Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: На вниманието на мъжете: фаталните грешки
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

DarkLight
Ето една руска статия за 5 фатални грешки, които не бива да допускате по отношение на приятелката си:
Пять глупых мужских ошибок, которые ведут к разводу

Това са да не й подарите нещо на празник, да не се съобразите с нейните планове, да недооцените приятелите й, да закъснявате за срещи и да не се снимате с нея wink.gif

Момчета - внимавайте - за нещо, което на вас ви изглежда дребно, можете и да загубите половинката си smile.gif
kitty
приемате ли и едно женско мнение?

"Това са да не й подарите нещо на празник, да не се съобразите с нейните планове, да недооцените приятелите й, да закъснявате за срещи и да не се снимате с нея"

мии нз другите предствители на нежния пол какво мислят, ама от тея неща дето са изброени само с едно съм съгласна! biggrin.gif biggrin.gif мразя да ми подаряват подаръци и да ме карат да се снимам.. не задължавам никого да харесва приятелите ми, достатъчно ми е да не ги ругае пред мен tongue.gif а пък аз за срещи винаги закъснявам, тъй че по-скоро ще ми трябва някой, който не се изнервя прекалено много като чака (ако съществува такова същество biggrin.gif )
та тъй де.. само ако не зачита мойте планове, много бих се изнервила и ако продължи, едва ли и връзката ни ще продължи

ПП> интересно ми е да чуя други мнения на момичета, щото аз май ще бъда единствената, която мрази подаръците hush.gif
sfmf
пс.Малко съм пиян много малко.. и за мен това е предната вълна от глупости която няма нищо общо с реалноста,това е породено от едиствено и само от това, че когато човек обича някой за него не съществуват такива граници които са описни по горе.Защото той знае какво може да очаква от отсрещната страна и точно това му харесва и възбужда, че може да по закъснее малко , че може да го изнерви , че може .. и тн.. точно това прави любовта полкова интересна толкова непредсказуема толкова интересна.Незнам аз съм момче и мразя да подарявам и да ми подаряват подаръци.. както каза няко понагоре но това става почти непрекъснато и аз няма какво друга да направя освен да се радвам на това..

пс. както и да е имам си личен проблем които не искам да разрастне тук обичам повече от себе си половвинката си и искам да съм с нея до като завърши чикълътми на живот изцяло..

пспс.. извинявам се за грешките които 100% има в поста ми но това е породено от неадекватноста ми в момента.
nanyk
Първо може и без подарък.
Второ ще се ядосам да не се саобразят с плановете ми.
Трето да не чувам обиди за приятелите ми,да си има мнение за него си.
Четвърто може и да закъснява но малко.
Пето може той да снима мене само smile.gif
Arcopix
ЦИТАТ(DarkLight @ 10.09.2005г. в 01:45)
Това са да не й подарите нещо на празник, да не се съобразите с нейните планове, да недооцените приятелите й, да закъснявате за срещи и да не се снимате с нея wink.gif

Ами рядко правя подаръци... (Нали знаете за Габровците)
Е, това да. гледам да се съобразявам.
Какво да недооценявам... Аз ако трябва да оценя всичките й приятели и познати, ще ми трябва едно малко десетилетие...
Закъснявам рядко, но по много.
Мразя да се снимам!

И сега като се замисля направихме седем месеца и кусур... Май правилата не са много точни smile.gifsmile.gifsmile.gif
Isi-Pisi
ЦИТАТ(sfmf @ 10.09.2005г. в 03:51)
пс.Малко съм пиян много малко.. и за мен това е предната вълна от глупости която няма нищо общо с реалноста,това е породено от едиствено и само от това, че когато човек обича някой за него не съществуват такива граници които са описни по горе.Защото той знае какво може да очаква от отсрещната страна и точно това му харесва и възбужда, че може да по закъснее малко , че може да го изнерви , че може .. и тн.. точно това прави любовта полкова интересна толкова непредсказуема толкова интересна.Незнам аз съм момче и мразя да подарявам и да ми подаряват подаръци.. както каза няко понагоре но това става почти непрекъснато и аз няма какво друга да направя освен да се радвам на това..

