Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Как да впечатля един мъж?
kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Секс, еротика и капка любов

Страници: 1, 2
FIGI_78
Има в работата ми един мъж,когото искам да впечатля за един път Как да постъпя?
izabel1
А сега де...
Не знам за другите за всеки предполагам е идивидуално , аз например като видя дълги крака и малко Д и съм готов да вляза гол в банята .
sed_ally
ЦИТАТ(FIGI_78 @ 7.09.2008г. в 22:01ч.) *

Поинтересувай се какви са му интересите и се прави, че Уж! и ти се интересуваш от същите... Научи кои места посещава и си уреждай "случайни" срещи...
Но като най-ефикасен начин за мен си остава - просто се прави на недостъпна /без крайности, оф корс/
genatraikova
С поглед.Действай смело!
izabel1
ЦИТАТ(sed_ally @ 7.09.2008г. в 15:07ч.) *
Но като най-ефикасен начин за мен си остава - просто се прави на недостъпна /без крайности, оф корс/

недостъпна хе хе женски номерца ценна не е ли по правилно , най много да и кажи аве що ....
момичето иска да си лягат ти какви съвети и даваш speak.gif
sed_ally
ЦИТАТ(izabel1 @ 7.09.2008г. в 22:15ч.) *
недостъпна хе хе женски номерца ценна не е ли по правилно , най много да и кажи аве що ....
момичето иска да си лягат ти какви съвети и даваш speak.gif

Нека не забравим една "мъдрост" - Жената не забравя мъжа, който е можела да има, а мъжът - жената, която НЕ е могъл да има... /мисля, че тук се включва и лягане, и ставане и секви там акробатики/ wink.gif
HiLaRy`DuFf{}
Днешните мъже са толкова лесни ... слагаш една къса пола , високи токчета , с едни гърди напред и всички са в краката ти .. погледа също е много важен .. малко по перверзен и ти е в кърпа вързан wink.gif
scorceni
Може да е леко брутално ,но искрено мисля ,че ако търсиш помощ по форумите как да впечатлиш мъж......и не си на 13 години ....много трудно ще стане тая работа дето я мислиш. cool.gif speak.gif
HiLaRy`DuFf{}
ЦИТАТ(scorceni @ 7.09.2008г. в 22:45ч.) *
Може да е леко брутално ,но искрено мисля ,че ако търсиш помощ по форумите как да впечатлиш мъж......и не си на 13 години ....много трудно ще стане тая работа дето я мислиш. cool.gif speak.gif

Всеки си има мнение нали така ?
Sunstream69
Каниш го редовно да обядвате заедно, след седмица го вземаш с твоята кола да го закараш до тях и по средата на пътя казваш че, си забравила нещо в офиса. Връщате се караш го да ти помогне и тнт с мен така направиха biggrin.gif .Беше много готино. Обаче проблема е на следващият ден....В момента с въпросната девойка изобщо не можем да се понасяме...а пък бяха едни страсти..
Geronimo
ЦИТАТ(HiLaRy`DuFf{} @ 7.09.2008г. в 22:39ч.) *
Днешните мъже са толкова лесни ... слагаш една къса пола , високи токчета , с едни гърди напред и всички са в краката ти .. погледа също е много важен .. малко по перверзен и ти е в кърпа вързан wink.gif

ohmy.gif Гледам, че си се "изучила" от 15 годишна speak.gif . Браво!
Aragorn(Elesar)
ЦИТАТ(Geronimo @ 8.09.2008г. в 00:44ч.) *

Че тя дори е голяма, бе biggrin.gif
fedora
Щом е за единия път и човекът е неангажиран, какво толкова се чудиш - право куме в очи.
Е, може и не толкова право, ако е плашливо момчето. ph34r.gif
Вариантът - той питае чувства към другиго, няма да го коментирам. huh.gif
HiLaRy`DuFf{}
ЦИТАТ(Geronimo @ 8.09.2008г. в 00:44ч.) *

не ме разбирайте погрешно biggrin.gif не съм от малките курвички с извинение .. аз залагам на естественното , но имам много големи наблюдения относно тази тема и затова реших да ги споделя tongue.gif
proletsearch
QUOTE (FIGI_78 @ 7.09.2008г. в 21:01ч.) *

Пребори го на канадска борба и гаранция Франция, че ще остане впечатлен wink.gif
Club Plazma
ЦИТАТ(HiLaRy`DuFf{} @ 8.09.2008г. в 11:41ч.) *
не ме разбирайте погрешно biggrin.gif не съм от малките курвички с извинение .. аз залагам на естественното , но имам много големи наблюдения относно тази тема и затова реших да ги споделя tongue.gif

Така като започнете да говорите и ми става супер смешно.Какви наблюдения на тази възраст,какви 5 лева?!?!

