Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: За свободата на словото 3
kaldata.com - Форуми > Други > Всичко останало

Страници: 1, 2
trapped
В типично свой стил Бацолинчо затри вчера поста ми, с който казах "Чао" на всички ви - демек да излезне така, че съм принудително отстранен с метода му на грубата сила /банан/, вместо да съм напуснал доброволно. Само не знам защо затвори хубавата тема, в която още хора искаха да се изкажат. Явно я е сметнал за изчерпана. Всъщност тази тема още дълго време няма да бъде изчерпана, защото дъното не е толкова плитко, колкото той си мисли. И разберете, че не съм адвокат на algor, той може да е бил повод, но не е причина. Пък и не ми плаща.smile.gif
Мерси още веднъж за отключването на оригиналния ми акаунт.

Веднага пускам доказателство, че темата не е изчерпана и други хора искаха да се изкажат:
ЦИТАТ(Ивсот)
ЦИТАТ(Volvo_S40)
Иначе ако ми извадиш лееекичо сексуално насочените стихотворения, които ми затри миналия път - направо заравяме томахавката. Пък ако възстановиш и стиховете на Инфинити_ква_беше - черпя бира.

Минали сме този път. Отправяш недоказуеми обвинения. А уж си правист. angry.gif

Първоначално си мислех поста ми да съдържа единствено: biggrin.gif
Но щеше да е в разрез с...
ЦИТАТ
2.8 Не са желателни безсъдържателните мнения ("Хахахахахахаха", "Жестоко е!", "Много яко", "Харесва ми!", емотиконки и т.н.) и теми. Нека подобни мнения бъдат придружавани с обосновка.

...което всъщност е и повод част от предходните мнения да бъдат изтрити.

Ostavime, май взе да става интересно, доста анономни надзъртат тук. laugh.gif

На темата: Какво би могло да те спре ли? Ами здравият разум например, на това разчитам! Все някой, все някога трябва да го прояви. А и нали знаеш кой отстъпва?! wink.gif

Тrapped, аз с теб вземане-даване не съм имала и единствено те познавам чрез прочетеното в раздел "Кино" и личния ти блог. "Що за стока си" не знам, но това едва ли е целта. Мен ме интересува друго. Как може овчар/говедар да прави оценка на юрист?

За да съм достатъчно явна и открита, ако ще ставаш адвокат на Сашо, значи аз ще съм от страната на прокуратурата. Едва ли някой е впечатлен от сегашният ти подпис. Може би искаш да ми/ни кажеш, че трябва? Знам ли?! speak.gif Обръщаме му внимание, а файда няма. pit, по-скоро ще те изритал за публикуването на ЛС отколкото да направи забележка на написалият го.

Madonna, открито заявявам, че отношението на algor /и отчасти на пригласящите му/ към останалите потребители трябва да се коригира, в противен случай ще се санкционира. А иначе покрепям становището ти относно "вашите". Ще ми се да бяха "нашите", общите.

ЦИТАТ(deliverme)
Аз обаче не се сещам някой от екипа да е пускал тема срещу някой от съфорумците, от типа на "Да освиркаме публично babatiotmexico".
Знаеш ли аз какво не се сещам, някой модератор да е бил изтипосан в ТАЗИ тема, но пък вместо публично освиркване съм виждала публично псуване и когато му олекне /на dqdomiotandora/ от ругатните следва банване.

ЦИТАТ(deliverme)
Заглавието и гласеше: Най-позитивен и най-негативен потребител.
Само че не я разбра. И ако искаше да изразиш открито впечатленията си от някой тук, можеше да го направиш там. Но ти не посмя, а само гледа.
Аз съм пропуснала, та да наваксам...
ЦИТАТ(backata)
не те намирам в класацията нещо

Тази личност лежи на стари лаври и вади статистики от времето когато имаше МНОГО хора които го харесваха, включително и аз бях сред тях. Едно или две плюсчета са мое дело, той помагаше в раздел "Музика" и беше изключително полезен поребител. Откакто я няма системата за рейтинг изчезна и ентусиазмът му. Това ме кара да кажа: Върнете му чесалото!

И като за финал: Искам да благодаря за думите на momolord, те бяха със съдържание. Погледнете съветите на dindi, вслушайте се в критиката. Моля, да не се бъркат думичките "мъжкар" с "каруцар" или "пъдар".
tory_
Добър ден, аз съм ваща леля. cool.gif

Виждам, че на воля се обсъжда форума на арена с неласкави думи, виждам че и хората, които уважвам биват нагрубявани абсолютно незаслужено. А бе най-общо казано виждам неща, които не ме кефят. Направих си труда да изкълва всички мнения от затворената тема. Мога да кажа, че глобалния мод назоваващ се Бацката (нещо такова беше) бие по точки нашия Райден biggrin.gif Евала на Бацката, такова невъздържание и липса на контрол върху емоциите виждам сефте. Някой психоаналитик може да напише научен труд изцяло на базата на твоята личност. Пак евала. worshippy.gif

Ааа да не забравя. Имам делово предложение. За всеки бан тук на потребител от арена предлагам същото в замяна. Какво ще кажете момчета? tongue.gif
yvsot
ЦИТАТ(trapped @ 14.08.2008г. в 09:02ч.) *
В типично свой стил Бацолинчо затри вчера поста ми, с който казах "Чао" на всички ви - демек да излезне така, че съм принудително отстранен с метода му на грубата сила /банан/, вместо да съм напуснал доброволно. Само не знам защо затвори хубавата тема, в която още хора искаха да се изкажат. Явно я е сметнал за изчерпана. Всъщност тази тема още дълго време няма да бъде изчерпана, защото дъното не е толкова плитко, колкото той си мисли. И разберете, че не съм адвокат на algor, той може да е бил повод, но не е причина. Пък и не ми плаща.smile.gif
Понеже съм цитирана няма как да не се изкажа по същество /волно или неволно/. Всъщност и аз смятам темата за изчерпана. Прочети още веднъж думите ми. Не е тайна, че промени трябва да бъдат направени. НО, просташкото отношение към потребителите на форума се изразява и от двете старани на спора. ОК, бацката е нарочен, и то съвсем основателно като част от екипа, но и опонентите му не са никак невинни всключително и ти самия до колкото разбирам. Не ми казвай, че алгор бил повода. Та основната ти теза беше пост #7! Нужен ли е преводач или всички тук говорим на един език... на недоволството. Макар аз също да съм получавала обидни, вулгарни, цинични, брутални... ЛС от бацката, трябва да заявя, че поне е открит. ТОВА НЕ ГО ИЗВИНЯВА. Не намирам обаче нищо положително в гаврата и завоалираната злоба с която си служат други личности.

