, то ти приказва.

Айде лека, че Бате Борисов вкараха гол... Баси излагацията.
Volvo_S40
Инфинити или някой друг с по-дълга памет да припомни на бацката за кои стихотворения става въпрос, защото той не знае, горкия. Толкова много нещо е изпсувал оттогава и толкова много му е олекнало, че напраУУУ... е забравил що сме се скарали. Иначе и ние си бяхме френдчета де...Да не мислите, че направо с лошо сме почнали.

И още малко по темата:
В Интернет, където сме скрити зад никове, всеки "работи" за името си. Всички неща, които сте направили тук, цялото време, всички обяснения - всичко е за единия ник. Та като банвате някой, който примерно има 2000 поста зад тоя ник - санкцията за него е 2000 поста по-голяма от тоя, който днес се е регнал, насрал и е бил баннат.

А всяко наказание трябва да съответства на нарушението. Тия неща се учат и то не в университета. Аз докато модерирам в аренабг, изключително внимавам с наказанията. Не може за нарушение по точка 2.12 да дадеш едно и също наказание на потребителя с 3 поста и на потребителя с 3000 поста. За единия наказанието е много по-голямо, защото му стъпваш на името, плюеш на времето, което е вложил да ги напише тия 3000 поста.

Затова, приятели - не може модератори да бъдат повърхностни и първични хора. Такива, дето псуват, че да им олекне. За да бъде модератор, Човек трябва да е малко по-осъзнат, да размишлява, да преценява. Мнлко или много да бъде сложна, многостранна личност. Да не е пияндур. Щото иначе бързо стават ексцесиите. Хората виждат кое е добро и кое е лошо, нали.

Повечето си мълчат, особено жените, но пък има разни други, дето от време на време вдигат врява, докато някой не им "затвори устата".
backata
Я ходи си пий хапчетата и лягай, че утре си на работа. Когато пораснеш дотолкова, че ти да определяш правила, ще говорим пак.

Аре, че и аз опуснах мача!

и хапчетата.......
WhiteHart
Той мачът отиде,та се не виде... sad.gif Баси бездарниците...
Madonna
15 потребители преглеждат темата,13 от които анонимни.Големи сте сеирджии,ей!Точно така,кротувайте си.Така сте угодни.Лицемери сте драги ми съфорумци....
Ken
Изгледайте си спокойно мача, изпиите си ракииката. Той форума няма да избяга.

Аз ще ви припомня едно правило.
За потребителите е.

ЦИТАТ
2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

Volvo_S40
18+

ЦИТАТ(Ken @ 13.08.2008г. в 22:17ч.) *
За потребителите е.

smile.gif
Само за потребителите явно:
Ken
ЦИТАТ(Madonna @ 13.08.2008г. в 22:17ч.) *
15 потребители преглеждат темата,13 от които анонимни.Големи сте сеирджии,ей!Точно така,кротувайте си.Така сте угодни.Лицемери сте драги ми съфорумци....

Ти само това ли ще кажеш ?
elizabet
Понеже и аз не съм си пила хапчетата тази вечер и аз да взема да напиша нещо.Когато някой се опитва да води диалог,без да обижда и без да праща някой да ходи на разни места,от където човек само веднъж излиза се нарича-разговор.Но когато някой постоянно те праща да ходиш на онова по-горно споменатото място..ами това не е диалог,разговор...а говорене със стена,например.Но имам известни съмнения..че поне стената няма да те прати да пиеш..хапчета..

Както казах ний от простолюдието нямаме ПРАВО да се обаждаме..защото ще бъдем баннати,понеже казваме това,което трябва да бъде казано,но няма кой да чуе,защото на никой не му дреме кво става тука всъщност..
backata
Нещо да съм излъгал..?

Да аз много пъти съм го псувал мишока.

Я сега си кажете исканията цялата групичка!

Да знаем кои да си махаме табелите. Калин го няма в момента, аз съм му писал вече за моята табела.
Да сте спокойни всички и да спите спокойно- за групата се отнася.

Другите да ме извинят, че говоря в множествено число.
Volvo_S40
ЦИТАТ(elizabet @ 13.08.2008г. в 22:25ч.) *
Както казах ний от простолюдието нямаме ПРАВО да се обаждаме..защото ще бъдем баннати,понеже казваме това,което трябва да бъде казано,но няма кой да чуе,защото на никой не му дреме кво става тука всъщност..

