Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Как да предотвратим изневярата?!
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

alota
Здравейте , искам да споделя опасенията си.
Напоследък навсякъде ни заливат с сайтове за запознанства, секс , връзки и какво ли още не?!
Аз съм омъжена с дете, мъжът ми е добър , помага ми , НО напоследък забелязах, че се е регистрирал в сайтове за запознанства и в графата му : търси фигурира основно "секс за една нощ, дискретна връзка и т.н."

Смятам , че ще ми изневери ? Как да го предотвратя? Говорим за изневярата след като се е случила , но не и преди това ? Аз не искам при мен да се случи подобно нещо. Искам здраво семейство без емоционални сътресения , който могат да има необратими последствия за брака?
Моля споделете как да предотвратя бъдеща изневяра?

Опитах да поговоря с него за тези сайтове и за профила му там?! В резултат спря за малко и след известно време започна отново да влиза в тях и да е активен. Започна да се крие от мен?

Какво да направя? Моля ,посъветвайте ме и ми помогнете?
Trichocephalus
Нищо не можеш да направиш, освен да му насочиш мислите на друго място.
Например-повече секс, за да не мисли постоянно за това.Ако трябва-изцеждай го всяка вечер и всяка сутрин.Вечер-секс, сутрин-духовно преди закуска.
Подложи го за седмица на тази диета и ще видиш, че сам няма да мисли за сайтове и т.н.

haidukpikaso
Липсва му секс-от ясно по-ясно
Каквото не го намира при теб-ще го търси навън
Ти си тази,която трябва да го прикотка отново
cool.gif
elizabet
Неможеш да го спреш.Ако той реши ще ти изневери и ти нищо неможеш да направиш по въпроса.Така е и при мъжа и при жената.Най-добре е да го оставиш да си чати може би го прави да се развлича,а и невиждам нищо лошо в чата,по този начин разпуска.Аз съм се регистрирала в такъв форум,това незначи че съм тръгнала по мъже или нещо такова.А и предполагам знаеш,че забранения плод е най-сладък..
selia
Опитай се да бъдеш отново момичето в което се е влюбил - флиртувай с него, бъди нежна жадуваща за ласки... може би това ще го поспре да не чати..

Въпреки че ако трябва да бъда честна около мен също почти всички са започнали да чатят в такива сайтове и то основно женени....
Nikieva
Няма спиране.......огледай се,ослушай се,и потърси причината в теб.
Madonna
Аз също съм на мнение,че не можеш да го спреш.Говори с него.Питай го какво очаква,какво не му стига,какво търси.Не обвинявай себе си!
dareto
Аз също мисля, че не можеш да го спреш, но не съм съгласна, че му липсва секс... нали има една приказка "Жено много си ми миличка, много си ми хубавка...само ако беше и чуждичка"
Има един период и при мъжете, и при жените когато просто искаш промяна...Много е тежко за половинката, но е неизбежен!
На твое място бих му показала, че съм готова на промяна и че няма да допусна да го загубя заради нея... така може да се надяваш, че всичко ще си остане само чат!
Имам приятелка, която разбра, че мъжа и е кръшнал само веднъж, но казва, че за нищо на света няма да му каже или да му търси сметка, защото от тогава нещата в семейството тръгнали на добре явно просто е имал нужда....
Има всякакви случаи, така че отпусни се и ... действай ти си жена твоята интуиция ще ти покаже как да действаш!
Ааааааааааааа и най - важното, НЕ ТЪРСИ ВИНАТА В СЕБЕ СИ!
Това само ще те накара да хвърлиш излишно енергията си, без успех и полза! Така ще се смачкаш, че ще загубиш самоуважение, а от там и неговото и ефекта ще е обратен! Пожелавам ти успех!
izabel1
Аве изобщо защо се жените не ми е ясно. А пък по такива саитове никога няма да се регистрирам , там какви окъсали кошници има не е истина . Тя ако е някое цвете за мирисане изобщо няма да и остане време за такива саитове защото ще е затрупана от оферти. Сега даи да спасяваме потъващия кораб , я се огледаи в някой по симпатичен комшия и му дай свободно на твоя.
ivo23
ЦИТАТ(alota @ 18.08.2008г. в 15:22ч.) *
Напоследък навсякъде ни заливат с сайтове за запознанства, секс , връзки и какво ли още не?!
Аз съм омъжена с дете, мъжът ми е добър , помага ми , НО напоследък забелязах, че се е регистрирал в сайтове за запознанства и в графата му : търси фигурира основно "секс за една нощ, дискретна връзка и т.н."