Проблемните точки, ако мога така да ги формулирам, са:
1. "Мъжкарското" поведение.
2. Безследното изтриване на теми вместо преместването им в кошчето.
3. Ненаказуемостта /или поне не открита/ на модераторите при нарушаване на правилата.

И последно: Не си позволявай да говориш от името на друг. До колкото знам се подвизаваш в лекс и арената, стой си там, ако не си желан тук. Когато аз получих бан не седнах да рева и да оплаквам съдбата си на всеослушание. Има си орган, нарича се АДМИН. Обърни се към най-висшата инстанция, ако решението му не е в твоя полза - това е края.

От мен, толкова.
ivo23
ЦИТАТ(yvsot @ 14.08.2008г. в 11:18ч.) *
Понеже съм цитирана няма как да не се изкажа по същество /волно или неволно/. Всъщност и аз смятам темата за изчерпана. Прочети още веднъж думите ми. Не е тайна, че промени трябва да бъдат направени. НО, просташкото отношение към потребителите на форума се изразява и от двете старани на спора. ОК, бацката е нарочен, и то съвсем основателно като част от екипа, но и опонентите му не са никак невинни всключително и ти самия до колкото разбирам. Не ми казвай, че алгор бил повода. Та основната ти теза беше пост #7! Нужен ли е преводач или всички тук говорим на един език... на недоволството. Макар аз също да съм получавала обидни, вулгарни, цинични, брутални... ЛС от бацката, трябва да заявя, че поне е открит. ТОВА НЕ ГО ИЗВИНЯВА. Не намирам обаче нищо положително в гаврата и завоалираната злоба с която си служат други личности.

Проблемните точки, ако мога така да ги формулирам, са:
1. "Мъжкарското" поведение.
2. Безследното изтриване на теми вместо преместването им в кошчето.
3. Ненаказуемостта /или поне не открита/ на модераторите при нарушаване на правилата.

И последно: Не си позволявай да говориш от името на друг. До колкото знам се подвизаваш в лекс и арената, стой си там, ако не си желан тук. Когато аз получих бан не седнах да рева и да оплаквам съдбата си на всеослушание. Има си орган, нарича се АДМИН. Обърни се към най-висшата инстанция, ако решението му не е в твоя полза - това е края.

От мен, толкова.

Темата няма да бъде изчерпана докато не се предприемат някакви мерки уважема г-це.
Аз не смятам,че някой на който са му дадени някакви права може да се държи по Сталински,а в същото време да няма нито един довод в своя полза.
Всеки може така.
Но аз,както и trapped,както и който и да било интелегентен човек тук няма да се примири с такова просташко,вулгарно и низко отношение от друг потребиител пък бил и той с права някакви.
yvsot
ЦИТАТ(ivo23 @ 14.08.2008г. в 12:24ч.) *
Темата няма да бъде изчерпана докато не се предприемат някакви мерки уважема г-це.
Иде ми да ти отговоря с "Уважаеми господине", но за мое огромно съжаление това поведение е детинско. Вземи си играчките и иди с другарчетата си на друг пасъчник. Обикновено не съм така груба и рязка, но ме предизвикваш. Ставате смешни с тези искания, настоявания и инат. Кой си ти и коя съм аз, че да тропаме по масата?! Претенции и аз мога да отправям, ама никой не е длъжен да ми угажда. В моята къща се чува моя глас, тук съм на гости.

Със здраве!
ivo23
ЦИТАТ(yvsot @ 14.08.2008г. в 12:38ч.) *
Иде ми да ти отговоря с "Уважаеми господине", но за мое огромно съжаление това поведение е детинско. Вземи си играчките и иди с другарчетата си на друг пасъчник. Обикновено не съм така груба и рязка, но ме предизвикваш. Ставате смешни с тези искания, настоявания и инат. Кой си ти и коя съм аз, че да тропаме по масата?! Претенции и аз мога да отправям, ама никой не е длъжен да ми угажда. В моята къща се чува моя глас, тук съм на гости.

Със здраве!

Живеем в свободна страна.
Аз избирам къде и как.

Демократичното отношение в съвременна България трябва да е на почит.
Вече видях тоталитарния комунистически български строй.
Мерси.
Имам право да изисквам.И изисквам.

Заради няколко плевела не мисля,че трябва да се опожарява нивата
infinity1305
ЦИТАТ(yvsot @ 14.08.2008г. в 10:38ч.) *

Със здраве!

Ела да ти кажа още една вкусна рецепта за бухтички, остави ги тези. Целта на подобни теми не е добруването на потребителите, вярвай ми. Те имат други цели. Знаем им старите методи и стратегии... )))
infinity1305
ЦИТАТ(yvsot @ 14.08.2008г. в 11:57ч.) *
Дай да викнем и Вили, като спец biggrin.gif Вчера и издадох една топ сикрет рецапта с кодовото име "бъркоч". biggrin.gif Оказа се, че мацката е правила нещо подобно, а аз си мислех че съм открила... нещо си. biggrin.gif

ПП: Ти няма ли да вземеш тази тема "под крилото си", както се изразява док biggrin.gif То вече само за спамена супа става.

Кажи го и на мен че вечно съм гладна и нищо не харесвам напоследък... /откак се наям де.../
Иначе като обикалям насам - натам по турско понаучих някоя друга мазна манджа. Има една - Баш Буламач се казва. Добро мезе е за старо, узряло вино... biggrin.gif Калифорнийско...
elizabet
Вие май страдате от параноя..то не бяха групи,то не бяха скрити цели,злобарство,подмолна дейност и Въпросите,които биват задавани,си остават в безтегловност.Всеки тука изразява мнение,което НЕ СЕ дължи на някакво подстрекателсвто или някакъв вид защита на други хора.АЗ казвам това което виждам,не рева и не бълвам злоба,както някои го определят.Не ми пука кой какъв е и за какво се бори,важното е това което става
1.Некоретно отношение към потребителите;сега айде без тия номера-нямаш доказателства или дай доказателства
2.Неясно защо правилата за някой важат за други-не
3.Като някой иска да изкаже мнение-бива пратен в друг форум-щом тука не му харесвало,то по тая логика,форума ще остане само с модератори да си модерират-ама май тва искате..
4.Като някои не му е изгодно нечие мнение,то бива затрито,май тоя форум има нужда от раздел безследноизчезнали теми

tory_
Аз предлагам президента в обръщенията си към народа вече да си псува и кълне хората на воля. Пък ние мирно да седим, щото сме на гости в тая държава само за един живот, кво толкова?!

Също предлагам да се установи диктатура! За какво да си правим труда да изразяваме мнение като може 1-2 човека да решават всичко за всички.