Мога да ти докарам веднага един куп свидетели, че в аренабг-форума беше същата работа. И един ден, просто ей така в резултат на една такава тема, в която някои истини бяха казани...двама администратори бяха демоутнати, заедно с няколко модератора. Чудното за мен беше, че бяха демоутнати от една администраторКА, женска. Та тая женска, по прекор "Желязната" оттогава я считам за повече мъж, от доста други, които само физически притежават половите белези на мъже. Ника й е Зизи. Аз съм казвал няколко пъти, че влизам в арена и ми е сигурно, щото знам, че каквото и да става, накрая там ще се появи някой, който ще каже "Това така, другото инак" и нещата ще бъдат турени в ред.
А принципът наведена глава, сабя не я сече е хубав - но за живота. В интернет пространството поне можем да си позволим да бъдем такива, каквито бихме искали да бъдем! Много хора ми писаха на ЛС "ми да прав си, ма то се е ебало мамата в тоя форум, ама как точно го каза, ама и аз бях така, ама то всеки го знае това, ама на еди кой си не му пука, ама, ама, ама..."
dragozow
В сандъка с табелките ако има "майор" дайте една.
Madonna
ЦИТАТ(Ken @ 13.08.2008г. в 21:23ч.) *
Ти само това ли ще кажеш ?

Няма да кажа нищо по-различно от това,което казах 2-3 пъти в 2-3 предишни теми.А и да не забравяме,че основното ми занимание е гушкането на кукла Барби и разресването на "русата" ми косица...това според дъ грейт админ химселф..
Както казах и преди -не гонете потребителите си,те правят вашия форум,техните мнения(скромни,просташки,идиотски или не съвсем)правят рейтинга на вашия форум,техните есемесчета ви спечелват ежегодно награди...вашия форум е жив,благодарение на тях...
Когато имате благоразумието да пишете правила за вашите потребители..имайте воля да ги прилагате еднакво за всички...
Когато някой от вашите модератори се издъни..имайте куражът да го смъмрите..
Когато решавате да лишите някой от правото на писане и пребиваване във вашия форум..имайте доблестта да обявите какво и как и кога е нарушил от вашите правила..
Когато вашите правила са в разрез с реалността -ги променете..излагате себе си с хилядите противоречия..
такива неща...
Аз вече съм взела най-хубавото,което вашия форум е могъл да ми предостави..но има неща,които мога и имам желание да дам на някои от вашите потребители.. не само аз..всички ние..
П.П Не мислете,че това е само мое мнение...аз съм гласът просто,па и съм свикнала да ме хокате...

pit
Искам и аз да те попитам нещо!
Ако ти се махне бана от акаунта, ще кротнеш ли? И.... това ли ти е всъщност единствената болка, защото аз до тук друга не виждам? Търсиш и някакви стихотворения, сподели какви са и защо са затрити, и най-важното кой ги е затрил и защо?
Това, че си отнесъл някоя псувня, не виждам причина да го правиш толкова на въпрос, защото можеш да получиш такава и от обикновен потребител, а и ти като такъв можеш да си изпуснеш нервите срещу някаква явна провокация.
За явните препратки към лични съобщения, не си прав и според мен това ти е най-голямата грешка за да съм сигурен, че акаунтът ти няма да бъде размразен!
И последното, което ми направи впечатление:
Видя, че backatа е готов на диалог с теб и тона ти веднага стана хаплив и саркастичен... Е! На това му викат "подай му пръст... да ти отхапе ръката"!
Volvo_S40
Съгласен съм, аз също имам добри чувства към тоя форум и повечето част от екипа. Ванката, Йови, Стенли, админите и повечето модове - аре да не изброявам, че ще пропусна някого - тук има хора, които си струва да бъдат четени. Хубава градинка. Но има и плевели!
deliverme
Аз обаче не се сещам някой от екипа да е пускал тема срещу някой от съфорумците, от типа на "Да освиркаме публично babatiotmexico". Докато на определен кръг от хора, това им стана забавление напоследък. Доста грозно забавление от хора в зряла(?) възраст. Лошото е, че плюха не само нас, но си позволиха да го направят и с други съфорумци. Така че уважаеми, като разказвате някъде, какво ви се случва във форума на kaldata, бъдете така добри да разкажете и предисторията. Тоест поради каква причина се е стигнало до тук. Глупаво е да започнеш нещо от финала, по-скоро невъзможно.

Пиша това, тъй като и trapped /Trappped, Volvo_S40, Papillon... и който там още да е/ си ползволи да обедини собствените си конфликти с тези на друг потребител.

Та в крайна сметка кажете в прав текст кого да маха Калин, щом това е в основата на проблемите ви.
Разбрахме, че безстрашни има.
Ken
ЦИТАТ(deliverme @ 13.08.2008г. в 22:52ч.) *
Аз обаче не се сещам някой от екипа да е пускал тема срещу някой от съфорумците, от типа на "Да освиркаме публично babatiotmexico". Докато на определен кръг от хора, това им стана забавление напоследък. Доста грозно забавление от хора в зряла(?) възраст. Лошото е, че плюха не само нас, но си позволиха да го направят и с други съфорумци.

Е как не помниш ? Преди няколко дни една тема на ostavime срещу haidukpicaso. Обаче необяснимо как изчезна темата. Но си спомням.

Не се ли вижда кой е сгазил лука, че трябва да казваме ние. Backata псува на поразия и трябва да си носи последствията. А и досега не съм забелязал мението на обикновен потребител да е имало кой знае какво значение. Дори напротив.
deliverme
ЦИТАТ(Ken @ 13.08.2008г. в 22:58ч.) *
Е как не помниш ? Преди няколко дни една тема на ostavime срещу haidukpicaso. Обаче необяснимо как изчезна темата. Но си спомням.

