Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Интернет пазаруване
kaldata.com - Форуми > Други > Всичко останало

brokensmoon
Здравейте на всички ,
Предполагам има хора от вас които нямат време в обикаляне на магазини за търсене на нещо определено и прибягват в пазаруването по интернет.Бих искал да знам дали сте доволни от закупената стока по интернет,тъй като аз съм си харесал един GSM апарат от mit.bg ,но се притеснявам дали всичко ще е наред.И другото което е в този интернет магазин цената на мобилния апарат е с 200 лв. по малко от колкото в магазин за такава техника.Какво мислите по въпроса - Трябва ли да се доверя на интернет пространството или да заложа на сигурно като отида от магазина и си купя желаната стока?
Благодаря.
janina
Здравей! Аз също съм решила да си купувам нов GSM чрез интернет. Засега съм се насочила към Nokia 6500 Classic gold.Търсих мнения на потребители за него във форума, но никой не се отзова. Така че ще си решавам сама. А от кой интернет магазин да се поръча, наистина си е въпросителна. Бях се орентирала към GET.BG, но се разколебах, защото прочетох много негативни неща за тях в един от форумите, особено при покупка на телефон. Сега се ровя в сайтовете на различните магазини и ще ти пиша на кого ще се доверя. wink.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.