Иначе на момичето,което задава въпроса в темата бих казала-първо разбери какъв точно е мъжът,някои харесват по-разкрепостени жени,други по-срамежливи и т.н.Ако е от вторите,би трябвало да го накараш да се заинтересува от тебе,да те забележи и след това да го оставиш да си мисли,че той те е "свалил".Oбщо взето,всичко е индивидуално и по темата може да се говори много smile.gif Успех!
HiLaRy`DuFf{}
ЦИТАТ(Club Plazma @ 8.09.2008г. в 14:19ч.) *
Така като започнете да говорите и ми става супер смешно.Какви наблюдения на тази възраст,какви 5 лева?!?!

Иначе на момичето,което задава въпроса в темата бих казала-първо разбери какъв точно е мъжът,някои харесват по-разкрепостени жени,други по-срамежливи и т.н.Ако е от вторите,би трябвало да го накараш да се заинтересува от тебе,да те забележи и след това да го оставиш да си мисли,че той те е "свалил".Oбщо взето,всичко е индивидуално и по темата може да се говори много smile.gif Успех!

не съм сагласна за това с възрастта ... някои момичета са преживяли много дори и да са на 15 16 години ... годините нямат значение .. не съм казала че съм експерт в тази тема .. явно неможем да се разберем нещо по тази тема .. но всеки си има мнение .
Club Plazma
Не съм искала да те обидя,но и аз съм минала през тази възраст и знам,че това,което си въобразявах,че съм преживяла тогава,бяха всъщност детски истории.Годините наистина нямат значение,в този смисъл,че някои може да станат и на 30,и на 40 и т.н. и пак да си останат невежи в много неща.Човек се учи докато е жив,са казали хората smile.gif
izabel1
ЦИТАТ(Club Plazma @ 8.09.2008г. в 10:16ч.) *
Човек се учи докато е жив,са казали хората smile.gif

offtopic2.gif
a някои и след това
та в тоя ред на мисли "не питаи старило , не питаи патило ами питаи платило"
haidukpikaso
Не е нужно да го впечатляваш-по-скоро ще има обратен ефект-няма да те погледне вече
Бъди такава,каквато си-истинска
Не играй роли и постановки
Пък ако не те оцени-значи не те заслужава
Дръж си на достойнството и не се бутай в ръцете на мъжете
Съвет от мен
cool.gif
ivo23

Кво ше го впечатляваш за един път???
Отиваш и му казваш "Айде да се чукаме" и отивате да се чукате.Баси,толкова ли е сложно?

ЦИТАТ(haidukpikaso @ 8.09.2008г. в 19:35ч.) *
Не е нужно да го впечатляваш-по-скоро ще има обратен ефект-няма да те погледне вече
Бъди такава,каквато си-истинска
Не играй роли и постановки
Пък ако не те оцени-значи не те заслужава
Дръж си на достойнството и не се бутай в ръцете на мъжете
Съвет от мен
cool.gif

Ти не четеш ли кво е писала девойката?
Иска да се праснат един път!Кво впечатление,кви ръце,кви постановки?
emmi
тъй............. до тук - нищо впечатляващо
dindi
В тези ситуация искреността е най-важна, едно прочувствено: " Сакам да те цепим, душо"...и си го заковала biggrin.gif
fireson
Всичко хубаво , ама при мъжете има един лаф - Там където си вадиш хляба не си вади х.... !!!
Макар че , това вече е останало само като лаф , а не поговорка smile.gif
п.п. Бих се съгласил и със съвета с погледа , съдя от моя гледна точка !!!
^^ANGELSING^^

Това е лесно стига да си негов тип! tongue.gif
Голяма тема...всъщност не те ли харесва визуално, не търси да го впечатлиш с каквото и да било, няма да стане поне аз така мисля! Но не е задължително...
thedemonhunter
ЦИТАТ(FIGI_78 @ 7.09.2008г. в 21:01ч.) *

изпусни си запалката и небрежно се наведи да си я вземеш biggrin.gif иначе ^^ANGELSING^^ си го е казала. аз лично обичам като се драчи, голям фън става hush.gif
MistressLinda
за 1 път ? за едното е***е ?