Смятам , че ще ми изневери ? Как да го предотвратя? Говорим за изневярата след като се е случила , но не и преди това ? Аз не искам при мен да се случи подобно нещо. Искам здраво семейство без емоционални сътресения , който могат да има необратими последствия за брака?

Опитах да поговоря с него за тези сайтове и за профила му там?! В резултат спря за малко и след известно време започна отново да влиза в тях и да е активен. Започна да се крие от мен?

Регистрай се и ти.
Не се крий от него.
Няма да загубиш нищо.Или ще спре,или ако изневери,ще имаш възможност за същото.Може пък да нацелиш правилният човек на едно такова място.
dimd
Развинти фантазията си,покажи му нови техники,направи неща,които си ги гледала само по филмите след полунощ,изненадай го !
Той търси нещо ново,но може би му е неудобно да го поиска от теб.
И разбира се,разбери,че виртуалната изневяра,не е изневяра,както и самозадоволяването...! speak.gif
izabel1
ЦИТАТ(dimd @ 19.08.2008г. в 04:51ч.) *
Развинти фантазията си,покажи му нови техники,направи неща,които си ги гледала само по филмите след полунощ,изненадай го !
Той търси нещо ново,но може би му е неудобно да го поиска от теб.
И разбира се,разбери,че виртуалната изневяра,не е изневяра,както и самозадоволяването...! speak.gif

Много ме кефят подобни съвети от хора който не знаят на кой свят са или в кой век живеят. Човека е решил вече и ще го направи с цената на всичко мога да се обзаложа. Ако не сега то след време , просто е въпрос на време . Не че няма стабилни бракове ама там секса е на много заден план и за двамата , тоест едната фригидна другия инпотентен и си живеят като приятели а отстрани изглежда като здрав брак. Или вариянт Б и двамата са разкрепостени до N-та степен и думата изневяра не съществува за тях в общоприетия и смисъл. Аве ти може ли да ядеш всеки ден любимото си ястие и да не ти омръзне , както и да го комбинираш ( пиле с ориз , ориз с пиле , варено , печено и т.н).
dareto
Доста дръзки изказвания izabel1...
Съгласна съм с Иво, така може би и двамата ще сте на един и същи старт, ще привличеш вниманието му, а може и да го притесниш,така както той теб... Добра идея!
izabel1
ЦИТАТ(dareto @ 19.08.2008г. в 05:24ч.) *

Даре
хайде да бъдем реалисти и да не се самозалгваме и да се правим на света вода ...
много искам след време авторката на темата да напише как са нещата (около половиката и ) и тогава да коментираме отново. Кротнал ли се е след съветите или е почнал да закъснява след работа .
dareto
Точно защото съм реалистка, за това я посъветвах да не търси вината в себе си!
Няма човек, който да не е изневерявал, рано или късно това се случва!
Но от друга страна съм сигурна, че щом е стигнала да пита във форумите, значи е обмислила всички варианти и причини, всички ходове и последствия... иска само да чуе от някой същото мнение, като нейното за да действа както е решила! И кои сме ние та да и отнемаме тази възможност...Тя пита ние отговаряме! Според мен спиране няма и много вероятно вината от части да е нейно, но дали и е казано какво се изисква и какво дразни, или просто чакат да се сети?!?!?!
Както винаги случаят е има две страни, така че...
ivo23
ЦИТАТ(dareto @ 19.08.2008г. в 11:40ч.) *
Точно защото съм реалистка, за това я посъветвах да не търси вината в себе си!
Няма човек, който да не е изневерявал, рано или късно това се случва!
Но от друга страна съм сигурна, че щом е стигнала да пита във форумите, значи е обмислила всички варианти и причини, всички ходове и последствия... иска само да чуе от някой същото мнение, като нейното за да действа както е решила! И кои сме ние та да и отнемаме тази възможност...Тя пита ние отговаряме! Според мен спиране няма и много вероятно вината от части да е нейно, но дали и е казано какво се изисква и какво дразни, или просто чакат да се сети?!?!?!
Както винаги случаят е има две страни, така че...

