ЦИТАТ(alota @ 18.08.2008г. в 15:22ч.)

Здравейте , искам да споделя опасенията си.
Напоследък навсякъде ни заливат с сайтове за запознанства, секс , връзки и какво ли още не?!
Аз съм омъжена с дете, мъжът ми е добър , помага ми , НО напоследък забелязах, че се е регистрирал в сайтове за запознанства и в графата му : търси фигурира основно "секс за една нощ, дискретна връзка и т.н."
Смятам , че ще ми изневери ? Как да го предотвратя? Говорим за изневярата след като се е случила , но не и преди това ? Аз не искам при мен да се случи подобно нещо. Искам здраво семейство без емоционални сътресения , който могат да има необратими последствия за брака?
Моля споделете как да предотвратя бъдеща изневяра?
Опитах да поговоря с него за тези сайтове и за профила му там?! В резултат спря за малко и след известно време започна отново да влиза в тях и да е активен. Започна да се крие от мен?
Какво да направя? Моля ,посъветвайте ме и ми помогнете?
Аз съм песимист отностно писаното тук, според мен нищо не може да се предотврати...
Ако човек иска да изневери ще изневери и нищо и никой не може да го спре! Друг е въпроса, дали някоя жена от някакъв си сайт ще върже за еднократно, не зная. Хех, това ми заприлича на търсене на безплатен секс извън дома!!! Нямам си и на представа, защо го правят хората след като си имат жена или мъж до себе си!!! Дано и да не разбирам никога!
Искам само да кажа моята си гледна точка, защото все пак и мен ме вълнува този въпрос, при все че нямам все още точно такъв проблем! Но съм имала подобни проблеми с мъжете с които съм излизала-имам чувството че хората се пристрастяват към такъв род сайтове!!! Та, моето мнение -моята гледна точка е- аз лично няма да мога да вярвам на такъв мъж-човек, просто ще загубя доверие в него! И или ще му кажа какво мисля направо в очите или ще си мъча и ще гледам какво става, а може и да загубя интерес към такъв мъж!!! Едно мога само да ти кажа, че всеки реагира по своя си начин! Ти търсиш как да запазиш семейството си, това е правилна позиция която заемаш ти-евала за което!!! Но мъжа ти явно не е на същото мнение?! Гадая, по написаното от теб! Но точно как стоят нещата няма как да знам. Най-добре е да се води диалог, обаче според мен диалога се води всеки ден, за да няма после отчуждаване!
Но ти може би по-добре и от мен знаеш тези неща и сигурно не ти пиша нищо ново или което не знаеш!
Мен специално такива теми ме обезсърчават до ентра степен...
Като си спомня какво ми казаха преди време и се натъжавам: по повод такъв сайт за запознанства, аз се виждах вече с мъжа за който ще разкажа сега, та той преди да се запознаем е имал регистрации в два такива сайта, или поне аз знам само за два, той сподели за което му благодаря...(ние не сме се запознавали в такъв сайт-да допълня) и той ми заваше, че съм жената за него и когато видях, че посещава отново сайта дори и след като излизаме...аз го попитах, какво прави в тези сайтове и той ми каза: търся си щастието- тогава му припомних какво ми е казал, поспорихме и след известно време той ми каза, че съм права в това, което му споделих!!! Няма значение каква е причината за това да проверява там пощата си, това ще си остане за мен като информация...Може би, добре беше че говорихме, въпреки, че за момента отношенията се обтегнаха, но понякога е по-добре да се говорят нещата по-рано, а не когато вече е късно!!!
Един съвет, най-добре е да слушаш мнението на хора които имат семейства, яхното мнение ще е по-реално ми се струва!!!
Доктора и
динди считам, че могат да помогнат в тази посока на мисли и да бъдат полезни с съветите си!
Лека вечер! И се опитай каквото и да става да си максимално спокойна, защото жените сме по-емоционални и понякога това скапва всичко, а и все пак има да мислиш за още един човек-детето!!!
Помни, че то помни всичко на каквато и възраст да е. Ако е близко с теб, ще види болката децата забелязват тези неща и знаят какво се случва в дома им, ако има проблеми те усещат!
Пожелавам ти, да успееш да запазиш семейството си!