пс. както и да е имам си личен проблем които не искам да разрастне тук обичам повече от себе си половвинката си и искам да съм с нея до като завърши чикълътми на живот изцяло..

пспс.. извинявам се за грешките които 100% има в поста ми но това е породено от неадекватноста ми в момента.
*

Малееееееееее,колко ли ще се смееш като го прочетеш на трезва глава. tongue.gif tongue.gif
Иначе по темата-най-съм съгласна за цветето.
Представете си празнуваме 7 годишнина от сватбата,аз се подготвям,правя вечеря,купувам шампанско,приготвям чашите от сватбата и накрая получавам за подарък едно нервно настроение,пуска се един филм да се гледа и такива екстри като цветя,целувки,честит празник-БОЖЕ....... sad.gif
aaliyah_st
Не обичам подаръци,по-специално за празници от рода-правим еди-колко-си- месеца.Достатъчен подарък ми е присъствието на любимото същество,усмивката му,нежен поглед,мила дума,страстна целувка и т.н..

Ако иска да е с мен-ще се събрази с мойте планове и няма да ме се сърди,когато не мога да му обърна достатъчно внимание.Както аз се съобразявам с неговите планове-и той ще се съобразява с мойте. wink.gif

Съгласна съм с kitty,че никого не задължавам да харесва приятелите ми,но определено няма да ми допадне ако напсува някой от тях. tongue.gif

Аз закъснявам почти винаги за срещи,може да с 2 мин,но закъснявам.Еее вярно,че зависи къде и с кого отивам,но в повечето случай закъснявам.Щом аз мога-значи и на него му е разрешено. hush.gif

Най-омразното ми нещо е да се снимам,обичам аз да снимам и с удоволствие го правя,но да задължа някой да го снимам-Никога. nono.gif

Въпреки това-внимавайте,момчета/мъже,защото наистина много момичета държат на тези изброените неща. tongue.gif
natikot
ЦИТАТ
Това са да не й подарите нещо на празник, да не се съобразите с нейните планове, да недооцените приятелите й, да закъснявате за срещи и да не се снимате с нея

Сами по себе си,тези грешки не са фатални според мен,стига обаче да не почнат да се случват много често,защото тогава вече се превръщат в неуважение,а това вече си е фатално.
От изброение най-много би ме подразнило да не се съобразят с плановете ми.Всичко друго прощавам без проблем,но при втора или трета грешка...не му завиждам laugh.gif
bo6ko
Май допускам само една грешка от изброените.Това за приятелите.Те са си нейни не е моя работа нито да ги оценявам нито да ги харесвам.
DeadSmurf
ЦИТАТ(kitty @ 10.09.2005г. в 02:03)
приемате ли и едно женско мнение?

"Това са да не й подарите нещо на празник, да не се съобразите с нейните планове, да недооцените приятелите й, да закъснявате за срещи и да не се снимате с нея"

ПП> интересно ми е да чуя други мнения на момичета, щото аз май ще бъда единствената, която мрази подаръците  hush.gif
*

Май главно момичета сме писали smile.gif
А иначе за това (5те неща) - съм съгласна
само за това,че ми се случва да избеснявам понякога,
заради несъобразяването му с плановете,но това е от време на време.
Не държа никак на подаръци, предпочитам едно цветенце от пред блока.

Но за "седем месеца и кусур" сме се напаснали доста добре. smile.gif
slow_burn
ЦИТАТ(DarkLight @ 10.09.2005г. в 01:45)
да не й подарите нещо на празник, да не се съобразите с нейните планове, да недооцените приятелите й, да закъснявате за срещи и да не се снимате с нея wink.gif
*

И аз не държа на подаръците, но държа да се сеща за повода.
Да не се съобразяват с плановете ми ще простя два-три пъти най-много.
Никой не е длъжен да харесва приятелите ми, но поне трябва да ги приема.
Ако закъснява много и често и скалъпва глупави извинения много ще ме издразни.
Аз обожавам и да снимам, и да се снимам, но никого не бих накарала насила.
МОНИ
ЦИТАТ(aaliyah_st @ 10.09.2005г. в 16:53)
Не обичам подаръци,по-специално за празници от рода-правим еди-колко-си- месеца.Достатъчен подарък ми е присъствието на любимото същество,усмивката му,нежен поглед,мила дума,страстна целувка и т.н..

