Към съдържанието
Снимка
- - - - -

Как да си спомним минал живот и живота между преражданията с хипноза?


 • Моля влезте за да отговорите
107 отговора в тази тема

#1 braksi

braksi

  Потребител

 • Потребители
 • PipPip
 • 93 мнения
 • Пол:Мъжки
 • Град:София
 • Интереси:http://reklamiotgoogle.com
  http://duhovno-razvitie.com

Публикувано 04 януари 2011 - 12:43

Ако имате желание да опитате това практическо ръководство, можете да опитате сами, но както пише накрая на този материал
Много малко хора могат успешно да се самохипнотизират без преди това да са били хипнотизирани от някой друг.
Така че търся желаещи за клуб по хипноза на приятелски начала (безплатно) в София и по-точно хипнотична регресия за спомени на минали прераждания и живота между преражданията.


http://www.duhovno-r...e.com/hiuit.htm
Това е адреса на практическоро ръководство по хипноза, от което са материалите по-долу.

http://www.duhovno-r....com/niuton.htm
Тук може да прочетете изключително интересни спомени на хора под хипноза за миналите животи.Какво е хипнозата?

Вероятно до този момент сте схванали идеята, че хипнозата е едно състояние на мечтаене, на фантазиране. В това състояние човешкият съзнателен ум става безмълвен или пасивен. Това прави достъпен и открит подсъзнателния разум по начин, който позволява на хипнотизатора да въведе в тази могъща подсъзнателна сфера различни внушения.
Нека да хвърлим един до известна степен “технически” поглед върху начина, по който мозъкът функционира. Мозъкът оперира чрез честотни цикли, които от своя страна са измерими. Тези честоти отговарят на определен вид дейности. Започвайки с най – ниската честота и продължавайки по възходящ ред, те са следните:

1. Делта. Честотата на мозъчната дейност варира от 0 до 4 цикъла в секунда. Това е абсолютната безсъзнателност. За делта не се знае много.
2. Тета. При тета честотата се движи между 4 и 7 цикъла в секунда. Тета е част от областта на подсъзнанието, в която е приложима хипнозата – въпреки че много малко хора достигат до тета за дълъг период от време. Изглежда, че в тета са записани всички наши емоционални преживявания. Тета е онази специфична област, която отваря вратата на пред съзнанието, за да може то да се отправи “отвъд хипнозата” – в света на психичните феномени. Това ще бъде разгледано накратко в края на тази книга.
3. Алфа. Честотния диапазон на мозъчната дейност при алфа е от 7 до 14 цикъла в секунда. Алфа е областта, която обикновено се смята за сферата на подсъзнанието. Почти всички хипнотични въздействия се осъществяват в този обхват. Освен това, тук се извършва и всяко мечтаене. Медитацията също е функция на този диапазон, понякога слизайки и в тета. Що се отнася до хипнозата, алфа е една изключително важна област и това е подчертано в книгата.
4. Бета. Това е сферата на съзнателния разум, чиито честотен диапазон е от 14 цикъла нагоре. Бета е областта, в която мислим и осъществяваме повечето от извършваните от нас в будно състояние дейности. Изглежда, че по – голямата част от нас оперират с около 20 цикъла в секунда по време на будно състояние. При около 60 цикъла в секунда човек би изпаднал в силна истерия. А при над 60 цикъла в секунда – не зная какво би могло да се случи... Предполагам, че не би било нещо приятно.

