Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: 52-годишен кърши голо тяло на пилона, 15 дни ще търка нара
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Hanibal_Lektar
52-годишен кърши голо тяло на пилона, 15 дни ще търка нара !

52-годишен варненец е задържан за 15 денонощия в арест на МВР за несполучлив стриптийз в русенски бар.
Мъжът си харесал едната от барманките в заведение до Русенския университет и започнал да й отправя неприлични предложения.
След като получил отказ, мъжът решил да покаже своята мъжественост, като събул панталоните и бельото си.
Действията му предизвикали силно възмущение сред посетителите на заведението.
Пристигналите на място полицаи се опитали да го вразумят, но мъжът започнал да ги обижда и псува, съобщава Дарик радио.
Вследствие на това той бил отведен в районното управление.

Източник:dnes.bg

offtopic2.gif

Направо се чудих каде да сложа темата ... wink.gif
Trichocephalus
Ексхибиционисти всякакви по света....
nirvana_
Кратко,точно и ясно- ЛУД.
А който незнае какво значи "нар" е ключ ,но в случая е затвор tongue.gif
potrebitel
Що да е луд? Вие пък веднага лепнахте етикет на човечеца?
Ми харесал си е барманката и е решил да я впечатли. Явно според него това е било начинът, с който може да го направи biggrin.gif
Hanibal_Lektar
ЦИТАТ(potrebitel @ 22.08.2008г. в 14:11ч.) *
Ми харесал си е барманката и е решил да я впечатли. Явно според него това е било начинът, с който може да го направи biggrin.gif

Явно това което и показал не я е впечетлило laugh.gif
Trichocephalus
ЦИТАТ(potrebitel @ 22.08.2008г. в 14:11ч.) *

Ти ще се впечатлиш ли, ако например някой 50-годишен тумбак си събуе гащите и почне да си врътка косматия, вмирисан член, в бара, в който седиш и си пиеш сокчето ?
potrebitel
ЦИТАТ(Hanibal_Lektar @ 22.08.2008г. в 14:36ч.) *

Явно това което и показал не я е впечетлило laugh.gif

Мда, явно така се е получило biggrin.gif

ЦИТАТ(Trichocephalus @ 22.08.2008г. в 14:40ч.) *
Ти ще се впечатлиш ли, ако например някой 50-годишен тумбак си събуе гащите и почне да си врътка косматия, вмирисан член, в бара, в който седиш и си пиеш сокчето ?

Виж сега, за мен е важно чувството за хумор. Макар че, ако видя подобна гледка, със сигурност ще си обърна гърба и ще си се хиля сама. Не, няма да ме впечатли с това, но явно той си е мислил обратното. Та мисълта ми беше защо да го изкарваме луд, само защото мисли по-различно от нас tongue.gif
Trichocephalus
ЦИТАТ(potrebitel @ 22.08.2008г. в 14:49ч.) *
..... Та мисълта ми беше защо да го изкарваме луд, само защото мисли по-различно от нас tongue.gif

offtopic2.gif
Явно е наближило времрто, когато ще трябва да те заведа на екскурзия до Карлуково, за да се запознаеш сама с доста хора .В момента около 143-ма, ако не бъркам.
Всички те мислят различно от нас.Интересно, защо ли са там?
baby.gif
yvsot
ОФФ: Гале, остави го Трихо, яд го е че получава тийз от тези които не му дават стрип и стрип от тези които не му дават тийз tongue.gif законното не се брои biggrin.gif laugh.gif
potrebitel
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 22.08.2008г. в 14:53ч.) *
offtopic2.gif
Явно е наближило времрто, когато ще трябва да те заведа на екскурзия до Карлуково, за да се запознаеш сама с доста хора .В момента около 143-ма, ако не бъркам.
Всички те мислят различно от нас.Интересно, защо ли са там?
baby.gif

offtopic2.gif
Страх ме е там, щото може да не им "видя" само мисленето biggrin.gif

Сега- аз смятам, че е секси мъж с леко набола брадичка (небръсната от два дена, да речем) с лека трапчинка на брадичката, със стегнат корем, с добре оформено дупе. Ти мислиш ли, че е секси това за теб? Май не, а? Значи мислим различно. Е, луди ли сме?

Човекът явно смята, че това му е най-доброто качество, с което да съблазни някоя девойка. Явно не знае, че повечето такива предпочитат да се почне с диалог, макар че за годините си трябва да го е разбрал...

ЦИТАТ(yvsot @ 22.08.2008г. в 14:55ч.) *
ОФФ: Гале, остави го Трихо, яд го е че получава тийз от тези които не му дават стрип и стрип от тези които не му дават тийз tongue.gif законното не се брои biggrin.gif laugh.gif

Хубаво е да усещам подкрепа cool.gif
Trichocephalus
Ако същият този твой секси-мъж се напие и реши да те сваля, като се изтъпани в претъпканото заведение, като си събуе гащите и почне да си го врътка , ти за нормален ли ще го помислиш ?
Не става въпрос за визия, ами за поведение.

tease, аааааа ?
Geronimo
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 22.08.2008г. в 15:05ч.) *
Ако същият този твой секси-мъж се напие и реши да те сваля, като се изтъпани в претъпканото заведение, като си събуе гащите и почне да си го врътка , ти за нормален ли ще го помислиш ?

tease, аааааа ?

Напълно подкрепям мнението на Док! Един здравомислещ човек не би постъпил по този начин, пък било то и под влиянието на алкохол tongue.gif .
potrebitel
ЦИТАТ(Trichocephalus @ 22.08.2008г. в 15:05ч.) *

tease, аааааа ?

Да, става дума за поведение, но за различни видове поведения, защото сме различни хора и характери.
Ще ми е смешно, много даже, в началото няма да го приема насериозно, ама ако после покаже и докаже, че е готин, лошо няма tongue.gif МОже да си е пийнал повече, пияницата му да е лоша, да си е особен по някакъв начин и т.н. Не трябва да даваме шанс на такива хора ли? Обаче, ако показва и ред други странности освен тази, ще се съглася с теб cool.gif

ЦИТАТ(Geronimo @ 22.08.2008г. в 15:13ч.) *
Напълно подкрепям мнението на Док! Един здравомислещ човек не би постъпил по този начин, пък било то и под влиянието на алкохол tongue.gif .

Ти пък не се обаждай, да не те издам какви ги вършиш, като се напиеш grimace.gif
haidukpikaso
Сега ще изнася представления пред полицаите-дано му излезе късмета
lol6.gif
Profruit
Toва че е от съветско време, но му отнема титлата "манекен". Пропукала се ерекцията след дълбок зимен сън и той й дал простор. Намесили се контролните органи и вот тебе хепи енд. Съзирам, че благоверната му се е трансформирала в уёбище.
izabel1
Може да е бил към програмата на заведението и да пази работодателя си. Така и не разбрах имало ли е пилон защото ако е имало не виждам какво са се възмутили посетителите да не са отишли на опера случайно. Човека си е със завидно за годините си самочувствие а барманката се е направила на недостъпна , много ми е интересно колко ли и е цената .
dareto
Да ви кажа честно не може да го обвинявате така човека....
И на мен не ми е много приятно като седна в Хепи -тата да ям едни зеленчуци, сервитьорките да си показват петолъчките докато бършат масите, ама ...какво "политика на заведението"... Това, че са млади не винаги означава красиви!!!
Ако ще разделяме хората на млади и стари ....защо изобщо са го пуснали този в заведението...
Той е вътре ...плаща си.... весели се както намери за добре!
Щом не руши или не нагрубява какво....
На мен не би ми попречило ...дори ще се посмея за негова сметка!!!

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.