Не съм изневерявал...

"Аз съм верен,но на моя стил
Да съм с много жени
И на никоя от тях да не съм изневерил..."

Но,ако още са млади тия двамата,нема нужда да се самозалъгват от сега
dindi
Гледам поставили сте вече диагноза...
Да точиш лиги пред менюто, не е като да си поръчаш вечеря.
Човекът просто си търси тръпка.

Тъй че alota не му мисли ами се регвай в сайта и му напише едно писмо, което да го накара да се изчерви до ушите. Като му се флиртува, няма нищо лошо да флиртува със собствената си жена, обикновено това дори зарежда връзката.
dimd
ЦИТАТ(izabel1 @ 19.08.2008г. в 11:07ч.) *
Много ме кефят подобни съвети от хора който не знаят на кой свят са или в кой век живеят. Човека е решил вече и ще го направи с цената на всичко мога да се обзаложа. Ако не сега то след време , просто е въпрос на време . Не че няма стабилни бракове ама там секса е на много заден план и за двамата , тоест едната фригидна другия инпотентен и си живеят като приятели а отстрани изглежда като здрав брак. Или вариянт Б и двамата са разкрепостени до N-та степен и думата изневяра не съществува за тях в общоприетия и смисъл. Аве ти може ли да ядеш всеки ден любимото си ястие и да не ти омръзне , както и да го комбинираш ( пиле с ориз , ориз с пиле , варено , печено и т.н).

О,izabel1,аз споделям само как се справихме с нашият проблем в семейството,когато към 35,започнах да "забягвам"...!
Знам вече къде съм и в кой свят.
Със сигурност "той" не е решил,а се колебае,иначе нямаше да виси в интернет и да търси нещо,което не се знае какво е-жена,а може би не...!
Има стабилни бракове,готов съм да споря,стига да намериме дефиницията на "стабилен брак".
Именно с малко разнообразие и фантазия,аз все още съм семеен,и все още моята съпруга ме привлича ! smile.gif
И в менюто-"пиле с ориз-ориз с пиле",слагаме "черен пипер","чесън" и куп още "подправки",за които не се сещахме преди...!
И се преоткриваме,колкото и травиално да звучи,izabel1 !
Поздрави !
haidukpikaso
ЦИТАТ(dareto @ 19.08.2008г. в 11:24ч.) *
Съгласна съм с Иво, така може би и двамата ще сте на един и същи старт, ще привличеш вниманието му, а може и да го притесниш,така както той теб... Добра идея!

Зависи какъв е пича
Защото може да си отнесе някой тупаник
biggrin.gif
izabel1
ЦИТАТ(dimd @ 19.08.2008г. в 07:31ч.) *
О,izabel1,аз споделям само как се справихме с нашият проблем в семейството,когато към 35,започнах да "забягвам"...!
Знам вече къде съм и в кой свят.
Със сигурност "той" не е решил,а се колебае,иначе нямаше да виси в интернет и да търси нещо,което не се знае какво е-жена,а може би не...!
Има стабилни бракове,готов съм да споря,стига да намериме дефиницията на "стабилен брак".
Именно с малко разнообразие и фантазия,аз все още съм семеен,и все още моята съпруга ме привлича ! smile.gif
И в менюто-"пиле с ориз-ориз с пиле",слагаме "черен пипер","чесън" и куп още "подправки",за които не се сещахме преди...!
И се преоткриваме,колкото и травиално да звучи,izabel1 !
Поздрави !

Е радвам се че има и хора като тебе които се радват на щастлив брак. Аз малко се изказвам все пак от моя гледна точка , а и от наблюденията ми около околните в моята среда. И съм малко даже много песимист на тема щастлив брак без изневери и т.н. Аз отадавна съм го приел за нормално и не му обръщам внимание. А това с комбинациите и преоткриването е изгубена кауза , ще се преоткриваме две седмици и после ми е бедна фантазията , спими се изморен съм и т.н. Та една моя бивша ми каза веднъж "спити се изморен си ама ако беше с някоя к*рва сън нямаше да те хване да се доказваш"
та това си е моето мнение все пак.