И като сме на тема манджи, тая тук дами и господа е с грозде. Вкусна е, нали?
shefkata
За да съм честна и аз, ще кажа само, че ставате смешни... mad.gif
Всички участници в тая трагикомедия с драматичен привкус rolleyes.gif

Някой да иска пуканки ? smile.gif
KoKKinoU_FaN
Аз даже не мога да разбера защо се дърлят
като циганки продавачки на петъчният пазар.
shefkata
ЦИТАТ(KoKKinoU_FaN @ 14.08.2008г. в 13:24ч.) *
Аз даже не мога да разбера защо се дърлят
като циганки продавачки на петъчният пазар.

Ще ти кажа !
Воюват с вятърни мелници. Борбато е между потребители и модератори. Кой е по-прав...
Само дето интересното е, че и двете страни знаят много добре, че диалог...няма да се получи...
Да си тракат клавиатурите тогаз, пък ние ще четем, ще се хилим и ще ядем пуканки biggrin.gif
soul
Преди година, две имаше подобни скандали, в резултат на което доста потребители спряха да пишат и посещават форума и сайта. Създадоха се разни "ИТ светлини" и "Софтуерни визии". Типично по американски беше спазен принципа разделяй и владей. Горе долу от тогава и аз станах просто един наблюдател (сеирджия ако щете ме наречете). Моето лично мнение, е че след такива дискусии печеливши няма и няма как да има! Едни си тръгват, други остават, идват нови, но като цяло съответният сайт/форум губи част от потребителите си, които са публикували там личните мнения и са допринесли с нещо за неговата популярност. Истината е винаги някъде по средата и за да се открие, трябва да се правят компромиси и от двете страни! Като сте тръгнали да си мерите "кирливите ризи" не го правете пред всички, че реноме се гради с години, а може да се загуби за минути.

П.С. За девойките, който си менкат рецепти ... ама моля ви не така по обедно време, че някои сме гладни wink.gif
tory_
Ский са шефке. Абсолютно си права. Диалог няма да се получи, защото "пепелянката е глуха" wink.gif
momolord
Девойките с манджите, ако нямат какво да кажат, което е очевадно, да ходят да готвят, защото това го могат явно най-добре. Няма нужда да спамят в темата.
go6o_kara
ЦИТАТ(soul @ 14.08.2008г. в 13:34ч.) *
Преди година, две имаше подобни скандали, в резултат на което доста потребители спряха да пишат и посещават форума и сайта. Създадоха се разни "ИТ светлини" и "Софтуерни визии". Типично по американски беше спазен принципа разделяй и владей. Горе долу от тогава и аз станах просто един наблюдател (сеирджия ако щете ме наречете). Моето лично мнение, е че след такива дискусии печеливши няма и няма как да има! Едни си тръгват, други остават, идват нови, но като цяло съответният сайт/форум губи част от потребителите си, които са публикували там личните мнения и са допринесли с нещо за неговата популярност. Истината е винаги някъде по средата и за да се открие, трябва да се правят компромиси и от двете страни! Като сте тръгнали да си мерите "кирливите ризи" не го правете пред всички, че реноме се гради с години, а може да се загуби за минути.

П.С. За девойките, който си менкат рецепти ... ама моля ви не така по обедно време, че някои сме гладни wink.gif

Всъщност кирливите ризи е добре да излязат наяве пред всички. Щом като властимащите си позволявват да правят каквото си искат пред всички, значи че не им пука за реномето на форума. Това означава че ако този форум се срине в калта на тях няма да им пука. Интересно кога ще започне да му пука на този който седи най-отгоре. Когато пресъхне трафика ли? Ще бъде късно.

А това за рецептите се нарича офтопик. Нали има много добри модератори тук, къде са?

Хубаво се изказаха отдавна модераторите че обикновения потребител не може да иска права, а има само задължения.
А нали се сещате че този форум живее и се храни от обикновения потребител. Помня една карикатура, един глупак седеше на един клон и го режеше с трион.
Който е безгрешен пръв да хвърли камък по мен.
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(KoKKinoU_FaN @ 14.08.2008г. в 12:40ч.) *
Извинявам се,
че се бутам между шамарите,
ама какво е ставало тук?

3 дена да ме няма и вие ще се избиете...

Хаха, що ли съм на твоето мнение?! Ама така е то, там където са събрани повече от 7 човека стават разногласия! wink.gif Доказано е, не научно, но е доказано и съм склонна да вярвам на това, защото съм го преживяла! Абе, не е лесно да работиш с хора, всеки иска да е номер едно и все за някакви свои си каузи се бори! Както казва баща ми искат да се издигат в очите на слепите! Та казали са и друго мъдрите хора, не питай старило, ами патило!
Хаха, аман от кавги и нападки от всякакъв род! Ай, да се навра в шамарите...без това на други заради мен им забраниха да се навират между шамарите и те си траяха, като лай*а! Опс, малко прекалих с нецензурираните думички! smile.gif
Хайде със здраве, то здравето най-важно, а ядове навсякъде има и ще има!!! Важното е човек от здраве да не се отърве, пък другите неща се разрешавят все някак си! smile.gif

Всъщност без такива теми, би било скучно до безобразие-в един форум! biggrin.gif

Форума беше място, в което харата си помагаха един на друг или поне така беше преди две години! А сега какво, разни безработни жени, разни хора на които им е скучно спамят, правят се интриги, нападат се хора без причина! А си казал нещо на криво са ти откъснали главата -разни потребители, които използват форума от не повече от година! От мен толкова, друг път повече! Че ми се вдигна адреналина, напразно!

ЦИТАТ(go6o_kara @ 14.08.2008г. в 14:38ч.) *
Хубаво се изказаха отдавна модераторите че обикновения потребител не може да иска права, а има само задължения.
А нали се сещате че този форум живее и се храни от обикновения потребител. Помня една карикатура, един глупак седеше на един клон и го режеше с трион.
Който е безгрешен пръв да хвърли камък по мен.

