Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: С родители на море
kaldata.com - Форуми > Други > Всичко останало

potrebitel
С деца на море било трудно. Толкова трудно, че и филми има. А с родители да не е по-лесно?
Няма да ми философстваш като някакъв дървеняк. Като съм казал да направиш нещо, ще изпълняваш!!! Дървеняк!

Крясъкът ме изтръгва насилствено от унеса и ща не ща, ставам пряк свидетел на баталната семейна сценка.

Четирима са, бащата предвожда ротата. Децата ходят с физиономии на средовековни каторжници, майката унило крачи някъде отзад.

Разпъват се дюшеци, хавлии, чадъри. Момиченцето е на около 7-8 години и е в по-изгодна позиция от брат си – току-що напъпил тийнейджър и, както разбра половината Южно Черноморие - философ-дървеняк.

Всички са намусени, най-много – бащата. Намествам се удобно и паля цигара, тъй като екшънът се очертава да е в много части, а аз съм на първия ред.

Още от източника-dnes.bg
ivo23
Просто приказка...идилия,която може да претендира за Оскар по нашето Черноморие...
Най-хубаво е когато децата не са вече деца,а са тийнейджъри и тийнейджърки на по 16-17 години...тогава просто приказката е завършена.
potrebitel
Мда, така си е. Особено, като ги видиш, как ги дърпат за ръката и му крещят злобно, а на детето просто му се иска малко повече да се поплацика във водата. Те, повечето деца, предпочитат да стоят във водата, ама...
А за тийнейджърите вече е по-кофти
haidukpikaso
Непременно прочетете и другите й истории
http://krasitta.blog.bg/
Страхотно пише
thumbsupsmileyanim.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.