Към съдържанието




Снимка

Черен екран след зареждане на Windows?


  • Моля влезте за да отговорите
18 отговора в тази тема

#1 Remix1912

Remix1912

    DOMIN@TOR

  • Потребители
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1877 мнения
  • Пол:Мъжки
  • Град:Филибето

Публикувано 20 януари 2009 - 18:49

Така смениха ми дъното,защото старото беше дефектно единия РАМ слот.Това е сащото ECS GeForce 7050M-M,но Rev.A2 и биоса е от 8.12.2008,сложих още 2Gb RAM Elixir 800Мхз.Проблемът е че не всеки път,но понякога след рестартирване или при стартиране на Windows(след смяна на дъното)с след като ми показва онова със зареждане на OC ми дава черен екран и.....нищо.Това софтуерен проблем ли е и ако се преинсталне Windows ще се оправи ли?
CPU: AMD Phenom II X4 925=955 O.C. 3220Mhz RAM:Elixir 2x2Gb DDR2 RAM (920Mhz) in Dual Mode VGA:Palit ATI RADEON HD4850 512Mb GDDR3 256Bit (635/2000 Dual Slot Edition) MB:GA MA770-UD3 rev 2.0(wtf SB750?) PSU:Fortron 350W up/to 400W PNF HDD:Excelstor 160Gb HD MONITOR:Samsung SyncMaster2343NW OC:Winodws Se7en Ultimate 64Bit

Публикувано изображение

#2 Ken

Ken

    Blade runner

  • VIP Потребител
  • 13903 мнения
  • Пол:Мъжки

Публикувано 20 януари 2009 - 18:53

Така смениха ми дъното,защото старото беше дефектно единия РАМ слот.Това е сащото ECS GeForce 7050M-M,но Rev.A2 и биоса е от 8.12.2008,сложих още 2Gb RAM Elixir 800Мхз.Проблемът е че не всеки път,но понякога след рестартирване или при стартиране на Windows(след смяна на дъното)с след като ми показва онова със зареждане на OC ми дава черен екран и.....нищо.Това софтуерен проблем ли е и ако се преинсталне Windows ще се оправи ли?


A какъв е Windows-а ? Някакъв саморъчно слгобяван ли е, или оригинален ?
Тестван ли е за вируси ?
Когато успее да зареди има ли някакви грешки в лога ?
В Safe Mode същото ли е ?
А при липса на интернет връзка ?

Установено е, че желаещите да подчертаят своята нетрадиционна сексуална ориентация, пишат на български с латиница. Може ли това да се счита за пропаганда на хомосексуализма ?


#3 Remix1912

Remix1912

    DOMIN@TOR

  • Потребители
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1877 мнения
  • Пол:Мъжки
  • Град:Филибето

Публикувано 20 януари 2009 - 18:57

A какъв е Windows-а ? Някакъв саморъчно слгобяван ли е, или оригинален ?
Тестван ли е за вируси ?
Когато успее да зареди има ли някакви грешки в лога ?
В Safe Mode същото ли е ?
А при липса на интернет връзка ?

Оригинален от черния пазар,не е самоделка със всички ъпдейти и активиран.
Няма вируси.
Не.
Още не съм пробвал.
Още не съм пробвал.
Не ме претиснява да го преинсталирам,но възможно ли е проблема да е от хардуерен аспект.
CPU: AMD Phenom II X4 925=955 O.C. 3220Mhz RAM:Elixir 2x2Gb DDR2 RAM (920Mhz) in Dual Mode VGA:Palit ATI RADEON HD4850 512Mb GDDR3 256Bit (635/2000 Dual Slot Edition) MB:GA MA770-UD3 rev 2.0(wtf SB750?) PSU:Fortron 350W up/to 400W PNF HDD:Excelstor 160Gb HD MONITOR:Samsung SyncMaster2343NW OC:Winodws Se7en Ultimate 64Bit

Публикувано изображение

#4 Ken

Ken

    Blade runner

  • VIP Потребител
  • 13903 мнения
  • Пол:Мъжки

Публикувано 20 януари 2009 - 19:16

Оригинален от черния пазар,не е самоделка със всички ъпдейти и активиран.
Няма вируси.
Не.
Още не съм пробвал.
Още не съм пробвал.
Не ме претиснява да го преинсталирам,но възможно ли е проблема да е от хардуерен аспект.


