Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подновяване на договор към Глобул

Featured Replies

Здравейте! Честит празник на всички празнуващи! Сега по темата и по-точно по въпроса: Някой скоро да е подновявал договор на Глобул и какво са му предложили като оферта? Не знам как се води програмата на която съм, но имам 500 безплатни минути и 500 безплатни СМС към абонати на Глобул+неограничен интернет с 100мб на висока скорост. Звънят ми постоянно, но нямам време да отскоча до офисите им, а като погледнах договора ми има още над месец време до изтичането му. Нов абонат съм(по-точно нов номер, но то е същото) Някой има ли си на представа какво може да ми предложат? на 11.90лв въпроса ми е дали ще ми предложат някакви минути към другите оператори без значително да ми увеличават таксата?

Ами отиди на сайта им, регистрирай се и ще си видиш офертите. Може онлайн да подновиш договора си, без да се налага да ходиш никъде. Ако искаш телефон, май пращат и него, но не съм сигурен.Тия, дето ти звънят, искат да ти продадат нещо, което ти сам може да избереш и без да си мърдаш задника от стола. 

ПП: За M-tel  знам, че номера с офертите минава, ако им кажеш, че не искаш да подновиш договора си. Ако искаш, пробвай и с Глобул. Може пък да ти предложат нещо на половин цена. 

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

• Автор

Благодаря! Сайта им нещо не ми харесва! Бях си направил регистрация, но имаше някакви цифри или нещо такова дето загубих сега с тоя номер немога да се логна, но ще пробвам пак. Лично мен ме интересуват самите планове.. не ми трябва телефон или друго устройство :)

ЕДИТ: Оправих се с регистрацията! Но ме пита за ЕГН и номер на личната карта.. притеснява ме това да не ми поднови договора автоматично без да ме е питало дали искам.. и дефакто да подпиша без да знам за какво?

Редактирано от ivan93bg (преглед на промените)

Благодаря! Сайта им нещо не ми харесва! Бях си направил регистрация, но имаше някакви цифри или нещо такова дето загубих сега с тоя номер немога да се логна, но ще пробвам пак. Лично мен ме интересуват самите планове.. не ми трябва телефон или друго устройство :)

Аз никога не съм се логвал с някакви  предоставени номера, а с телефонния номер. Всъщност, доста си е удобен сайта. Има всичко, от което имаш нужда. Влизаш в My Globul.

Ами отиди на сайта им, регистрирай се и ще си видиш офертите. Може онлайн да подновиш договора си, без да се налага да ходиш никъде. Ако искаш телефон, май пращат и него, но не съм сигурен.Тия, дето ти звънят, искат да ти продадат нещо, което ти сам може да избереш и без да си мърдаш задника от стола. 

ПП: За M-tel  знам, че номера с офертите минава, ако им кажеш, че не искаш да подновиш договора си. Ако искаш, пробвай и с Глобул. Може пък да ти предложат нещо на половин цена. 

Здрасти колега! Да те питам - може да имаш представа как стоят нещата. Аз съм на 15лв. такса на Глобул, и през юни ми изтича договора. Но мои познати ми казаха, че мога да не подписвам нов срочен договор, тоест да го откажа, но в същото време да остана на тая тарифа със същите условия на безсрочен договор и така всъщност вече мога да си го прекратя когато поискам като платя последната фактура ?! 

Здрасти колега! Да те питам - може да имаш представа как стоят нещата. Аз съм на 15лв. такса на Глобул, и през юни ми изтича договора. Но мои познати ми казаха, че мога да не подписвам нов срочен договор, тоест да го откажа, но в същото време да остана на тая тарифа със същите условия на безсрочен договор и така всъщност вече мога да си го прекратя когато поискам като платя последната фактура ?! 

Честно казано, не съм се интересувал. Мисля имаше някаква възможност договора да се подновява автоматично за един месец, но не съм сигурен. Така ако не подновиш договора, би трябвало да караш месец за месец, но пак казвам, не съм сигурен в това, което казвам :) Аз в момента карам така с m-tel. ония всеки месец ме тормозят, като ми звънят по телефона, но аз не им вдигам. За 1-2 дена мирясват и чакам следващия месец пак да почнат да въртят и аз пак да не им вдигам.

Честно казано, не съм се интересувал. Мисля имаше някаква възможност договора да се подновява автоматично за един месец, но не съм сигурен. Така ако не подновиш договора, би трябвало да караш месец за месец, но пак казвам, не съм сигурен в това, което казвам :) Аз в момента карам така с m-tel. ония всеки месец ме тормозят, като ми звънят по телефона, но аз не им вдигам. За 1-2 дена мирясват и чакам следващия месец пак да почнат да въртят и аз пак да не им вдигам.

Благодаря ! Ще попитам една моя позната която работи във Виваком, тя вероятно има представа как стоят нещата при конкуренцията им.

Според последните промени в закона, след изтичане срока на договора той автоматично става безсрочен, при същите условия, и може да бъде прекратен по всяко време с едномесечно предизвестие. Това важи за всички оператори.

Днес си пуснах предизвестието към Виваком, така че - пиша от опит :) .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.