Когато вечер заспивате, мозъкът ви автоматично превключва от по – високия честотен цикъл бета към по- ниския алфа, а после, за кратки последователни периоди, към тета и делта. По- голямата част от съня ви протича в алфа.
Всичко, което хипнозата прави, е да се възползва от този естествен феномен. Хипнозата всъщност е една техника за принуждаване на мозъка да намали циклите си до алфа диапазона без да изпадне в сън. В алфа подсъзнанието е открито за влияния чрез внушение.
Съзнателният разум не приема добре внушенията. Той е най – подходящ за мислене, разсъждаване и привеждане в действие на онези неща, които вече знае. Докато подсъзнанието е като един подчиняващ се роб. То не мисли и не разсъждава. То просто реагира на нещата, които му се казват. В това се корени стойността и силата на хипнозата. Чрез хипнозата вие сте в състояние да заложите мощни внушения директно в подсъзнанието си. То ги приема и ги кара да се превърнат в реалност. Отчасти подсъзнанието прави това като съобщава на съзнателния разум, че съществува нова информация, която трябва да бъде следвана. Съзнателният разум обича да действа в съответствие с онова, което вече е налице, така че той започва да работи по тази нова информация. Отчасти ние наистина не разбираме защо хипнозата действа и как точно подсъзнанието предизвиква съответните резултати. Това, което знаем е, че тя наистина действа, и действа доста добре.
Внушения: Използваните в хипнозата внушения подробно са разгледани в другите глави от книгата. Засега е достатъчно да подчертаем факта, че всички изложени по – нататък внушения са позитивни, конструктивни и полезни. Това е необходимо поради обстоятелството, че подсъзнанието не е запознато с разликата между едно полезно и едно вредно внушение. Основната му дейност се изразява във възприемането на подадените му от вас послания и в действането според тях.
Познавах един мъж, който буквално стотици пъти на ден употребяваше една нецензурирана четирибуквена дума за извършване на физиологически нужди. В края на краищата той убеди подсъзнанието си, че трябва да посети тоалетната и разви хронична диария.
Така че, бъдете крайно внимателни относно думите, които употребявате във вашите внушения. Думите са нещо наистина могъщо, а подсъзнанието ви ги възприема буквално.
Митове: Съществуват множество погрешни схващания за хипнозата. Голяма част от това неразбиране се дължи на второстепенни филми, представящи хора, които биват превръщани в зомбиподобни същества от някакъв всесилен мистик, който им казва: “Погледни в очите ми!” И ако това е ефектно и оправдано спрямо един трилър, то от друга страна това е стопроцентова измислица, която няма никаква връзка с истината. Ще се спра на някои от най – често разпространяваните митове, а после ще продължа по – нататък.

1. Хипнотизаторът има магически възможности. Това е изцяло невярно. Хипнотизаторът е едно напълно обикновено човешко същество, което е усвоило способността да прилага внушение с цел постигането на желани резултати.
2. Човек може да бъде хипнотизиран и принуден да върши неща против своята воля. Абсолютно невярно! Преди всички, никой не може да бъде хипнотизиран, ако сам не желае това. Пациентът трябва изцяло да сътрудничи, за да може да бъде осъществена хипноза. На второ място – никой, който е под хипноза, не може да бъде накаран да върши неща, които не би направил и по собствена воля в състояние извън психоза. По време на хипнозата пациентът може да избере дали да приеме, или да отхвърли дадено внушение. Ако му бъде подадено някакво потискащо го внушение, той по свой избор най – вероятно ще излезе от хипнотичното състояние и ще си тръгне.
3. Единствено слабо интелигентните хора могат да бъдат хипнотизирани. Отново невярно. Вярно е обратното. Колкото една личност е по – интелигентна, толкова е по – лесно тя да бъде хипнотизирана. Разбира се при определени случаи на умствени заболявания хипнозата е невъзможна. Но почти всеки, който иска да бъде хипнотизиран, може да бъде хипнотизиран. Само около 1 % от хората не могат да бъдат поставени под хипноза: отчасти поради психически заболявания, отчасти заради причини, които не можем да разберем.
4. Хипнотизираният е в транс или в безсъзнание. Това в никакъв случай не е така. Пациентът, който е под хипноза, е изцяло буден и съзнаващ. Той напълно е фокусирал вниманието си в посочената от хипнотизатора област и е податлив на странично разсейване.
5. Човек може да не успее да излезе от състоянието на хипноза. Това е напълно невярно. Дори ако операторът падне мъртъв след като е хипнотизирал пациента, то последният може напълно лесно да излезе от това състояние. На пациента може да се случат две неща: или да изпадне в краткотраен сън и после да се събуди, или да отвори очи, защото гласът на оператора е липсвал за известно време.
6. Добрите резултати задължително се постигат чрез дълбока хипноза. Невярно. Всяка степен на хипноза – от повърхността до много дълбока, може да донесе положителни резултати.