Какви права бре, повечето от потребителите само обиждат!!!Без дори да познават човека, спокойствие няма от такива потребители, какви права ще им се дава?! А?! Какво е това безобразие!!!
Храни се форума баш пък от теб или такива като теб и мен!!! Хаха, направо ме разсмя!!! Ама си въобразявате много грешни неща, че трябва да сте над всичко и всички, само че сте се объркали-това е форум, а не детска занималня!!! Нито е Кой е по-по най! wink.gif
momolord
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 14.08.2008г. в 15:14ч.) *
Какви права бре, повечето от потребителите само обиждат!!!Без дори да познават човека, спокойствие няма от такива потребители, какви права ще им се дава?! А?! Какво е това безобразие!!!
Храни се форума баш пък от теб или такива като теб и мен!!! Хаха, направо ме разсмя!!! Ама си въобразявате много грешни неща, че трябва да сте над всичко и всички, само че сте се объркали-това е форум, а не детска занималня!!! Нито е Кой е по-по най! wink.gif

Бях ти обещал нещо, но след тези твои думи, които са лишени от всякакъв смисъл съм склонен да го наруша.
go6o_kara
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 14.08.2008г. в 15:14ч.) *

Те и модераторите обиждат, идилия направо.
Ти даваш ли си сметка какво е един форум, един сайт и как се издържа, как същестува?
Личи си че дори и идея си нямаш.
Предполагам че и други потребители ще прочетата това, така че ще се опитам да обясня малко.
Форум се прави лесно: купува се реално IP и готово. Ако нямаш компютър си плащаш и хостинг. Пак не е скъпо.
Дотук имаме едно хубаво любителско начинание, мрежата е пълна с такива.
Форума обаче се разраства, посещаемостта скача неколкократно. Появяват се рекламни банери, собственика на форума започва да избива разходите и дори да печели. Появяват се платени публикации. Още пари.
В момента в който потребителите престанат да посещават форума секват банерите и публикациите.
Простичко, нали?
Надявам се това напълно тривиално обяснение да свърши работа и да е достатъчно ясно.
Този форум е известен и ценен, но това не е вечно, без потребители ще падне надолу.
Vox Populi, Vox Dei!
tory_
ЦИТАТ(momolord @ 14.08.2008г. в 15:34ч.) *
Бях ти обещал нещо, но след тези твои думи, които са лишени от всякакъв смисъл съм склонен да го наруша.

Не бъди склонен, а направо го наруши (тук пак ми липсва емотката дяволче).
haidukpikaso
ЦИТАТ(Ken @ 13.08.2008г. в 22:58ч.) *
Е как не помниш ? Преди няколко дни една тема на ostavime срещу haidukpicaso. Обаче необяснимо как изчезна темата. Но си спомням.

Писах ЛС на Калин
Предполагам той я е изтрил

Правила на форума:
2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения.
Ken
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 14.08.2008г. в 15:39ч.) *
Писах ЛС на Калин
Предполагам той я е изтрил

Правила на форума:
2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения.

На кой ли му пука.
Освен това тя (темата) била с друго предназначение.
haidukpikaso
ЦИТАТ(Ken @ 14.08.2008г. в 15:44ч.) *
На кой ли му пука.
Освен това тя (темата) била с друго предназначение.

Беше-да
Но не се пишеше по предназначение
sad.gif
trapped
Здравейте. Някои от вас ме обвиниха в злобарщина, виждам. "Как тъй този си трая година и половина, та сега се появи и почна да кълне наред?"
Ивсот даже решила, че съм адвокат на алгор. Обърна се на 180 градуса мнението й след като чу името "алгор". Не знам защо е така. Ивсот, извинявай ако съм казал нещо, което не ти е харесало. Със следващите редове се обръщам към теб, помисли над тях.

Та за злобата да ви кажа. Много често именно злобата движи човека напред. Гледайте "Влакът-беглец" и помислете малко върху злобата. Замислете се не ви ли обхваща злоба всеки път като прочетете в медиите "В Парламента си вдигнаха заплатите", "Управляващите си взеха двойна отпуска", "Колите им се увеличиха с 20 нови Ес класи". Обзема ли ви злоба? Щото мен ме обзема. И изобщо не ме е срам. И когато съм убеден, че някой е плевел - искам да го изкореня. Такъв съм и няма да се променя. А специално в случая аз за себе си съм убеден за какво става въпрос. Какъв човек трябва да си за да си неграмотен общински съветник? Или кмет-пияндур? Или подкупен КАТ-аджия? Да не мислите, че неграмотните общински съветници, алкохолиците кметове и КАТ-аджиите подкупни нямат приятели? Не влизат във форуми? Не казват на някого "Наздраве"? Да не мислите, че те са ИЗЦЯЛО лоши? Че не биха ви помогнали да си намерите емпетройка с чалга? Напротив.

А българите си заслужават участта, щото овчедушието и търпимостта им са безкрайни. Могат да търпят много. И точно когато си мислят, че не може да търпят повече - някак намират сила да търпят още. Оня ден гледах един документален филм за некъв англичанин, дето си счупи крака на един 7-хилядник в Андите, падна в една проспаст и таман мислеше, че ще пукне и аха, аха - взе, че намери сили и излезна от дупката, а после си слезна долу и сега се е жив и здрав. Четири дена се лашка по камънаците без вода и храна и с адски болки, пълзя като стоножка, накрая дори се напика, ама изтърпя и оцеля. Е те тоя англичанин не може да изтърпи и половината на това, което българинът може.

Живял съм в друг континент, живял съм и в друга европейска държава. Това, което е различното там - няма търпимост към лошотията и пошлотията. Може да са прости, неуки, да пърдят и да се оригват, може да са зле облечени свине з дебели задници, но знаят кое е добро и лошо и лошото не го търпят. Когато някой се предреди на опашка - всички скачат. А тук такива ги смятаме за тарикати и оправни. Да се ръчкаш по светофарите и да караш със 170 км/ч. е МЪЖЕСТВО тука. Тука всеки иска да е МЪЖКАР и всеки се прави на такъв. Не ни е срам да псуваме, щото МЪЖКАРЯ псува. Не ни е срам да се напиваме, щото сме мъжки момчета. Само, че баце това е някаква изкривена представа за мъжество. Нагнетена ни от собственото ни съжителство с такива. И такива мъжкарчета аз не понасям и злобата си я кътам именно за тях. Не бия жена си, не дъня от зор колата си. Злобата ми е насочена и овладяна. Лошото не го збаравям.

Писаха ми на ЛС с въпрос кой е плевел номер 3. Няма да пиша за нея - както казах злобата ми е овладяна.

Живи и здрави.
Засега нямам какво повече да кажа по темата. Утре може пак ако не са ме баннали или не са я затворили - то човек никога не знае кога някой ще реши, че еди кво си е "изчерпано", щото мозъка му не може да побере повече от досега изложеното.
MasterRalf
Здравейте на всички познати и непознати!!! (специални поздрави на infi)

От доста време не пиша тук, след всички подобни скандали за последните години доста хора се махат и тук профили НЕ се трият (трябва да може да се каже че има 110 000 потребители, а те са на половина) ...може би съм бил оценен за приноса си към форума и затова още ми стои профила, вие как мислите?

