Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Гола гвардейка - Албена Вулева - По крилца и рогца !
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2
Hanibal_Lektar
Гола гвардейка

Албена Вулева хвърли дрехите и позира гола за Плейбой.
Скандалната водеща на "Сигнално жълто" се разсъблече на фонтана пред президенството, а след това и пред Парламента.
Без свян, пред погледа на гвардейците и протестиращите симпатизанти на "Атака", разположени пред президентството, г-цата остана само по жартиери и нова прическа.
Преди два дни тя бе забелязана в столичен фризьорски салон, където пристигна с шапка на главата, за да прикрие нескопосано поставените й кичури изкуствена коса.
Очевидно коафьорите са се оказали нещо като магьосници и са успели да я приведат във вид, достоен за сесията й в Плейбой.
Голотата й обаче скандализира възрастните привърженици на Волен, които от дни се мъчат да направят нещо като народен парламент на Дондуков 2.
Лично кметът Бойко Борисов разрешил на Вулева да покаже гръд и да приседне на шадравана.
Месеци наред слух обикаля тв коридорите - Албена мести предаването си "Сигнално жълто" в ТВ2, така щяла да придобие още по-голяма популярност и гледаемост.
Шоуто на блондинката щяло да е с ново име и нова визия.

Албенчето гола-голеничка пред Парламента

Източник:dnes.bg
Trichocephalus
Ужас ohmy.gif

със сигурност няма да имам ерекция поне за три дни след тази гледка scared.gif
Hanibal_Lektar
И ще ми критикува другите хора ... Д...то и червено ли е или изцапано wink.gif ?!?
COCOMEN
Някой май я е няпляскал палавницата. Но май си и заслужава тупаника. Като гледам тези снимки май няма по изложил се човек huh.gif
oggy_bogy
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 14.08.2008г. в 17:59ч.) *
Ужас ohmy.gif

ЦИТАТ(Hanibal_Lektar @ 14.08.2008г. в 18:03ч.) *
И ще ми критикува другите хора ... Д...то и червено ли е или изцапано wink.gif ?!?

cant believe.gif cant believe.gif cant believe.gif no-no.gif no-no.gif no-no.gif
krali
С тези малки ц..и, как изобщо са се навили да я снимат.
sosorry
Ужас. От плейбой не знам дали искат да си дигат рейтинга, но с това - едва ли. А за Албена какво да кажа - проста, грозновата руса селянка с груб и циничен език, знаеща да одумва наред с право или без, търсеща пуста слава и пари. Ужас huh.gif
WhiteHart

Нямам какво друго да добавя...
elizabet
ЦИТАТ(WhiteHart @ 14.08.2008г. в 18:53ч.) *

Как може да сръвняваш горкия крокодил с това НЕЩО!Че то ако я види ще трябва да посещава редовно психиатър и да мине на много силни анти-депресанти.. biggrin.gif
DEAM
ЦИТАТ(COCOMEN @ 14.08.2008г. в 18:16ч.) *
Някой май я е няпляскал палавницата. Но май си и заслужава тупаника. Като гледам тези снимки май няма по изложил се човек huh.gif

Подобни "плясканици" се получават когато ти е некачествен рендера. Пък и нали е била приседнала smile.gif Искам да я видя ето тука -----> ЦЪК . Инак добре лошо няма дават и пари и толкоз. Източника ?
ЦИТАТ
Само дупето защо е синьо-червено??? Снимка: Булфото
smile.gif интересно ми е цяла гвардия ли се е събрала да я снима? Каква загуба за списанието при толкова много жадни за слава в България tongue.gif
WhiteHart
Върло си е грозна,без значение рендери-мендери. Превзетостта,злобата и простотията са и изписани на лицето...
RefreshMe
Съжалявам, Албена не ме кефиш.
Абе много изкуствен й изглежда носа, да не би да го е оперирала?
frason
ЦИТАТ(WhiteHart @ 14.08.2008г. в 18:53ч.) *