не си струва да се хабиш ...
elman
Леле, толкова ли е важно да спиш с него. Ако ще е така ivo23 много хубаво си го е написал. Дано ти хареса smile.gif
аз небих се навил да спя с теб
^^ANGELSING^^
ЦИТАТ(thedemonhunter @ 8.09.2008г. в 21:26ч.) *
изпусни си запалката и небрежно се наведи да си я вземеш biggrin.gif иначе ^^ANGELSING^^ си го е казала. аз лично обичам като се драчи, голям фън става hush.gif

Какво е това драчи? Казах си го, дааа...пиша каквото мисля и мисля каквото пиша! tongue.gif

ЦИТАТ(MistressLinda @ 8.09.2008г. в 21:34ч.) *
за 1 път ? за едното е***е ?

не си струва да се хабиш ...

Хехе, точно това си мислех, но си викам нека да не играя пак отрицателен герой! smile.gif

FIGI_78 бъди себе си, има мъже които усещат кога преиграваш! Или ще те харесат или не, все пак и другия има вкусови предпочитания, не само ти! tongue.gif
FIGI_78
ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 9.09.2008г. в 00:58ч.) *
Какво е това драчи? Казах си го, дааа...пиша каквото мисля и мисля каквото пиша! tongue.gif

Хехе, точно това си мислех, но си викам нека да не играя пак отрицателен герой! smile.gif

FIGI_78 бъди себе си, има мъже които усещат кога преиграваш! Или ще те харесат или не, все пак и другия има вкусови предпочитания, не само ти! tongue.gif

Драга Angelsing,това сладурче днес ми обърна голямо внимание. Май ще стане работата,може и за повече пъти.Господ да те благослови.
haidukpikaso
ЦИТАТ(FIGI_78 @ 10.09.2008г. в 00:02ч.) *
Драга Angelsing,това сладурче днес ми обърна голямо внимание. Май ще стане работата,може и за повече пъти.Господ да те благослови.

Колко малко им трябва на някои-едно чукане
Nikieva
Е кво става сега,ще има ли радост за теб ,или не, в смисъл,човека обърна ли ти внимание.
ivo23
ЦИТАТ(haidukpikaso @ 10.09.2008г. в 00:11ч.) *
Колко малко им трябва на някои-едно чукане

Че за кво му е повече? ohmy.gif
fedora
ЦИТАТ(Nikieva @ 10.09.2008г. в 07:12ч.) *
Е кво става сега,ще има ли радост за теб ,или не, в смисъл,човека обърна ли ти внимание.

Това в следващата серия ще научим.
fireson
ЦИТАТ(fedora @ 10.09.2008г. в 13:41ч.) *
Това в следващата серия ще научим.

Сериала е пълен ... Дързост и красота "на работа" tongue.gif
ivo23
Абе сега важното е дали им е харесало или ше повтаргат whistling.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(ivo23 @ 11.09.2008г. в 20:10ч.) *
Абе сега важното е дали им е харесало или ше повтаргат whistling.gif

Явно повтаргат-щом си би капаците и ни заряза посред сериала
biggrin.gif
Милошев
да кажа на момичетата как да впечатлят някого... ами просто е, трябва да му обръщате повечко внимание отколкото на другите момчета (а не както попринцип, да флиртувате с всички tongue.gif), да се смеете на шегите му (дори някои да не се получават), да бъдете дами (знам че е мн трудно, но не е невъзможно tongue.gif ) и последно, не е нужно да си обличате полички голями колкото колана Ви, момчетата обичат изненадите biggrin.gif
ако някой мисли, че съм пропуснал нещо нека допълни, а ако не е съгласен/а да пише своето коментарче wink.gif
dindi
ЦИТАТ(Милошев @ 12.09.2008г. в 10:55ч.) *
да кажа на момичетата как да впечатлят някого... ами просто е, трябва да му обръщате повечко внимание отколкото на другите момчета (а не както попринцип, да флиртувате с всички tongue.gif), да се смеете на шегите му (дори някои да не се получават), да бъдете дами (знам че е мн трудно, но не е невъзможно tongue.gif ) и последно, не е нужно да си обличате полички голями колкото колана Ви, момчетата обичат изненадите biggrin.gif
ако някой мисли, че съм пропуснал нещо нека допълни, а ако не е съгласен/а да пише своето коментарче wink.gif

Пропуснал си...
Трябва да умее да прави циганско колело и да ходи на ръце.

Ако пък може да докосне с език лакътя си - бонус точки. tongue.gif

Милошев
ЦИТАТ(dindi @ 12.09.2008г. в 16:49ч.) *
Пропуснал си...

мерси че допълни biggrin.gif
fireson
ЦИТАТ(dindi @ 12.09.2008г. в 16:49ч.) *
Пропуснал си...

E как бе , то това ако не може да го прави , въобще за какво говорим . Работата няма да стане smile.gif
Милошев
ЦИТАТ(fireson @ 14.09.2008г. в 12:07ч.) *
E как бе , то това ако не може да го прави , въобще за какво говорим . Работата няма да стане smile.gif

хахаха biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif

но това което се иска от една жена е нищо в сравнение с, това което един мъж трябва да направи за жената tongue.gif. ета намерих нещо в интернет:
Не е хич трудно да направиш една жена щастлива!

Трябва само да си добър:
1 Приятел
2 Другар
3 Любовник
4 Брат
5 Баща
6 Учител
7 Възпитател
8 Майстор готвач
9 Механик
10 Водопроводчик
11 Дизайнер на интериори
12 Модист
13 Електротехник
14 Сексолог
15 Гинеколог
16 Психолог
17 Психиатър
18 Терапевт
19 Остроумен
20 Симпатичен
21 Атлетичен
22 Нежен
23 Внимателен
24 Кавалер
25 Интелигентен
26 С богато въображение
27 Съзидателен
28 Благ
29 Силен
30 Разбиращ
31 Толерантен
32 Благоразумен
33 Амбициозен
34 Даровит
35 Смел
36 Решителен
37 Заслужаващ доверие
38 Съобразителен
39 Страстен
40 но преди всичко ПЛАТЕЖОСПОСОБЕН.

Същевременно не бива да се забравя, че е задължително:
1. Да не си ревнив, но без да оставяш впечатление, че нехаеш за нея.
2. Да се разбираш добре с техните, но в никакъв случай повече, отколкото с нея самата,
3. Да я оставяш да прави нейните си неща, но и да изразяваш интерес къде ходи и какво прави...

Особено е важно да:
Не се забравят рожденните дни, годишнината откакто сте заедно, от сватбата, абитуриенските балове, именните дни, менструацията й, датата на първата ви целувка, рожденните дни на любимите й леля, брат и сестра, на бабата и дядото й, на най-добрата й приятелка.

За съжаление изпълнението мо-та-мо на тези инструкции не гарантират напълно, че ще се чувства истински щастлива , понеже може да бъде обзета от усещането, че е нетърпимо обсебена от задушаващо перфектен живот, в следствие на което да се хвърли на врата на първия нещастник-животар, който намери!

Club Plazma
Милошев,описал си перфектния,но за съжаление несъществуващ мъж smile.gif
Това,разбира се,е написано в кръга на шегата,но ми се иска да имаше такива,които поне 50-60 % отговарят на описанието smile.gif
jeiny
ЦИТАТ(Милошев @ 14.09.2008г. в 16:47ч.) *
хахаха biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif

но това което се иска от една жена е нищо в сравнение с, това което един мъж трябва да направи за жената tongue.gif. ета намерих нещо в интернет:
Не е хич трудно да направиш една жена щастлива!

Трябва само да си добър:
1 Приятел
2 Другар
3 Любовник
4 Брат
5 Баща
6 Учител
7 Възпитател
8 Майстор готвач
9 Механик
10 Водопроводчик
11 Дизайнер на интериори
12 Модист
13 Електротехник
14 Сексолог
15 Гинеколог
16 Психолог
17 Психиатър
18 Терапевт
19 Остроумен
20 Симпатичен
21 Атлетичен
22 Нежен
23 Внимателен
24 Кавалер
25 Интелигентен
26 С богато въображение
27 Съзидателен
28 Благ
29 Силен
30 Разбиращ
31 Толерантен
32 Благоразумен
33 Амбициозен
34 Даровит
35 Смел
36 Решителен
37 Заслужаващ доверие
38 Съобразителен
39 Страстен
40 но преди всичко ПЛАТЕЖОСПОСОБЕН.