Няма да говоря дълго, тук вече не ми приятно и макар да имам много приятни спомени за разговори, размишления и словестни двубой, не си заслужава да си губя времето.

Да ви кажа как стоят нещата, може да повторя някои от горепосочените доводи, но повторението учи!

В този форум винаги е имало анархия и "хората с власт" (не се заливам от смях) са налагали мнението си по всякакъв възможен начин. Имам чувството, че тук с умисъл на всеки 1-2 години се прави чистка на модове и "презастояли се" потребители - вадете си изводи. Колкото и време да отделиш и да помагаш, да се подмазваш, да се молиш и в общи линии каквото и да правиш, не си ли от тези "шефове" тук си никой. Никой не се цени, защото всички потребители са преходни, идват виждат и ако вземе че им хареса, си тръгват ядосани най-много година по-късно, но чак след като са отделили стотици часове тук. Приятелски съвет - изобщо не си правете труда. Възхищавам се на борбеността на trapped, той е пример за един "търсач на справедливост" - изчезващ вид, евала!

Честно казано не се учудвам, че backata пак е замесен, той е най-големият бунтар и непукист в тази измислена администрация и незнайно защо се ползва с голяма протекция и доверието на Калин, всеки с късмета си, хах.

Не го приемайте толкова навътре, пак казвам - нещата няма да се променят и живейте истинският си живот. Аз съм много по-щастлив откакто успях да се откажа от тази краста и даже трябва да благодаря на бацето! Айде и наздраве!

Успех и безсмъртие на всички!
yvsot
ЦИТАТ(trapped @ 14.08.2008г. в 16:59ч.) *
Ивсот даже решила, че съм адвокат на алгор. Обърна се на 180 градуса мнението й след като чу името "алгор". Не знам защо е така. Ивсот, извинявай ако съм казал нещо, което не ти е харесало. Със следващите редове се обръщам към теб, помисли над тях.
Не се обръщам на 180 градуса, но за разлика от болшинството от вас, аз имам лукса да гледам и в двете посоки. Не ми допада отношението на бацката към потребителите. Човек на крайностите е. А всичко различно от неговото съзнание смята за погрешно и третира като лична атака. Реакцията му е абсолютно първична, като ни/ви оприличава на знаете какво /аз не правя изключение/. Това поведение е меко казано непристойно и следва да бъде санкционирано. Абсолютно същото се отнася и за algor. Неговите методи обаче са съвсем други, замаскирани леко със съмнителен хумор. Е, аз не разбирам как уронването на достойнството на някой може да служи за забавление, но това съм аз. Не знам как си изтълкувал добавката ми във втори пост, но това беше абсолютно същия мой поглед над нещата. Щях да ти напиша всичко това на ЛС, но нали трябва да предложим на публиката нещо което да върви с пуканките. biggrin.gif Няма да се повтарям. Ще подмина всякакви последващи обръщения към моята персона по тази тема. Градинката не е моя, а и дали съм плевел в нея или цвете за мирисане е спорно. Късмет!

ПП: Нали разбирате, че думите ми се отнасят и за сподвижниците на споменатите две личности които играят ролята на нещо като събирателни образи biggrin.gif От това по-голяма свобода няма на къде. Всички си имаме трески за дялане и както algor си пада подигравчия, така и има много положителни качества.
WhiteHart
Ама някои хора тук доста трудно разграничават сериозното от несериозното и обидата от иронията. Виждал съм постове с доста голяма доза ирония и пиперлив хумор в тях,които се третират като "уронване на човешкото достойнство" и се налагат наказания...Явно всичко е много субективно и зависи от характера и културата на тълкувателя...
В този смисъл е ясно,че инакомислещите не се толерират тук...Предлагам да се забранят иронията и сарказма и всичко да си е мирно и тихо...И стерилно...
И тези наказания...Такъв хаос са...По никакъв начин не може да се разбере кой,кога,за колко време е наказан. Много от наказаните потребители не фигурират в специалната тема,която е с това предназначение. Да не говорим за двойния стандарт. Раздават се сериозни наказания за глупости,а в същото време теми,в които има псувни и обиди,просто се изтриват,без никакви последствия за нарушилите правилата. Вчера примерно един потребител,който плаче за освидетелстване,ме обиждаше с разни не дотам ласкави определения,но темата просто си беше изтрита,а последствия за него - никакви. Той с тази си тема беше нарушил поне 3 правила на форума...
Стига съм си хабил клавиатурата...Наясно съм,че нещата няма да се променят,и че всичко ще позатихне и ще продължи по старому. Приказката за кучетата и кервана...

п.с. Само да кажа,че нямам никакви подмолни цели,не адвокатствам на никого и не искам да свалям нечии табели. Това е личното ми мнение.
yvsot
ЦИТАТ(WhiteHart @ 14.08.2008г. в 19:59ч.) *
Ама някои хора тук доста трудно разграничават сериозното от несериозното и обидата от иронията. Виждал съм постове с доста голяма доза ирония и пиперлив хумор в тях...
Данчо, не става дума за докачливост и тънкообидчивост. ОК, направиш си подобна закачка с някого и всички се забавляват. Смешното обаче отминава бързо защото останалите също се нахвърлят като лешояди на мърша. Ангелзинг е мишена, Албена също, а модераторите няма нужда да ги изреждам. Ама се чудя кога ще е достатъчно и кой ще е следващият. Извинявам се, че ги споменавам така, но нали ще наричаме нещата с истинските им имена. И вместо да се решава един проблем, то се създават още. Ей, ама и аз не знам кога да млъкна. speak.gif

ЦИТАТ(WhiteHart @ 14.08.2008г. в 19:59ч.) *
По никакъв начин не може да се разбере кой, кога, за колко време е наказан. Много от наказаните потребители не фигурират в специалната тема, която е с това предназначение. Да не говорим за двойния стандарт.
Знаеш, че в това отношение сме единни.
elizabet
Има един лаф който каквато си я надроби-такава ще я яде.Много хубаво,че ги намеси даде ми повод да понапиша някой друг ред.Немога да стоя и да гледам как някой стои и пише глупости и спами буквално из форума,като няма кво да кажеш по-добре си мълчи,а ето това по-долу
ЦИТАТ(infinity1305 @ 13.08.2008г. в 23:35ч.) *
Ей, тая русата все ви е в устите ))
Освен стиховете ако искаш може да им припомня и някои от темите ти, пускани с цел да усмиват потребители и модератори - не една и две. "Инфинитизъм"... например...
Че не са само профруит и арти от старите тук...

...

Бацка, поздравления за търпението. Ако аз бях с права да раздавам наказания, тези помийни теми нямаше и минута да виреят в хубавия ни форум. Лъжа след лъжа се изписва... Големи ревльовци, ей...