Моето мнение е доста по-различно, може би защото гледам по друг начин на нещата и за мен любовта е много стойностна, просто защото наистина изпитвам и получавам ИСТИНСКА любов. Съжалявам ако ще обидя някой, но връзка продължила 3, 5, или пък 8 месеца не значи напременно ЛЮБОВ. Също така ако си просто "влюбен" в някого не значи, че познаваш любовта.
Когато си с правилния човек и се обичате наистина, то точно тези дни, в които "правим еди-колко-си- месеца" се превръщат в истински празник. Не за друго, ами защото преди еди-колко-си- месеца на този ден ти си се събрал с човека, който сега те прави щастлив, човека който обичаш. И точно този ден не е никак маловажен. Помислете реално, колко важни са именно тези малки "празничета", разчупващи ежедневието.
Относно грешките, в никакъв случай не са фатални, просто ако са системни и съчетани, то вече говорим за нещо друго, но не и за любов.
kitty
ЦИТАТ(МОНИ @ 13.09.2005г. в 17:31)
ЦИТАТ(aaliyah_st @ 10.09.2005г. в 16:53)

Моето мнение е доста по-различно, може би защото гледам по друг начин на нещата и за мен любовта е много стойностна, просто защото наистина изпитвам и получавам ИСТИНСКА любов. Съжалявам ако ще обидя някой, но връзка продължила 3, 5, или пък 8 месеца не значи напременно ЛЮБОВ. Също така ако си просто "влюбен" в някого не значи, че познаваш любовта.
Когато си с правилния човек и се обичате наистина, то точно тези дни, в които "правим еди-колко-си- месеца" се превръщат в истински празник. Не за друго, ами защото преди еди-колко-си- месеца на този ден ти си се събрал с човека, който сега те прави щастлив, човека който обичаш. И точно този ден не е никак маловажен. Помислете реално, колко важни са именно тези малки "празничета", разчупващи ежедневието.
Относно грешките, в никакъв случай не са фатални, просто ако са системни и съчетани, то вече говорим за нещо друго, но не и за любов.
*

Не става въпрос дали е любов или не това, което изпитваш към този човек, а дали би се подразнила ако прави гореизброените неща. Защото аз така и не разбрах какво по-различно ти е виждането от aaliyah_st. Тя никъде не казва, че омаловажава тези дни, в които правите еди-колко-си месеца. Просто, също като мен, не иска подаръци, а самия човек.
МОНИ
ЦИТАТ(DarkLight @ 10.09.2005г. в 00:45)

Момчета - внимавайте - за нещо, което на вас ви изглежда дребно, можете и да загубите половинката си smile.gif

Мисля, че е очевидно, че става въпрос за любов, половинки......Ако не обичаш човека, защо да се притесняваш, то това вече няма да са грешки. :bye:

ЦИТАТ(kitty @ 13.09.2005г. в 17:43)
Не става въпрос дали е любов или не това, което изпитваш към този човек, а дали би се подразнила ако прави гореизброените неща. Защото аз така и не разбрах какво по-различно ти е виждането от aaliyah_st. Тя никъде не казва, че омаловажава тези дни, в които правите еди-колко-си месеца. Просто, също като мен, не иска подаръци, а самия човек.
*

Разбрах те, само че ти човека си го имаш всеки ден до теб, нали се обичате. Не мисли, че съм материалиска и не мога без подаръци, но всеки се ласкае от такива неща - подаръче, цвете....
kitty
ЦИТАТ(МОНИ @ 13.09.2005г. в 17:48)

Мисля, че е очевидно, че става въпрос за любов, половинки......Ако не обичаш човека, защо да се притесняваш, то това вече няма да са грешки. :bye:
*