ми то картинките си казват всичко. не разбирам като не си 90 60 90 със супер фаца и разширено от правене на деца на богаташи ПУССИ к'во аджеба правиш в Плейбой?!? smile.gif
haidukpikaso
Олее,язък-че си ми адашка
Що се излагаш
sad.gif
Сега ако не ни забранят правата за Плейбой-няма да е друг път
ph34r.gif
productxaxa
Това си е чиста излагация... wub.gif
shanna
Абсолютен потрес ph34r.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(shanna @ 14.08.2008г. в 20:09ч.) *
Абсолютен потрес ph34r.gif

Ще се справи ли фотошопа с тая мисия невъзможна
lol6.gif
sosorry
Дано този, дето ще редактира снимките да е хладнокръвен и да не се вглежда много в тях. Иначе дано си е взел успокоителните biggrin.gif
iveta7
Ужасна гледка ohmy.gif ohmy.gif
beli99
Като гледам Албенчето си мисля,че всяка втора жена в БГ изглежда по-добре от нея!Самочувствие без покритие-често срещано напоследък.При нея най-силно е развит българския манталитет-не харесвам никого и нищо що е българско.
desert_rose
Интересът към беше замрял. Нейната цел никога не е била да я харесват. Реклама.
frason
ми те хората казват уж, че и лошата реклама е реклама, ама тя албенчето антикампания си прави smile.gif
beli99
ЦИТАТ(desert_rose @ 14.08.2008г. в 21:22ч.) *
Интересът към беше замрял. Нейната цел никога не е била да я харесват. Реклама.

Може би е вид провокация,защотоне мисля,че има човек,който не иска да е харесван
selia
Кой я харесва тази? Че и дърта изглежда на всичкото отгоре....

Определено тя е платила на Плейбой за снимките smile.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(selia @ 14.08.2008г. в 23:44ч.) *
Определено тя е платила на Плейбой за снимките smile.gif

То ако нашия Плейбой разчита на плащане за снимки...
Абе горките минувачи,гвардейци и всички зърнали я
Пък на фотографите и другите от екипа трябва да им плащат труд във вредни условия 200%
wub.gif

selia
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 15.08.2008г. в 01:49ч.) *
То ако нашия Плейбой разчита на плащане за снимки...
Абе горките минувачи,гвардейци и всички зърнали я
Пък на фотографите и другите от екипа трябва да им плащат труд във вредни условия 200%
wub.gif

Определено мястото е избрано за да се коалират новите "зли езици"- Албена Вулева и Атака smile.gif
Stambini
Просто: No Comment
Тая нещо не е наред с акъла , между другото през 1999-2000 г. е подала молба за работа в Пайнер но на нейно място май бяха избрали Десислава или Камелия.
Филипов
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 14.08.2008г. в 20:59ч.) *

ЦИТАТ(sosorry @ 14.08.2008г. в 21:30ч.) *
Дано този, дето ще редактира снимките да е хладнокръвен и да не се вглежда много в тях. Иначе дано си е взел успокоителните

Че да не би да са пуснати нередактирани снимки? То или ще е първият случай в историята или фотошопа или работещият с него са си глътнали граматиката.

ЦИТАТ(selia @ 14.08.2008г. в 23:44ч.) *

Я кажете кой набор е? По спомени е под 30, но доста жени над 40 изглеждат несравнимо по-добре. То попаднах на рекламни публикации че еди си кой фитнес цървул платил за силикон !?! Или и на доктора се е дръпнало нещо или направо ако е след операция какво ли е било преди?

То за нея мнението ми е: Присмял се щърбел на хърбел (или обратното) . . . .
shefkata
Честита гледка на мъжката аудитория ! lol6.gif
Заплакнахте ли очите ? biggrin.gif
Аз ич не я харесвам тая...Сега...още повече ! magnifier.gif
potrebitel
ohmy.gif Тая как са допуснали да я снимат за Playboy? ohmy.gif

И верно какво й е на дупарата? Тя и без това не е добра, ама така изглежда още по-зле stop.gif
hlevoust
ЦИТАТ(shefkata @ 15.08.2008г. в 10:23ч.) *
Честита гледка на мъжката аудитория ! lol6.gif
Заплакнахте ли очите ? biggrin.gif ...