А пък човека дали се колебае или още никоя не се е престрашила това може да го гадаем само, лесно може да се провери.
Едно Л.С. в профила му в саита от някоя нездържаща нимфоманка (дългокрака ) поне на снимка и да видим дали няма да си бие камшика и да измисли колко му е натоварен деня
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(alota @ 18.08.2008г. в 15:22ч.) *

Аз съм песимист отностно писаното тук, според мен нищо не може да се предотврати...
Ако човек иска да изневери ще изневери и нищо и никой не може да го спре! Друг е въпроса, дали някоя жена от някакъв си сайт ще върже за еднократно, не зная. Хех, това ми заприлича на търсене на безплатен секс извън дома!!! Нямам си и на представа, защо го правят хората след като си имат жена или мъж до себе си!!! Дано и да не разбирам никога!
Искам само да кажа моята си гледна точка, защото все пак и мен ме вълнува този въпрос, при все че нямам все още точно такъв проблем! Но съм имала подобни проблеми с мъжете с които съм излизала-имам чувството че хората се пристрастяват към такъв род сайтове!!! Та, моето мнение -моята гледна точка е- аз лично няма да мога да вярвам на такъв мъж-човек, просто ще загубя доверие в него! И или ще му кажа какво мисля направо в очите или ще си мъча и ще гледам какво става, а може и да загубя интерес към такъв мъж!!! Едно мога само да ти кажа, че всеки реагира по своя си начин! Ти търсиш как да запазиш семейството си, това е правилна позиция която заемаш ти-евала за което!!! Но мъжа ти явно не е на същото мнение?! Гадая, по написаното от теб! Но точно как стоят нещата няма как да знам. Най-добре е да се води диалог, обаче според мен диалога се води всеки ден, за да няма после отчуждаване!
Но ти може би по-добре и от мен знаеш тези неща и сигурно не ти пиша нищо ново или което не знаеш!
Мен специално такива теми ме обезсърчават до ентра степен...
Като си спомня какво ми казаха преди време и се натъжавам: по повод такъв сайт за запознанства, аз се виждах вече с мъжа за който ще разкажа сега, та той преди да се запознаем е имал регистрации в два такива сайта, или поне аз знам само за два, той сподели за което му благодаря...(ние не сме се запознавали в такъв сайт-да допълня) и той ми заваше, че съм жената за него и когато видях, че посещава отново сайта дори и след като излизаме...аз го попитах, какво прави в тези сайтове и той ми каза: търся си щастието- тогава му припомних какво ми е казал, поспорихме и след известно време той ми каза, че съм права в това, което му споделих!!! Няма значение каква е причината за това да проверява там пощата си, това ще си остане за мен като информация...Може би, добре беше че говорихме, въпреки, че за момента отношенията се обтегнаха, но понякога е по-добре да се говорят нещата по-рано, а не когато вече е късно!!!
Един съвет, най-добре е да слушаш мнението на хора които имат семейства, яхното мнение ще е по-реално ми се струва!!! Доктора и динди считам, че могат да помогнат в тази посока на мисли и да бъдат полезни с съветите си!
Лека вечер! И се опитай каквото и да става да си максимално спокойна, защото жените сме по-емоционални и понякога това скапва всичко, а и все пак има да мислиш за още един човек-детето!!! Помни, че то помни всичко на каквато и възраст да е. Ако е близко с теб, ще види болката децата забелязват тези неща и знаят какво се случва в дома им, ако има проблеми те усещат!

Пожелавам ти, да успееш да запазиш семейството си!
Стоби
Переш му бельото с омекутител ,лошото е че след като съседката не може да му го дигне то и собствената ептен няма да може. но хубавото е че преди появата на омекотителите за дрехи препоръчвах удар със сатъра по съответната част. cool.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Стоби @ 19.08.2008г. в 20:51ч.) *
Переш му бельото с омекутител ,лошото е че след като съседката не може да му го дигне то и собствената ептен няма да може. но хубавото е че преди появата на омекотителите за дрехи препоръчвах удар със сатъра по съответната част. cool.gif

По-забавно нещо, не бях чела скоро! ph34r.gif
Madonna
ЦИТАТ(ivo23 @ 19.08.2008г. в 10:45ч.) *
Регистрай се и ти.
Не се крий от него.
Няма да загубиш нищо.Или ще спре,или ако изневери,ще имаш възможност за същото.Може пък да нацелиш правилният човек на едно такова място.