Хипнотично състояние: Когато е под хипноза, човек напълно съзнава къде се намира и какво става. Той или тя чуват всичко, което ги заобикаля. Личността е в едно състояние на дълбока отпуснатост, като при мечтаене, и често или има усещане за вцепененост на тялото, или пък е крайно чувствителна относно наличието на тялото си.
Самохипноза.: Напълно възможно е да хипнотизирате себе си. Аз го правя почти всеки ден, като си подавам конструктивни внушения. За вас ще бъде много по – лесно да се хипнотизирате, ако преди това сте били хипнотизирани от някой друг и са ви били дадени внушенията и инструкциите за постигането на това състояние. Много малко хора могат успешно да се самохипнотизират без преди това да са били хипнотизирани от някой друг. Тази книга ще ви научи как да обучите себе си. Препоръчвам ви да работите с партньор, който може да ви хипнотизира, и по този начин да постигнете възможно най – добрите резултати.Цялата книга можете да прочетете на хипнозата уилям хюитАко имате желание да опитате това практическо ръководство, можете да опитате сами, но както пише накрая на този материал
Много малко хора могат успешно да се самохипнотизират без преди това да са били хипнотизирани от някой друг.Така че търся желаещи за клуб по хипноза в София и по-точно хипнотична регресия за спомени на минали прераждания и живота между преражданията. Споемни на хора от живота между преражданията им можете да прочетете майкъл нютон пътят на душите

Приятелска система

Някои хора наистина предпочитат да работят с някой друг, отколкото да работят сами. Понякога някои намират, че не е много естествено да слушат на запис собствения си глас. За хората, които спадат към тези две категории, се препоръчва “приятелската система”.
Наистина, що се отнася до слушането на собствения ви глас на запис, в началото всеки го намира за нещо странно. Но вие бързо свиквате с него и ще постигнете чудесни резултати чрез хипнотичните сеанси, които сте записали с касетофон.
Предимствата да работите сами са:
1.Вие можете да го правите винаги, когато поискате, и няма нужда да ви се налага да съгласувате времето за това с някой друг.
2.Вие можете да навлезете в дълбоко лични ситуации, подробности от които не бихте желали да споделяте с някой приятел.
Предимства да работите с приятел са:
1.Няма да ви се налага да правите магнетофонни записи, в случай че не желаете това. Вашият приятел ще ви чете инструкциите за въвеждане в хипноза, а вие на свой ред ще му четете същото. Това ви носи опит и като хипнотизатор, и като пациент.
2.Често двама души решават по – добре, отколкото един, какъв подход да бъде използван при справянето със някоя специфична ситуация.
Както и да изберете – самостоятелно или с приятел – вие ще постигнете отлични резултати. В края на краищата, повечето хора използват и двата подхода. При избора си на приятел, спрете се на някого, който е толкова заинтересован от хипнозата и самоусъвършенстването, колкото сте и вие. Изберете някой, който е чувствителен внимателен, а не клюкар, който няма да устои на изкушението да разкаже на всеки ваш познат в града, че на тридесет и пет вие практикувате самохипноза, за да преодолеете нощните си полюции.
Този ваш приятел, може да бъде съпруга (та) ви, член на семейството, приятел, колега и всеки друг. Важно е единствено този приятел да бъде някой, на когото вярвате и с който имате добра връзка.Хипнотични клубове