ама кой е казал, че не обичаш този човек? то ако не го обичаше, едва ли щеше да ти пука дали такива дребни работи дразнят партньора ти.
Но все пак се получава така.. аз например закъснявам почти винаги, няма значение за среща с кого. Това не значи, че не обичам човека!
Вярно е, че би трябвало да се познавате добре и да си знаете кусурите, но се случва и така, че разни малки работи са доста дразнещи и като се съберат по малко, по малко и почвате да се отдалечавате един от друг. Тогава срещаш някой друг, който не прави такива грешчици, който ти харесва и показва заинтересованост към тебе и решаваш, че може би с другия ще ти е по-добре. Затова дребни работи могат и да станат причината за края на една връзка! Тъй че според мен съвета си е на място..

ЦИТАТ
Момчета - внимавайте - за нещо, което на вас ви изглежда дребно, можете и да загубите половинката си
kitty
ЦИТАТ(МОНИ @ 13.09.2005г. в 17:52)
Разбрах те, само че ти човека си го имаш всеки ден до теб, нали се обичате. Не мисли, че съм материалиска и не мога без подаръци, но всеки се ласкае от такива неща - подаръче, цвете....
*

всеки?.. не мисля nono.gif
аз се дразня от подаръци и цветя! ама в истинския смисъл на думата дразня. Ако някой ми подари нещо ще го приема, но ще му кажа тактично, че не ми е приятно (по принцип си казвам всичко направо без мн мн да увъртам) и че няма нужда. Ако него го подразни тва.. съжалявам. Мога да правя компромиси, но с граница!
Isi-Pisi
Е kitty,
тук мненията ни се разминават. cool.gif
Но все по нещо нямаше да си приличаме.Аз обожавам да ми правят подаръци и понеже обожавам цветя,обичам и да получавам такива.С повод или без повод.За мен е от изключително голямо значение един мъж дали умее да поглези една жена и да бъде галантен.
Определено няма да ми приятно вместо подаръци да получавам бой,а вместо цветя груби думи.Не благодаря.Такъв мъж не е достоен да ме има.
Това е моето мнение и не държа никой да го споделя.То си е лично мое и аз просто го споделям с Вас. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
МОНИ
ЦИТАТ(kitty @ 13.09.2005г. в 18:25)
ама кой е казал, че не обичаш този човек? то ако не го обичаше, едва ли щеше да ти пука дали такива дребни работи дразнят партньора ти.
Но все пак се получава така.. аз например закъснявам почти винаги, няма значение за среща с кого. Това не значи, че не обичам човека!
Вярно е, че би трябвало да се познавате добре и да си знаете кусурите, но се случва и така, че разни малки работи са доста дразнещи и като се съберат по малко, по малко и почвате да се отдалечавате един от друг. Тогава срещаш някой друг, който не прави такива грешчици, който ти харесва и показва заинтересованост към тебе и решаваш, че може би с другия ще ти е по-добре. Затова дребни работи могат и да станат причината за края на една връзка! Тъй че според мен съвета си е на място..

ЦИТАТ
Момчета - внимавайте - за нещо, което на вас ви изглежда дребно, можете и да загубите половинката си