Същевременно не бива да се забравя, че е задължително:
1. Да не си ревнив, но без да оставяш впечатление, че нехаеш за нея.
2. Да се разбираш добре с техните, но в никакъв случай повече, отколкото с нея самата,
3. Да я оставяш да прави нейните си неща, но и да изразяваш интерес къде ходи и какво прави...

Особено е важно да:
Не се забравят рожденните дни, годишнината откакто сте заедно, от сватбата, абитуриенските балове, именните дни, менструацията й, датата на първата ви целувка, рожденните дни на любимите й леля, брат и сестра, на бабата и дядото й, на най-добрата й приятелка.

За съжаление изпълнението мо-та-мо на тези инструкции не гарантират напълно, че ще се чувства истински щастлива , понеже може да бъде обзета от усещането, че е нетърпимо обсебена от задушаващо перфектен живот, в следствие на което да се хвърли на врата на първия нещастник-животар, който намери!

къде мога да си купя такъв baby.gif
Милошев
ЦИТАТ(Club Plazma @ 14.09.2008г. в 21:14ч.) *
Милошев,описал си перфектния,но за съжаление несъществуващ мъж smile.gif
Това,разбира се,е написано в кръга на шегата,но ми се иска да имаше такива,които поне 50-60 % отговарят на описанието smile.gif

и да отговаряха 50-60 % пак щяхте да сте недоволни tongue.gif от опит знам cool.gif
haidukpikaso
ЦИТАТ(jeiny @ 14.09.2008г. в 22:39ч.) *
къде мога да си купя такъв baby.gif

Такива мъже не съществуват
tongue.gif
Амигоса

Мое мнение е да му се изповядаш(така прават в "Море от любов")! Излей си чуствата към него!Кажи му,че искаш да поговориш с него на саме и му изповядай!
Еми това е моя съвет!
milenaiv

Вероятно това момиче няма вече няма нужда от съвети tongue.gif , но може някоя друга да има.
На въпроса: В този случай се действа с "езика на тялото". Когато си около него, трябва да оставиш желанието ти да изпълни тялото ти, да се усещаш секси и излъчването ти ще бъде точно такова. И започва играта - жестове, погледи... Това, което ми идва наум например - когато е близо до теб, поемаш си дълбоко въздух, така че да се повдигне бюста ти...Спирам. Все пак жените усещат как. cool.gif
Разбира се, всичко това с точната мярка на една дама.
Madonna
ЦИТАТ(milenaiv @ 19.09.2008г. в 18:06ч.) *
В този случай се действа с "езика на тялото". Когато си около него, трябва да оставиш желанието ти да изпълни тялото ти, да се усещаш секси и излъчването ти ще бъде точно такова. И започва играта - жестове, погледи... Това, което ми идва наум например - когато е близо до теб, поемаш си дълбоко въздух, така че да се повдигне бюста ти...Спирам. Все пак жените усещат как. cool.gif
Разбира се, всичко това с точната мярка на една дама.

ХАха,това с повдигането на бюста е смешно smile.gif Според мен повече шанс имаш като не показваш интерес към него.А тези чупки в кръста и напомпвания са жалка картинка и издават отчаяното желание жената да бъде харесана на всяка цена.
milenaiv
ЦИТАТ(Madonna @ 20.09.2008г. в 09:20ч.) *
ХАха,това с повдигането на бюста е смешно smile.gif Според мен повече шанс имаш като не показваш интерес към него.А тези чупки в кръста и напомпвания са жалка картинка и издават отчаяното желание жената да бъде харесана на всяка цена.

Прекалено буквално разбираш всичко, което съм написала. "Езика на тялото" няма нищо общо с чупките в кръста и напомпванията.
В случая не се търси трайна връзка, а секс за една нощ.

Не забравяйте да си носите чувството за хумор, когато четете такива теми.

Това е "олекотена" версия на основното съдържание. За да видите пълната версия, с форматиране и изображения кликнете тук.