Според ме не възможно.
Пробвай да махнеш новата памет и виж как ще е без нея.

Установено е, че желаещите да подчертаят своята нетрадиционна сексуална ориентация, пишат на български с латиница. Може ли това да се счита за пропаганда на хомосексуализма ?


#5 Remix1912

Remix1912

    DOMIN@TOR

  • Потребители
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1877 мнения
  • Пол:Мъжки
  • Град:Филибето

Публикувано 20 януари 2009 - 20:26

За сега проблема отмина и съм с двете платки.
CPU: AMD Phenom II X4 925=955 O.C. 3220Mhz RAM:Elixir 2x2Gb DDR2 RAM (920Mhz) in Dual Mode VGA:Palit ATI RADEON HD4850 512Mb GDDR3 256Bit (635/2000 Dual Slot Edition) MB:GA MA770-UD3 rev 2.0(wtf SB750?) PSU:Fortron 350W up/to 400W PNF HDD:Excelstor 160Gb HD MONITOR:Samsung SyncMaster2343NW OC:Winodws Se7en Ultimate 64Bit

Публикувано изображение

#6 Yuli Arkadievv

Yuli Arkadievv

    Новобранец

  • Потребители
  • Pip
  • 14 мнения

Публикувано 23 август 2010 - 13:00

За сега проблема отмина и съм с двете платки.

и аз имам сега същия проблем моя изобщо не се вижда седи си черен екран , вуиндовса се пуска наи нормално излиза си всичко и точно когато триабва да изпише векломе и прияяяс черен екран това технически проблем ли е или нещо от настроките , давам Save mode и пак същата работа :wub: :)

Този пост е редактиран от Yuli Arkadievv: 23 август 2010 - 13:01


#7 crazyfrog

crazyfrog

    kaldata маниак

  • Потребители
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1160 мнения

Публикувано 23 август 2010 - 13:03

и аз имам сега същия проблем моя изобщо не се вижда седи си черен екран , вуиндовса се пуска наи нормално излиза си всичко и точно когато триабва да изпише векломе и прияяяс черен екран това технически проблем ли е или нещо от настроките , давам Save mode и пак същата работа :wub: :)

Пробвай друг монитор и кажи има ли го проблема ?

#8 nkoleff

nkoleff

    Новобранец

  • Потребители
  • Pip
  • 39 мнения
  • Пол:Мъжки

Публикувано 23 август 2010 - 13:15

Тук съм описал подобен проблем, ако искаш се зачети:

http://knowledgebg.b.../blog-post.html

#9 Yuli Arkadievv

Yuli Arkadievv

    Новобранец

  • Потребители
  • Pip
  • 14 мнения

Публикувано 23 август 2010 - 14:43

Пробвай друг монитор и кажи има ли го проблема ?

сега пробвах друг същия проблем си стои

#10 Xfirebg

Xfirebg

    Потребител

  • Потребители
  • PipPip
  • 106 мнения
  • Пол:Мъжки

Публикувано 23 август 2010 - 14:54

При мен се получи нещо подобно след ъпдейт на ОС

#11 Yuli Arkadievv

Yuli Arkadievv

    Новобранец

  • Потребители
  • Pip
  • 14 мнения

Публикувано 23 август 2010 - 14:56

сега пробвах друг същия проблем си стои


При мен се получи нещо подобно след ъпдейт на ОС

а после как го оправи ?

