Мерси още веднъж за отключването на оригиналния ми акаунт.
Веднага пускам доказателство, че темата не е изчерпана и други хора искаха да се изкажат:
ЦИТАТ(Ивсот)
ЦИТАТ(Volvo_S40)
Иначе ако ми извадиш лееекичо сексуално насочените стихотворения, които ми затри миналия път - направо заравяме томахавката. Пък ако възстановиш и стиховете на Инфинити_ква_беше - черпя бира.
Минали сме този път. Отправяш недоказуеми обвинения. А уж си правист.
Първоначално си мислех поста ми да съдържа единствено:
Но щеше да е в разрез с...
ЦИТАТ
2.8 Не са желателни безсъдържателните мнения ("Хахахахахахаха", "Жестоко е!", "Много яко", "Харесва ми!", емотиконки и т.н.) и теми. Нека подобни мнения бъдат придружавани с обосновка.
...което всъщност е и повод част от предходните мнения да бъдат изтрити.
Ostavime, май взе да става интересно, доста анономни надзъртат тук.
На темата: Какво би могло да те спре ли? Ами здравият разум например, на това разчитам! Все някой, все някога трябва да го прояви. А и нали знаеш кой отстъпва?!
Тrapped, аз с теб вземане-даване не съм имала и единствено те познавам чрез прочетеното в раздел "Кино" и личния ти блог. "Що за стока си" не знам, но това едва ли е целта. Мен ме интересува друго. Как може овчар/говедар да прави оценка на юрист?
За да съм достатъчно явна и открита, ако ще ставаш адвокат на Сашо, значи аз ще съм от страната на прокуратурата. Едва ли някой е впечатлен от сегашният ти подпис. Може би искаш да ми/ни кажеш, че трябва? Знам ли?!
Madonna, открито заявявам, че отношението на algor /и отчасти на пригласящите му/ към останалите потребители трябва да се коригира, в противен случай ще се санкционира. А иначе покрепям становището ти относно "вашите". Ще ми се да бяха "нашите", общите.
ЦИТАТ(deliverme)
Аз обаче не се сещам някой от екипа да е пускал тема срещу някой от съфорумците, от типа на "Да освиркаме публично babatiotmexico".
Знаеш ли аз какво не се сещам, някой модератор да е бил изтипосан в ТАЗИ тема, но пък вместо публично освиркване съм виждала публично псуване и когато му олекне /на dqdomiotandora/ от ругатните следва банване. ЦИТАТ(deliverme)
Заглавието и гласеше: Най-позитивен и най-негативен потребител.
Само че не я разбра. И ако искаше да изразиш открито впечатленията си от някой тук, можеше да го направиш там. Но ти не посмя, а само гледа.
Аз съм пропуснала, та да наваксам...Само че не я разбра. И ако искаше да изразиш открито впечатленията си от някой тук, можеше да го направиш там. Но ти не посмя, а само гледа.
ЦИТАТ(backata)
не те намирам в класацията нещо
Тази личност лежи на стари лаври и вади статистики от времето когато имаше МНОГО хора които го харесваха, включително и аз бях сред тях. Едно или две плюсчета са мое дело, той помагаше в раздел "Музика" и беше изключително полезен поребител. Откакто я няма системата за рейтинг изчезна и ентусиазмът му. Това ме кара да кажа: Върнете му чесалото!
И като за финал: Искам да благодаря за думите на momolord, те бяха със съдържание. Погледнете съветите на dindi, вслушайте се в критиката. Моля, да не се бъркат думичките "мъжкар" с "каруцар" или "пъдар".