...

Първо и последно влизане в тази тема. Няма да отговарям на провокации.

въобще няма кво да му коментирам,защото е адски тъп пост,лишен от каквато и да е било мисъл..То търпиш,тъпиш,до един момент..
Madonna
Аз диалог тук не виждам.Виждам как изведнъж добихте смелост да кажете 2-3 думи,въпреки,че 75% от изказалите се е спорно дали изобщо казват нещо или са се намесили за спорта.Нали се сещате,че алгор няма как да ви отговори,докато правата му за публикуване са отнети.Това го споменавам,защото гледам е популярно да му споменавате ника в темата.Утре ще го обвините и за войната в Ирак както сте тръгнали..тук вече идва комедията....чудя се защо след като две години имахте възможност да му кажете колко е гаден и как всеки втори негов пост обижда едикойси юзер и потребител, та защо не го направихте до сега – кой на ЛС, кой в пост в тема – няма значение, а си мълчахте, мълчахте и сега изведнъж се започна една тирада...
Да ви кажа под секрет – цялата тая помия и това отношение към „гадния и отвратителен алгор” се започна след оная негова тема в оня раздел. Преди това що никой за нищо не го оплю?!?! Защо никой за нищо не му написа, че е долно, гадно и прочие епитети, които сега употребявате тук?!?! Бацката бил гад, ама и алгор бил гад, даже по-гаден от бацката щот оня бил директен?!?! А бе четете ли се изобщо какво пишете?!?!
А модераторите направиха страхотен ход – пуснаха ви да се ядете тук и ви гледат сеира. Не се ли усещате поне малко?!?! Какво делите толкова?!?! Кой изобщо говори за махане на табелки или натирване на някой мод в дън гори тилилейски?!?! Нека си управляват и да си мислят, че са най-великите на света. Не в това е въпроса. Такива като Трапд и като тоя дет му дъвчете задника са на изчезване. И знаете ли защо ви боли – защото са малко тези, на които им е спестена истината, били те модератори или юзери.
Всъщност даже като се замисля той човека даже прекалено много се стискаше и спазваше правилата.
Що не направите една тема от сорта на „Да наплюем Алгор кой с каквото може и както може”.
Те част от модовете и админите достатъчно го нахрачиха на ЛС, но май и вие имате по някоя и друга плювка за изстрелване...
V 12
Мисля, че няма смисъл да роптаем срещу backata. Човекът е див чалгар от аграрен произход и при това му личи. Вижте му само аватара и подписа, повече не ви трябва smile.gif Такива хора можем само да съжаляваме, те са ощетени достатъчно от природата...

И на мен backata ми три 5-6 пъти един пост с некролога на чалгата - явно се почувства дълбоко и лично засегнат. Дори ми наложи забрана за писане в продължение на 30 дни, при което аз си го преместих в другия крачол, регистрирах си нов ник и както виждате - продължавам smile.gif Единствената друга стъпка, която може да предприеме, е да ми наложи BAN по IP адрес. А аз мога с едно copy/paste да си сменя адреса на анонимното прокси и да продължа да влизам. Съветвам останалите засегнати да процидират като мене и да не си губите времето да обсъждате това природно недоразумение.
momolord
ЦИТАТ(yvsot @ 14.08.2008г. в 18:56ч.) *
ПП: Нали разбирате, че думите ми се отнасят и за сподвижниците на споменатите две личности които играят ролята на нещо като събирателни образи biggrin.gif От това по-голяма свобода няма на къде. Всички си имаме трески за дялане и както algor си пада подигравчия, така и има много положителни качества.

Ами няма как, трябва и аз да се изхрача кат госпожицата отгоре...

Добре, разкрихте ме. Признавам, че Algor ми плати и на мен крупна сума пари и ми даде да карам Туарега неопределено време за да го подкрепя в кампанията му срещу администрацията на Калдейта... thumbsupsmileyanim.gif

Като изтъркана грамофонна плоча си Ивсот. Откъде изсмукваш всички тези глупости, не ми е ясно. То не беше група на Шаро, то не бяха приказки от хиляда и една нощ...

Ама нали цирка трябва да е пълен, та защо и ти да не се впишеш в него. cool.gif
rulom
Ооооооо,я се спрете малко!Що не вземете да се избиете!
Не мога да разбера защо всеки след като направи определен брой постове почва да дири кусури на модераторите!
Не мога да разбера също така и модераторите защо дават обяснения като първокласници без домашно!
Не мога да разбера защо се излагате всички пред новорегистрираните потребители!
Не мислите ли че на останалите потребители им е през ******* кой,кой е за какво се е борил и в коя "група" е?
Живота е твърде кратък и напрегнат за да си търкаме нервите с някакви си изказвания в някакъв си форум!
Това е което исках да Ви кажа!Не познавам никого от форума,и като гледам какво става тук се радвам че не познавам никой лично!
Успех на всички търсещи си "своята" свобода!
Лека вечер!
voxy
trapped е от интересните форумисти, адски провокативен, очевидно дразни хората с по-нисък интелект, примати и първични субекти, без грам самоирония и чувство за черен хумор
haidukpikaso
ЦИТАТ(V 12 @ 14.08.2008г. в 22:31ч.) *
Мисля, че няма смисъл да роптаем срещу backata. Човекът е див чалгар от аграрен произход и при това му личи. Вижте му само аватара и подписа, повече не ви трябва smile.gif Такива хора можем само да съжаляваме, те са ощетени достатъчно от природата...
И на мен backata ми три 5-6 пъти един пост с некролога на чалгата - явно се почувства дълбоко и лично засегнат. Дори ми наложи забрана за писане в продължение на 30 дни, при което аз си го преместих в другия крачол, регистрирах си нов ник и както виждате - продължавам smile.gif Единствената друга стъпка, която може да предприеме, е да ми наложи BAN по IP адрес. А аз мога с едно copy/paste да си сменя адреса на анонимното прокси и да продължа да влизам. Съветвам останалите засегнати да процидират като мене и да не си губите времето да обсъждате това природно недоразумение.