Това не е много добър съвет.Ще им хареса и на двамата да бъдат ухажвани,после ще дойде момент,в който няма да искат да спрат и всичко ще е загубено.

ЦИТАТ(dindi @ 19.08.2008г. в 12:16ч.) *
Тъй че alota не му мисли ами се регвай в сайта и му напише едно писмо, което да го накара да се изчерви до ушите. Като му се флиртува, няма нищо лошо да флиртува със собствената си жена, обикновено това дори зарежда връзката.
Това може да доведе точно до обратния ефект,да си помисли,че го следи и му се подиграва.Някак си е подмолно и няма да доведе до положителен резултат.

Както споменах по-рано,бъди открита и откровена с него.Не се прави на маймуна,за да го върнеш при себе си,но не го и оставяй да ти се качи на главата.Има една приказка Once a cheater,always a cheater.Простиш ли му веднъж...няма да има спиране
haidukpikaso
ЦИТАТ(Стоби @ 19.08.2008г. в 20:51ч.) *

E ти с Блендамед ли искаш да го пере
lol6.gif
ivo23
ЦИТАТ(Madonna @ 19.08.2008г. в 20:57ч.) *
Това не е много добър съвет.Ще им хареса и на двамата да бъдат ухажвани,после ще дойде момент,в който няма да искат да спрат и всичко ще е загубено.

Това може да доведе точно до обратния ефект,да си помисли,че го следи и му се подиграва.Някак си е подмолно и няма да доведе до положителен резултат.

Както споменах по-рано,бъди открита и откровена с него.Не се прави на маймуна,за да го върнеш при себе си,но не го и оставяй да ти се качи на главата.Има една приказка Once a cheater,always a cheater.Простиш ли му веднъж...няма да има спиране

Няма файда от тва.
Просто един рег да си направи девойката,за да не си мисли пича,че единствено той е напред с материала.Пък като продължи да си развява коня и тя да почне да си развява кобилката.
Сигурен съм,че това ще го бодне там където трябва,стига тя да знае как да води играта...
haidukpikaso
ЦИТАТ(ivo23 @ 19.08.2008г. в 21:00ч.) *
Няма файда от тва.
Просто един рег да си направи девойката,за да не си мисли пича,че единствено той е напред с материала.Пък като продължи да си развява коня и тя да почне да си развява кобилката.
Сигурен съм,че това ще го бодне там където трябва,стига тя да знае как да води играта...

И по-горе писах-не се знае знае ли се
Защото има мъже бетер турци-всичко чуждо е мое,ама моето не се пипа
laugh.gif
Та да не отнесе някой кютек
Този съвет е само за еднаквомислещи,свободомислещи и разкрепостени хора

Тя нещо не отговаря-какво ли става
rolleyes.gif
ivo23
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 19.08.2008г. в 21:15ч.) *
И по-горе писах-не се знае знае ли се
Защото има мъже бетер турци-всичко чуждо е мое,ама моето не се пипа
laugh.gif
Та да не отнесе някой кютек
Този съвет е само за еднаквомислещи,свободомислещи и разкрепостени хора

rolleyes.gif

Никой не е застрахован.
Ако посяга на жени,рано или късно ще си намери повод...
Madonna
rolleyes.gif

Какво искате да става пък вие?Гледа си жената детето и семейството.
momolord
rolleyes.gif

Нима очакваш да отговори?

В момента сигурно се боцка с мъжа си, и се смее на съветите, които давате... biggrin.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(momolord @ 19.08.2008г. в 23:26ч.) *

В момента сигурно се боцка с мъжа си, и се смее на съветите, които давате... biggrin.gif

Е а дано-да е така
От твойте уста-у Божиите уши
ivo23
ЦИТАТ(momolord @ 19.08.2008г. в 23:26ч.) *

Aбе не си мисли така.
Регни се в сайта за който говори мацката и ще разбереш за кво иде реч.
Там съм повече от година и им гледам сеира.Няма толкова идиот на едно място
Candy69
За съжаление изневярата не може да се предотврати. Човек когато търси намира. Всичко е въпрос на желание.

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.