Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Сексът намалява успеха на студентите!?
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

^^ANGELSING^^
Сексът намалява успеха на студентите!?

Ако се вярва на изследване, посветено на интимния живот на студентите от университета в Кеймбридж, сексът води до слаб успех в следването, пише в. “Дейли телеграф”. Специалисти са анкетирали над 1000 студенти от колежи към университета.

Оказало се, че тези с най-много сексуални партньори са с най-нисък среден успех. Освен това било установено, че за да си докарат допълнителни доходи, някои от следващите се занимават с проституция. Резултатите от анкета в интернет, публикувани в студентското сп. Varsity, показват още, че студенти от дадени специалности са по-малко придирчиви във връзките си, от тези в други специалности.

Най-много сексуални партньори имат изучаващите медицина (8), а най-малко теолозите (2). Студентите, следващи социално-политически науки, са на второ място (7), историците на трето (6), а бъдещите специалисти по съвременни езици и тези по древни езици и диалекти са четвърти (5).

Сред специалистите предизвиква безпокойство фактът, че много студенти не си правят изследвания за евентуални болести, които се предават по полов път и с това вредят на здравето си. Кери Купър, професор по психология и здравеопазване в университета в Ланкастър, твърди: “Колкото повече връзки има един човек, толкова по-малко време му остава за учене.

Тези, които имат много сексуални партньори, не само губят време за нови връзки, те се сблъскват и с допълнителен стрес, когато тези отношения завършват. А това, на свой ред, може силно да повлияе на способността им да концентрират вниманието си.”

Източник: БТА

elizabet
За кво да си студент,като няма да правиш секс?То тогава няма кой да стане студент.. biggrin.gif
productxaxa
Те хората са си го казали..сексът или оправя или разваля...
haidukpikaso
Е то кво по-напред да учиш
biggrin.gif
go6o_kara
Баси, отказвам се от студентките, ще им разваля успеха!
sosorry
Ами ако искат тогава към училищните униформи да добавят и един девствен пояс. От тези, скованите, може би от стомана. И докато не свърши и последния семестър да не казват паролите за достъп. biggrin.gif
potrebitel
Ок, казват за тези, които имат много партньори? Ами тези, които правят много секс, да речерм, ама с един партньор и за тях ли е лошо?...
Хайде сега пък нови глупости, да се спират малкото удоволствия в живота заради учене или нещо друго...
shefkata
Аааа, това въобще не е вярно smile.gif
Айде, нали сме били студенти... biggrin.gif
Geronimo
ЦИТАТ(shefkata @ 3.09.2008г. в 09:51ч.) *
Аааа, това въобще не е вярно smile.gif
Айде, нали сме били студенти... biggrin.gif

Така е Веси smile.gif

Аз като бях студент, се събирах да уча с две колежки (и не само ph34r.gif )
В крайна сметка дипломата ми е 5.65. Така че, бих казал - сексът подобрява успеха на студентите biggrin.gif
sed_ally
Студентите имат нисък успех не защото правят секс, а защото не учат! Друг е въпроса, че ако имаш едновременно 5 връзки наистина е малко трудно да намериш време за четене... Но тва не е свързано със секса, а по-скоро с пилеене на време...
lidera
ЦИТАТ
да не казват паролите за достъп.

ми за това сме компютърните специалисти, всичките жени при нас : smile.gif smile.gif smile.gif

а иначе истината не е в липсата или в прекалено много секс а
ЦИТАТ
Студентите имат нисък успех не защото правят секс, а защото не учат!
haidukpikaso
ЦИТАТ(lidera @ 3.09.2008г. в 20:57ч.) *
ми за това сме компютърните специалисти, всичките жени при нас : smile.gif smile.gif smile.gif

На програмиране викаш ги учите
tongue.gif
desert_rose
Дрън-дрън, сега ще си мериме ли ... книжките tongue.gif
Аз пък си мислех, че задоволените хора се съсредоточават по-лесно и помнят по-добре. Май и това бяха доказали учените, лично аз за себе си, съм си го доказала.
П.П. Аз отдавна съм имала бележник, ама нямаше ли някакво ръководство на гърба му? Предлагам да се направи такова и на студентските книжки. Точка първа: Забранява се правенето на секс, докато настоящият документ е в сила.
proletsearch
Не е ясно дали това твърдение е вярно, но следното със сигурност е: Колкото по-рядко правите секс, толкова по-често си припомняте с умиление студентските години! ...и те така...
shanna
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 2.09.2008г. в 21:01ч.) *
Тези, които имат много сексуални партньори, не само губят време за нови връзки, те се сблъскват и с допълнителен стрес, когато тези отношения завършват. А това, на свой ред, може силно да повлияе на способността им да концентрират вниманието си.”