И ще бъде заслужено-да си баннат
Аз се чудя как още те търпят
speak.gif
А тоя некролог си го залепи или на стената или на главата-тук некролози не се публикуват
Не е човечно,не е морално-да се гавриш с паметта на който и да е,заминал си от нас !!!
Намери си друг сайт-да си изливаш злобата

tory_
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 15.08.2008г. в 02:04ч.) *
И ще бъде заслужено-да си баннат
Аз се чудя как още те търпят
speak.gif
А тоя некролог си го залепи или на стената или на главата-тук некролози не се публикуват
Не е човечно,не е морално-да се гавриш с паметта на който и да е,заминал си от нас !!!
Намери си друг сайт-да си изливаш злобата

Значи човека, който казва какво мисли посредством некролог заслужава бан, а човека, който казва какво мисли посредством псувни не... е те тва е криворазбраната цили-вили-зация biggrin.gif
Hanibal_Lektar
Всички който ревете против модераторите ... само си представям ако имате за един ден права ще затворите форума , ще колите и бесите наред ...
Ken
ЦИТАТ(Hanibal_Lektar @ 15.08.2008г. в 11:00ч.) *
Всички който ревете против модераторите ... само си представям ако имате за един ден права ще затворите форума , ще колите и бесите наред ...

Къде видя, че някой е искал подобни права ?
tory_
Hanibal_Lektar ти що си мислиш, че щом нямаме мод права тук, нямаме и другаде или никога не сме имали?
trapped
ЦИТАТ(V 12 @ 14.08.2008г. в 22:31ч.) *

От цялата тема, болднатото най-силно ми се наби в очи. Вярно, не знам за какво става въпрос в конкретния "казус". Не знам дали авторът представя информацията коректно. Не познавам детайлите. Но знам какво аз съм виждал и то абсолютно се покрива с описаното.

Та въпрос! Не е към потребителите, а към хората, които модерират разделите тук. Включително и към админите. И въпросът не е реторичен. Няма да питам дали "това е правилният начин". Няма да питам "Така ли искате да се модерира тук?" няма да питам "30 дни не са ли много за такова "нарушение"? Че защо да питам? На мен онзи ден ми бутнаха една година бан, за 2 ЛС-та. Никът ми така и не се появи в темата за наказаните потребители.

Питам ви нещо което не знам: Набиват ли ви се в очи такъв тип модераторски действия и какво мислите? Как ги оценявате според собствената си ценностна система?

Едва ли мнозина ще отговорят конкретно.
Но на повечето от вас се е случвало: появява се нещо, а после изчезва. Защо? Не е ясно. Вероятно обяснение? Защото някого си не го кефи. А то е недоказано обяснение. И въпросът остава.

Едит: Hanibal, ние не "ревем" срещу модераторите, напротив. Ревем срещу конкретни модератори, обозначени. И после, надявах се е станало ясно: ние не "ревем". Аз лично съвсем явно ги атакувам. Очаквам да се защитят както подобава, но от предишните теми се видя, че или не искат, или са неспособни. Това е, което мога да направя. както намекна Тори, аз модерирам друг форум и имам някакво понятие как се прави това /всъщност И благодарение на лошия пример, който ми бе даден от двама-трима модове докато пипах няколко раздела тук/.

Виждам, че някои модератори на раздели тук имат табели "Модератор", а други нямат? След като имате такива механизми за стимулиране, ми е интересно - защо някои стари модератори на раздели нямат табели, а други /пресни/ - имат. Не ще да е случайно.
momolord
ЦИТАТ(trapped @ 15.08.2008г. в 11:07ч.) *
От цялата тема, болднатото най-силно ми се наби в очи. Вярно, не знам за какво става въпрос в конкретния "казус". Не знам дали авторът представя информацията коректно. Не познавам детайлите. Но знам какво аз съм виждал и то абсолютно се покрива с описаното.

Аз ще ти отговоря относно болднатото. В този случай с некролога, човека според мен си беше за наказание. Некрологът беше много вулгарен, сложен беше в темата за смъртта на Румяна и поругаваше паметта на загиналото момиче.

Противна работа...
trapped
Ясно. Както казах, не познавам детайлите, но познавам въпросният начин 'не ме кефи - няма го'. Въпросът остава - всички знаят за какво иде реч

едит: сетих се за пример! Заповядайте.

Не го търсете с търсачката - няма го.smile.gif
WhiteHart
ЦИТАТ(trapped @ 15.08.2008г. в 11:07ч.) *
На мен онзи ден ми бутнаха една година бан, за 2 ЛС-та. Никът ми така и не се появи в темата за наказаните потребители.

Това е едно от нещата,които трудно приемам - липсата на еднакъв критерий и липсата на прозрачност.Примери - много...

Но на повечето от вас се е случвало: появява се нещо, а после изчезва. Защо? Не е ясно. Вероятно обяснение? Защото някого си не го кефи. А то е недоказано обяснение. И въпросът остава.

Това е другото нещо,което ме дразни - злоупотребата с модераторски права. Вчера бях свидетел как два поста на новорегистриран потребител мистериозно изчезнаха,въпреки че по моята скромна преценка с НИЩО не нарушаваха правилата на форума. Причина - написаното беше неудобно за някого...

Виждам, че някои модератори на раздели тук имат табели "Модератор", а други нямат? След като имате такива механизми за стимулиране, ми е интересно - защо някои стари модератори на раздели нямат табели, а други /пресни/ - имат. Не ще да е случайно.

Нищо случайно няма на този свят. Конкретно на твоят въпрос - от доста време съм забелязал,че тук водещото правило е личната симпатия.

go6o_kara
ЦИТАТ(momolord @ 15.08.2008г. в 10:25ч.) *
Аз ще ти отговоря относно болднатото. В този случай с некролога, човека според мен си беше за наказание. Некрологът беше много вулгарен, сложен беше в темата за смъртта на Румяна и поругаваше паметта на загиналото момиче.

Противна работа...

Супер!

За гавра с ценностите на обществото - 30 дни бан (некролога)

За гавра с целия български народ - 3 дни бан (онзи сладък от малцинствата, devians май беше)
don_baro™
От доста време само наблюдавам форума и не пишех, не смятам и да пиша и за напред кой знае колко, но гледам сте подхванали една от любимите ми теми, та да се включа и аз в дискусията...

ЦИТАТ(Hanibal_Lektar @ 15.08.2008г. в 11:00ч.) *

Здравей, приятелю! Общо взето винаги съм съгласен с теб, но тук не съм много на твоето мнение, по-точно частично. Прав си, българинът получи ли малко власт - и стой та гледай сеир. Направи запитване кой колко време е изтраял като модератор и ще видиш, че има доста рекорди в раздел "Най-бързо свален от поста мод", аз си имам фаворитка в тази категория, но ще си й запазя името за мен. smile.gif
Според мен тук въпросът е друг. Не е "И аз искам да мога да коля и беся", а по-скоро е "Искам да знам за чий съм лапнал банана" и "Защо някои са по-равни от равните". (като едно време в Древен Рим wink.gif)
Че няма как модераторите да са безгрешни е ясно, обаче да грешат само в едната посока - вече е съмнителна работата....
За няколкото години, през които имам наблюдение над форума, стигнах до следните изводи:
1)Не видях оплакване срещу мод от хардуер и софтуер. Даже имаше теми, в които благодарят на Кокомил и останалите. ЗНАЧИ хората се стараят и наистина постъпват коректно с потребителите. Евала!!!
2)Оплакванията основно са срещу хора, "пипащи" в общите раздели.
В единия раздел правилата работят перфектно, в друг - не.