По своята същност хипнотичният клуб е изграден на основата на приятели. В него група от хора с общи интереси се събират, за да си прилагат един на друг хипноза с цел да си помогнат по някакъв начин. Клубът е едно невероятно място за забавление и чрез него вие можете да научите много неща по – бързо и по – ефективно.
Особено препоръчвам хипнотичните клубове на по – възрастни хора, на техните семейства, на домакините, както и на гимназистките и колежаните. Но това изброяване в никакъв случай не ограничава категориите хора, които могат да се включват в тях.
По – възрастните могат да си помогнат един на друг да постигнат самоуважение, любов, увереност, свобода от болката, повече енергичност и ентусиазъм, по – добро умствено и физическо здраве, контрол над стреса и депресията и още толкова неща, които няма как да бъдат изброени.
Домакините и хората, които стоят по цял ден вкъщи, могат да си помогнат взаимно, за да елиминират скуката и ежедневните безсъдържателни разговори. Те могат да си помогнат едни на други да съживят и вдъхнат живот на своите вродени съзидателни способности; да си помогнат да направят отношенията си със съпруга и децата си по – богати и да достигнат една по – висока самооценка. Учащите – студенти и ученици – могат взаимно да си помогнат при усъвършенстване на паметта, полагане на тестове, при развиване на увереност в себе си и на самодисциплина, усъвършенстване на своите академични и спортни способности, при справяне с разстройство и обърканост.
Ако желаете, хипнотичния клуб може да бъде по официален тип. Можете да напишете правилник, да създадете критерий за членство, да въведете членски внос, който да покрива разходите за закупуване на аудиокасети, книги или други необходими неща. Може да фиксирате определени дни и часове за събирането на членовете на клуба.
При другия вариант клубът може да бъде свободно, неформално образуване, например една уговорка между шест домакини, които решават да се събират всеки вторник от два до четири следобед, всяка седмица в къщата на някоя от тях. Всяка от тях идва със свой екземпляр от “Хипноза” и те се редуват да бъдат хипнотизатори или пациентки, докато разрешат проблемите си. Те дори могат да създават нови процедури или пък да експериментират.
Хубавото е, че няма почти никакъв начин да постигнете лоши резултати. Почти винаги постигате онова, което сте желали. Разбира се, ако пациентът не сътрудничи стопроцентово или пък ако операторът все още не е развил у себе си задоволителни умения, може да не бъдат постигнати никакви резултати. Помнете, че това е един процес на обучение, който изисква много практика, така че не се отчайвайте, ако не всичко се получава в своя идеален вариант. Няма никаква опасност да причините болка на някого, ако следвате указанията и предупрежденията, които са изложени в тази книга.
Аз от сърце подкрепям съществуването на хипнотични клубове и групи. Това е един изключителен метод за взаимно самоусъвършенстване. На вас ви се помага да постигнете нещата, но вие ги постигате и като сами помагате на другите. Силно бих желал да видя всички по – възрастни хора да участват в някакъв вид хипнотични групи. Има толкова много, което може да бъде постигнато. Не пренебрегвам и възможността цялото ви семейство да бъде ангажирано в групова хипноза. Това е един чудесен начин да засилите чувствата на любов и разбирателство в семейството.
Правилото, което смятам че е необходимо на всяка група, без значение дали става дума за официален клуб, за участници в неформални сбирки или пък за семейна група, е придържането към определена програмна схема. Ако желаете, можете да се срещате всеки ден, но не трябва да участвате в събиранията между другото или пък поради липса на нещо по – интересно в момента. Личната ми препоръка е да се събирате поне веднъж в седмицата. Определете времето за това и го спазвайте. Вие имате нужда от настоятелност и постоянство, за да дисциплинирате ума си и за да може той да осъществи чудесата, към които се стремите. Срещите ви в никакъв случай не трябва да бъдат през период по – голям от две седмици, защото ефектът от хипнотичните внушения обикновено затихва след около две седмици. Участниците в семейните групи може би ще се събират по – често, защото за тях е по – лесно да бъдат заедно по – често.
Не допускайте да уговорите събиране и после да го отложите или пренасрочите. Това може да се превърне в един навик, който в края на краищата да предизвика обратен ефект и нулеви резултати. Разбира се понякога е напълно възможно да ви се наложи да промените някое вече планирано събиране. Но просто не си създавайте навика да променяте срещите, защото когато правите това, вие всъщност ясно и недвусмислено казвате на ума си: “Моите цели не са много важни. Отложи ги.” И това е точно онова, което вашият ум ще направи – ще ги отложи, така че отложи, така че вие няма да можете да ги постигнете.
Както виждате, хипнозата е нещо повече от една обикновена поредица от думи в някаква процедура за релаксиране. Тя е нещо много повече. Тя е един начин на живот, един начин да се наслаждаваме на живота в най – пълна степен, една техника за сътворяване и реализиране на онази действителност, към която се стремите в момента или в едно по – далечно бъдеще. Тя е превозно средство, което може да ви преведе през живота. Но както всички превозни, то също се нуждае от шофьор. А шофьора сте вие. Превозното средство може да отиде само в посоката, в която, вие го насочите.

