Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Целувате ли се на публично място
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

haidukpikaso
Божеее,автобус 11 тесен за моя нагон е...
То като го гушкаше и целуваше тая мадама,ей 30 минути докато слязоха цял рейс нея гледахме
Той пича беше безучастна кукла в тоя спектакъл,и му беше бая зле ама...
Та добре че слязоха на театър "София"-та 50 минути до Сточна гара...(толкова продължи пътуването в тази малка отсечка поради ремонт на бул."Ген.Данаил Николаев")
Можеше и да го изнасили,да роди и пак да се качат
Майтап
biggrin.gif

А вие как изразявате чувствата си публично?
Аз лично го правя-ама с мярка
Държане за ръце и толкоз
Е,целувала съм се-ама на тъмно,най-обичам под дърво
wub.gif
Мен ме е срам пред много хора
А и то вече не е интимно,вече става публично

Вие сте на ход - пишете и разказвайте
tongue.gif
sosorry
На публични места се съобразявам. На мен лично не ми харесва да се изкарват интимните неща на показ пред очите на всички. Това е все едно да кажеш "Вижте ме, имам гадже" и вече кой като него/нея. Възмущавам се като видя млади хора да се натискат на пейките, пък камо ли в градския транспорт. Всичко си има граници. Всички сме влюбени или обвързани, но не правим тези мизерии. Нещата си имат граници. Държене за ръка, бърза целувка или евентуално прегръдка за мен са допустими. Но 30 минути плюнчете или на крачка от секс - твърдо не ги приемам thumbsdownsmileyanim.gif
ivo23
Аз съм правил секс в парка бе девойко и във влак...ти за целувки в автобус ми приказваш
productxaxa
Аз лично не се притеснявам от това дали ще има много хора, когато се целувам с любимия ми човек. Дори и да става публично- какво от това..Гушкам си го,целувам си го..просто искам да мога да изразявам чувствата си без да се притеснявам от хора, които може би повече няма да видя.Е, разбира се всичко е с граници smile.gif
go6o_kara
Аз какво да кажа като цял плаж ме е гледал?
Мисля че един от участниците в темата има нужда да иде в манастир. Там такива неща няма(поне официално).
Maat
Не ми пука от никого!
Ако поискам и на стадион ще мога. Да гледат задниците как се прави!
Nikieva
Ми то не е въпроса дали се притеснявааме,а дали е прилично.
Maat
ЦИТАТ(Nikieva @ 3.09.2008г. в 07:26ч.) *
Ми то не е въпроса дали се притеснявааме,а дали е прилично.

Сигурно е прилично тайничкото...
izabel1
Хе Хе никога , има си норми колкото и да си разкрепостен и най вече места къде да се прави. Един себеуважаващ се мъж трябва да се държи на положение а не да изглежда като някой неиздържащо пубертетче.
proletina
ЦИТАТ(izabel1 @ 3.09.2008г. в 08:57ч.) *
Хе Хе никога , има си норми колкото и да си разкрепостен и най вече места къде да се прави. Един себеуважаващ се мъж трябва да се държи на положение а не да изглежда като някой неиздържащо пубертетче.

Това ми харесваkiss.gif -на същото мнение съм.
Trichocephalus
ЦИТАТ(izabel1 @ 3.09.2008г. в 08:57ч.) *

Абе-във всеки от нас се крие по едно такова пубертчетче, не мислиш ли ? ph34r.gif

по темата-Иво го каза в прав текст wink.gif
Madonna
Хич не ме вълнува кое се смята за прилично,ако ми се целува-целувам се
potrebitel
Специално в автобус (тролей) и мен ме дразни и не се целувам там. Може целувка по бузата и толкоз. Иначе за другите места, желание има ли... kiss.gif
momolord
ЦИТАТ(Madonna @ 3.09.2008г. в 09:31ч.) *
Хич не ме вълнува кое се смята за прилично,ако ми се целува-целувам се