Извод: Проблемите не са в правилата на форума!

П.С.: Моята група още няма официално име, пък и се състои само от 1 човек - мен. Засега групата ми се е именувала "Групата на групата"!! wink.gif
Madonna
Ха,появиха се потребители,които отдавна са спрели да влизат и пишат тук.Сега и тях ли ще причислите към групата на Шаро или ще кажете,че сме ги издирвали и насъсквали?!Тезата ви за Шаро и сие издиша от всякъде,сменете плочата..

А това защо го изтрихте снощи?Аз само си питам де...
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(go6o_kara @ 14.08.2008г. в 15:35ч.) *
Те и модераторите обиждат, идилия направо.
Ти даваш ли си сметка какво е един форум, един сайт и как се издържа, как същестува?
Личи си че дори и идея си нямаш.
Предполагам че и други потребители ще прочетата това, така че ще се опитам да обясня малко.
Форум се прави лесно: купува се реално IP и готово. Ако нямаш компютър си плащаш и хостинг. Пак не е скъпо.
Дотук имаме едно хубаво любителско начинание, мрежата е пълна с такива.
Форума обаче се разраства, посещаемостта скача неколкократно. Появяват се рекламни банери, собственика на форума започва да избива разходите и дори да печели. Появяват се платени публикации. Още пари.
В момента в който потребителите престанат да посещават форума секват банерите и публикациите.
Простичко, нали?
Надявам се това напълно тривиално обяснение да свърши работа и да е достатъчно ясно.
Този форум е известен и ценен, но това не е вечно, без потребители ще падне надолу.
Vox Populi, Vox Dei!

Не мога да разбера какво ви пречи на вас-на теб и на другите, това, че някой си печелил нещо си!!! Нима не печелят от вас, когато ходите да си купите я ядене, я дреха, я нещо по-голямо?! Какво толкова е станало като някой е намерил начин за печалба, като било толкова лесно да се печели от тези неща защо и други- и ти не печелиш от това! Свят широк, пространство голямо, място за изява и доказване има, не е като да няма! Човек щом иска ще постигне нещо ще го постигне, а не да се вре да злорадства! Много ми е ясно за какво говориш- и аз съм била администратор и модератор на сайт-форум, така че изобщо няма нужда да поясняваш някой неща!!!
Ще ти кажа нещо, щом се самоизяждаме един друг- потребителите, никак не са виновни модераторите, все ги слагаме между чука и наковалнята? Е, ли така? Така е! Все да ни разтърват стоят, хайде сега сякаш не знаеш че е така! А може и да не знаеш, ти си от скоро тук и нямаш толкова наблюдения върху форума, освен ако не си стар потребител под прикритие, ама мен това никак не ме вълнува! Тук всеки се скрил зад клавиатурата и се прави на велик, това и баба го може!
Та хайде стига детинщини, ами успокойте страстите-хормоните, това са ненужни скандали и всички много добре знаят това!
Нещата ще са си така както са си, форума не е наш, нито ваш, форума е на тези които са го направили и техен ще си остане, така че не е моя или ваша работа да говорите за чуждото, чуждото не е нашето или вашето, то принадлежи на други хора! Така, че откажете се от това да се излагате! И престанете с нападките защото това не ви прави чест!

Пък и като искате не пишете тук, никой не ви е сложил пушка на врата и да ви принуждава!
go6o_kara
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 15.08.2008г. в 11:52ч.) *
Не мога да разбера какво ви пречи на вас-на теб и на другите, това, че някой си печелил нещо си!!! Нима не печелят от вас, когато ходите да си купите я ядене, я дреха, я нещо по-голямо?! Какво толкова е станало като някой е намерил начин за печалба, като било толкова лесно да се печели от тези неща защо и други- и ти не печелиш от това! Свят широк, пространство голямо, място за изява и доказване има, не е като да няма! Човек щом иска ще постигне нещо ще го постигне, а не да се вре да злорадства! Много ми е ясно за какво говориш- и аз съм била администратор и модератор на сайт-форум, така че изобщо няма нужда да поясняваш някой неща!!!
Ще ти кажа нещо, щом се самоизяждаме един друг- потребителите, никак не са виновни модераторите, все ги слагаме между чука и наковалнята? Е, ли така? Така е! Все да ни разтърват стоят, хайде сега сякаш не знаеш че е така! А може и да не знаеш, ти си от скоро тук и нямаш толкова наблюдения върху форума, освен ако не си стар потребител под прикритие, ама мен това никак не ме вълнува! Тук всеки се скрил зад клавиатурата и се прави на велик, това и баба го може!
Та хайде стига детинщини, ами успокойте страстите-хормоните, това са ненужни скандали и всички много добре знаят това!
Нещата ще са си така както са си, форума не е наш, нито ваш, форума е на тези които са го направили и техен ще си остане, така че не е моя или ваша работа да говорите за чуждото, чуждото не е нашето или вашето, то принадлежи на други хора! Така, че откажете се от това да се излагате! И престанете с нападките защото това не ви прави чест!

Пък и като искате не пишете тук, никой не ви е сложил пушка на врата и да ви принуждава!

Ти майтап ли си правиш?
Подиграваш ли се?
На колко си години?

Специално заради теб ще се повторя:
Този форум същестува защото потребителите го посещават.
Не ме интересува колко и как печели собственикът.
Ти от къде си въобрази че ме изтересува какво има в чуждата паница? Игрички ли въртиш? Какво?
Стига се прави на интересна. Все се опитваш да извъртиш темата в някаква друга посока.
Ако могат и по 10 милиона да печелят дневно от този сайт, само да си оправят модераторите.
Интересно ми е какво ще ми отговориш сега?!

Форумът е място на което се събират хората, и собственикът е длъжен да се съобразява с тях. Какво става в хотел с лошо обслужване? Стои празен и или го затварят или се продава.
Защо някои заведения стоят постоянно празни и през месец-два сменят я фасона я собственика?
Имаме право да говорим за чуждото защото ние потребителите сме желани в този форум, в противен случай никой никога няма да разбере за него и същестуването му се обезмисля.
dindi
ЦИТАТ(yvsot @ 14.08.2008г. в 20:21ч.) *
Ангелзинг е мишена

Много спорно твърдение.

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.