Само дето темата не беше за haidukpicaso.
Заглавието и гласеше: Най-позитивен и най-негативен потребител.
Само че не я разбра. И ако искаше да изразиш открито впечатленията си от някой тук, можеше да го направиш там. Но ти не посмя, а само гледа.
backata
ЦИТАТ(Volvo_S40 @ 13.08.2008г. в 22:51ч.) *
Но има и плевели!

И?

Ти ще оправяш положението като гледам.

От 3000 поста 2850 са му в "празни приказки" и то какви... Както и на подръжателите ти.
Модератор бил тук хахахаххаха. Това, че си имал права в два раздела да редактираш не е модератор.
А за звездичките виж сам.

не те намирам в класацията нещо

Ето още една за спомен..

Ken
ЦИТАТ(deliverme @ 13.08.2008г. в 23:02ч.) *
Само дето темата не беше за haidukpicaso.
Заглавието и гласеше: Най-позитивен и най-негативен потребител.
Само че не я разбра. И ако искаше да изразиш открито впечатленията си от някой тук, можеше да го направиш там. Но ти не посмя, а само гледа.

Какво има да се разбира. Темата беше от един пост, в който се обиждаше потребител. И беше създадена от човек от екипа.
А защо сега я няма ?
deliverme
ЦИТАТ(Ken @ 13.08.2008г. в 23:06ч.) *
Какво има да се разбира. Темата беше от един пост, в който се обиждаше потребител. И беше създадена от човек от екипа.
А защо сега я няма ?

За да не мрънкаш. Защото аз лично щях за плювна по теб.
Айде довиждане.
Volvo_S40
ЦИТАТ(pit @ 13.08.2008г. в 22:51ч.) *
Искам и аз да те попитам нещо!
Ако ти се махне бана от акаунта, ще кротнеш ли? И.... това ли ти е всъщност единствената болка, защото аз до тук друга не виждам? Търсиш и някакви стихотворения, сподели какви са и защо са затрити, и най-важното кой ги е затрил и защо?
Това, че си отнесъл някоя псувня, не виждам причина да го правиш толкова на въпрос, защото можеш да получиш такава и от обикновен потребител, а и ти като такъв можеш да си изпуснеш нервите срещу някаква явна провокация.
За явните препратки към лични съобщения, не си прав и според мен това ти е най-голямата грешка за да съм сигурен, че акаунтът ти няма да бъде размразен!
И последното, което ми направи впечатление:
Видя, че backatа е готов на диалог с теб и тона ти веднага стана хаплив и саркастичен... Е! На това му викат "подай му пръст... да ти отхапе ръката"!

Веднага ти отговарям. Банът ми е махнат от акаунта сутринта от Кал. Благодарих му. Не мога да поствам от акаунта си, но аз от година и половина /време, когато тебе те е нямало тук, не знам къде си бил, но тогава имаше други хора тук/ не живея със съзнанието, че ТУК АЗ МОГА да поствам свободно. Затова и не съм влизал често. Надявам се ме разбираш. Ти си тук от сравнително скоро и не ми се разказват неща, които и от мен са забравени вече. По-старите потребители, които влизаха в специалния форум знаят. Арти, Профруит...не помня вече. Аз никога не съм псувал, не съм ползвал нецензурни думи. Но съм обиждал по други начини. Писал съм неща, които човек не би искал да чуе. Натъртвал съм на неща, на които човек не би искал да се натъртва. Но съм имал това право, защото съм ВЛОЖИЛ часове и дни от живота си за да пиша тука. На мен времето ми в момента е пари, вместо да си почивам сега ти отговарям на теб. Защо ли? Ами заради тия 1000 поста, които вече имам тук. Заради хорото, на което съм се хванал. Честно казано не мислех, че пак ще ми се налага да пиша тук, но съвсем случайно тези дни се сблъсках с тоя пич бацката, който е олицетворения на типично български черти, които трудно понасям. Ако беше хванал първата тема, която той изтри, щеше да ме разбираш по-добре. Но понеже постът бе редактиран след пращането й в коша - затова не можеш.

Ако онази руса кукличка, дето живее с разни светии е тука и ако й стиска да каже нещо, което да застъпи слабата страна - тя ще ти обясни за стиховете. Мен ме мързи, не съм в поетично настроение.

Както и да е, разбирам интереса ти, но трябваше да си ма
Ken
ЦИТАТ(deliverme @ 13.08.2008г. в 23:09ч.) *
Айде довиждане.

Ами ти май друго не можеш да правиш.
Madonna
ЦИТАТ(deliverme @ 13.08.2008г. в 22:09ч.) *
Айде довиждане.

thumbsupsmileyanim.gif thumbsupsmileyanim.gif Това е.Щом потребителите се разшават и трийте и покривате.Ми мислете си теми,в които само вие да си пишете ..никой няма да мрънка,вие ще сте щастливи...

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.