dindi
Правя каквото ми се прави.
Мразя някой да ми чете лекции на публични места за глупости. Сутринта отново се нагледах на човешката простотия в лицето на една тъпа чиновничка, която беше възмутена от облеклото ми(което беше странно, защото всичко ми е покрито).
Като нещо не ти е приятно да го гледаш - не го правиш и толкова.
Аман, от моралисти.
Geronimo
И на мен не ми е приятно да гледам някои как се "мляскат", въпреки, че и аз го правя (ама то тогава е друго biggrin.gif )
WhiteHart
Абе умереност му е майката...Не одобрявам прекалените интимности в автобуси,трамваи и т.н.,както и на места с много хора. По разни паркове-маркове може,но не и сред тълпата да се изяждате взаимно с гаджето...
elizabet
Всеки има правото да прави каквото иска,аз като ми се целува се целувам,непреча на никой,а ако толкова много този няко се дразни...да не гледа много е близко до мозъка(ако въобще този някой има такъв)
Вървя си аз из морската,точно над плажната алея,по бански(прашки) и няква майка с дете ми вика:"що не тръгнеш по главната улица така"не ми се занимаваше да се обяснявам,но не бих тръгнала поради единствената причина,че ще ме съдят за многократно причиняване на катасртофи..не за друго...
sed_ally
И аз оня ден станах свидетелка на подобно нещо - тя ще го изяде, а той се дърпа и му е неприятно, ама тя си е инат и продължава /тва в една от най-наблъсканите линии във Варна/
На мен лично ми стана весело и смешно да ги гледам /само да кажа, че бяха на видима възраст - 16-18 годишни - там някъде, не знам.../
Още по-смешното беше начина, по който ги гледаше една баба... хахаха - като се сетя ми става смешно... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Иначе аз също съм се целувала на обществени места, не мисля, че една целувка е толкова интимна, че да се прави скрито покрито, но всичко в границите на нормалното, разбира се...
Dobrqka
То си е опасно за околните да се целуваш на открито ,последния път ,като се целувахме с приятелката в кафето, един дядка толкова ни зяпа ,че накрая се спъна в пода и щеше да се претрепе ... Не виждам какво толкова против целуването на обществени места имате като ви дразни - не гледайте ,а където викат и някой ,какви "по-страшни" неща са ставали biggrin.gif
Club Plazma
Ми да,какво лошо има в целуването?!?!Дори и в секса на публични места,но това е друга тема.
Иначе да се върна на темата,както каза някой преди мен,всичко е в умереноста,и в това да се чувства комфортно човек,а мнението на околните е последното,което ме интересува честно казано.... smile.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(Club Plazma @ 4.09.2008г. в 04:48ч.) *
Ми да,какво лошо има в целуването?!?!Дори и в секса на публични места,но това е друга тема.
Иначе да се върна на темата,както каза някой преди мен,всичко е в умереноста,и в това да се чувства комфортно човек,а мнението на околните е последното,което ме интересува честно казано.... smile.gif

То и аз не плащам данък обществено мнение
Но за мен Любовта е нещо свято,много лично и интимно
Хвърля ли я в чужди очи-все едно съм я омърсила
Та си я пазя чиста-вие както желаете
cool.gif
Club Plazma
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 4.09.2008г. в 12:03ч.) *
cool.gif

Мислиш,че има нещо нередно в това да показва човек чувствата си пред околните ли?Ако правилно съм разбрала де....Според мен чувствата не трябва да се крият,иначе се получава нещо като "А бе ние се обичаме,но ни е срам от това и избягваме да афишираме връзката си."Това е мое мнение само.
backata
"Зацелувал я е, като ли само той ще спи с нея" - имаше една приказка

Детска му работа....

Щом и е приятно, да се "цукат"!

Maat
Винаги съм се радвала на хора, които не се срамуват искрено да показват чувствата си. Всяко едно подтиснато чувство, което човек вече е допуснал в себе си, всяко едно неизживяно желание поради ред тъпи човешки закони поражда вътрешен дискомфорт. Някой ще ми отговори ли - какво срамно има в любовта?
Както се пееше в една песен на Мишо Белчев - тя е гола и нахална ... за псевдоморалистите, които й се радват скритичко...
Любовта руши всякакви клишета.
Leslie_
Смешно е когато се прекалява - аха, и още малко ще се глътнат laugh.gif Умереност му е майката, а иначе и аз още не съм тръгнала да се крия, когато искам да целуна приятеля си, примерно... ph34r.gif
Lady_Death
абе едно е да го целувам, друго да го мляскам! и не само това, лично аз не обичам да целувам на обществени места, освен ако наистина не ми се е приискало да гоо целуна - ама така за спорта ми е гадно,мразя да ме зяпат! абе на мнение съм, че за всичко си има място и не трябва примерно да ходиш на кафе глвано за да разменяш лиги... тъпо е.
sed_ally
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 4.09.2008г. в 13:03ч.) *
cool.gif

