Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: За различните стилове-метъли, байкъри, скейтъри
kaldata.com - Форуми > Други > Всичко останало

жената на шефа
Интересно ще ми е някакво инфо по въпроса с различните стилове относно това какви съществуват хейтъри, метъли, скейтъри и още много такива неизвестни на много от нас ...
Phreaker
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_youth_subcultures
Заповядай
KoKKinoU_FaN
Ама те много бе?
Аз така и не можах да запомня пол`вината smile.gif
Някои хора пак са си нямали работа и са си измислили субкултури
Anti_Nazi
Skinhead for live! OI! OI! OI!
Aliah
ЦИТАТ(Anti_Nazi @ 15.09.2008г. в 15:29ч.) *

ohmy.gif Малко е в страни от темата май..
Remix1912
Ми ква информация искаш,Аз уж съм Рапър,но не се обличам като насран,само слушам такава музика.
Diin
А аз се чудя как скейтърите и брейкърите са метали smile.gif

Но както и да е, пример за хип хоп, брейк , рап и така нататък много... но не вземай за пример само американските такива.... много страни имат страно добри изпълнители в тези жанрове...
Аз например напоследък слушам турски хип-хоп и рап... Ceza , Nefret , C-It , Sagopa са сред най добрите, но има и доста други групички, като тези от Измир например...
Някои от тях са родени в Германия, Франция, и са прихванали стиловете от тези страни, съчеавайки го с традиционна турска фолк и поп музика.....

Преди години слушах едни френски рапъри, за съжаление не помня името на групата им, бяха също много добри, бих казал доста над американските.. които напоследък станаха главно комерсиални изпълнители....

П.С Забравих, албанците се опитват да направят също нещо добро, имат една група Etno Engjujt, изкара няколко добри парчета, румънците също напредват... Хървати, бошняци , македонци и сърби също преоткриват хип хоп културата....
За нашите , ами напоследък никакви ги няма за съжаление....

П.С.С Пример , последния ми поздрав във темата за поздави, чуйте я... Nefret ....

P.S А имитирането на външноста на рапърите и хип-хопърите, както и на техния стил не значи че си такъв.....( това е дори част от комерсиализма в рапа-продават се такива дрехи , които с музиката стават уж модерни ) .... това идва отвътре... всяка култура си има своя философия, а тя не се изразява само във външността......
AciDBurn
ЦИТАТ(Diin @ 15.09.2008г. в 21:30ч.) *
А аз се чудя как скейтърите и брейкърите са метали smile.gif

Но както и да е, пример за хип хоп, брейк , рап и така нататък много... но не вземай за пример само американските такива.... много страни имат страно добри изпълнители в тези жанрове...
Аз например напоследък слушам турски хип-хоп и рап... Ceza , Nefret , C-It , Sagopa са сред най добрите, но има и доста други групички, като тези от Измир например...
Някои от тях са родени в Германия, Франция, и са прихванали стиловете от тези страни, съчеавайки го с традиционна турска фолк и поп музика.....

Преди години слушах едни френски рапъри, за съжаление не помня името на групата им, бяха също много добри, бих казал доста над американските.. които напоследък станаха главно комерсиални изпълнители....

П.С Забравих, албанците се опитват да направят също нещо добро, имат една група Etno Engjujt, изкара няколко добри парчета, румънците също напредват... Хървати, бошняци , македонци и сърби също преоткриват хип хоп културата....
За нашите , ами напоследък никакви ги няма за съжаление....

П.С.С Пример , последния ми поздрав във темата за поздави, чуйте я... Nefret ....

P.S А имитирането на външноста на рапарите, както и на техния стил не значи че си такъв.. това идва отвътре... всяка култура си има своя философия, а тя не се изразява само във външността......

Абе аз дето хип-хоп не слушам, Ceza мине не мине си го пускам - рулира! wink.gif
Diin
всеки сам решава... ако ти харесва слушай.... аз предпочитам и по-малките групи, например напоследък има една Izmir Coast -така се наричат сами wink.gif
Малки в смисъл на почти безизвестни................
Lady_Death
мммммай трябва да питаш нещо по-конкретно, сега не мога ад измисля за какво точно да пиша и какво да пиша.
прави ми напоследък че рапърите и метълите почнаха много да се разбират, или тва е само в мойта компания... ohmy.gif
скейтъри... половината слушат метъл, другата хип хоп, други пък го удрят на ска, изобщо... общо взето тея хора не се изразяват чрез музиката си,колкото и нестандарна да е тя. на тях живота им е скейта, не могат без дъска на 4 колела и изобщо не им пука кой какво слушал или как се обличал. а това че си имат стил на обличане е просто защото е по-удобно да се кара скейт с по-развисени дрехи (мн ясно).
хейтърите... познавам мн хора които казват че са хейтъри ма всичките ми се виждат мн готини и общителни, ха де! и каточели се обличат по-различно само защото не им е комфортно да приличат на другите,нз...
пънкарите... почти нищо не мога да ви кажа за тях, само че са много сексуални, това ми е асоциацията като чуя пънкат и туйто (впечатленията ми не са само на основата на родната статистика)! ph34r.gif
рапърите... оле, не мога да ви кажа нищо което да не знаете за тях май! ама много сериозно понякога не разбирам как може да тръгнеш с лъскав спортен екип, грамадни маратонки и искрящ ланец(описвам конкретен познат wub.gif ) ей тка на даскало, на разходка...
метълите... най-погрешната представа за тях е че са сдухари, тва е най-купонджийската раса! и искам да кажа че има много хора които слушат съответната музика без да следват стила(като мен),което според мен си е хубаво, наистина не разбирам защо не мога да слушам Static X и да не нося кубинки които едвам вдигам поради изключителната си слаботелесност. и аз имах период когато носех дънки в чийто един крачол можех да си пъхна и двата крака ама поради мои си причини реших да си измисля някакъв компромисен вариант и сега се чувствам удобно в каквато и среда да попадна(било то метъли, фешъни, еtc.)
скиновете... ми нз, не познавам скинове rolleyes.gif
хаусърите... ако изобщо считат че си имат стил... обръщение към въпросните хаусъри: "що си правите така устните като се снимате бе хорааааааа, късате ми сърцето!"
емота... е тва са серийните самоубийци на новото поколение! не искат да бъдат разбрани и после реват че не ги разбират...то така и баба може!
ето ги моите мнения за най-често срещаните групи които можете да видите, има още ама ме мързи да пиша smile.gif (ако съм убидила някого, извинявам се, само се шегувкам, не се ограничавам в един стил и уважавам личното мнение smile.gif )
Anti_Nazi
ЦИТАТ(Anti_Nazi @ 15.09.2008г. в 14:29ч.) *

Ами Скинхед също е субкултура! Нали темата е за субкултурите .....? cool.gif
saber123
ЦИТАТ(Remix1912 @ 15.09.2008г. в 22:27ч.) *
Ми ква информация искаш,Аз уж съм Рапър,но не се обличам като насран,само слушам такава музика.

Ставаме двама cool.gif

Музиката характеризира повечето субкултури. Начина на обличане и обноските също... За мене лично понятието субкултура или "стил", както е зададено в темата, означава начин на живот. Според мен първият зададен линк и производните му дават достатъчно информация.
жената на шефа
Мерси на всички ..

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.