Този пост е редактиран от braksi: 06 януари 2011 - 15:50

Предлагам изработка на сайт, голям фен съм на темата астрална проекция, опитности на душата с духовното и всякакви bezplatni knigi на такива философски и мистични теми. 


#2 haidukpikaso

haidukpikaso

  Душа-камбана

 • Потребители
 • PipPipPipPipPipPip
 • 17749 мнения
 • Пол:Женски
 • Град:София, 15 етаж под звездите и до Бог
 • Интереси:енигматика езотерика

Публикувано 04 януари 2011 - 13:11

Е да,любопитна съм каква съм била преди.
Но първо не знам в България дали има наистина хора с такива умения-
защото ако не е кадърен и не може да те върне какво правим а

:rolleyes:
И второ със сигурност ще откриеш нещо не особено приятно там,назад,което и ще те стресира и ще преобърне сегашния ти живот.
Та не,мерси.
Предпочитам да си остана с четенето на историите на престрашилите се.

Ако искаш да разсмееш Господ,
кажи му че си имаш планове...

Публикувано изображение

#3 braksi

braksi

  Потребител

 • Потребители
 • PipPip
 • 93 мнения
 • Пол:Мъжки
 • Град:София
 • Интереси:http://reklamiotgoogle.com
  http://duhovno-razvitie.com

Публикувано 04 януари 2011 - 13:38

Е да,любопитна съм каква съм била преди.
Но първо не знам в България дали има наистина хора с такива умения-
защото ако не е кадърен и не може да те върне какво правим а

:wors:
И второ със сигурност ще откриеш нещо не особено приятно там,назад,което и ще те стресира и ще преобърне сегашния ти живот.
Та не,мерси.
Предпочитам да си остана с четенето на историите на престрашилите се.


Типични слова на незапознати с материята.
Прочети текста, точно по твоите предрасъдъци има материали.

Предлагам изработка на сайт, голям фен съм на темата астрална проекция, опитности на душата с духовното и всякакви bezplatni knigi на такива философски и мистични теми. 


#4 valentinus

valentinus

  космак

 • Validating
 • PipPipPipPipPipPip
 • 1802 мнения
 • Пол:Мъжки

Публикувано 04 януари 2011 - 14:13

Типични слова на незапознати с материята.
Прочети текста, точно по твоите предрасъдъци има материали.

-----------------------
Бърникате с пръсти в контакта, уважаеми. :wors:
Приемете предупреждение от един пишман-електротехник, очилат и космат. ;)

#5 RudeBoy

RudeBoy

 • Потребители
 • PipPipPipPipPipPip
 • 3760 мнения
 • Пол:Мъжки
 • Град:Варна

Публикувано 04 януари 2011 - 14:26

Ако беше нужно да си спомняме предишните прераждания, щяхме да ги помним.
Който живее в миналото, пропуска настоящето.