*

Напълно съм съгласна тук с теб, мисля че през цялото време говорихме горе долу за едно и също нещо, с тази разлика, че ти не обичаш да ти подаряват подаръци и цветя, а аз обожавам! cool.gif Наистина ги има и този момент - малкото камъче препъва колата. И за последно ще кажа, че мъжете (момчетата) трябва да ухажват и глезят жената по начина, по който тя обича, защото нежната половинка трябва да се чувства желана и ценена. Мъжа трябва да оценява това, че неговото момиче е ТОЧНО с него. :bye: :bye:
Пожелавам на всички да се чувстват желани и ценени, за да знаят че са на точното място с точния човек :bye: УСПЕХ
natikot
ЦИТАТ(Isi-Pisi @ 13.09.2005г. в 20:14)
Е kitty,
тук мненията ни се разминават. cool.gif
Но все по нещо нямаше да си приличаме.Аз обожавам да ми правят подаръци и понеже обожавам цветя,обичам и да получавам такива.С повод или без повод.За мен е от изключително голямо значение един мъж дали умее да поглези една жена и да бъде галантен.
Определено няма да ми приятно вместо подаръци да получавам бой,а вместо цветя груби думи.Не благодаря.Такъв мъж не е достоен да ме има.
Това е моето мнение и не държа никой да го споделя.То си е лично мое и аз просто го споделям с Вас. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Аз споделям мнението ти и бих искала да добавя,че за мен тези дребни подаръчета и цветя са израз на уважение и желание да се достави удоволствие на жената.
nickfox
Може ли да си кажа скромното мнение? Питам, защото в този форум определени хора се дразнят от мнението ми.
Мисля, че и МОНИ и kitty са прави в изказванията си и ги подкрепям, но ....
Едно много малко и важно "но". Същото се отнася и за мъжете ( момчетата ). Нещата са взаимно свързани. Както жената иска да се чувства желана и ухажвана, то и с мъжа е така. Мъжете не сме по-малко чувствени. Отделен е въпроса, че е малко по-различно начина по който го проявяваме.

Поздрави и всичко добро.
МОНИ
ЦИТАТ(nickfox @ 14.09.2005г. в 10:25)
Нещата са взаимно свързани. Както жената иска да се чувства желана и ухажвана, то и с мъжа е така. Мъжете не сме по-малко чувствени. Отделен е въпроса, че е малко по-различно начина по който го проявяваме.
*

Дори съм срещала момчета, по-чувствителни и от много момичета. Но разбира се в това няма нищо лошо, даже мисля че е по-добре мъжа да може да проявава от време на време слабост и чувствителност. Общоприето е мнението, че мъжете нямат право на това, че трябва винаги да са силни, нераними и т.н. Затова например аз се старая винаги и по различни начини да ухажвам и подкрепям приятеля си, все пак всеки има нужда от едно стабилно приятелско рамо, пък било то и женско smile.gif
arti
Малко грешки са наистина фатални - въпросът е да не се превърнат в навик, да има уважение и тия три неща tongue.gif
nickfox
ЦИТАТ(arti @ 14.09.2005г. в 11:53)
Малко грешки са наистина фатални - въпросът е да не се превърнат в навик, да има уважение и тия три неща  tongue.gif
*

Права си. В основата на една стабилна връзка стоят взаимното уважение, взаимното доверие и любовта.
aaliyah_st
ЦИТАТ(nickfox @ 14.09.2005г. в 11:25)
Може ли да си кажа скромното мнение? Питам, защото в този форум определени хора се дразнят от мнението ми.
Мисля, че и МОНИ и kitty са прави в изказванията си и ги подкрепям, но ....
Едно много малко и важно "но". Същото се отнася и за мъжете ( момчетата ). Нещата са взаимно свързани. Както жената иска да се чувства желана и ухажвана, то и с мъжа е така. Мъжете не сме по-малко чувствени. Отделен е въпроса, че е малко по-различно начина по който го проявяваме.

Поздрави и всичко добро.
*

Съгласна съм с това,че и момчетата(мъжете) също обичат да бъдат глезени.Аз лично също обичам да го правя,както и мен да ме глезят.Обичам да ми подаряват цветя,но не само по повод,че сме заедно с него от няколко месеца. smile.gif
Dark`Elf
*

