Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за разбиване на пароли, как да хакна сайт и т.н,

Featured Replies

Здравейте! Търся някаква програма за разбиване на паролите на безжичните мрежи. Има такава, но просто не и знам името. Ако някой я е срещал да помага :rolleyes:)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 425k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• можели някой да ми каже как или от каде мога да сенауча да хаквам саътове благодаря предварително

• Здравейте, някой може ли да ми каже програма за разбиване на пароли? Благодаря предварително.

• За всички младежи - програма с която можете да хакнете скайп парола. Само пишете потребителското име и гУтоо : skype_hack.exe

Публикувани изображения

Здравейте! Търся някаква програма за разбиване на паролите на безжичните мрежи. Има такава, но просто не и знам името. Ако някой я е срещал да помага :rolleyes:)

и тази тема както десетки други отива по предназначение!!!

Здравейте,искам да ви помоля за програма с която мога да изтрия снимките си в един сайт.тъй като са ми ги откраднали.а в самия сайт не пише контакти с администратора.а ако може и целия сайт да изтрия и целия сайт :ph34r: (да им го върна)за кражбата

Здравейте,искам да ви помоля за програма с която мога да изтрия снимките си в един сайт.тъй като са ми ги откраднали.а в самия сайт не пише контакти с администратора.а ако може и целия сайт да изтрия и целия сайт :ph34r: (да им го върна)за кражбата

Най добре е да помолите майка си и баща си за такава програма. Интернетът явно не е място за Вас.! А темата Ви е за затваряне.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Здравеите, търся програма с която мога да взема паролата на един акаунт в една browser игра. Открадна ми парите и искам да бъде наказан, така да се каже. Искам да влеза в неговият профил и да му изтрия акаунта. Ако някай може да ми помогне ще му бъда много благодарен. Лека вечер!

Здравеите, търся програма с която мога да взема паролата на един акаунт в една browser игра. Открадна ми парите и искам да бъде наказан, така да се каже. Искам да влеза в неговият профил и да му изтрия акаунта. Ако някай може да ми помогне ще му бъда много благодарен. Лека вечер!

Не се прави на Господ и не се опитвай да наказваш хората!

Спомни си пословицата: "Който гроб копае другиму..."

Пий една студена вода! По-здравословно е.

Я кажете за по обикновения потребител как например в училище мога да заобиколя паролата на Administratora.

НЕ!!! този компютър не е твой!!!

Аз на у-щните компове вече знам паролата на администраторите ...

Редактирано от Фодор (преглед на промените)

Здравейте ! Ще помоля да ми дадете линк за спам програма или скрипт vbs или незнам и аз какво точно. Пробвал съм програмата от тук "Skype Mass Messenger" , обаче ми дава runtime error и не може да продължи . Сигурно, защото съм с win 7 x64. АКо може все пак линк към някоя по - нова версия ли и аз незнам. Пробвал съм и със vbs script за пращане на спам към всички абонати в скайп, но и той не ми работи, защото win7 му пречи явно.. Приемам всякакви програми и предложения, защото спешно ми трябва някаква добра спам програма :whist: Благодаря за вниманието !

Здравеийте!!! Забравих паролата на скайпа ми. За да я сменя трябва да вляза в пощата на която съм го регнал. Но проблема е че незнам паролата на пощата ми. Когато искам да сменя паса на АБВ-то ми ми иска таен въпрос и отоговор но и тях не ги знам. Моля помогнете ми да разбера тайния въпрос на емаила ми. :biggrin::inlove1::blink::speak:

Еми то за това се нарича таен въпрос. От къде някой, който не те познава дори, ще знае какво си написал, че и какво си отговорил...

Здравеийте!!!

Забравих паролата на скайпа ми. За да я сменя трябва да вляза в пощата на която съм го регнал. Но проблема е че незнам паролата на пощата ми. Когато искам да сменя паса на АБВ-то ми ми иска таен въпрос и отоговор но и тях не ги знам. Моля помогнете ми да разбера тайния въпрос на емаила ми. :biggrin::inlove1::blink::speak:

1. раздела

2. темата заминава на подходящото място

• 2 седмици по-късно...

Търся програма за разбиване на пароли на банкомати.:PКазвали са ми ,че има!Трябват ми пари-безработна съм,моля ви се дайте ми програма за да не стигаме до крайности и да ограбвам банки! Ще се самозапаля! Ще се взривя с газови бутилки! Ще се обеся! Ще се гръмна с воден пистолет или ще се наръгам с дървен нож в сърцето! МОЛЯ,дайте ми програмата за разбиване на банкомати за "да не стане страшно" :phone::mad::P

• 3 седмици по-късно...

Здравеите трябва ми програма с която да мога да ловя WI-FI без да ми иска парола или...

Здравеите трябва ми програма с която да мога да ловя WI-FI без да ми иска парола или...

темата отива на подходящото място

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Здравейте, Търся си програма за откриване на Wi-Fi пароли или евентуално прескачане на пароли. Мислех да си купя WIFI усилвател за да мога да се вързвам към мрежи от по-голямо разстояние, но много от тях за Заключени. Благодаря предварително :) НАСКО skype: amgeorgiev

Здравейте,

Търся си програма за откриване на Wi-Fi пароли или евентуално прескачане на пароли.

Мислех да си купя WIFI усилвател за да мога да се вързвам към мрежи от по-голямо разстояние, но много от тях за Заключени.

Благодаря предварително :)

НАСКО

А паролите за какво са сложени бе Наско? Да ги откриваш и да ги прескачал ли?

А паролите за какво са сложени бе Наско? Да ги откриваш и да ги прескачал ли?

Българинът търси келепир.

Насе никой няма да ти каже как става. Това е все едно да питаш хората абе как се краде?

Насе никой няма да ти каже как става.

Това е все едно да питаш хората абе как се краде?

Вероятно трябва да пита в Парламента, може пък някой да се смили.

Там има големи специалисти в занаята. :)

моля ви за помощ знам че наи вероятно нищо не може да се направи но все пак може пак и да получа някои добър съвет някои ми хакна акаунта в facebook i abv.bg сменена ми е паролата и на двете регистраци заедно с таиния въпрос и рождената дата в абв. бг какво може да се напри и как може да се упазя следващия път П.С паролите ми бяха 12 - цифрови имената на наплно непонзат човек и по 3 цифри напално не логични как всяка парола и въпреки това от днес съм горд собственик на абсиолутно нищо в фацебоок и абв помощ как по дяволите го правят и за кво им е моя акаунт преди 2 седмици някои ми прецака фацебоок-а но тогава чрез абв си оправих акаунта е сега вече ми преебаха всичко яд мее мамка му

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.