#6 braksi

braksi

  Потребител

 • Потребители
 • PipPip
 • 93 мнения
 • Пол:Мъжки
 • Град:София
 • Интереси:http://reklamiotgoogle.com
  http://duhovno-razvitie.com

Публикувано 04 януари 2011 - 14:38

Ако беше нужно да си спомняме предишните прераждания, щяхме да ги помним.
Който живее в миналото, пропуска настоящето.


А ако беше нужно да ходиш или караш колело, или плуваш, или пишеш и четеш, или знаеш език някакъв, за да говориш с другите, то нямаше ли да се раждаш научен?

Този пост е редактиран от braksi: 04 януари 2011 - 14:39

Предлагам изработка на сайт, голям фен съм на темата астрална проекция, опитности на душата с духовното и всякакви bezplatni knigi на такива философски и мистични теми. 


#7 haidukpikaso

haidukpikaso

  Душа-камбана

 • Потребители
 • PipPipPipPipPipPip
 • 17749 мнения
 • Пол:Женски
 • Град:София, 15 етаж под звездите и до Бог
 • Интереси:енигматика езотерика

Публикувано 04 януари 2011 - 14:51

Типични слова на незапознати с материята.
Прочети текста, точно по твоите предрасъдъци има материали.

Запозната съм с материята,и Майкъл Нютън и Силвия Браун съм чела и препрочела,както и други автори.
Нямам предразсъдъци-всеки има право на избор.
Който желае да си се подлага на такъв сеанс за регресия.
Аз ще разбера като се върна у Дома и вляза в стаята със Записите.
Това че сега науча-ще ми помогне ли в настоящия ми живот?
Ако е трябвало да го помня-щях да го помня.
Щом не го помня-значи не е трябвало.

Ако искаш да разсмееш Господ,
кажи му че си имаш планове...

Публикувано изображение

#8 RudeBoy

RudeBoy

 • Потребители
 • PipPipPipPipPipPip
 • 3760 мнения
 • Пол:Мъжки
 • Град:Варна

Публикувано 04 януари 2011 - 15:32

А ако беше нужно да ходиш или караш колело, или плуваш, или пишеш и четеш, или знаеш език някакъв, за да говориш с другите, то нямаше ли да се раждаш научен?

Дефинирай думата "нужно" , за да ти отговоря.

#9 scepsis

scepsis

  kaldata маниак

 • Потребители
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6835 мнения
 • Пол:Мъжки

Публикувано 04 януари 2011 - 16:52

-----------------------
Бърникате с пръсти в контакта, уважаеми. :yanim:
Приемете предупреждение от един пишман-електротехник, очилат и космат. :)

Съвсем вярно! Една от причините за дискредитирането на психоанализата като психотерапевтичен метод беше, че простото осъзнаване не подтиснатото съдържание не е достатъчно, за да освободи пациента от неговите фобии, неврози и така нататък... Случаят е аналогичен.

Many people would rather die than think; in fact, most do.

Бъртран Ръсел (1872-1970)
 

http://www.youtube.c...h?v=6Pev6QXhmlk


#10 Trichocephalus

Trichocephalus

  просто луд

 • Глобални модератори
 • 15964 мнения
 • Пол:Мъжки
 • Град:оттам
 • Интереси:Non conditamus, ergo nihil sumus

Публикувано 04 януари 2011 - 17:09

Съвсем вярно! Една от причините за дискредитирането на психоанализата като психотерапевтичен метод беше, че простото осъзнаване не подтиснатото съдържание не е достатъчно, за да освободи пациента от неговите фобии, неврози и така нататък... Случаят е аналогичен.