Този пост е редактиран от Yuli Arkadievv: 23 август 2010 - 14:55


#12 Xfirebg

Xfirebg

    Потребител

  • Потребители
  • PipPip
  • 106 мнения
  • Пол:Мъжки

Публикувано 24 август 2010 - 09:29

а после как го оправи ?

Преинсталирах го. Т.е. няколко, които бяха в мрежа(не всички).
Тогава бяха с прясно инсталиран уиндоус и ми се струва, че след един секюрити ъпдейт стана всичко, черен екран и курсура.

#13 nkoleff

nkoleff

    Новобранец

  • Потребители
  • Pip
  • 39 мнения
  • Пол:Мъжки

Публикувано 24 август 2010 - 11:04

Мисля, че случая е точно такъв като в линка който пуснах горе. Четете малко.

#14 Yuli Arkadievv

Yuli Arkadievv

    Новобранец

  • Потребители
  • Pip
  • 14 мнения

Публикувано 24 август 2010 - 15:14

Преинсталирах го. Т.е. няколко, които бяха в мрежа(не всички).
Тогава бяха с прясно инсталиран уиндоус и ми се струва, че след един секюрити ъпдейт стана всичко, черен екран и курсура.

Повечето видео монитори имат определен диапазон на разделителната способност, която могат да показват. Ако зададете стойност извън този диапазон, може мониторът да показва неправилно образа или изобщо да не го показва. Обикновено, когато променяте разделителната способност, Windows ще почака малко, за да потвърдите, че искате да запазите разделителната способност. Ако не потвърдите, Windows ще промени разделителната способност обратно на предишната й стойност. Обаче ако случайно я потвърдите, а мониторът не може да покаже новата разделителна способност, ще трябва да рестартирате Windows в "Безопасен режим" и да възстановите разделителната способност до тази, която може да се показва от монитора e ето това сан направил и сега за това имам черен екран

#15 Xfirebg

Xfirebg

    Потребител

  • Потребители
  • PipPip
  • 106 мнения
  • Пол:Мъжки

Публикувано 24 август 2010 - 16:35

Мисля, че случая е точно такъв като в линка който пуснах горе. Четете малко.

Май не сме разбрали ;D

#16 Yuli Arkadievv

Yuli Arkadievv

    Новобранец

  • Потребители
  • Pip
  • 14 мнения

Публикувано 30 август 2010 - 18:20

Май не сме разбрали ;D

маи да , можеш ли да ми кажеш на мястото на гефорсе 6610хл да сложа гефорце 6800 ? ето малко инфо „„„
Prozessor Pentium 4 mit 3,4 GHz, Hyper-Threading, 800 MHz Front-Side-Bustakt
Arbeitsspeicher 512 MByte DDR2-RAM (ein Modul)
Grafikkarte GeForce 6610 XL, 128 MByte DDR3-RAM (Takt Chip/Speicher: 400/800 MHz)
Festplatte 250 GByte S-ATA, 8 MByte Cache, 7.200 U/Min. von Western Digital

#17 cveti80

cveti80

    Новобранец

  • Потребители
  • Pip
  • 10 мнения

Публикувано 02 април 2012 - 11:18

Темата е стара,но и при мен се получи подобен проблем,като при автора. Зарежда до логото,а след това черен екран,без курсор - нищо. В сейф мод си работи без проблем. Възстанових системата към по-ранен момент,оправи се за няколко дни и пак се повтори проблема. Сканирах с awast и Malwarebytes Anti-Malware - нищо не показа. Windows HP - SP3.

#18 jonov

jonov

    kaldata маниак

  • Hardware Team
  • 5348 мнения
  • Пол:Мъжки
  • Град:Комощица
  • Интереси:От BLIZOO - бягай на далеч

Публикувано 02 април 2012 - 12:07

Опитай се да преинсталираш видео драйвъра .

#19 cveti80

cveti80

    Новобранец

  • Потребители
  • Pip
  • 10 мнения

Публикувано 02 април 2012 - 13:02

И това направих,бях забравила - нямаше ефект





0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни