Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Странно полученобраз в чаша

Featured Replies

Вижте лицето в чашата което се получи, опитвах се да напрая сърце, но се получи и нещо като плачещо лице....според вас какво означава това....

Публикувано изображение

Не си прав!

Я да пущи темата у Религия, Мистика, Езотерика и да видиш за кво иде реч ;)

Ми тя темата си е в този раздел :) Вероятно е имало много концентриран поток неутрино, идващ от дълбините на Вселената и ....

звънни на някоя гледачка на кафе, може и на НАСА

:rolleyes:

опитвах се да напрая сърце, но се получи и нещо като плачещо лице

Какво да означава освен, че не ставаш за художник. :D

Много е красиво..напомня ми едновременно и Арлекин..и Клоунът от "То"...но във всички случаи, много е хубаво

Вижте лицето в чашата което се получи, опитвах се да напрая сърце, но се получи и нещо като плачещо лице....според вас какво означава това....

Публикувано изображение

Къде правят кафе, с толкова добре сделан каймак? Че и на мен ми се припи...Даже няма да го хабя да "рисувам"!
  • Автор

Благодаря Ви, но все пак си ме плаши някак си, защото като превех сърцето си мислех, за момичето което обичам, а тя е била наранявамадоста пъти и е плакала доста заради момчета....

• Автор

Къде правят кафе, с толкова добре сделан каймак? Че и на мен ми се припи...Даже няма да го хабя да "рисувам"!

Кафето съм си го правил вкъщи :)

За мен означава, че още не си се научил да рисуваш идеални фигури върху каймака на кафето. :)

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

..... като превех сърцето си мислех, за момичето което обичам, а тя е била наранявамадоста пъти и е плакала доста заради момчета....

Неведомни са пътищата на музата, направляваща ръката на художника.

Все пак -добре, че не си си мислил за нещо друго свързано с момичето .... :ph34r:

Хм, док, ама той не е ли вече пълнолетен?

е, то ние, като сме пълнолетни да не би да не си мислим за тия работи ? :whist:

е, то ние, като сме пълнолетни да не би да не си мислим за тия работи ? :whist:

Имах предвид, че не само (да) мисли(м). Ама е добре, че не пусна някоя ххх снимка, на която нещо му е заприличало на нещо друго си там.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

Те за такива неща винаги могат да се намерят момичета, но за дълга връзка са редки вече тея дет няма да ти се качват на главата :D п.п. На 15години и 9 дена съм, но..това мисля, че не пречи за какво да си мисля :D

Може анонимните (Anonymous) да са решили да си имат вече водач и да ти пращат знак, че това си ти. ;) И това ще е липсващата глава от известното им лого. Ако те питат кажи им, че сам си се сетил, да не вземат да се разубедят.

Редактирано от EquilibriУМ (преглед на промените)

За мен означава, че обичаш момичето и мислиш за нея и по време на най-рутинните си ежедневни действия. Ако съм права - това вече е достатъчно красиво. Ако не съм - грешката ми ще е повод за усмивка.

Публикувано изображение

• Автор

Наистина си мисля за нея 24/7 :) Но проблема е там, че може да ходи да учи някъде другаде и ще е далеч :)

Наистина си мисля за нея 24/7 :)

Но проблема е там, че може да ходи да учи някъде другаде и ще е далеч :)

Аааа ... в такъв случай, може плачещото лице да е твоето :)

• Автор

Офф..и аз вече не знам :) Като се реши всичко ще го напиша за да знаете и вие ако ви се получи нещо такова :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.