Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

има ли хора,които виждат паранормални явления?

Featured Replies

Американците правят много филми,в които се разказва за странни неща,които се привиждат на главния герой,гласове,духове,звуци,направо човек да го е страх да гледа.Има ли в действителност хора,на които им е дадено да виждат неща от отвъдното или други светове? Или това са просто полудяли мозъци?

• Отговори 124
  • Прегледи 19,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравей,приятно ми е

:cool:

А, то и аз чувам гласове ама се съмнявам това да се дължи на паранормални явления :rolleyes: По темата - налудничаво звучи ама знае ли човек ..

Според мен има, само че са много малко. За жалост, повечето от хората, които парадират с подобни способности са просто "полудели мозъци".

Американците правят много филми,в които се разказва за странни неща,които се привиждат на главния герой,гласове,духове,звуци,направо човек да го е страх да гледа.Има ли в действителност хора,на които им е дадено да виждат неща от отвъдното или други светове? Или това са просто полудяли мозъци?

От кого да им дадено?

Човешка глупост и манипулация. Хора имащи доста свободно време, опитващи се да си докарват доходи. Е, успяват! Същото се отнася и за филмовата индустрия.

Каква ракия пи снощи? :)

Употребата на алкохол увеличава многократно паранормалните способности, опиатите също, но не ви ги препоръчвам :love:

От кого да им дадено?

Много точна вметка, Ken, много уместна.

Ако авторката на темата държи да узнае задълбочените и сериозни отговори на въпроса си, нека прочете "БОЛНА И ЗДРАВА МИСТИКА" на архимандрит Серафим (Алексиев).

Всяко друго говорене по темата е времегубещо и безполезно, уви. Защото, видения имат откровено луди в медицинския смисъл на думата, видения имат и обсебени от злото хора, но видения имат и някои от най-святите и смирените.

Тъкмо поради това казах, че въпросът на Ken е много уместен, понеже важни са не виденията, а кой е техният вдъхновител. Ето линк към кижката http://pravoslavie.domainbg.com/04/as-mystica.htm

Редактирано от Iztre6tel (преглед на промените)

Употребата на алкохол увеличава многократно паранормалните способности, опиатите също, но не ви ги препоръчвам :)

Нострадамус е приемал опиати...

Ако човек притежава истинска дарба да усеща по някакъв начин паранормалното, не му е нужно да вярва нито в Бог, нито в дявола,нито в разни сили, нито да приема опиати...Той просто си усеща нещата, без да е медицински случай. Как става това - не знам, но такива хора е имало и има, но не под път и над път, както е у нас от доста време насам.

Редактирано от Moira (преглед на промените)

За Нострадамус не зная, не го познавам и не вярвам на всичко за него(за опиатите съм сигурен, че е ползвал), но много познати тръгнали по този път не са между живите.......

Нострадамус е приемал опиати...

Ако човек притежава истинска дарба да усеща по някакъв начин паранормалното, не му е нужно да вярва нито в Бог, нито в дявола,нито в разни сили, нито да приема опиати...Той просто си усеща нещата, без да е медицински случай. Как става това - не знам, но такива хора е имало и има, но не под път и над път, както е у нас от доста време насам.

Казваш, че такива хора има.

Дай някое име !

Казваш, че такива хора има.

Дай някое име !

Сещам се за Джим Морисън от Доорс, но и той почина..... :ph34r:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=QHFK1yKfiGo

Феноменалната способност на С. Севрюкова да вижда обекти независимо от времето и разстоянието, със силата на мисълта

и

През 70 – те години на ХХ век Слава Севрюкова посещава Ванга в дома и, в гр. Петрич

по това време явно е имала проблем с виждането на разстояние, може би.

Това е само поредната научнофантастична приказка.

Който иска, може сам да открие несъответствията.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Който иска, може сам да открие несъответствията.

Напълно съм съгласна! :(

Употребата на алкохол увеличава многократно паранормалните способности

и прогонва злите духове на далеко

:(

и прогонва злите духове на далеко

:(

Ами не. Всъщност употребата на боб ги прогонва, независимо във вид на чорба или запечен на фурна...

Много точна вметка, Ken, много уместна.

Ако авторката на темата държи да узнае задълбочените и сериозни отговори на въпроса си, нека прочете "БОЛНА И ЗДРАВА МИСТИКА" на архимандрит Серафим (Алексиев).

Всяко друго говорене по темата е времегубещо и безполезно, уви. Защото, видения имат откровено луди в медицинския смисъл на думата, видения имат и обсебени от злото хора, но видения имат и някои от най-святите и смирените.

Тъкмо поради това казах, че въпросът на Ken е много уместен, понеже важни са не виденията, а кой е техният вдъхновител. Ето линк към кижката http://pravoslavie.domainbg.com/04/as-mystica.htm

в библията ясно казва и ни насърчават дори да се молим за дарби да лекуваме или да предсказваме

в библията ясно казва и ни насърчават дори да се молим за дарби да лекуваме или да предсказваме

Моля се, да ми предскажеш числата печелещи милиона от тотализатора за следващият тираж....

Моля се, да ми предскажеш числата печелещи милиона от тотализатора за следващият тираж....

аз ако можех нямаше да ти ги предсказвам на теб а на мен

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.