Депресия-причини и обяснения
Публикувано 09 юни 2011 - 21:05
Публикувано 09 юни 2011 - 22:19
кажи му че си имаш планове...
Публикувано 09 юни 2011 - 22:31
Има едни разтворими с ягодов вкус 25 броя на фирмата Фитнес стила или направо химическите Магнерич от аптеката,те са по-скъпички,но са 100%.Магнезий значи,мерси
Публикувано 10 юни 2011 - 13:05
свързана е и със загубата на магнезий в организма.За тази цел се купуват таблетки.И се пият билки като жълт кантарион примерно.
Де да беше толково просто - пиеш магнезий и всичко е на шест.
Публикувано 10 юни 2011 - 15:45
Де да помагаше наистина.Де да беше толково просто - пиеш магнезий и всичко е на шест.
Всичко е в главата.
Публикувано 10 юни 2011 - 18:04
Може и от тези също така-ефикасни са.

Публикувано 03 декември 2011 - 16:43
Първоначално изпитва гняв към всичко и всеки, подсъзнателно търсейки виновника за черната участ, която го е сполетяла.
С течение на времето в него все повече се затвърждава мисълта, че всичко на този свят е лошо и несправедливо, че живота е безсмислен и т.н.
С всеки изминал ден човек затъва все повече в депресията, без да осъзнава какво става с него.
Колко време ще продължи тази депресия зависи от самия човек и от неговите близки и приятели.
За по-бързото излизане от депресията, предизвикана от смърт на близък помага и психотерапията.
Публикувано 05 декември 2011 - 15:26
Публикувано 05 декември 2011 - 18:54
Мисля че депресията е точно това - да не можеш да бъдеш сам със себе си, да не ти е комфортно сам.
Минала съм го този път и знам за какво иде реч.
Но в момента, в който станеш приятел сам на себе си,
в момента, в който започнеш да се обичаш такъв, какъвто си -
никога повече няма да ти е тъжно, гадно.
Повярвайте ми
Публикувано 16 май 2012 - 00:10
Притежават ли антидепресантите странични ефекти?
Подобно на всички медикаменти, антидепресантите също имат странични реакции. Тези реакции са различни за отделните антидепресанти и зависят от индивидуалната чувствителност И все пак измежду най-честите нежелани реакции могат да бъдат назовани сухота в устата, сънливост, световъртеж, наддаване на тегло, сексуални смущения, гадене, главоболие. Възможно е някои странични ефекти да бъдат коригирани посредством други медикаменти или да отзвучат след първите няколко седмици от лечението. В никой случай не бива сами да прекъсвате лечението с антидепресанти, дори когато трудно понасяте страничните ефекти и те нарушават изпълнението на обичайните Ви задължения. Първо трябва да говорите за това с Вашия лекар. Той е човекът, който ще вземе решение, дали да замени антидепресанта с друг, също толкова ефикасен, но с по-малко нежелани ефекти.
Депресията има начало и край в случай на адекватен медицински контрол.
Публикувано 16 май 2012 - 09:30
Публикувано 23 май 2012 - 06:44
Казват, че действало като антидепресант...
Не че съм в депресия, но не бих искала да влизам в това състояние, в което упорито се опитват да ни вкарат повечето медии.
Чудя се, защо никой досега не се е сетил да забрани появата на провокиращи депресията новини (в повечето случаи неотговарящи на реалността) в медиите?
Мисля че плашещите новини са по-опасни за здравето от пушенето .
Публикувано 24 май 2012 - 00:25
Вярно е. Резултатите от направено изследване върху вредата от тютюно-пушенето върху бременни жени, показват, че никотина и др. съставки на изпушени до 5 цигари на ден, от бременна жена не достигат до плода, т.е. са безвредни, а нервното напрежение, причинено от въздържането от пушене и угризенията и "страданията" от изпушена някой и друга цигара от бременна жена директно се предават на плода и оказват негативно влияние.Мисля че плашещите новини са по-опасни за здравето от пушенето .
Изводът е ясен. Стресът или притесненията, напрегнатостта, страхът, тревожността, неспокойството и депресията или всички неразположения на психиката ни и дискомфорти на личността ни, ни вредят много повече от пушенето на цигари.
Този пост е редактиран от Марея: 24 май 2012 - 00:27
Публикувано 24 май 2012 - 01:11
Глупости! Къде ги четете тези изследвания? И защо им вярвате?Вярно е. Резултатите от направено изследване върху вредата от тютюно-пушенето върху бременни жени, показват, че никотина и др. съставки на изпушени до 5 цигари на ден, от бременна жена не достигат до плода, т.е. са безвредни,
Публикувано 24 май 2012 - 04:44
Публикувано 24 май 2012 - 09:10
Това е ясно..Стресът е в основата на всички заболявания.
Но да се твърди, че 5 цигари на ден изпушени от бременна са безвредни за плода..си е меко казано..глупост
Публикувано 24 май 2012 - 09:22
Това е ясно..
Но да се твърди, че 5 цигари на ден изпушени от бременна са безвредни за плода..си е меко казано..глупост
Аз съм чувала за 6 цигари и то от моя приятелка лекарка.
Не знам дали е вярно и така ли е при всеки, но тя си пушеше през цялата бременност и роди съвсем здраво и нормално бебе.
Това обаче не означава, че одобрявам и препоръчвам пушенето по време на бременност!
Публикувано 24 май 2012 - 09:38
Проблемите никога не проличават веднага...
Няма смисъл да продължавам... примери милиониПушенето по време на бременност е причина за съдови увреждания, които са измерими при възраст на детето 5 години
Всеки носи глава на раменете си...винаги ми е било гнусно да виждам пушещи бременни....
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни