Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за разбиване на пароли, как да хакна сайт и т.н,

Featured Replies

моля ви за помощ знам че наи вероятно нищо не може да се направи но все пак може пак и да получа някои добър съвет

някои ми хакна акаунта в facebook i abv.bg сменена ми е паролата и на двете регистраци заедно с таиния въпрос и рождената дата в абв. бг

какво може да се напри и как може да се упазя следващия път

П.С

паролите ми бяха 12 - цифрови имената на наплно непонзат човек и по 3 цифри напално не логични как всяка парола и въпреки това от днес съм горд собственик на абсиолутно нищо в фацебоок и абв

помощ как по дяволите го правят и за кво им е моя акаунт

преди 2 седмици някои ми прецака фацебоок-а но тогава чрез абв си оправих акаунта е сега вече ми преебаха всичко яд мее мамка му

Забравете, щом е намесено АБВ!!!

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 425k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• можели някой да ми каже как или от каде мога да сенауча да хаквам саътове благодаря предварително

• Здравейте, някой може ли да ми каже програма за разбиване на пароли? Благодаря предварително.

• За всички младежи - програма с която можете да хакнете скайп парола. Само пишете потребителското име и гУтоо : skype_hack.exe

Публикувани изображения

Учудва ме как все още пишат тука , и то съвсем сериозно.

Всичките които постват във темата.

нещо не можеш да ми обясниш какво искаш да научиш

Процеса е горе-долу следния: пръква се тема за разбиване на акаунти и е видимо е някой иска недобронамерено да проникне в чужда машина, акаунт и т.н. И темата му/й се обединява с тази тема (която е в подходящия раздел :) )

Този процес го знам . А въпроса ми е дали се случва това със всичките постове за разбиване на пароли и ... или не ?

Този процес го знам . А въпроса ми е дали се случва това със всичките постове за разбиване на пароли и ... или не ?

Зависи :)

Здравейте извинявам се ако съм сбъркал раздела :) Значи проблема е такъв, че един приятел има лаптоп но единствения акаунт които е на лаптопа е с парола има ли начин да влезне в акаунта без да знае парола? Благодаря предварително :)

Редактирано от Bliznaka (преглед на промените)

Здравейте извинявам се ако съм сбъркал раздела :) Значи проблема е такъв, че един приятел има лаптоп но единствения акаунт които е на лаптопа е с парола има ли начин да влезне в акаунта без да знае парола? Благодаря предварително :)

Лаптопа негов ли е?Не знае паролата?

Здравейте от близо 2г една жена постоянно се регистрира от фалшиви профили в aha.bg и ми пише обидни,заплашителни съобщения.Въпросът ми е имам егнто и номера на gsm ,но за ip съм сигурна ,че е нейното ,тя е много предпазлива и след съобщенията ме блокирва за да не мога да установя контакт с нея.Има ли начин да открия ип-то и от регистрацията и в сайта ?Пробвах и да и пиша на емайла ,но не ми отговори,а в скайпе ме блокира и сега нямам никакъв достъп до нея освен сайта.Искам да открия домашният и адрес и домашен телефон ако има такъв,но първо трябва да уточня кое точно е ип-то и по него мога ли да разбера адреса и и телефона,за сега разбрах само града от който ми пише.

Здравейте от близо 2г една жена постоянно се регистрира от фалшиви профили в aha.bg и ми пише обидни,заплашителни съобщения.Въпросът ми е имам егнто и номера на gsm ,но за ip съм сигурна ,че е нейното ,тя е много предпазлива и след съобщенията ме блокирва за да не мога да установя контакт с нея.Има ли начин да открия ип-то и от регистрацията и в сайта ?Пробвах и да и пиша на емайла ,но не ми отговори,а в скайпе ме блокира и сега нямам никакъв достъп до нея освен сайта.Искам да открия домашният и адрес и домашен телефон ако има такъв,но първо трябва да уточня кое точно е ип-то и по него мога ли да разбера адреса и и телефона,за сега разбрах само града от който ми пише.

не ми се засягайте, но гледате прекалено много фиулми. Подобна информация я има полицията, ако искате се обърнете към тях

Интернет заплахи !

и г-н Колев ще я открие за отрицателно време ...

да но дори и да я открие няма да ми даде личчните данни ,които ми трябват ,а аз искам лично да говор

да но дори и да я открие няма да ми даде личчните данни ,които ми трябват ,а аз искам лично да говор

Наистина сте наблегнали много на филмите! Такива желания не се изпълняват.

Съжалявам, мога само да повторя мнението на lz4jw

П.П. И темата заминава на подходящото място

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Мъж ли делите?В тези форуми за това иде реч.От нищото ли започна всичко.Може и жената да е конфронтантка изтрещяла.

Ако заплахите и са сериозни ... ще и се стъжни живота ... за два лафа , ще я побъркат , ще си има проблеми с органите на закона ! Само че говорим за сериозни неща ... не детски истории , а като гледам времето ... 2 години , я вземи пиши на посоченият от мен адрес !

Търса спешно програма за разбиване на пароли в Wi-Fi (контакт в безжичната интернет мрежа)! Имам лаптоп...и често пътувам в други градове...Навсякъде има безжичен Интернет, но с пароли се влиза... В Google не намирам нищо...

Редактирано от ijs (преглед на промените)

Търса спешно програма за разбиване на пароли в Wi-Fi (контакт в безжичната интернет мрежа)! Имам лаптоп...и често пътувам в други градове...Навсякъде има безжичен Интернет, но с пароли се влиза... В Google не намирам нищо...

Търси на ЯворКолев.бг, там има със сигурност...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.