Не съм съгласна с тези неща. Първо отностно подаръка. Не бих се разсърдила ако нямам подарък, най-големият ми подарък естествено е, че този човек е до мен сега в момента...Това ми стига. За какво са другите глупостиwink.gif Но все пак няма да се расрдя, ако ми подари цветя, каквито и да саwink.gif ДОри да са откраднати от някоя градинка.
За плановете - е това ще ме ядоса, може би няма да му призная това, но ще ми стане кофтиwink.gif Как може, ако цял ден съм се приготвила за нещо и той да каже ,че няма да се прави товаwink.gif
За приятелите - нали са мои приятели, не негови. То тогава като не ги харесва какво толкова. Важното е мен да харесваwink.gif Макар, че приятелите са много важни за мен, може първоначално да ги оценил грешно, но в последнствие да разбере грешката си. Но това не е проблем.
Закъсняването - аз по принцип съм точен човек, дори подранявам за срещи, но не може да ме изнерви, освен ако не е закъснял с 10 часаwink.gif
Не обичам да се снимам.
На кратко - съгласна съм само със второто нещо - несъобразяване на плановете миsmile.gif
DarkLight
Явно руските жени са доста по-различни wink.gif

А какви са според вас 5те фатални грешки, които може да допусне един мъж и да ви загуби cool.gif
arti
Наистина фатални грешки според мен са, когато един мъж:
удари жена, предаде доверието й, унижи я умишлено пред други хора, когато я третира като обслужващ персонал и не зачита мнението й.
nickfox
Права си Arti. Това са неща, които според мен не би тртябвало да се случват във взаимоотношемията между мъж и жена, но за жалост са факт.
Аз не приемам някой да посегне да удря човека, който обича и с който дълги години живее в добро и лошо.
Много пъти ми е ставало кофти като чуя от познати да казват "Сега като се прибера, строявам булката да спретне една салатка и сядам да си пия ракийката"
Не може да третираш по този начин жената, която обичаш. Сваляш и звезди, докато се омъжи за теб и си най-милия, а след това я третираш като някаква собственост. Тъпо е.
Но има и едно но.... Жената и тя не бива да действа по същия начин. Често има властни жени, които искат те да командват парада. Те казват какво да става и какво не и си мислят, че ако не са те, то света пропада.
Това също праща всичко по дяволите.
И още нещо много важно за мъжете - научете се да изслушвате половинките си, когато искат да споделят с вас, да ви разкажат как е минал деня им. За тях и техния душевен комфорт това е много важно. Това е една от основните разлики в психиката на двата пола.
Към жените - когато приятеля ви или съпруга ви иска да остане сам, да се усамоти -не му пречете, не му досаждайте. Мъжът има нужда да остава насаме със себе си, да е тихо и спокойно. Нужно му е за да се разтовари, да е дееспособен. Дайте му малко време и след това е ваш.
Уффф, стана много философски и дълго, ама си е самата истина.
arti
Към мъжете - Никфокс започна и да, наистина би било интересно за мен (предполагам и за другите жени) какви са според вас 5те фатални грешки, които може да допусне една жена и да ви загуби - ДаркЛайт надявам се да нямаш нищо против за това допълнение към темата rolleyes.gif
nickfox
Ами ще се опитам да нахвърля нещо. Какво ще се получи вие, дамите ще кажете.
1. Споменах вече за минутите усамотение. Това е времето за релаксация на мъжа и настройването му към дома и домашните задължения. Лошото е, че когато се приберат двамата от работа става кофти, защото жената бърза да разкаже преживяванията си, а мъжа си иска минутите самота. Там вече с годините се изгражда навик за общуване. Иначе и двамата са неудоволетворени.
2. Не ограничавайте свободното време на мъжа и не се опитвайте да го откъсвате от приятелите му. Както вие искате да сте на приказка с приятелки, то по същия начин и той има нужда от това.
3. Не вкарвайте нотка на съмнение в верността му без да има истински и неопровержими доказателства за това. Неоснователната ви ревност може да има точно обратния ефект на този, който ви се иска.
4. Не се опитвайте да вземате връх, да искате вие да сте началниците у дома. Убивате самочувствието му, а и вероятността да го отблъснете е огромна. Търсете равновесието помежду си. Бъдете равни.
5. Не му правете забележки пред други хора и на публично място.
6. Не му дръжте сметка защо е погледнал една или друга дама или се е извърнал подир някоя бамбина. Ееее, красотата трябва да се цени. Той все пак е с вас. Както се казва "очи пълни, ръце празни" или "гледай която си искаш, нали довечера си с мен в кревата".

Малко като за начало.

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.