Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: 10-те най-секси силиконки класира Maxim
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Madonna
Манекенки и фолкпевици окупираха класацията за най-сексапилни БГ силиконови бюстове, публикувана в септемврийския брой на сп.Maxim.
На десето място е бившата водеща на "Ало, къщата" Весела Тотева, следвана плътно от русокосата Снежина Вълкова на девета позиция. Парадът на манекенките продължава с Нели Атанасова, която освен като модел се изявяваше доскоро и на малкия екран. На седмо място е Мис България Вселена 2007 Гергана Кочанова, която беше и на корица на популярното мъжко издание и спечели ценителите на женската хубост с изваяните си форми.

Гергана продължава да работи и през лятото и да съчетава почивката си на черноморието с професионалните си ангажименти. Преди 2 дни тя беше жури на конкурс за танцьорки, който се проведе в денс клуб „Паша".

Шестото място в класацията е заето от поп фолк певицата Емилия, а на пето и четвърто са класирани съответно колежките й Алисия и Андреа.

Третата позиция е за моделката Биляна Йотовска , на второ е певицата Камелия, а първо място за най-сексапилен силиконов БГ бюст е отредено на манекенката Теди Велинова
Източник

potrebitel
Най ми харесва как са си свършили работата със Снежина Вълкова и Камелия. А пък на тази Теди Велинова не бох и предположила, че има силикон, значи добре са го изпипали, но просто не са прекалили с размерите, както при повечето biggrin.gif
haidukpikaso
Аз за Весела Тотева не знаех,че има силикон
Ама бая материал са вложили-само дето не й отива на слабичкото тяло
biggrin.gif
Та въпроса е колко да сложиш-да не станеш на карикатура
tongue.gif
krali
От мъжка гледна точка(поне според мен),,,Каките всичко си имат, няма значение силикон или естествено, важното е да радват окото(и ръката на тоя който ги докосне).
haidukpikaso
ЦИТАТ(krali @ 25.08.2008г. в 15:29ч.) *
От мъжка гледна точка(поне според мен),,,Каките всичко си имат, няма значение силикон или естествено, важното е да радват окото(и ръката на тоя който ги докосне).

Мда-нали не ги носите вие
tongue.gif
Аз съм 46 кила и ако трябва и 2-3 кила цици да мъкна-мерси
tongue.gif
kostadinb
е,сега,не казваме 2-3 кила,ама все пак верно е,че радват окото smile.gif
ALIEN_Y2K
2-3 кила всяка wow.gif tongue.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.