Ей, много опасно нещо било това ... стресът biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
elman
Хммм, а може би са от списанието са имали в предвид, че на студентите им се е налагало да задоволяват преподавателите си за да получат оценка залична от 2...При това положиние не е много чудно че им пада успеха.

Надявам се да не е като в БГ sad.gif
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(elman @ 28.09.2008г. в 00:53ч.) *
Хммм, а може би са от списанието са имали в предвид, че на студентите им се е налагало да задоволяват преподавателите си за да получат оценка залична от 2...При това положиние не е много чудно че им пада успеха.

Надявам се да не е като в БГ sad.gif

Какво е в БГ?!
Vladek
Как сексът ще намалява успехът на студентите
Това е абсурдо
Не си спомням да съм имал провал след .......добър секс
Значи правят некачествен секс
(да им се обърне внимание)
Tramway
Глупости на търкалета! Ако беше тъй, аз още да са влача из техническия без никакви изгледи за завършване.
Leslie_
Пълна простотия! Напълно НЕсъгласна съм! biggrin.gif ph34r.gif

Та нали, ако ти се прави секс, та две не виждаш, как ще можеш да се концентрираш върху ученето ?! В крайна сметка ще стане - нито едното, нито другото. tongue.gif

Аз предлагам да кажем следното мото - добър секс, добри резултати на изпитите! laugh.gif
Vladek
ЦИТАТ(Leslie_ @ 5.11.2008г. в 14:47ч.) *
Пълна простотия! Напълно НЕсъгласна съм! biggrin.gif ph34r.gif

Та нали, ако ти се прави секс, та две не виждаш, как ще можеш да се концентрираш върху ученето ?! В крайна сметка ще стане - нито едното, нито другото. tongue.gif

Аз предлагам да кажем следното мото - добър секс, добри резултати на изпитите! laugh.gif

Напълно подкрепям това изказване
Ха, хаааааа
Най сетне ще си дойдем на думата за ...........резултатите от изпитите
go6o_kara
Хмм, на второ четене забелязах нещо...
"С най-много сексуални партньори", е това е разковничето. Нормално е като всеки ден е на лов за ново гаджеда не сварва....
Докато една примерна студентка с 1-2-3 любовника си знае своето и намира време да отвори учебника.
voda
Голяма простотия е да се твърди,че секса намалява успеха...аз си правих редовен секс и си завърших с много добър успех... tongue.gif
AciDBurn
Това изобщо не е вярно, мога да ви кажа! nono.gif
Сексът ти дава енергия и стимул. Ето на, аз като се прибера от работа гледам да се потготвя по най-бързият и ефективен начин за лекции на следващия ден, без да се мотая, защото трябва да има време и за секс biggrin.gif
Пък като го няма, проектите мога с часове, дни и седмици на ги влача biggrin.gif
Maat
Нищо подобно! Качественият секс само може да помогне! Аз съм лекар и както казва един мой колега - абсолютно съм съгласна с него - за всички заболявания рецептата е секс, секс и секс сутрин, обед и вечер!
минкова
Не смятам ,че секса намаля успеха на студентите.Зареждате с енергия и така полесно си научаваш.А секса преди изпит............взет изпит и то с отличен
lpa
след направените изводи, аз се радвам, че вече не съм студент wub.gif
elman
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 5.11.2008г. в 12:29ч.) *
Какво е в БГ?!

Мисля, че всеки знае за какво говоря.
У нас "успеха" минава или през парите или през секса.
Кофтито е че наглоста им достигна до там, че дори не го и крият, а си го казват открито, което е жалко sad.gif

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.