А по-принцип срамежлив човек ли си? Кое е най-дръзкото нещо, което си правила през живота си? Най-много пред колко души си говорила, изнасяла реч или презентация или някаква друга форма на публична изява? С още колко души живееш? /Може би, всичко е въпрос на някои социални стереотипи и навици, които влияят и изграждат нашето мислене и възприемане на нещата, които ни заобикалят... Всъщност кой и по какви критерии е решил кое е морално и кое аморално? Много хора се срамуват да говорят за секс или за разни интимни неща, за които е прието, че са лични и понякога аморални, "мръсни" - а забравят, че са резултат, продукт от тези аморални и неприемливи "неща"...
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(Club Plazma @ 4.09.2008г. в 19:31ч.) *
Мислиш,че има нещо нередно в това да показва човек чувствата си пред околните ли?Ако правилно съм разбрала де....Според мен чувствата не трябва да се крият,иначе се получава нещо като "А бе ние се обичаме,но ни е срам от това и избягваме да афишираме връзката си."Това е мое мнение само.

Не точно срам, може би страх да не се провали всичко точно заради това афиширане!

ЦИТАТ(haidukpikaso @ 2.09.2008г. в 22:40ч.) *
Божеее,автобус 11 тесен за моя нагон е...
То като го гушкаше и целуваше тая мадама,ей 30 минути докато слязоха цял рейс нея гледахме
Той пича беше безучастна кукла в тоя спектакъл,и му беше бая зле ама...
Та добре че слязоха на театър "София"-та 50 минути до Сточна гара...(толкова продължи пътуването в тази малка отсечка поради ремонт на бул."Ген.Данаил Николаев")
Можеше и да го изнасили,да роди и пак да се качат
Майтап
biggrin.gif

А вие как изразявате чувствата си публично?
Аз лично го правя-ама с мярка
Държане за ръце и толкоз
Е,целувала съм се-ама на тъмно,най-обичам под дърво
wub.gif
Мен ме е срам пред много хора
А и то вече не е интимно,вече става публично

Вие сте на ход - пишете и разказвайте
tongue.gif

Хубава тема...
Човек понякога обича публичността, понякога не- зависи от емоцията в него!
Някой са по-емоционални, други предпочитат да са по-сдържани...Всеки има право да бъде себе си!

Макар, че малко се съмнявам някой да започне да се целува пред майка си или баща си!? Съмнявам се.
HiLaRy`DuFf{}
ЦИТАТ(WhiteHart @ 3.09.2008г. в 14:32ч.) *
Абе умереност му е майката...Не одобрявам прекалените интимности в автобуси,трамваи и т.н.,както и на места с много хора. По разни паркове-маркове може,но не и сред тълпата да се изяждате взаимно с гаджето...

нямам какво да допълня smile.gif
MistressLinda
и аз не одобрявам.... свирки в заведение, под масата
nirvana_
Ами за целувки на публично място мисля , че всеки е вкусвал от това , но от секс , свирки и други там подобни - едва ли. До сега не съм правил секс на публично място и не мисля да го правя тъй като това нито е газария нито е толкоз голямо удоволствие...
elman
Обичам да показвам чувствата с независимо къде се намирам. Не се крия когато обичам, е не биха правил секс на улицата де, но не ми пречи да целуна любимата и на сред парламента даже smile.gif
fireson
ЦИТАТ(nirvana_ @ 8.09.2008г. в 22:03ч.) *
Ами за целувки на публично място мисля , че всеки е вкусвал от това , но от секс , свирки и други там подобни - едва ли. До сега не съм правил секс на публично място и не мисля да го правя тъй като това нито е газария нито е толкоз голямо удоволствие...

И как така го реши това , при положение че ти не си го правил на публично място !!! ???
ivo23
ЦИТАТ(fireson @ 9.09.2008г. в 19:44ч.) *
И как така го реши това , при положение че ти не си го правил на публично място !!! ???

Оставяй ги, предубедените живеят половин живот...
elizabet
ЦИТАТ(MistressLinda @ 8.09.2008г. в 21:53ч.) *
и аз не одобрявам.... свирки в заведение, под масата

Абе ти за едни свирки ли си...важното е като им се дое*е да ходят до тоалетната.. biggrin.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(ivo23 @ 9.09.2008г. в 19:48ч.) *
Оставяй ги, предубедените живеят половин живот...

А това е най-великата глупост,несрещаща се никъде у цялата Вселена

lol6.gif
proletsearch
Дишате ли на публични места? Храните ли се на публични места? Правите ли секс в планината по горичките?
Разбира се, че да (когато е топло)!

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.