Не само.
Ако погледнем нещата от гледна точка на езотериката и ако приеме, че инкарнацията е действителност, припомнямето на минали животи е опасен процес, с който не би трябвало да се занимават лаици.

Трите най-важни правила в живота: не отивай в магазина гладен, на среща - възбуден, и не пиши статуси пиян........


#11 valentinus

valentinus

  космак

 • Validating
 • PipPipPipPipPipPip
 • 1802 мнения
 • Пол:Мъжки

Публикувано 04 януари 2011 - 17:49

Не само.
Ако погледнем нещата от гледна точка на езотериката и ако приеме, че инкарнацията е действителност, припомнямето на минали животи е опасен процес, с който не би трябвало да се занимават лаици.

-------------------------
Точно!
В процеса на регресивната хипноза пациента е лишен до голяма степен от защитните си механизми /не ми се обясняват подробно/ и може да стане жертва на астрални хищници, като последствията понякога са физични и психични заболявания.
И така нататък.

#12 scepsis

scepsis

  kaldata маниак

 • Потребители
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6835 мнения
 • Пол:Мъжки

Публикувано 04 януари 2011 - 18:04

Toчно така, но не искам да насърчавам мистицизма в този форум, щото той е предостатъчно. Съществуват практики, които са описани в традиционните източници на различни западни и източни езотерични школи, но те могат да се правят само след определена подготовка и под ръководството на учител, т.е. някой, който знае за какво иде реч. Другото е самодейност. Съжалявам, но така стоят нещата.

Many people would rather die than think; in fact, most do.

Бъртран Ръсел (1872-1970)
 

http://www.youtube.c...h?v=6Pev6QXhmlk


#13 haidukpikaso

haidukpikaso

  Душа-камбана

 • Потребители
 • PipPipPipPipPipPip
 • 17749 мнения
 • Пол:Женски
 • Град:София, 15 етаж под звездите и до Бог
 • Интереси:енигматика езотерика

Публикувано 04 януари 2011 - 18:05

Съвсем вярно! Една от причините за дискредитирането на психоанализата като психотерапевтичен метод беше, че простото осъзнаване не подтиснатото съдържание не е достатъчно, за да освободи пациента от неговите фобии, неврози и така нататък... Случаят е аналогичен.

Като спомена за фобии-
и без да съм се връщала с регресия назад мога да се досетя какво ми се е случило.
Имах страх от кучета,преживях го и в този живот-в предишен някой си може и да се ме изяли знам ли-в този бях заобиколена преди години от кучета пазачи,които щяха да ме разкъсат.
Подробностите нямат значение.
Аз се спасих самичка,вече не ме е страх от тях.
Другата ми фобия беше страх от високо-не знам-може да съм загинала в предишен живот от самолетна катастрофа или нещо си свързано с височини.
Ставаше ми лошо дори и от 7-ми етаж.
От 5 години живея на 15-тия,свикнах и преодолях и това.
Тук и сега.В този живот.

Та защо да го преживявам наново?

Ако искаш да разсмееш Господ,
кажи му че си имаш планове...

Публикувано изображение

#14 scepsis

scepsis

  kaldata маниак

 • Потребители
 • PipPipPipPipPipPip
 • 6835 мнения
 • Пол:Мъжки

Публикувано 04 януари 2011 - 18:36

Ще кажа още нещичко, но съвсем накратко. Търсенето на изход от ежедневните проблеми в езотериката, мистиката и религията е неправилен подход. В тези учения най-общо се говори, че трябва да разтворим илюзията за Его. За да направим това, трябва да можем да го идентифицираме. Ако то е дефрагментирано и не можем да го локализираме ясно, то тези учения няма да ни бъдат от полза.

Many people would rather die than think; in fact, most do.