С какво no-no.gif scared.gif?
Крокодилът изглежда далеч по-добре от въпросното същество, не мога да я нарека дама.
Geronimo
ohmy.gif

ЦИТАТ(haidukpikaso @ 14.08.2008г. в 20:59ч.) *
lol6.gif

Ooo, не може да не са бутнали с фотошопа, но дотолкова са могли да коригират biggrin.gif (трудничко е да направиш крокодил да прилича на човек, пък било то и с фотошоп ph34r.gif )

Стоби
Сега остава и министър Масларова да я последва cool.gif но назря въпросът на какво се дължи желанието на дамите да се снимат голи напоследък , на пари и реклама не е, нещо друго ще да е
kucipo
А Плейбой верно ли ще й дадат пари? Колко? 23 стотинки?
Hanibal_Lektar
ЦИТАТ(kucipo @ 15.08.2008г. в 16:41ч.) *
А Плейбой верно ли ще й дадат пари? Колко? 23 стотинки?

laughing5.gif lol6.gif не 24 wink.gif
Censored
Аз пък не виждам какво не и харесвате на момата.
Всичко си има (с малки забележки), а и не мисля, че който и да е от гореповърналите от вида и ще откаже, ако му се удаде възможност да пробва креватните умения на госпоицата.
Гроздето е киселко май...
Hanibal_Lektar
ЦИТАТ(Censored @ 15.08.2008г. в 17:09ч.) *
Всичко си има (с малки забележки), а и не мисля, че който и да е от гореповърналите от вида и ще откаже, ако му се удаде възможност да пробва креватните умения на госпоицата.

Приятелю алгор , не че " Гроздето е киселко " ама като знаеш какви ги приказва за другите и сега я видиш с този червен з***к и тези малки ц**и ти става смешно / че чак жалко / wink.gif !
WhiteHart

Това,че бих я уважил,не означава,че не е грозна. Означава,че съм свалил летвата... biggrin.gif
KoKKinoU_FaN
Думи нямам за това същество.
RefreshMe
ЦИТАТ(Censored @ 15.08.2008г. в 16:09ч.) *

Мм, прекалено ми е миличък да й го дам. Ама ти сериозно ли?
Щом пишеш това, явно жена ти не е кой знае какво. Я се замисли колко по-привлекателни моми има из България и са станали известни по малко по-друг начин (едва ли по-приятен от този на Вулева), но поне е по-скрит. Самочувствието не мога да коментирам, защото не я познавам. И въпреки всичко, ако се абстрахирам от всичко, лицето й ми прилича на пудел, а аз не искам с куче.
dimd
Понякога влизам в положението на хората предпочитащи своят пол/т.н. гей/.
Моята философия,че грозна жена няма/а малко водка,примерно/,но след толкова години усърден труд и оплюване на певачки,перачки и шивачки,не виждам/а сигурно повечето от вас/нещо,което би ме накарало да възприема въпросната мома,за повече имаща/можеща/от самите тях.
Просто-хигиена нулева !
Censored
ЦИТАТ(RefreshMe @ 15.08.2008г. в 22:25ч.) *
Мм, прекалено ми е миличък да й го дам. Ама ти сериозно ли?
Щом пишеш това, явно жена ти не е кой знае какво. Я се замисли колко по-привлекателни моми има из България и са станали известни по малко по-друг начин (едва ли по-приятен от този на Вулева), но поне е по-скрит. Самочувствието не мога да коментирам, защото не я познавам. И въпреки всичко, ако се абстрахирам от всичко, лицето й ми прилича на пудел, а аз не искам с куче.

А ти сериозно ли намеси тук жена ми?!?!
Какво общо има едното с другото???
Къде съм написал, че аз ще се плющя с нея (А.В.) при първа възможност?

Изказах мнение относно дамата и относно сексуалните мераци на колегите нагоре в темата.
Ако искаш да си говорим за жените, гаджетата, любовниците или каквото и да е друго, отваряй тема където трябва и аз идвам.

пп. Това, че в нейно лице виждаш пудел, доктор Фройд би го обяснил бързо и точно.

ппп. Няма да правя класация на Плейбой, но определено таз е по-добре от някои модели изтипосани там.
Примерно баба Лили...или тризначките...

Да продължавам ли?
Филипов

ЦИТАТ
Путь к сердцу мужчины лежит: для красивых женщин через желудок, для некрасивых - через печень.

Ако знаеш за този крокодил колко богоугодна течност трябва да преработи черния ми дроб . . . . . Ще се шашнеш ohmy.gif
PavKaa7aa
Извинете ме,но ще помоля повече никога не ни плашите по подобен начин!!!След като видях следните постове получих:
1:Инфаркт
2:Инсулт
3:Пристапи на паника
4:Психични отклонения
5:Стрес
6:Високо кръвно
7:Подтик към самоубийство
Ще помоля авторите повече никога да не качвате подобни теми и ПОСТОВЕ защото следващия път може да няма кой да ми окаже 1-ва помощ!!!
RefreshMe
ЦИТАТ(Censored @ 15.08.2008г. в 22:25ч.) *
А ти сериозно ли намеси тук жена ми?!?!
Какво общо има едното с другото???
Къде съм написал, че аз ще се плющя с нея (А.В.) при първа възможност?

Изказах мнение относно дамата и относно сексуалните мераци на колегите нагоре в темата.
Ако искаш да си говорим за жените, гаджетата, любовниците или каквото и да е друго, отваряй тема където трябва и аз идвам.

пп. Това, че в нейно лице виждаш пудел, доктор Фройд би го обяснил бързо и точно.

ппп. Няма да правя класация на Плейбой, но определено таз е по-добре от някои модели изтипосани там.
Примерно баба Лили...или тризначките...

Да продължавам ли?

Ако искаш продължавай, не ми харесва вкусът ти. Момичето всичко си има - безспорен факт!
Прощавай, че намесих жена ти (сигурно е хубава), но равнодушната ти реакция ме накара малко да се притесня. Като се замисля, може би си малко повече толерантен от останалите и си склонен да изпиеш повече. wink.gif
За гаджета, жени и любовници не искам да говоря, но факта, че Албена си има всичко не я прави автоматично привлекателна, нали така, защото и леля Донка счетоводителката си има всичко, ама някак тая бенка диагонално на 3 пръста от горната устна не ми се струва секси.

Поздрави жена ти.
PavKaa7aa
ЦИТАТ(PavKaa7aa @ 16.08.2008г. в 00:16ч.) *
Извинете ме,но ще помоля повече никога не ни плашите по подобен начин!!!След като видях следните постове получих:
1:Инфаркт
2:Инсулт
3:Пристапи на паника
4:Психични отклонения
5:Стрес
6:Високо кръвно
7:Подтик към самоубийство
Ще помоля авторите повече никога да не качвате подобни теми и ПОСТОВЕ защото следващия път може да няма кой да ми окаже 1-ва помощ!!!

Забравих да спомена,но във болниците в цяла България бе открит нов вирус нарича се вирус на Вулева и се предава чрез поглед.Много хора се оплакват от гърчове,припадаци или от моите проблеми!В момента болниците изнемогват защото и много лекари и сестри също са заразени!Нека опазим здравето си като повече никога не поглеждаме подобни постове на възрастни "дами" които искат да привлекът внимание!!!
Madonna
ЦИТАТ(RefreshMe @ 16.08.2008г. в 00:16ч.) *
Поздрави жена ти.

Мерси
voxy
Интересно защо коментирате снимките на Булфото, сякаш са част от фотосесията й за Playboy едното няма нищо общо с другото, отделно с такива папарашки снимки на които известните личност не изглеждат особено добре е пълно, никой не прави подобна драма като тази тук, очевидно професията й оказва влияние върху мнението на повечето за нея. Ако Албена е грозна и непривлекателна как изобщо вървите по улиците при толкова целулит разнасящ се по тях? Я се огледайте около вас, колко от жените биха изглеждали по-добре с този грим, тази прическа и Булфото насреща?
А коментарът как изобщо Playboy се били навили показва абсолютно неразбиране на пазарът и какво се търси, голи и красиви мацки с големи цици под път и над път, не това е водещото при купуването на едно списание
peps4o
Кака са и предложили въобще да я снимат се чудя аз?!?!
Та тя дори и няма що-годе хубаво тяло...Циците и виисят... уф..
Те,че фотографите пресъздават нещата по-красиво от обиновненно-правят го.Ама в тоя случай и трябва вълшебна пръчка xD
lidera
ЦИТАТ
Ужас ohmy.gif

ужасно е..... ебаси самочувсвието.....

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.