Бъртран Ръсел (1872-1970)
 

http://www.youtube.c...h?v=6Pev6QXhmlk


#15 darkterminal

darkterminal

  Мангасар

 • Потребители
 • PipPipPipPipPipPip
 • 4057 мнения
 • Пол:Мъжки
 • Град:Края на мрака
 • Интереси:ad Universum

Публикувано 04 януари 2011 - 21:26

-------------------------
Точно!
В процеса на регресивната хипноза пациента е лишен до голяма степен от защитните си механизми /не ми се обясняват подробно/ и може да стане жертва на астрални хищници, като последствията понякога са физични и психични заболявания.
И така нататък.


Обясни моля за астралните хищници и каква защита имаме срещу тях.
Semper Paratus

#16 valentinus

valentinus

  космак

 • Validating
 • PipPipPipPipPipPip
 • 1802 мнения
 • Пол:Мъжки

Публикувано 05 януари 2011 - 07:34

Обясни моля за астралните хищници и каква защита имаме срещу тях.

----------------------
;)
добре де, на нЪучен изик - ей гУ на:
1. астрални хищници - чужди мисъл/форми, влизащи в дисонанс с когнитивния ни континиум.
2. защита - абдейтващата ни програма, пазеща ни от прониквания и съответно бъгове, сривове и на отказ на цели системи...
----------------------
:help:

#17 secret_rose

secret_rose

  ǝsoɹ ʇǝɹɔǝs

 • Потребители
 • PipPipPipPipPipPip
 • 1213 мнения
 • Пол:Женски
 • Град:от страната Нод
 • Интереси:Lectorium Rosicrucianum
  поезия
  рисуване
  балет

Публикувано 05 януари 2011 - 09:09

----------------------
;)
добре де, на нЪучен изик - ей гУ на:
1. астрални хищници - чужди мисъл/форми, влизащи в дисонанс с когнитивния ни континиум.
2. защита - абдейтващата ни програма, пазеща ни от прониквания и съответно бъгове, сривове и на отказ на цели системи...
----------------------
:wors:

3. Спираме да ги "произвеждаме". :help:
...

#18 darkterminal

darkterminal

  Мангасар

 • Потребители
 • PipPipPipPipPipPip
 • 4057 мнения
 • Пол:Мъжки
 • Град:Края на мрака
 • Интереси:ad Universum

Публикувано 05 януари 2011 - 09:50

----------------------
:lol6:
добре де, на нЪучен изик - ей гУ на:
1. астрални хищници - чужди мисъл/форми, влизащи в дисонанс с когнитивния ни континиум.
2. защита - абдейтващата ни програма, пазеща ни от прониквания и съответно бъгове, сривове и на отказ на цели системи...
----------------------
:lol6:


По какъв начин се извършва инфилтрацията и комуникацията между мисъл/формите и нашето аз? Дай нещо повече де, събуди интереса ми. Къде живеят въпросните зверове, кой ги произвежда? И зарежи сухарските обяснения, разкажи го като за прост мануш.
Semper Paratus

#19 secret_rose

secret_rose

  ǝsoɹ ʇǝɹɔǝs

 • Потребители
 • PipPipPipPipPipPip
 • 1213 мнения
 • Пол:Женски
 • Град:от страната Нод
 • Интереси:Lectorium Rosicrucianum
  поезия
  рисуване
  балет

Публикувано 05 януари 2011 - 09:57

По какъв начин се извършва инфилтрацията и комуникацията между мисъл/формите и нашето аз? Дай нещо повече де, събуди интереса ми. Къде живеят въпросните зверове, кой ги произвежда? И зарежи сухарските обяснения, разкажи го като за прост мануш.

цък
...

#20 darkterminal

darkterminal

  Мангасар

 • Потребители
 • PipPipPipPipPipPip
 • 4057 мнения
 • Пол:Мъжки
 • Град:Края на мрака
 • Интереси:ad Universum

Публикувано 05 януари 2011 - 10:15

цък


Хъм, много постно - имам предвид, че всичко писано там е вокруг да около, а Валко, като иска може да обясни систематизирано и конструктивно. Очакваме включване...
Semper Paratus

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни